AYALŮV KONEC VE VALENCII SE BLÍŽÍ

25.01.2007, 16:13
Aktuality
Angažmá Roberta Fabiana Ayaly ve Valencii se chýlí ke konci. Argentinskému obránci končí v létě na Mestalle smlouva a i přes jeho přání zůstat ve španělském klubu mu nová zatím nebyla nabídnuta...

"Věci stojí, vypadá to, že tohle bude můj poslední rok ve Valencii," smutní Ayala. Zájem o něho měl a stále ještě má Liverpool, mluví se také o Villarrealu a oba tyto kluby by po případném odchodu z Valencie Ayalovým představám vyhovovaly. "Chci ve své kariéře pokračovat v Evropě. Čím déle zde budu, tím lépe."

Ayala byl na odchodu z Valencie již dvakrát. Před dvěma lety se ale s klubem dohodl na dvouletém prodloužení kontraktu, v létě loňského roku pak po dohodě s vedením nechal další jednání na pozdější dobu. Nedávno se nechal slyšet, že by na Mestalle chtěl i přes zájem Liverpoolu zůstat a vyzval tak klubové vedení k řešení celé situace. Jednat se však zatím nezačalo a dost možná ani nezačne.

"Činovníci Valencie mě ohledně prodloužení smlouvy nekontaktovali a je tak velmi pravděpodobné, že můj klient za tento tým již hrát nebude. Pokud je Valencia toho názoru, že Ayala má odejít, potom jejich rozhodnutí musíme respektovat. V tom případě ve Villarrealu mohou začít myslet na zahájení nové sezóny s ním," naznačil nedávno agent Gustavo Mascardi, kam by mohly směřovat další kroky jeho klienta.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vedení by se mělo jít zahrabat. Ayala je bezpochyby srdcem klubu se znakem netopýra. Takové zacházení za dlouholeté služby si snad nezaslouží nikdo, natož právě Ayala. Valencia je mým oblíbeným klubem již hodně dlouho a toto je určitě její největší přehmat co pamatuju.

Reagovat
HOST*venab

tek co se mne tyče, tak těch přehmatů už bylo hodně a myslim že by to už stačilo..... kua to sou kokoti!!! vcf je supr klub ale je tam uplně na pi*u vedení....to je strašné... aj carbonyho bych vyhodil....

Reagovat
HOST*el_cid

ja sem sice taky fanousek valencie a ayala byl vzdycky muj oblibenec, ale uz ma svoje roky a tezko tezko muze hrat jeste dalsi sezonu v odpovidajici forme.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba welká chyba nic jinýho

Reagovat
HOST*venab

blbost.... minimalne jeste sezonu.... kdo za nas bude hrat??? kupil bych jeste nejko perspektivniho... k albiolovi! ten ted hraje good. otazkou je forma Marcheny... a kdo pak bude hrat v obrane??

Reagovat
HOST*vodnikkk

Výzva

vsem fanouskum Valencie... lidi dej me se dohromady, vytvořme pořádný fanclub!!! pište do knihy na http://www.valenciacf.ic.cz/index.htm

Reagovat
HOST*jap

Ať neodchází.Nevíte náhodou jestli už Valencia někoho koupila?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele