AS Řím přivádí z Portugalska beka Jonathana Silvu

31.01.2018, 21:01
Aktuality
Jen co římské AS svolilo k prodeji Emersona Palmieriho do Chelsea, doplnil italský klub uvolněné místo na levém kraji obrany Jonathanem Silvou. Třiadvacetiletý Argentinec přichází ze Sportingu Lisabon na hostování, které mohou Římané po sezoně změnit v trvalý přestup.

"Jedná se o mladého hráče, který již prokázal svou silnou osobnost i technické schopnosti, díky čemuž mohl nastupovat za tak kvalitní tým jako Sporting," nechal se slyšet sportovní ředitel AS Monchi. Jde nicméně o nečekaný tah, neboť argentinský bek se ve Sportingu nedokázal pořádně prosadit, obzvláště po letním příchodu zkušeného Fabia Coentraa. Silva si navíc v listopadu přivodil zranění kolene, kvůli čemuž musel podstoupit operaci a od té doby již nehrál. V novém působišti oblékne dres s číslem 33.

Čerstvá posila římského klubu neskrývala radost: "Jsem ohromně šťastný, je to neuvěřitelný pocit. Mám velkou motivaci, chci k této špičkové skupině hráčů přispět svým dílem."

Autor: Martin Kantor / asroma.com

Komentáře (97)

Přidat komentář
nevros

Tak a teď Kostas k nám.

Reagovat
Largo

Ani náhodou. Nejdřív po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas neprestupi ani po sezóne, navyše ma na viac ako len Arsenal

Reagovat
kopajda

tohle může napsat jen fanfa arsenalu nebo interu

Reagovat
KillSwitch

do horšieho na čo?

Reagovat
danko10

Utrhnutý krížový väz. "Vy nás ale zásobujete, pane Monči."

Reagovat
Largo

Reagovat
Houfi

To bude klasika, do konce sezóny zraněný

Reagovat
Alberto Aquilani

Benvenuto, campione

Reagovat
olis

OT: Sassuolo sa teraz rozhodlo ze beru Fariasa a ze by sa teda mohol znova otvorit prestup Politana, oni nas dobre troluju, stavim sa ze ak by aj povolili tak sa prestup zaregistruje 23:00:01

Reagovat
olis

Sportitalia: Sassuolo and Napoli have agreed terms on Politano.

Ounas and Farias ready to join Sassuolo.

It's now a race against time to deposit the contracts. In 13 minutes.

Reagovat
olis

dopadlo to presne tak ako som cakal, nestihlo sa to, perfektny trolling od Sassuola do poslednej minuty

Reagovat
mastakillah

Oli a co ten El Pocho? Prodloužil v té Číně nebo je teď volnej hráč? Ten by mohl vynahradit ten nepovedenej zimní přestupák. hm?

Reagovat
olis

vraj predlzil, aspon podla toho co som cital

Reagovat
Pipo123

Caceres a Ramos dnes vyborne, som sa bal ako zahráme bez De Vrija. Kazdy musi vidiet ze Lukaku ma hrat v zaklade. Dobra remiza

Reagovat
El Matador

Ale už by to chtělo na San Siru konečně AC porazit

Reagovat
Pipo123

Staci ked vyhráme doma, dnes sa mi nasa hra páčila, 70 min sme boli lepsi, treba si uvedomit ze hrame kazde 3 dni zapas. Na tych hráčoch to je vidno, v závere uz moc nestíhali AC.

Reagovat
Eldarion

Tak AC hralo ešte viac zápasov túto sezónu ako Lazio kvôli predkolám, skôr tá zostava AC bola obmenená a slabšia ako tá čo hrala v Nedelu. Lazio šlo v podsate s tým najsilnejším čo malo a veľa zmien oproti tej zostave v Nedeľu tam nebolo.

Reagovat
Pipo123

Nebolo to skor naopak? Ved proti vam hral v obrane Ranos co je borec co hral tak maximalne EL. Nehral De Vrij, Alberto, Lulic, Marusic ani Bastos. Aj ked treba uznať ze Bastos a Lulic mi tam nechýbali. 5 hracov bolo inych oproti nedele

Reagovat
Eldarion

Ale tak vrátil sa vám Immobile a v predu s Andersonom a pri predstave, že na LB hral Borini asi prvý krát v kariére, Locatelli mezzala a Kalinic v základe som myslel, že to bude tak 0:3

Reagovat
Pipo123

Tak keby sme premenili sance mohlo to byt Aspon 0:2 , ale Donna vas vcera podrzal

Reagovat
Eldarion

to áno ale keď som videl ako Calhanoglu netrafil prázdnu bránu tak som ten stream vypol

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno na hostování do Realu Sociedad. Docela riskantní mít jen tři stopery ...

Reagovat
Houfi

Stáhli si Capradossiho

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Bari ho uz nechcelo

Reagovat
Houfi

To už je ve výsledku jedno, na hřiště se zřejmě nedostane.. mám pocit, že lednem vedení naznačilo, že už se od letošní sezony nečeká vůbec nic

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil si to presne

Reagovat
smazaný uživatel

Na prestup. A naco by nam predsa boli dalsi. Ved uz sa budu "bit" len o stvrte miesto

Reagovat
kopajda

jo ale když to vezmeš tak Castan a Moreno v podstatě nehrávali...a věřím že v případě zranění by mohli Gyömbera, Morena nebo Castana stáhnout zpátky (Zukanovič už je pryč myslím)...případně zahraje DDR nebo to postavíš na 3 obránce

Reagovat
Frantszek

Hrozná škoda že se Kaštan nedostal zpátky do formy po těch patáliích. To byl docela topík.

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi je rovnaky kokot ako Sabatini. AS Roma - otvorena naruc pre polamanych

Reagovat
Frantszek

Jsem zvědav, jestli se někdy do AS vrátí časy 99/00 0001 a podobné sezony. Tohle je hrozná bída

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tomto vedeni to nebude. To uz je len nostalgia

Reagovat
smazaný uživatel

díky čemuž mohl nastupovat za tak kvalitní tým jako Sporting," . Ano do pice, sme na urovni Sportingu

Reagovat
Benfica

noo myslím, že hej

Reagovat
10

nejste - "jde nicméně o nečekaný tah, neboť argentinský bek se ve Sportingu nedokázal pořádně prosadit"

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak ten náš stoper co přišel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nas tiez je predpoklad len lavicky, ale je to strasne

Reagovat
spider_8

Reagovat
kopajda

chlapi, jak vypadá, je to dobrej kauf, lze s ním počítat i do základu proti nejlepším potažmo do LM?

to číslo 33 je úsměvný

Reagovat
Largo

Do LM ne, hrál ji za Sporting.

Reagovat
smazaný uživatel

na to v akych sme srackach sme mercato odjebali. ako som kedysi mal rad ausilia, tak nech ide dopice. uz len sa modlit ze Rafinha sa chyti. ostatni su v pici. Brozo co uz bol nastaveny ze ide do Sevilly, tak urcite teraz odovzda zo seba vsetko.

Reagovat
Nuno čomes

Tak brozovic už ze sebe neodevzdává všechno tak 2 roky, nechápu, že stále hraje

Reagovat
smazaný uživatel

teraz podla mna uvidime este vacsie dno :)

Reagovat
Visca el barca

No a co si čekal, když máte problém s FFP?

Reagovat
10

Inter bez ohledu na FFP utratil za posily přes 350 milionů eur za poslední 3 sezony, jejich zásadní problém je úspěšnost těch přestupů, ne nějaký FFP...nechápu, proč tady furt dokola někdo píše, že musí Inter víc zainvestovat atd.

Reagovat
smazaný uživatel

vymlouvat se v našem případě na FFP je totalní nesmysl ...neznám žadný klub v Evropě co děla horší přestupy něž Inter....ta bilance přestupu uspěšných neuspěšných je u nás naprosto žalostná....a dejme si ruku na srdce Ausilio tam nemá co dělat a Sabatini je další odborník....co není schoný sam se sebou dojednat Ramirese....nečekám od nás do konce sezony nic než 5-6 místo a odchod Spalletiho protože nedokazal s pruměrákama uhrát LM Jsme Inter nemužem stavět tým na pruměrných hráčich a čekat v zazrak.....a tak to děláme už 7 let...jestli neuhrajem LM tak Icardi,Skriniar,Perišič odejdou aby se zas zalepila nějak díra bez pěněz z LM....a tak to jde pořad dokola...

Reagovat
cresposuper

Ausilio je prvy, ktory musi odist, s nim to nikam nedotiahneme.

Reagovat
Rip

Mario odešel, protože Spalleti ho očividně nemusel. Tak na co ho nechavát sedět na lavičce a platit ho?? Broža chtěli obětovat za Pastoreho nepovedlo se čí je to chyba?Ausilia?Číňanů?Spallettiho?? těžko říct. Myslím si,že Ausilio neměl moc na výběr toto přestupní okno. Nedával bych mu za vinu, že si Inter nemůže dovolit pustit navíc jediné euro.

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba sa pozriet aj na posledne prestupy co boli. ok gabigol a mario boli biznisy cinanov, ale inak mu moc nejde karta

Reagovat
Rip

Více méně v létě Spalletti dostal hráče co chtěl + si vydupal aby zůstali Perišič s Candrevou. Pak tu jsou hráči jako Dalbert a Karamoh, kteří nedostali moc šanci ukázat co v nich je, ale to je typický Inter mladíci moc šanci nedostávaj, Na sílu chcou vybojovat ligu mistrů a sazí na hráče se zkušenostma a jsou připosraní trochu zariskovat a dát šanci neotrkaným hráčům.

Reagovat
Votas

Nesouhlasím, že dostal Spalleti koho chtěl. Věřím, že Vecino byl jeho nápad, ale to až potom, co se vědělo, že jsou Naiggolan s Vidalem nedosažitelní. Dalbert taky nebyl podle mě jeho kůň, jinak by ho hrál. Spalleti pak hlavně chtěl silový DM po odchodu K-Doga...takovej hráč v týmu není doteď. Takže pokud si Ausillio nebyl jistej, že postaví konkurence schopnej tým, tak neměl za něho vyhazovat 20m, ale vzít třeba Kolarova.

Já třeba nechápu, jak nejsou schopní vyjednat Ramirese, když vyjednává Sabatini se Sabatinim. Udinese s Watfordem vesele a bez problémů obchodovalo, ale u nás by najednou měl být společnej vlastník problém?

Jinak je sranda, že z letního přestupáku 2016/17 u nás nyní zůstává jenom Candreva, přitom přišli ještě JM, Barbosa, Banega, Erkin, Ansaldi. Takhle stavět tým s takovouhle úspěšností je celkem šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

ta úspěšnost v přestupech je fakt strašidelná

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale prostě JM, Banega nebo Ansaldi nebyli předtím (dle všeho) tak strašidelní jak u nás.

Reagovat
Votas

To hodně hráčů. Z toho právě vychází, že možná Ausillio nemá úplně ideální kritéria. Podobně o tom psal i Jajinek, že se především mentální stránka hráčů při přestupu k nám dost podceňuje.

Reagovat
10

Tohle třeba Marotta na začátku Conteho éry zvládnul skvěle, přišlo mi, že pro něj byla mentální stránka hlavní kritérium, až potom byla teprve výkonnost. Hodně lidí si ťukalo na čelo, proč kupuje Pepeho, Storariho, Matriho, Quagliarellu, Padoina a podobně, přitom tyhle hráči pak byli pro kabinu strašně důležitý.

Z mojeho pohledu je to spolu s absencí nějakýho lídra dlouhodobě hlavní problém Interu, kde se na tohle snad vůbec nedívají a kupují jen pokémony z funkčních týmů, psal jsem to tady mockrát. Nevím, jaký peníze bude mít Mascherano v Číně, ale to byl třeba přesně ten deal, co mohl Inter někam posunout.

Reagovat
Votas

Zase vůdčí postavy se dají i vypěstovat, ale nesmí být ta skupina od začátku kompletně toxická. V naší situaci by se persona Maschova typu samozřejmě hodila jak prdel na mísu, ale oni se kupujou jenom lidi, který to do tří měsíců totálně semele nebo jsou ještě větší labilové. Teď úplně čekám na nějakej crazy move pro Nasriho nebo Vučiniče a to bude teprv lambáda.

Reagovat
10

napadá mě Taarabt, jako to nedávno vymyslelo AC

Reagovat
Furia Ceca

Bendtner

Reagovat
Visca el barca

Mascherano tam má 10 mil.euro

Reagovat
10

což neznamená, že by za 4-5 nešel do Interu

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Frantszek

Nevím, jestli to přijde jen mně, ale na to kolik bylo keců okolo toho, že se Seria A zvedne ze sraček to vypadá skoro naopak. Jediná Neapol snad ukazuje vzestupnou tendenci.

Reagovat
Furia Ceca

Tak hlavně od Milánů se v létě čekalo radikální zlepšení. A dopadlo to jako vždycky!

Reagovat
smazaný uživatel

V Serie A ano, v LM pohoreli. A naopak, nasi urobili "dieru" do sveta vitazstvom v skupine LM a v lige zdochynaju .

Reagovat
10

Serie A má úžasnou schopnost střílet se sama do nohy, stejně jako českej národ v politice

Reagovat
Yanek

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Lech

Dzeko: "Roma is part of my life now, and it always will be.

I believe we have many more beautiful moments ahead of us and that we’ll succeed in achieving our objectives together. Roma is my family and I’m happy to keep wearing the Lupi shirt.”

Peres: "I made the decision to stay at Roma. What convinced me to stay was my love for this city, these colours and the Roma fans. I couldn’t leave this way. Forza Roma always!!!”

Srdcari

Reagovat
Frantszek

Zrovna Peres..... Láska pro město. Tak může do Lazia.

Reagovat
Houfi

Spíš by se hodil do Lupa Roma v Serii D, tam může milovat Řím až do smrti..

Reagovat
Pipo123

Dnes sa mi snívala strašná vec, musím sa o ňu podeliť. Snívalo sa mi že sme hrali finále Coppy proti Juventusu a bol som na štadióne, ani neviem ako sa hralo, no spomínam si na moment kedy Parolo non stop nahánal loptu až skolaboval na ihrisku a zomrel, ale zápas nekončil a já som sa v tom sne tešil že konečne budeme hrať bez Parola. V tom som ale zobudil, takže neviem ako to pokračovalo, možno keby spím ďalej tak by zomrel ešte aj Lulič

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
mastakillah

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Frantszek

Mně se zdálo, že jsem hrozně slavný zpěvák a po konci jedné písničky jsem chtěl skočit do publika, ale vážil jsem asi 150 kilo a nikdo se neodvážil mě chytit a tak jsem si zlámal obě hnáty.

Reagovat
mato Kreator

pipoo

Reagovat
Frantszek

Džeko "Jsem polichocen zájmem Chelsea, ale AS Řím je můj domov a moje rodina," prohlásil Džeko pro bosenský tisk.

..........

Ty vole to nechápeš že římská matka, římskej otec a všichni římští příbuzní ti přejí lepší angažmá v Londýně?

Synku, jdi do Londýna.

Reagovat
Whitemedia

To je srdcař a přitom být nabízený kontrakt od Chelsea delší, tak už je dávno pryč

Reagovat
Frantszek

Srdcar maximalne protoze z nej lidi dostavaji infarkty, jakej je to plejer.

Reagovat
smazaný uživatel

Rome based newspaper Corriere della Sera reports that there has been a change in attitude between Icardi and the Croatian duo of Ivan Perisic and Marcelo Brozovic after last weeks draw between S.P.A.L and Inter.

According to the report: “Icardi had already indirectly called questioned the duo after their draw against Florence saying that “In training some no longer fight, there has to be sacrifice”, a phrase that is evidenced by their recent displays. The feud has apparently expanded onto social media: Icardi has stopped following Brozovic and Perisic no longer follows Icardi. Times have changed in this regard but the dynamics in the dressing do not allow this type of antipathic behaviour.”

According to the newspaper, Icardi is no longer willing to act as the shield for those who do not commit themselves, which increasingly improves Real Madrid’s hopes of signing him in the summer, where he would earn close to double his current €5.5 million net per season salary and would have higher chances of winning titles.

Corsera also adds the point that if this were the case, Mino Raoila may try to replace Wanda as his new agent for this deal emphasizing that “We will see how much resistance Wanda will be able to give” given that the relationship between Mauro and Wanda has been on more stable terms, at least from the messages we see the two exchange on social media. One day they love each other and the next, Wanda posts photos that leave little to the imagination which seems to upset Mauro.

ak by to malo pomoct, nech idu vsetci traja prec

Reagovat
Nuno čomes

Mauro se dnes nezúčastnil tradičního narozeninoveho rituálu s vejcem a moukou, který běžně vede a i tak Ivan nevypadal 2x nadšeně. Takže zkurveny brozovic vymrdanec zas dela rozbroje, blb neskutečný. být s nim v týmu, tak ho za tu lenost na tréninku zajedu ať se vzpamatuje.

Reagovat
Votas

to Crotone nás zítra přejede. V té šatně musí být dusno k zalknutí.

Reagovat
Nuno čomes

Nedivil bych se. Na féra zítra: Samir - Cancelo, Skriniar, Miranda, dalbert - Gagliardini, Borja - Karamoh, Rafinha, Perisic - Eder.

Kdyby byl Mauro tak bych posadil i Perisice. Jenže to by musel Luciano vytáhnout hlavu z prdele. Já už v létě říkal, že byla chyba nepustit brozovice a pak perisice za raketu za josem

Reagovat
smazaný uživatel

no chorvati drzia spolu a teda budeme mat teraz urazenych hracov ktorych moc nahradit nevieme. pretoze nemame kym. je to v prdeli

Reagovat
Furia Ceca

A co je furt za problém? Tak Spaletti by to snad měl zkrotit, ne? Od toho tam je, kór tak zkušenej trenér by si s tím měl umět poradit. Brozović na tribunu dokud nevychladne a pokud ani to nepomůže, tak vyřadit z kádru. A Perišić, jestli bude dělat problémy, pokuta a pak se uvidí, jak se bude chovat, co s ním dál - a hotovo dvacet.

To je fakt strašný, jak se s těma dnešníma fobalistama zachází v rukavičkách... Dospělí chlapi a chovaj se jak zženštilý primadony. Kdyby ses choval v nějaký práci jako Brozović, tak tě z minuty na minutu vyrazí a běž si na nájem a jídlo vydělávat jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

no hej namiesto unfollowov na instagrame by si to mali vysvetlit. urazeni su vsetci 3 podla vsetkeho.

Neviem co je s tym Spallettim

Reagovat
snuff24

Reagovat
Deki

hezky nám to graduje mít to rozes*aný zevnitř je snad úplně nejhorší, co se může stát. tohle jestli dopadne dobře, tak začnu věřit na zázraky...

Reagovat
Jajinek

jj, hlavně, že jste mě za moje názory na začátku sezóny posílali do prdele. Pokud tu LM uhrajeme, tak jen díky tomu, že Roma bude ještě více v prdeli jak my

Reagovat
smazaný uživatel

clovek nechce verit takym negativnym veciam co si pisal a nechce si ich priznat az kym sa nezacnu diat :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele