ATOUBA NA ODCHODU Z HAMBURKU

17.01.2007, 17:49
Aktuality
Angažmá Thimotheeho Atouby v Hamburku se pomalu chýlí ke konci. Kamerunský obránce si v prosinci znepřátelil všechny fanoušky německého klubu, teď proti sobě poštval i celé vedení...

HSV se letos vůbec nedaří, pronásledují ho zranění a potácí se až na dně bundesligové tabulky. Poslední měsíc navíc v Hamburku musejí řešit problémy s Atoubou. Ten se do historie německého klubu neslavně zapsal v utkání Ligy mistrů proti CSKA Moskva, kdy nejprve zavinil pokutový kop a prsty měl i ve druhé inkasované brance. Fanoušci na něho v průběhu celého utkání pískali, Atouba to neunesl a při odchodu ze hřiště jim vztyčeným prostředníčkem dával jasně najevo, co si o nich myslí.

Jako odměnu za tento čin ho vedení klubu vyřadilo z kádru. Kamerunec si svou chybu uvědomil, veřejně se omluvil a byl vzat zpět. "Říkal jsem mu, aby si rozmyslel svou další budoucnost. Ta je jenom v jeho vlastních rukou," řekl tehdy trenér Thomas Doll. Jak se zdá, Atouba si vše řádně rozmyslel a z klubu chce odejít.

Hamburk se na druhou polovinu sezóny připravuje v Dubaji. Na soustředění tam odjel i Atouba, který však měl zdravotní problémy a proti tomuto rozhodnutí se několikrát ohradil. Nepřestal s tím ani po několika dnech v Dubaji, za což ho klub nemilosrdně poslal domů. "Určitě se obejdeme bez problémů, které tady v minulých dnech způsobil," vzkázal bývalému obránci Tottenhamu sportovní ředitel Dietmar Beiersdorfer. Zda je to řešení pouze pro soustředění, či dokonce pro zbytek sezóny, to se dozvíme během několika dní.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Atouba je frajer i když třošku hloupoučký

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, ty jeho kličky ve vlastnim pokutovym území mi budou ve vysílání magazínů z Bundesligy chybět

Reagovat
HOST*Atouba

souhlas,a hlavně mi bude chybět to,jak všichni při těch kličkách od něj lítali jak třísky od pily

Reagovat
Bender

Tak vyfuckoval domácí publikum, nebyl první ani poslední... za to ho ještě nemuseli vyřazovat z kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ale byl hustej

Reagovat
HOST*Skibe

však on ještě všem ukáže co umí,je hodně dobrý hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele