AS Řím zvažuje žalobu kvůli Malcomovi

25.07.2018, 11:04
Aktuality
Italský AS Řím zvažuje, že podnikne právní kroky proti brazilskému záložníkovi Malcomovi. Ten už byl s AS prakticky dohodnutý na přestupu z Bordeaux, ale na poslední chvíli podepsal smlouvu s Barcelonou.

V pondělí večer vypadalo jako jasná věc, že talentovaný brazilský křídelním Malcom se bude z francouzského Bordeaux stěhovat do Říma. Klub měl zajištěné prostory pro lékařskou prohlídku, na letišti v italské metropoli už dokonce čekaly stovky vášnivých fanoušků.

Všechny podmínky mezi oběma kluby i mezi hráčem a AS byly ústně dohodnuty. Na poslední chvíli se ale do transferu vložila Barcelona a nakonec za 41 milionů eur mladého Brazilce ukořistila ona.

"V úterý brzy ráno jsem mluvil s Malcomovým agentem Fernandem Garcíou, který měl na 12 hodin naplánovanou schůzku s vedením Bordeaux ohledně zajištění všech náležitostí pro večerní odlet Malcoma do Říma," řekl sportovní ředitel AS Řím Monchi.

"Byl jsem překvapen, když jsem se dozvěděl, že Bordeaux chce ještě vylepšenou nabídku, protože se do hry vložila Barcelona. Informoval jsem našeho prezidenta. Udělali jsme ještě jednu nabídku, ale oni po chvíli chtěli ještě více peněz. To už jsem řekl dost, protože nechceme vstupovat do dražby, doplnil Monchi.

"Nyní se poradíme s právníky a zvážíme naše možnosti, zdá bychom měli šanci před soudem uspět," řekl Monchi.

"Je pravda, že nic nebylo podepsáno. Ovšem existuje mnoho zpráv s agenty i prezidentem Bordeaux, které stojí za to vzít do úvahy," dodal.

Právě na absenci jakékoliv předběžné smlouvy upozorňuje také španělský list Mundo Deportivo. A to, že Malcom nakonec neskončil v Římě vidí jako chybu ředitele Monchiho. Právě kvůli tomu, že neexistoval žádný dokument s Malcomovým podpisem, dávalo hráči stále možnost zvrátit své rozhodnutí.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com, espn.com, football-espana.com

Komentáře (373)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele