Aulas potvrdil, že Arsenal do dvou dnů koupí Lacazetta

03.07.2017, 09:12
Aktuality
Vedle Maxima Gonalonse Lyon v tomto přestupovém období opustí také další velký tahoun Alexandre Lacazette, což včera v rozhovoru pro Le Progres nepokrytě potvrdil prezident Jean-Michel Aulas. Výřečný šéf l’OL upravil spekulace anglických médií o výši odstupného a celou věc očekává hotovou do dvou dnů...

Již v neděli večer byl podle britského Telegraphu kanonýr Lyonu na cestě do Londýna, takže není vyloučeno, že ještě během pondělka proběhne zdravotní prohlídka a již v úterý se zahladí veškeré formality, což bude následovat oficiální představení francouzského střelce v novém dresu.

"Částka ve výši 67 milionů eur (včetně 12milionových bonusů) zmiňovaná anglickými zdroji je nemožná suma, a to není reálné. První nabídka Arsenalu odpovídala 45 milionům. Konečná dohoda bude mezi 45 a 50 miliony," uvedl na pravou míru Aulas s tím, že půjde o rekord obou klubů.

L’Équipe mezitím včera pozdě v noci, tedy i s ohledem na Aulasova prohlášení, tvrdil, že celková hodnota transferu i s bonusy bude odpovídat 60 milionům eur. Prohlídku potom francouzský deník očekává teprve v úterý nebo ve středu.

Alexandre Lacazette se v hledáčku Arsenalu ocital už delší dobu a už loni v létě se v jednu chvíli vynořily zprávy o tom, že oficiálně požádal o přestup z Lyonu. Nakonec však zůstal a svému mateřskému klubu v tomto ročníku pomohl dalšími 28 ligovými góly, takže v kariéře dosáhl na hranici rovné stovky branek v Ligue 1.

Autor: Tomáš Daníček / getfootballnewsfrance.com, lequipe.fr, telegraph.co.uk

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele