Athletic i nadále povede Valverde, prodloužil smlouvu o jeden rok

22.05.2015, 21:03
Aktuality
Trenérem Athleticu bude i nadále Ernesto Valverde. 51letý kormidelník měl původně smlouvu do konce letošní sezony, s vedením se ovšem nyní dohodl na jejím prodloužení a klub z Bilbaa povede i v ligovém ročníku 2015/2016...

Valverde během své trenérské kariéry působil i v Olympiakosu Pireus, Villarrealu nebo Valencii, odkud před dvěma lety zamířil do Athleticu. Jedná se o jeho již třetí působení v tomto celku.

V Loňské sezoně Athletic v tabulce španělské ligy obsadil čtvrté místo a zajistil si účast v předkole Ligy mistrů, v němž následně vyřadil Neapol. Úspěšná je nakonec i letošní sezona, baskický celek je po špatné první polovině na sedmé pozici a na konci května ho čeká finále Copa del Rey proti Barceloně.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Neuro

tak já tu ten první koment dám no... po 12 hodinách

Reagovat
smazaný uživatel

To si dobrý človek.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá zpráva pro Bilbao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele