AS Řím prodloužil smlouvu se Strootmanem

29.05.2017, 18:12
Aktuality
Kevin Strootman spojil i svoji další budoucnost s AS Řím. Žádaný nizozemský středopolař měl smlouvu jen do konce příští sezóny, nyní je s Giallorossi vázaný až do roku 2022...

Odchovanec Sparty Rotterdam se přes Utrecht dostal do PSV Eindhoven, kde na sebe skvělými výkony upozornil zástupce AS Řím, kam se stěhoval před čtyřmi lety.

Hned ve své první sezóně se 27letý záložník zařadil mezi opory italského klubu, ovšem následně ho přibrzdilo vážné zranění kolena, se kterým opakovaně laboroval přes dva roky.

Letos se však Strootman vrátil, nastoupil do 33 ligových utkání, ve kterých zaznamenal čtyři branky, odměnou je mu pak nová smlouva na dalších pět let. "AS Řím s potěšením oznamuje, že se dohodlo s Kevinem Strootmanem na prodloužení smlouvy do roku 2022," stojí na webu Giallorossi. "Chci s AS Řím něco vyhrát a udělám maximum pro to, abychom toho dosáhli. Při mém zranění za mnou klub stál, a to je jeden z dovodů, proč jsem zůstal," řekl Strootman.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

Dobré je, že odkopal celú sezónu, dal na tie pomery veľký počet minút, takže aspoň čo sa zdravotného stavu týka malo by to byť OK. Iné sú však jeho výkony, ktoré sú ako na húpačke, každopádne si myslím, že v tom má to "svoje" aj Spalletti. Keď hrá on a keď Paredes, vyzerá to úplne inak. Kevin hrá defacto ďalšieho ofenzvneho záložníka, takže to vyzerá ako 4-1-4-1, kedy je v strede poľa strašne veľa priestoru, Kevin behá všade, ale často nikde. Veľakrát sa stalo, že sa vôbec nevedel zapojiť do hry.

Keď príde Di Fra, v 3 záložnom systéme čo praktikuje mu verím viac, že by sa ku tej forme pred zranením mohol vrátiť. Kopať stále vie, ale niekedy akoby si vôbec neveril a často hrá lopty iba dozadu. IMO to, že neprišiel za Kevina hráč do základu nás stálo nejaké zápasy (a to nemyslím len v lige).

Reagovat
smazaný uživatel

To co jsi popsal je úplně normální po zranění, měl by se potom do toho dostat zpět.

Má štestí že se mu stalo to zranění docela brzy, má ještě čas nabrat formu

Reagovat
livefan

Odehrál po zranění přes 50 zápasů, to není tak, že by se vrátil před týdnem..

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Largo

Vyborna zprava, pilir tymu. Hodne trpel tim, ze za nej nebyls nahrada. Alternace s Pellegrinim v systemu 4-3-3 by byla skvela.

Reagovat
Houfi

Reagovat
Emmett Brown

Ja dúfam, že Di Francesco toho Pellegriniho stiahne a môže pribaliť aj Defrela.

Reagovat
Largo

Presne. I kdyz on ted Defrela nestavi ani v Sassuolu. Plus by se mi hodne libil Lirola, jenze Juventus. a spatne nehraje ani Letschert.

Reagovat
Houfi

Jsem zvědavý koho si ještě ze Sassuola přivede kromě Pellegriniho, mluvilo se o Defrelovi, Berardim, Duncanovi i Acerbim

Reagovat
kopajda

až na to, že dostal smlouvu na 4 roky, ne na 5...

mohli by se naučit počítat

Reagovat
GabrielBatistuta

17/18,18/19,19/20,20/21,21/22 Cetto?

Reagovat
kopajda

měl smlouvu do konce příští sezony

18/19,19/20,20/21,21/22 vole

Reagovat
GabrielBatistuta

Letos se však Strootman vrátil, nastoupil do 33 ligových utkání, ve kterých zaznamenal čtyři branky, odměnou je mu pak nová smlouva na dalších pět let.

LETOS: letos se vrátil,letos nastoupil do 33 utkání,letos zaznamenal 4 branky,letos je mu odměnou nová smlouva na dalších 5 let. NOVÁ!!! NE prodloužení stávající smlouvy o 4 roky. VOLE

Reagovat
kopajda

slyšels někdy něco o datu platnosti smlouvy?

Reagovat
GabrielBatistuta

Vysvětli,prosím.

Reagovat
kopajda

den, od kterého začíná platit smlouva

Reagovat
GabrielBatistuta

Hm,aha. A ty víš od kdy ta nová smlouva platí? Podle mě teď od toho podpisu na dalších 5 let. Aspoň tak jsem to z textu pochopil a dává mi to smysl.

Reagovat
kopajda

tak to uršitě tak smysl nedává...

Reagovat
livefan

22 - 17 = 4

Reagovat
kopajda

22 - 18 = 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dreambox61

V lete odejde do EVERTONU nebo MU!!!

Reagovat
Emmett Brown

jj, tak ako každý rok

Reagovat
Largo

Navic nechapu, proc by opoustel Rim.

Reagovat
Yzemi

Ano Everton je snem každého hráče!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik let o něj usilujem a máme po prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele