Ayestarán kráčí od porážky k porážce, prezident mu stále věří

02.11.2017, 14:53
Aktuality
Novým rekordmanem španělské ligy se před několika dny stal Pako Ayestarán. Někdejší trenér Valencie působí v Las Palmas a jeho týmy v LaLize prohrály již jedenáct zápasů v řadě. V tisku se začíná spekulovat o koučově možném rychlém odchodu z Kanárských ostrovů, což minimálně pro tuto chvíli vylučuje prezident Miguel Ángel Ramírez...

Ayestarán se kormidla Las Palmas ujal koncem září, kdy nahradil Manola Márqueze a zatím se mu nepovedlo kádr probudit. Naopak prohrál všechny čtyři dosavadní ligové zápasy a od Barcelony, Celty Vigo, Villarrealu a Deportiva La Coruňa jeho tým inkasoval celkem patnáct gólů.

Série porážek Ayestarán je ovšem ještě delší a na šňůrku navlékl již jedenáct korálků. Prvních sedm je ještě z Valencie, konkrétně z konce předloňské a úvodu loňské sezony, takovou sérii ve španělské lize ještě žádný trenér neměl.

Las Palmas je po deseti kolech na osmnáctém místě tabulky a o víkendu ho čeká další těžký úkol, představí se totiž na půdě Realu Madrid. Jediný dosavadní úspěch Ayesteránovi svěřenci zaznamenali před týdnem v pohárovém souboji na půdě Deportiva La Coruña.

"Musíme Ayestaránovi i nadále důvěřovat," nabádá prezident Las Palmas fanoušky.

"Bylo by od nás nezodpovědné, pokud bychom mu neposkytli dostatek času, aby týmu vtiskl svůj styl," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
madridcan

To bude super zapas. Dva timy, ktore si potrebuju zdvihnut sebavedomie a jedneho z riedkovlasych to moze stat stolicku...

Reagovat
Josifek

Noo, to snad u Zizoua není aktuální..

Reagovat
Azazelo RD

Ono už mu narostly vlasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazu si predstavit co by se muselo stat aby zizou letel

Reagovat
madridcan

A ja myslis, ze bol v Londyne?

Reagovat
Murtago

Já už myslel, že vznikla nějaká nová republika Ayerstarán

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Daj ma do základu, pako

Reagovat
paver

Ty už 4 roky nic nehraješ

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thundeus

Zítra bude odvolaný.

Reagovat
smazaný uživatel

bidak

Reagovat
smazaný uživatel

Nerád by som bol, ak by Palmy zostúpili a nedá sa povedať, že by mali top 3 najhorší káder v lige, takže problém bude niekde inde...vedeli, že angažujú paka - čo iné od neho mohli aj čakať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele