ATLÉTIKO SE QUARESMY NEVZDÁVÁ

24.01.2007, 23:48
Aktuality
Atlétiko Madrid bylo v zimě blízko získání Ricarda Quaresmy z FC Porto, z přestupu však nakonec sešlo. Atlétiko se však podle vyjádření předsedy Marína portugalského ofenzivního hráče nechce vzdát a v létě se jej pokusí získat znovu.

"Získání Quaresmy bylo hotovou záležitostí. Jenže nakonec to nevyšlo, protože na prezidenta Porta je vyvíjen obrovský tlak kvůli bojům ve druhé fázi Champions league," prohlásil Miguel Ángel Gil Marín, šéf Atlétika.

Přes neúspěch zimních jednání Marín slíbil, že se v létě Quaresmu pokusí získat znovu. "Jeho příchod bude záležet na tom, jak se Porto rozhodne. Atlétiko Madrid se hodně snažilo o dohodu a chystáme se to ještě zkusit znovu. Pokud bude Pinto da Costa (šéf Porta) chtít, pak se připojí k nám."

Gil Marín zároveň odkryl plány na letní posilování. Momentálně pátému týmu Primera Division do nové sezóny pomohou už návraty dlouhodobých marodů, mnoha nových tváří tedy nebude třeba. "Pokud budou Maxi Rodriguez, Martin Petrov a Miguel úplně zdrávi, budeme se v létě snažit získat středního záložníka a hráče typu Quaresmy. Byli bychom rádi, kdyby to byl opravdu Quaresma, ale pokud to nebude možné, poohlédneme se po jemu podobném fotbalistovi."

Třiadvacetiletý Ricardo Quaresma vstoupil do velkého fotbalu v dresu Sportingu Lisabon. V roce 2003 se s nálepkou velké naděje stěhoval do Barcelony, po pouhé jedné sezoně se však vrátil zpět do Portugalska.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*hrubinho

Quaresma by bol pre Atletico velky prinos je to skvely hrac, ked prestupi tak to tipujem okolo 10-15 mil euro

Reagovat
HOST*destl

asi by to znamenalo konec pro Martina Petrova, protoze Quaresma je takovy fenomen, ktery by na leve kridlo bulhara jen tak nepustil, ale pro Atletico by to urcite byl krok kupredu...mozna i nekolik kroku...tak ho sakra kupteee

Reagovat
HOST*

jeste by to chtelo treba iniestu do stredu Quaresmu a muzem na titul...

Reagovat
HOST*destl

hmm, ten Iniesta by se mi tam taky libil, ale to je asi neuskutecnitelne, dnes jsem se docetl, ze Atletico asi bude chtit Arizmendiho po sezone z Deportiva zpatky, coz je taky ohromne posilneni jak na kridle tak i v utoku...jinak ten stred zalohy...Maniche hraje vzdycky elitne jenom prvni polocas, ale druhy uz je polovicni, ale Luccin hraje zatim celou sezonu v reprezentacni forme, jednoznacne nejlepsi zaloznik tymu zatim...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nj, ale chce to prostě myslitele , něco jako Rosický, který dá hře myšlenku, ta zatím chybí... aspoň co jsem viděl

Reagovat
HOST*destl

atleticko nehraje na klasickou 10ku...maji dve utocne kridla, ktere sou ted bohuzel zranene (Petrov a Maxi Rodriguez), ale jinak hrajou tento styl. A jsou pati v lize, na prvniho jim chybi 4 body a to i bez techto zranenych klicovych hracu, tak proc to menit:)

Reagovat
smazaný uživatel

vím ne, ale prostě mi chybí kreativita

Reagovat
smazaný uživatel

tím myslím, že bych rád uvítal hráče, který dokáže vymyslet něco navíc proti defens teamům... tím myslím hlavně domácí zápasy... venku onen styl(jak jsi zmínil sedí)...

Reagovat
HOST*

hmm, ty domaci zapasy jsou strasna bida...ale myslim, ze prave quaresma je hrac ktery by atletiku moc pomohl...on kreativni je a navic technicky tak na vysi...kdyby se jim podaril ten quaresma treba klidne az od pristi sezony, tak to by byl uplne jiny serial...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak tak, i když je to spíš hračička než účelný rozehrávač, ale dokáže obejít přes tři hráče s lehkostí ... a to se cení, střelu má též good ... přál bych si ho určitě

Reagovat
HOST*sweet

Technik jako sviňa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele