Athletic se dohodl na nové smlouvě s trenérem Valverdem

03.03.2016, 12:33
Aktuality
Athletic Club bude rovněž v příští sezoně hrát pod taktovkou Ernesta Valverdeho. 52letý kormidelník měl původně smlouvu jenom do konce probíhajícího ligového ročníku, s vedením se ovšem dohodl na nové a už také podepsal kontrakt platný do června 2017...

"Athletic Club a Ernesto Valverde se rozhodli pro prodloužení kontraktu. Valverde bude díky nové smlouvě trenérem do 30. června 2017," stojí v prohlášení na internetových stránkách baskického klubu.

Valverde v Bilbau svou trenérskou kariéru v roce 2000 odstartoval jako asistent a v dalších letech vedl jak rezervu, tak i první tým. Následně působil v Espanyolu, Villarrealu a Valencii a hned dvakrát se ujal kormidla Olympiakosu Pireus.

Do Athleticu se vrátil v létě 2013 a obsadil s ním čtvrté a sedmé místo tabulky španělské ligy. Rovněž letos Lvi bojují o evropské poháry, po 27 kolech jsou na sedmé pozici.

Autor: Tomáš Pavlík / athletic-club.eus

Komentáře (17)

Přidat komentář
H.N.T.

Po odchodu "El Loca" snad nejlepsi mozna volba, ziskal po dlouhe dobe trofej, s klubem spjaty krasne i v minulosti... Myslim ze by mohl vydrzet dlouho a snad i pridat dalsi trofeje. Rezerva v segunde... Aduriz za 5 let vyhraje zlatou kopnu a Inaki Williams bude to co mel byt Muniain touhle dobou takze Aupa Athletic, nejaky ten titul a jsem spokojeny nebo se chytne s nejakym udrzbarem na chodbe a pujde..........

Reagovat
H.N.T.

Samozrejme zaslouzene prodlouzeni, jen zbyva poprat stesti do dalsich let txigurri... Podle soucasneho kadru a hracu kteri ho brzo doplni z rezervy si myslim ze mame pred sebou par slusnych let

Reagovat
smazaný uživatel

Baskum nelze jinak nez neprat

Reagovat
Murtago

jasně, že jim jde nepřát. Nejlepší je ve FIFě dát si Bilbao a pak tam natahat hráče z celýho světa od Číňanů po Američany

Reagovat
H.N.T.

No jiste ale ve fifa manager jsi musel canteru dodrzovat, jaka skoda

Reagovat
Murtago

Reagovat
CR7RONALDO

Určite Aduriz vyhrá zlatú kopačku v 40 rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

To má v plánu CR.

Reagovat
Murtago

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do čtyřiceti chce hrát a samozřejmě ,že chce po tu dobu sbírat hodně dalších trofejí.

Reagovat
Ed_Hazard

To beries odkial tieto pikosky? Od vrabejku? Nedavno Cris povedal, ze chce dodrzat kontrakt a potom sa uvidi. Nemam z neho pocit, ze by mal velku tuzbu podpisat novu zmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o individuálních trofejích ,konkrétně o zlaté kopačce, tam nejde o Real,to je jen prostředí pro uplatnění.

Že chce hrát do čtyřiceti , nedávno řekl sám a pak chce žít jako člen královské rodiny.

Reagovat
H.N.T.

Urcite pochopis nadsazku ve 40 rokoch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele