AS Monaco přišlo o Sidibého, obránce může chybět i na MS

19.04.2018, 22:11
Aktuality
Hodně špatný zápas sehrálo před několika dny AS Monaco. Knížecí celek utrpěl na půdě PSG debakl 1:7 a po závěrečném hvizdu musel přihlížet domácím oslavám mistrovského titulu, vedle toho ztratil jednoho hráče základní sestavy. Mimo hru je obránce Djibril Sidibé, ten si poranil koleno a v ohrožení je jeho účast na mistrovství světa v Rusku...

Pro francouzského obránce skončil duel ve 34. minutě a v uplynulých dnech byl v péči lékařů. A první výsledky nejsou vůbec příznivé.

"V nejhorším případě se bude jednat o sedm týdnů, v nejlepším o čtyři. Budeme muset počkat na to, co řeknou specialisté. Zdravotní tým učiní to nejlepší možné rozhodnutí, plně mu důvěřuji," řekl trenér Leonardo Jardim.

"Bude v letošní ligové sezoně znovu hrát? To si nemyslím," dodal.

Sidibé se usadil v základní sestavě francouzského národního týmu a o jeho důležitosti svědčí to, že v kvalifikaci o postup na světový šampionát nevynechal ani jedno utkání. Francie vstoupí do turnaje 16. června soubojem s Austrálií.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Benzema

Je dobrý? Lepší ako náš Alberto Moreno?

Reagovat
Bandita_Harry

otazka na telo

Reagovat
Bandita_Harry

je to hlavne RB a to asi nemusime riesit aspon nie toto leto je tam Trent, Clyne pripadne Gomez ktory potrebuje tiez minuty a nieviem ci na CB sa ich docka, inak je to dobry typek videl som ho sice len minulu sezonu ako hrali tu LM,neviem na kolko sa mohol zmenit. MU fani ho maju v idealnej XI pre buducu sezonu, v PL by hral zaklad asi vsade

Reagovat
Seydou Doumbia

až na City

Reagovat
Bandita_Harry

jaj tam je Walker texas ranger

Reagovat
smazaný uživatel

Ale černej jak Trivet

Reagovat
smazaný uživatel

Než Alberto je lepší každý, ne? To co vyváděl proti Seville byla snad sabotáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Do LFC by se z Monaka hodil úplně jiný typek a to Rony Lopes.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo to byla ta doba, kdy v City sem tam dostal šanci nějaký mladík zahrál dobře a hned na to ho prodali...

Reagovat
smazaný uživatel

debuchy

Reagovat
wesleyborland

Wenger skončí

Reagovat
wesleyborland
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele