Atlético prý dohodlo přestup záložníka Rodriho Hernándeze

18.12.2017, 20:59
Aktuality
Atléticu Madrid na přelomu roku vyprší zákaz registrace nových posil a jeho vedení se chystá znovu vyvinout snahu na přestupovém poli. K soutěžním zápasům budou moci nastupovat útočník Diego Costa a křídelník Vitolo, jejichž spoluhráčem se od léta bude moci stát Rodri Hernández...

Jednadvacetiletý záložník od roku 2013 působí ve Villarrealu, za první tým zatím stihl šedesát utkání a začátkem prosince se dohodl na nové smlouvě platné do června 2022. Žluté ponorce se povedlo navýšit původní výstupní klauzuli nastavenou na dvanáct milionů eur, podle posledních zpráv ovšem fotbalistu přesto neudrží.

Španělská média informují o tom, že na světě už je dohoda o přestupu za dvacet milionů eur do Atlética Madrid, celek z hlavního města navíc může v závislosti na bonusech doplatit dalších pět milionů.

"Dohody jsou soukromými věcmi, a tudíž tyto zprávy nebudeme komentovat. Pokud přijde nabídka výhodná pro všechny strany, tak si jí prostudujeme, jako to děláme vždy," sdělil sportovní ředitel Villarrrealu Fernando Roig.

Hernández prostředí Atlética velmi dobře zná, dříve totiž šest let vyrůstal v jeho mládežnické akademii. V budoucnosti by měl ve středu pole nahradit kapitána Gabiho.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.

Reagovat
Phillipinho

Parada

Reagovat
smazaný uživatel

3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Prachy po predaji Grieza nebudú problém.

Reagovat
Uwe háže buly

I když by ho neprodali, tak budou mít něco našetříno, za ty 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nabizej 20micu kdyz ma vykupni klauzuli na 12?

Reagovat
Phillipinho

Prectisi znovu ten clanek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele