Arsenal přišel na měsíc a půl o Mustafiho, Liverpool zase o Maného

12.10.2017, 10:42
Aktuality
Bez Shkodrana Mustafiho se bude muset možná až do konce listopadu obejít Arsenal, německý obránce si z reprezentačního srazu přivezl vážně zraněný stehenní sval. Podobně je na tom křídelník Sadio Mané, který bude chybět Liverpoolu...

Mustafi se zranil v průběhu kvalifikačního utkání s Ázerbájdžánem a už první odhady nebyly příliš pozitivní, podezření na vážnější problém pak potvrdilo podrobné vyšetření.

"Přišli jsme zhruba na šest týdnů o Mustafiho. Nemyslím si, že bude znovu k dispozici před reprezentační přestávkou," sdělil manažer Arsene Wenger.

25letý fotbalista letos za Arsenal nastoupil k pěti ligovým zápasům, jeden start přidal v Evropské lize.

Jednu ztrátu během reprezentační přestávky zaznamenal také Liverpool, z jehož sestavy vypadne Sadio Mané. Svalové zranění vyřadí křídlo a autora tří letošních ligových branek rovněž na šest týdnů.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (212)

Přidat komentář
fajdax

Reagovat
Fenri

super

Reagovat
Whitemedia

A o Kantém ani slovo...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nechce někdo koupit krásný nový telefon LEECO LE 2 za 3000 Kč?

Reagovat
Nihilister

A nahrává to video líp jak kalkulačka ? (myslím to vážně)

Reagovat
smazaný uživatel

Na psaní a čtení komentářů na ef ti to postačí.

Reagovat
smazaný uživatel

sbíráš peníze na televizi?

Reagovat
Nihilister

Ještě abych upřesnil dotaz. Myslím kvalitu záznamu zvuku při natáčení videa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nerozbaloval jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nečekal bych od toho za takovou cenu zázraky.

Reagovat
Nihilister

To určitě nečekám, spíš mne to zajímá, protože snad žádnej čínskej mobil nemá kvalitní záznam videa. Z vlastní zkušenosti huawei P7 a xiaomi 3s a teďka právě přemýšlím do čeho jít max do 8K ale apple nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

OnePlus One som kupoval pred par rokmi a doteraz sa nemozem stazovat a nemenil by som

Reagovat
Nihilister

Dík, nevypadá zle ale dost mne zarazili hnedka první odkazy, že oneplus sbírá data úplně ze všech jejich telefonu ( né, že by byl apple na tom jinak)

Reagovat
smazaný uživatel

aj napriek tomu, je to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Samsung Galaxy S6,

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal jsi ho od maminky k narozeninám a je na tebe moc složitý?

Reagovat
smazaný uživatel

jaky to ma fotak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mercury

To vypadá jak nějaká parodie na Honor 7.

Reagovat
kiwwi

akurat ze podla vsetkeho by mal byt vykonnejsi a lacnejsi ako Honor 7

Reagovat
smazaný uživatel

Coz ale nutne neznamena lepsi

Reagovat
kiwwi

nutne nemusí, ale pravdepodobne to tak bude keďže bežia na rovnakom systéme

Reagovat
dinss

Ty tady raději nic neprodávej.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude Liverpool poloviční...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
xhejl

OT: sháním někoho, kdo má O2 TV a má k tomu zprovozněné webové rozhraní (nebo si ho zvládne zprovoznit) a ideálně ho nepoužívá na nahrávání (nebo málo). Za přístup do takového webového rozhraní bych byl ochoten platit měsíčně 200 při tarifu M a nebo 400 při tarifu L nebo XL: Spároval bych si max jedno nebo dvě zařízení.

Nemám fyzickou televizi, kam by se dal připojit set-top box a bez toho mi to O2 nezprovozní, takže bych to potřeboval takhle. Jediná podmínka je teda možnost mít tam možnost hodně si věci nahrávat. Pro někoho, kdo to tolik nepoužívá ideální možnost, jak si nechat proplatit velkou část ceny TV.

Kdyby měl někdo zájem, tak pište.

Reagovat
REPLIKATOR

Nevadí, Klopp si určitě poradí, je to Pan Trenér!

Reagovat
Beči

Klopp určitě pan trenér je, ale my těch alternativ, zejména kvalitních, za Maného opravdu moc nemáme, je to jeden z našich klíčových hráčů...

Reagovat
cetto

Ve Fifě mám na křídle Cana a hraje skvěle. Má 8 golů v 7 zápasech Možná by ho tam mohl Klopp taky vyzkoušet. A náhradník skvělý Woodburn

Reagovat
bbbauch

tak to nevim, na co klopp jeste ceka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

stagnujuci kokot

Reagovat
Beči

Ve Fifě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
johnik

Tak na křídlech bude Couts a Salah....to je teď víc než jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

.... Apríl.

Reagovat
nani92

A my o Fellainiho

Reagovat
Wat

Jak je na tom Lallana? Před třemi týdny začínal běhat, nebude už taky pomalu hrát?

Reagovat
Bakary3

Vzhledem k výkonům Mustafiho mě to nemrzí... Je tak tragickej, že bych byl radši, kdyby hrál Chambers (s Holdingem se snad bude počítat do základu), ten se ještě aspoň něco naučí a horší by snad nebyl ani teď.

Mustafi na to, kolik má odehráno, na mě působí jak vyplašenej dorostenec, přehled nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi prave prijde, ze uz se otrkal a vyklidnil. Jeho problem neni ani tak hra, jako to, jakou roli ma hrat na hristi ve smyslu dirigovani obrany. Kdyz ho dobre navadis a on nemusi vymyslet nejaky blbosti a podridi se lidrovi, tak je dobrej. A letos k tomu pridal to, ze uz umi byt lidrem sam. Herne to OK neni ve 100%, ale to nema zadnej stoper. Obcas vymysli nejakou hrubici, ale obecne bych rekl, ze to dobrej stoper je. Ja jsem za nej rad.

Reagovat
Bakary3

Já jsem si ze začátku říkal, že to bude dobrý, ale prostě ne...

On absolutně neumí používat hlavu.

Rozehrávka, pořád se o něco snaží, ale totálně neumí rozlišit, kdy si dovolit odvážnější přihrávku a kdy založí brejk, oproti Kosťovi asi o 3 třídy níž.

Taktický myšlení šílený, vůbec netuší, kdy vyrazit a kdy naopak odcouvat. Pak to dopadá tak, že vyrazí jako janek a nechá za sebou díru jak do stodoly.

A když vystartuje po hráči a jde do nějakýho šprajcu, buď je to tip ťop, že to stihne, ale hodně často nestihne a to je pak zákrok na oranžovou.

Ukázka jedna za všechny - v domácím zápase snad s WBA za stavu 0:0 ve svým vápně udělá totálně nesmyslnej skluz, rozhodčí naštěstí nepískal.

On prostě, přijde mi, nemá vůbec herní inteligenci a předvídavost. Má jen štěstí, že je to dobře fyzicky vybavenej skokan..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten popis od tebe mi pripomina popis Vachy S tim couvanim a predskakovanim nevim, to je problem cele obrany, tam musi vyhodnocovat i postaveni zbytku spoluhracu. Ty sprajcy bych neresil, je to tak trochu cune. Mozna je spatnej pozicne, ale ja to nevidim..i to je mozny Podle me ale jsme s nim silnejsi nez bez nej... a ted se to taky mozna ukaze. Jinak s tim moc nesouhlasim, ale to se stava

Reagovat
SunFells

V té defenzívě je prostě jako Kosc za mlada, i když i ten byl díky své obratnosti o něco lepší. Takový je i Chambers. Mustafiho plus ještě i sráží to rozhodování u rozehrávky jak říkáš.

Reagovat
Bakary3

Pro oba - třeba jo a budu o něm v budoucnu mluvit jinak...Ale zatím je pro mě jeho působení docela zklamání a za ty peníze (a že před rokem to byly hodně velký peníze) mám spíš pocit, že Arsenal získal spíš dalšího plašáka, a ne toho vytouženýho TOP stopera...

Kos přicházel v pozici, že se od něj až tak nečekalo... To od Mustafiho se čekaly hned výkony, ani s aklimatizací nebo tím, že by měl na nejvyšší úrovni odehráno málo, neměl být problém... Z tohohle pohledu mi to přijde, že moc velký progres od něj neuvidíme..

Reagovat
Fenri

No, necekalo. V tu sezonu odesel Gallas, Senderos, Silvestre, Nordtveit a skoncil Sol. V tymu zustal Vermaelen a Djourou, na konci prestupaku na posledni chvili prisel Squillaci. Koscielny byl jednoznacne posila do zakladu a cekalo se od nej hodne. Od toho se taky odvijel ten hejt tady na nej za ty zavineny penalty a vlastnaky, ktery na zacatku sbiral jedna radost.

U stoperu je to tezky odhadnout, jestli se dostanou na lepsi level. Po jedny sezone, ze ktery cast stravil na marodce, porad tezko soudit. Mi teda prijde, ze ma Mustafi vsechny predpoklady vyhrat se ve skvelyho stopera. Nezapominej, ze stoperi vykonnostne rostou v podstate celou karieru se zkusenostma, a i kdyz toho ma uz odkopano dost, porad se muze hodne ucit.

Reagovat
Bakary3

Sol uz mel svy odehrano a g toho, co jsi vypsal, byl jedinej pouzitelnej gallas.

To, ze v tymu zustalo par stoperu, pro me neznamenalo cekat id nej neco vic, nez se dalo, dyt prisel ze Strasburku (?), to ocekavani je teda subjektivni, ale prichazel jako skoro neznamej hrac snad za 8m euro, alespon ja ho tedy bral jako pokus, jak lacino ziskat stopera s velkym potencialem, ktery se pravdepodobne vykope. Vzdyt ani za repre neodehral nic.

To Mustafi prichazel jako "hotovej" stoper a mistr sveta...ja teda vidim podstatnej rozdil.

Reagovat
SunFells

Kosc přišel z Lorientu, ale samozřejmě to významný rozdíl není. Přišel nějak za 11 mega liber, což tehdy za stopera bylo dost peněz a právě jelikož nebyl příliš známý, tak to ukazovalo, jak moc o něj Wenger stál a věřil mu. První nabídka byla cca 4 mega liber, co si pamatuju, tak nás překvapilo, že Wenger se nakonec nechal "natáhnout" až na tu finální částku za borce, co měl jednu sezónu v L1.

Já teda Mustafiho jako hotového hráče v 24 letech s dvěma sezónama ve Španělsku a jednou kompletní v Itálii nebral. A na MS jel jako v podstatě jako nováček v repre a ani nepatřil do původní nominace. Stále by se měl hodně vyvíjet, většina top stoperů dospěla k vrcholu od 27-28 let.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Bakary3

No, vnimal jsem to jinak..., ale o to az tak nejde.

Kdyz bude Mustafi borec jako Kos, budu rad, ale podle me na to proste nema hlavu... Tak cas ukaze

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Fenri

Reagovat
mayday

Je s podivem, kolika fotbalistům chybí právě ta herní inteligence, jak jsi to popsal. Nejen na dědinách, ale i v profifotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by nemel herni inteligenci, spis hraje moc riskantne, prijde, ze se chova spis jako zaloznik nez stoper

Reagovat
PP

hlavně to netaktické vystupování ve chvíli, kdy to absolutně není vhodné..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, Mustafimu jsem zacinal prichazet na chut, letos hraje na svoje pomery vyborne.

Reagovat
Bakary3

zajímavé, viz já výš

ale už to "na svoje poměry" o něčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika no ja ho loni vylozene nesnasel za ten Bayern...to byl hnus a mel jsem nutkani mu fakt normalne nejak fyzicky ublizit Zrzavej Nemec a navic s takovym jmenem. Ale vazne mu prichazim na chut, ma naslapnuto stat se oblibencem.

Reagovat
smazaný uživatel

u nej jde hlavne videt, ze mu vysledek nikdy neni lhostjeny a snazi se kdykoli proti komukoli. to bohuzel neni u vsech nasich hracu pravidlem..

Reagovat
Baronne

Reagovat
Free_player

oba dva mám v draftu

Reagovat
Robbie

Vcem je Klopp TOP trenér ? Dyt on m l nějak za 100 zápasů min bodů než Rodgers, teď říkejte argumenty

Reagovat
Bakary3

že umí svůj tým vybláznit...

Ale už asi 4 roky mu to nějak nestačí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

TOP trenér je proti top týmům v Anglii, proti ostatním už je to pak horší..

Reagovat
Svatej

Mit Klopp Suareze a ve forme hrajiciho Sturrigde, tak ma tech bodu podstatne vic

Reagovat
kiwwi

akoze ešte k manemu, coutinhovi(v takej forme) a Firminovi ktorých nemal Rodgers? To asi áno

Reagovat
bbbauch

Plus Sturridge ma, akorat to na nem stejne stavet nechce, tak ve forme asi tezko bude.

Reagovat
Bakary3

a hral by 2-4-4

Reagovat
Svatej

A proc by ne ?

Reagovat
Bakary3

Logicky, kdyby mel suareze a sturridge ve forme, urcite by nemel Firmina, dost mozna ani jednoho z dvojice salah - mane.

Tomu fakt neverim.

Reagovat
Svatej

Jojo, podle me by taky 5 let nekoupili nikoho do ofenzivy.

Reagovat
Svatej

Jinak Suarez + Studge + Sterling tehdy > Firmino + Coutinho + Mane, v mych ocich celkem o dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, v tu dobu byli SSS na špici, ta současná trojka se do toho nejlepšího teprve dostane a myslím ,že maji potenciál být ještě lepší, i když to řikám nerad

Reagovat
Svatej

Rozhodne muzou dojit na takovou uroven, pokud spolu budou hrat dostatecne dlouho a budou se rozvijet spravnym smerem

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že áno. Suarez robil 70 % tímu sám.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

spis kdyby mel Skrtela...

Reagovat
Svatej

Heh... on by fakt bodnul

Reagovat
Busby babes

byl by to jejich nejlepsi stoper. Jeho odchod moc nechapu, a to ho nemam rad...

Reagovat
nani92

ale byť manažerom je aj o tom si tych hráčov nájsť

Reagovat
Svatej

Nah, s timhle tvym trollingem se nemam nejak chut rvat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by si měl postavit vlastní klubovou nemocnici a rehabilitační centrum hned vedle tréninkovýho centra.

Reagovat
SunFells

A pozvat si tam Maného

Reagovat
smazaný uživatel

PL se pomalu rozjíždí a zranění se začínají kupit ted se teprve začne ukazovat síla jednotlivejch týmů a po Vánocích se teprve můžeme dohadovat s kým to vypadá na titul

Reagovat
Whitemedia

Zranění se kupí hlavně o repre pauzách..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je taková klasika, spíš jsem to myslel tak, že ted začíná to obtížný období v PL i díky těm zraněním

Reagovat
fenixLFC

Nech uz tie repre pauzy vyhynu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Uz jsem to tu parkrat navrhoval - nejlepsi reseni by bylo vytvorit repre okno na 6-8 tydnu vzdy na konci sezony. Pokud by s tim nebyl problem z hlediska pocasi v Africe, odehrat repre fotbal v kvetnu/cervnu, by bylo pro vsechny nejlepsi reseni. Na druhou stranu, nejde vsechno hazet na repre, ti hraci se taky klidne mohli zranit behem zapasu za klub.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kucka

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Na repre pauzy by som to nezvaľoval, hráč sa pokojne môže zraniť aj keď hraje za klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodmaňuj sa, Milan.

Reagovat
fenixLFC

Neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

:*:)

Reagovat
Mastný Chobot

bez Kosa a Mustafiho by už snáď starec nemusel lipnúť na hre na 3 stopérov cez víkend

BOOM Bellerín - Holding Monreal Kolašinac - Maitland-Niles incoming

Reagovat
Svatej

Reagovat
Thab

Holding, Per, Monreal

easy, rozhodně lepší než zvykat zase na jinej systém

Reagovat
cetto

Co dělá v souvisejících odkazech Alin Manea??

Reagovat
Teoretik

takže United stačí pokrýt ještě ožralýho Salaha a tři body si poveze domů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky jo, i když bez dvou nejlepších CM v lize to na Anfield nebudeme mít jednoduchý

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Salah vůbec nepije, pokud vim...

Reagovat
Mastný Chobot

takí sú najhorší

Reagovat
Ondiis

nepijou, ale nalívaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a l tomu nepije, lebo je moslim, výbušná kombinácia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Willy Wonka

Arsene Wenger: "It's possible that we'll sell Ozil and Sanchez in January."

Reagovat
bbbauch

to fakt? Hlavne, ze v lete delal drahoty.. cekal, ze budou vevodit tabulce a oni podepisou smlouvu nebo co si od toho mohl slibovat, to nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

radsej ich mal predat na zaciatku leta a hned nahradit... pride mi trochu ze nevie co ma robit

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom si stačí pustiť Tomiho Popoviča, predať Ozila s Alexisom, podať rezignáciu a bude.

Na dôchodku nikomu nebude prekážať, že nevie, čo robí. Nech si pokojne pochčije aj tú svoju Puma kuklu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že poslední roky dělá samá špatná rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jen do PL prosim, Alexise mam ve fante.

Reagovat
Svatej

A krucinal,kdyz se vyjebava s Musondou, tak se ma privest nekdo jako Sanchez. Notaaaaaaaak!

Reagovat
Mastný Chobot

snáď aspoň 50 mega za nich dostaneme

Reagovat
Bakary3

To mel v lete dostat aspon za jednoho z nich..

Reagovat
Ondiis

Co by se změnilo? Prachy by se někam posunuly a v létě by bylo 20m na přestupy

Reagovat
Bakary3

Zmenilo by se to, ze by v kadru nesmrdeli hraci, ktery tam byt nechtej, a za ty prachy by se dala privest kvalitni nahrada. Ted v zime tezko nekdo prijde.

Reagovat
Mastný Chobot

Súhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroenke approves.

Reagovat
smazaný uživatel

Strelit Ozila, ktery je stejně v tom 343 k ničemu a vykoupit Mouru.

Alexise nechat a snad nam pomůže vykopat tu top 4. V létě at si jde...

Reagovat
Nikikrew

Ty si k nicomu

Reagovat
Lacko_Boh

sa nam pekne vyfarbujes, Nikulas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky je agresivní a bojovny chlapček

Reagovat
Nikikrew

Žiadnu bojovnosť ani agresivitu nevidím

Reagovat
Mastný Chobot

ako keď hrá Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

no jo lebo na tych playmakerov sa urcite spomina aki boli agresivni a bojovni v zapasoch

Reagovat
vodka
Reagovat
Nikikrew

Sholsey bol docela prasiak v subojoch ( chudak Reyes), s loptou to bol fantasticky hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alexise bych bral okamžitě zpátky.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/nicwenglish/status/918411652495798272

Kdyby byl Redknapp managerem Arsenalu...

Skvely vlakno.

Reagovat
Busby babes

Kranjcar, having played 90 mins of every game this season - getting one goal, 2 assists and 246 shots off target - breaks down in training.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Rarášek

Parádní.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona

Swiss prosecutors accuse Qatar's Be-In Sports, specifically its CEO Nasser Al-Khelaifi, who is also the chairman of PSG, of bribing ex-FIFA General Secretary Jerome Valcke for World Cup TV rights.

Reagovat
smazaný uživatel

18:26 Mourinho si může přijít na čtrnáct milionů ročně

Manchester United chystá nový kontrakt pro Josého Mourinha a ten bude velmi lukrativní - pětiletá smlouva má portugalskému manažerovi vynést celkem sedmdesát milionů eur.

A to se jim vyplatí, když ho budou za rok vyhazovat?

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal prisiel o Mustafiho, nejaky Liverpool o Maneho a Ringo Cech o pamat. :) :)

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

byl by geniální, kdyby tam měla Daniela k dispozici i tu druhou fotku

Reagovat
vodka

možná i měla, ale takto si počkali, ať je za úplného vola

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

a ja to neuvidim

Reagovat
Busby babes

ja to taky uvidim az v nedeli vecer. Jsem zvedavej, jestli se mi podari celej vykend vyhybat vysledku...

Reagovat
iamek

Ja mam krasnou sobotu. Derby, kino a pak 10km night run

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je to nejhorší co se může stát celej víkend s nikým nemluvit, nečíst noviny, nechodit na internet, ale vždycky mi to za to stojí, obětovat celej víkend jenom abych si zápas užil naplno

Reagovat
smazaný uživatel

celej víkend hlavně nechodit na internet, facebook ti prozradí výsledek, twitter ti prozradí výsledek, i blbej google ti prozradí výsledek, aspoň že v médiích jako TV, radio to nezachytíš, to je v pohodě

Reagovat
Busby babes

jo no, vypnout FB uplne, protoze kdyz rupnem, tak mi na zed par posmevacku prijde, to same twitter. asi proste vypnu mobil.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne nezapomenout vypnout notifikace od appek jako PL nebo transfermark

Reagovat
kvasha16

minule som sa vsetkemu tomu uspesne vyhybal a ked som si konecne isiel pustit zapas na fullmatches vybehol tam na mna titulok: "Conte: We deserve to win"

Reagovat
icemike

No pozor, minule mě dostal Radiozurnal, když v 11 večer ve zprávách řekli výsledek, svině

Reagovat
Nikikrew

nemas sancu nezachytit. To by si musel byt dovtedy iba niekde v lese

Reagovat
mikelinos

Však stačí nechodit na weby s fotbalovou tématikou a na sociální sítě

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale co jinýho mi potom zbejvá? Jediný řešení je prostě vůbec neotvírat interent, což je v dnešní době závislosti na internetu celkem makačka

Reagovat
mikelinos

Prý má být o vikendu hezky a večer si pusť film nebo novou řadu Suits

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já zápas zítra uvidím, ale moc dobře tuhle situaci znám takže jsem prostě vždycky offline celej den, lepší to obětovat, než koukat na zápas u kterýho už znáš výsledek

Reagovat
mikelinos

jj, to znám

Reagovat
Busby babes

prave, dva dny vyletit. Ten jen prezit sobotu vecer, to bude klicovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, v úterý bude náš zápas na ČT, už si ani nevzpomenu po jak dlouhé době.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim, az budou komilit jmena hracu a hazet rozumy o nasem kadru a vysledcich. Vlastne si to radsi pustim v Anglictine. Nebo Rustine. Nebo Svahilstine. Nasranej budu uz beztak dost z vysledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak pokud bude komentovat Hosek...

Reagovat
Zaschrona

To asi tezko, nemuzou ho snad nechat komentovat vlastni oblibeny klub... To leda by komentoval derby s Arsenalem spolecne s Sidlem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

fakt asi radsej profesionalny komentator v anglictine.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ruské streamy můžu doporučit, obraz mají často nejlepší a jak si člověk zvykne na výslovnost Garryho Kanea, tak je to v pohodě.

Reagovat
icemike

Reagovat
Visca el barca

Proč na digi běží opět jen tři zápasy za víkend z PL.??

Reagovat
Visca el barca

Respektive zejtra v 16:00 opět nic.

Reagovat
Busby babes

protoze maj jen omezenej pocet moznosti na vysilani primeho prenosu v hlavni case, coz je sobota 16.00. Tak si to asi setri na jindy.

Reagovat
Visca el barca

Díky. Každopádně to je snad třetí hrací kolo za sebou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou jich odvysílat 8 za sezonu, tak to chtějí "vyplejtvat" všechno hned na začátku

Reagovat
Visca el barca

Což se dá pochopit no, kor když zítra v těch 16:00 není vyloženě nic zajímavýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Bournemouth

Reagovat
Busby babes

vsak to rika...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minule komentator hovoril, ze 8 hracich kol za sezonu nebudu davat zapas o 16.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Busby babes

jen by me zajimal duvod takoveho obchodniho modelu nebo co za tim je...

Reagovat
smazaný uživatel

No prece abys nesedel u tv a sel radsi podporit mistni pralesni tym

Reagovat
smazaný uživatel

táto sezóna sa drbe už od začiatku. škoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele