Arsenal potvrdil angažování obránce Sokratise

02.07.2018, 19:55
Aktuality
Sokratis Papastathopoulos se stal oficiálně posilou Arsenalu. Londýnský celek získal řeckého reprezentanta z Borussie Dortmund, která měla vyinkasovat 16 milionů eur...

Třicetiletý defenzivní univerzál je odchovancem AEK Atény, odkud se přes Janov dostal do AC Milán, tam se však nedokázal prosadit a následoval přestup do brémského Werderu.

Na severu Německa Sokratis naplno ukázal své kvality a po dalších dvou letech se stěhoval do Dortmundu, kde se postupně zařadil po bok Matse Hummelse do základu.

Tam vydržel devětasedmdesátinásobný řecký reprezentant celých pět sezón, po odchodu bývalého parťáka však šly výkony Sokratise dolu, což se nejvíce projevilo během minulého ročníku. Také kvůli tomu se začalo mluvit o odchodu zkušeného defenzivního univerzála.

Nakonec se Sokratis podle očekávání vydal do Premier League, kde za 16 milionů eur posílil Arsenal. "Arsenal je jedním ze tří největších klubů Premier League, má skvělé fanoušky a historii. Jsem šťastný, že od příští sezóny budu tady, abych klubu pomohl," řekl po podpisu Sokratis.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (421)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

těším se na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
twelwer

No do Arsenalu som ho moc nechcel. Aj ked viem ze uz je to dlhsie hotove

Reagovat
andrew96

Reagovat
havrys99

Horší než Mustafi snad nebude. Vítej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se těš

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. To zas bude hejtu uz na zacatku zari.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle nákup Arsenalu asi nechápu.

Reagovat
fantomas

(Akorát měl přijít už nejmíň tři roky zpátky no )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsem šťastný, že od příští sezóny budu tady, abych klubu pomohl." Dortmund je tiež happy, ak bude hrať tak, ako minimálne tú poslednú sezónu, tak Arsenalu moc nepomôže. A teraz budem zvedavý na kaufy Borussie.

Reagovat
Bandita_Harry

nic moc necakam za pasledne roky az na vynimky su tie kaufy dost biedne su k dispozicii hraci co by im pomohli a oni si kupuju hracov co hrali rok nadpriemer a podobne...

Reagovat
stas87

Passlack do Norwichu. Ma tam aku konkurenciu vlastne? A Norwich je priemerny tim ci budu chciet postupit do PL? Je to pre mna prekvapenie, ze opusta Nemecko.

Reagovat
Rudnevs

Norwich, to je taký druhý Huddersfield... Oboma klubmi prešiel športový šéf Stuart Webber, ktorý do Huddersfieldu i do Norwichu priviedol nemeckého trénera, v oboch prípadoch trénera rezervy Borussie Dortmund. V Huddersfielde tak trénuje David Wagner a v Nowichi Daniel Farke.

Farke si z Norwichu urobil skoro nemecký tím, v kádri sa nachádza mnoho hráčov, ktorí prešli Bundesligou - napr. Zimmermann, Hernandez, Srbeny, Leitner, T. Klose, Vrancic, Stiepermann alebo Pukki (prišiel pred pár dňami z Bröndby).

Reagovat
Pride

Nutno dodat, že Farke není ani z poloviny takový trenér jako Wagner.

Reagovat
Ferguson6

Za tie prachy dobrý nákup, ale ešte jedného stopéra by to chcelo.

Reagovat
PBLead

No nevim, už je mu 30. Navíc má za sebou špatnou sezónu. Ale zas jde "jen" za 16 M euro, což není na PL zrovna moc.

Reagovat
LAM

Nedivim se že Arsenal je každym rokem horší když kupuje takovýhle hráče.Navíc 30let

Reagovat
Counter

Bude to náš jediný (zdravý) stoper v tomhle věku, proto ho kupujeme. Mladíků okolo dvacítky už máme habaděj.

Reagovat
Ondiis

Sokratis Papastathopoulos, Pierre-Emerick Aubameyang, Henrich Mchitarjan, Ainsley Maitland-Niles, ... finally a big names in Arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Seydou Doumbia

Billy Ketkeophomphone

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Paddy

tvl a my pořád nemáme ani manažera

Reagovat
Whitemedia

Máme, Conte má i předsezonní přípravu do mrtě naplánovanou

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Salah prodloužil s LFC.

Reagovat
avicii

Je tu clanok.. Ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka
Reagovat
Carrick

Big Fella

Reagovat
Rozum

Reagovat
Busby babes

on je super plan B no. to mu nikdo nebere.

Reagovat
Whitemedia

Ale jo, pár lidí by se našlo

Reagovat
Hachim Mastour

“I want the best for my son and I also know that Arsenal showed a lot of interest in him,” Ricardo told Radio Crc as quoted by Football Italia.

“It’s not done, neither is it official, because he hasn’t signed anything, but there’s a great chance that Lucas’ future will be in England.

“There was no problem in the negotiations, and the latest is that as soon as the World Cup ends, he’ll go to London for a medical.”

Reagovat
twelwer

O kom je reč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira

Reagovat
twelwer

Dikes, to je pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou posily...a dalsi bundesligista

Reagovat
Muza

Open jeden z "vybornych" nakupu . Absolute nechapu. Tricetilety, do budoucna neperspektivni, upadajici vykony v posledni sezone. To uz mohl zustat Mertesacher a zadarmo. Vysledek by byl zrejme stejny . Prestupni politiku Arsenalu nechapu . Lichtesteiner, dalsi pecka hrac . No a jestli koupi Banegu, tak muzou hrat akorat tak na urovni 10 mista. Nevim nechaj odejit Wilshera a zase zadarmo.

Reagovat
stas87

Arsenal ho potreboval hned, preto nekupil nejakeho mladika. To je to tak tazke pochopit? Sokratis je hotovy hrac, ma priniest skusenost do toho stredu obrany. Lichsteiner ma vytvarat tlak na Bellerina a nutit ho k lepsim vykonom. Aj za to sa teda bude kritizovat? Uvedom si, ze Arsenal hracov nalaka uz len na plat a este na zivot v Londone. Ak ale bude bitka medzi PSG, Bayernom, Atleticom a Arsenalom, tak Arsenal bude dost mozno ten stvrty vzadu. To sa ale moze casom otocit a zasa bude Arsenal platit za top adresu.

Reagovat
havrys99

Ten asi nechtěný vtípek s Arsenalem a čtyřkou mi rozsemál

Nabízí se mi otázka na porovnání, jestli je lepší koupit Sokratise nebo např. o něco dražší a mladší Dialla (Dortmund), Diopa (West Ham)?

Reagovat
stas87

Ja uplne nechapem BVB a ciastku za Dialla. Jasne, plati sa za potencial a on ma myslim len 22 rokov. Nicim ma nezaujal, takze asi nepodaval take vykony, aby som si ho vsimol. Arsenal uz mladeho stopera ma v tom grekovi, takze tipujem, ze nechceli dalsieho mladika ale uz hotoveho hraca do zakladu a to Sokratis splnuje. Diopa nepoznam, to je kto?

Reagovat
Fenri

Arsenal ma ted Mustafiho (26), Chamberse (23), Holdinga (22) a Mavropanose (20). Koscielny se (mozna) vrati az na druhou puli sezony, kdy mu bude uz 33, a vzhledem k tomu, ze uz posledni dve-tri sezony hraje pres bolavy achillovky, bych necekal, ze se vrati do zakladu. Hotovej stoper byl proste nutnost.

Issa Diop je mladickej stoper co prisel do WHU z Toulouse. Evidentne hvezda fotbalovych simulatoru. Muze bejt fajn, ale pro Arsenal by to byl silenej risk, jit do sezony s kvartetem nezkusenejch stoperu a jednim Mustafim.

Reagovat
twelwer

No, ja si skromne myslim ze obrovsky risk je to aj teraz. Mustafi nikdy nevies komu ide nahrat. Chambers aj Holding predvadzali obcas minulu sezonu Hrozostrasne vykony, kde bolo vidno ze by sa potrebovali ucit ud niekoho s TOP kvalitou (Mozno by som to prirovnal ako Godin vychoval Gimeneza) ... Takto aby mal zase fanusik Arsenalu strach ze super si dvakrat nakopne loptu a budu z toho dva goly

Reagovat
Muza

Je pravda, ze Arsenal potrebuje hotovyho stopera, ale tech ale je moc. Sokratis proste neni dost kvalitni hrac na to aby drzel defensivu Arsenalu a mohl bojovat o prvni ctyrku . To je nemozny. N.a. thru je dost kvalitnejsich hracu, tohle je jen zaplata, ktera moc nepomuze. A co se tyce Lichtesteinera, to je uplne ulet. Angazovany byl jen proto, ze nestal ani penny. Tohle neni konkurence pro Belerina a troufnu si rict, ze ten muze konkurovat leda tak v cesky lize

Reagovat
Fenri

Co te vede k tomu, ze by Mertesacker odehral sezonu v zakladu i kdyby se nerozhodl ukoncit karieru?

Reagovat
PP

Lichtesteiner šel zadarmo a jako back-up za loni šíleného Bellerina parádní kauf.. K tomuto může mít výhrady leda cvok.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Seydou Doumbia

Už nějakou dobu stágnoval v BVB. Nemyslím si že by pro Arsenal mohl být posilou. Tenhle podpis nechápu.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Fenri

Ten posmech me trochu zneklidnuje, na druhou stranu ho lidi odsuzujou po jedny nepovedeny sezone, ktera nasledovala po x dobrejch. S odchodem Pera a zrakvenim Koscielnyho (u kteryho je mozny, ze po navratu jenom prevezme letosni a lonskou roli Mertesackera) jsme potrebovali nejakyho zkusenyho a ostrilenyho obrance k tem mladikum na stoperu (a Mustafimu, kterej hraje jako mladik).

Doufam, ze zmena prostredi ho nakopne, odehraje si svoje a zalepi tu obranu trochu. Neni to zadna prestupova bomba, ale snad se z toho stane solidni prestup. On se asi tezko lovi svetovej stoper v top forme, kdyz jsou vsichni rozebrani v nejlepsich tymech, a za ostatni se plati 70 mega. Hlavne kdyz je potreba vic posil na vic postu.

Ale snad teda zacnem kupovat i jiny hrace nez hrace Dortmundu (Torreira je snad hotovej, ale jeste nekdo dalsi by se siknul)

Reagovat
Counter

Kromě Torreiry už snad jedině nějaké křídlo, pokud odejdou Lucas s Welbeckem.

Reagovat
Ferguson6

Aj keby neodišli treba nejaké krídlo do základu. A ideálne ešte jedného stopéra aspoň na hosťovanie, kým chýba Kosc.

Reagovat
Counter

No pokud někdo přijde, tak ti dva zkrátka odejít musí.

Stoperů máme dost. Sokratis, Mustafi, Holding, Chambers, Mavropanos, k tomu zraněný Kosc. Šest stoperů je víc než dost, zase by tomu musel předcházet nějaký odchod (Mustafiho).

Reagovat
Ferguson6

Predpokladám, že z tých troch mladých pôjde niekto hosťovať. A hovorím, aspoň na pol roka niekoho zohnať by bolo dobré.

A keby niekto z tých dvoch odišiel, nevadilo by to, aj keď sú to skôr útočníci, než krídla.

Reagovat
Counter

S Chambersem se podle všeho počítá napevno, Holding hádám taky nikam nepůjde, jediná možná hostovačka je Mavropanos. Ale je třeba vzít v potaz i to, že na stoperu dovede kvalitně zaskočit Monreal. Jestli Mustafiho neprodáme, další stoper podle mě nepřijde.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

sice mam rad Welblecka, je to sympatak ale u nas nema co robit

Reagovat
teenz

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Counter

Podle mě by se do Emeryho fotbalu hodil, na nahánění obránců a zodpovědné bránění ve vysokém tempu je jako dělaný. Ale jestli chce prorazit jako hroťák, bude muset jít pryč.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, kde by prerazil ako hroťák

Reagovat
Counter

V nějakém klubu druhého sledu by mohl. Saints, West Ham, Palace, Bournemouth nebo třeba pro Rafu do Newcastlu dobrá volba.

Reagovat
Nikikrew

workrate ma paradny, azda najlepsi od utocnikov. Ale v konkurencii mi pride ako najslabsi. Ze je to on a novy trener je u nas, sancu by som teda asi este dal

Reagovat
Lacko_Boh

work rate mozem jebat. Work smarter, not harder.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
andrew96

Odsuzování tak po sezóně a půl. Předtím zase působil jako zjevení mezi Ginterem a Bartrou. Ale ne, byl to dobrý stoper, jen nevím, jestli naváže na starou formu.

Reagovat
stas87

Umro Embalo mozno zamieri z Benfic do RB. Je mu 17 rokov a cena by mala byt 20 mega. Uz v zime mal byt ten transfer hotovy ale na poslednu chvilu si to agentura a Benfica rozmysleli a nepredali ho. Zmluvu ma do leta 2019 takze Benfica ho pusti uz teraz. Prisralo sa do toho Monaco, tak som zvedavy, kto tu bitku nakoniec vyhra.

https://www.youtube.com/watch?v=AJaqXKprHQI

Ak to klapne, tak proti sebe budu hrat Embalo a Embolo.

Reagovat
Rudnevs

Médiá informujú o tom, že Jogi sa už rozhodol - ostáva reprezentačným trénerom.

Reagovat
smazaný uživatel

"Arsenal je jedním ze tří největších klubů Premier League" no ten to napočítal... zajímají mě ty další dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě paráda, Arsenal podepsal průměrného hráče, který navíc trpí iluzemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

United, Liverpool , Arsenal... easy.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Greny

rikal nejvetsich treba to bral podle velikosti stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

To by dávalo smysl, větší stadion má už jenom Manchester United a Tottenham.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

omg, niekedy mam pocit ze tie poprestupove vyjadrenia by hracom mali zakazat

Reagovat
wesleyborland

Odepisovat hráče ještě před tím než vůbec vyšel na trávníky může jen idiot. Všichni víme úplný kulový jak se mu bude dařit v systému Emeryho, co se po něm bude chtít. Emery má několik mladíků a potřeboval zkušenosti a hned. Sokratis je dobrý obránce, možná mu nevyšla minulá sezóna, ale to nikomu v Arsenalu. Začíná se od nula, nový manažer, nový systém, noví hráči, stávající hráči mají šanci se předvést. Třeba se mu nebude dařit, ale pomůže Mavropanosovi, nebo bude solidní vzadu pomůže mladíkům. Za tu cenu, při dnešních cenách stoperů je to solidní posila.

Reagovat
wild

Mahrez do City za 60mega? no budeme mat co robit, aby sme sa im vobec priblizili.

Reagovat
I am Mancunian

bez sance, ale aspon ten trulo po sezone vypadne

Reagovat
minoLFC

podpis Fellainiho naklonil misky váh na vašu stranu predsa

Reagovat
diastan

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
nemanja

Reagovat
kiwwi

akoze Mahrez v City ma urobiť nejaký ďalší rozdiel? Však to bude hráč na pomedzí lavičky a základu

Reagovat
smazaný uživatel

však toto

Reagovat
Counter

Reagovat
Kovi81

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

po tom jakou sezonu měl Sterling a Silva to bude mít hodně těžký

Reagovat
Miguel19

No ostatní týmy myjí na pomezí levičky a základu Pedra, Lamelu, Welbecka, Lallanu, Lingarda.

To je docela rozdíl

Reagovat
Busby babes

no pak je ale otazka, jakou vykonnost bude mit hrac, co byl zvyklej hrat kazdej tydena a stalo to na nem a najednou bude hrat obcas... treba. Nebo pokud vyradi ze sestavy nekoho z tech ostatnich, tak to same.

Reagovat
kvasha16

aspon ze sa takto mozme utesovat do zaciatku ligy no

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, proc bych mel mit porazenecky reci v omente, kdy je do zacatku ligy vic jak mesic? Tady se ten titul fakt rozdava kazdej rok driv a driv.

Reagovat
kvasha16

akoze mas pravdu, len som zartoval

Reagovat
Mimalu

jako hráč na rozšíření fakt luxus, v tomto si Pep vybudoval fakt super pozici že má v kádru super hráče, kteří jsou ochotni nejednou se nevlézt ani na lavičku...

Reagovat
Ferguson6

Ozil bude mať 10ku na drese.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Hned bude jinak jezdit

Reagovat
Fenri

A tak to nam ted chybi dobra 11.

Reagovat
Ferguson6

Marťan by mohol prísť.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

Borbely: Djourou ma rozhodne potenciál urobiť ešte väčšiu chybu ako ho poznám z Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá posila tak 2 roky este moze pomoct týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers prodlouzil, tak snad jeste Torreira a mame asi hotovo.

4 hraci do defenzivy, treba prestanem branit jak klauni..

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC is delighted to announce the signing of Lee Grant on a two-year deal: http://manutd.co/KGR

Ono se fakt stalo

Reagovat
Busby babes

v poradku. Pereira pujde hostovat, Johnstone jde do WBA, tak nekdo, komu nevadi, ze bude sedet, prijde vhod.

Reagovat
niflheim

jako trojka dobrý a mladí můžou aspoň na hostovačky než zbytečně leštit tribunu

Reagovat
Miguel19

Chelsea have contacted Real Madrid for Kovacic. [DiMarzio] #CFC

Konečně normální spekulace

Reagovat
icemike

Je volný?

Jo,ale za peníze

Aha, tak nic..

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Kovi81

za penize jen Drinkwater

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes

Konecne je ten Ronaldo spojovanej s nekym jinym. Do Juve za 100 mega.

Reagovat
tomasinho

A Real Neymar/Hazard a Icardi/Lewa?

Reagovat
teenz

O útočníkovi zatím nic. Jen klasicky Neymar, Hazard, Mbappe a poslední dobou Thibo.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že Hazard/Firmino

Reagovat
Busby babes

Real Madrid have reportedly agreed a €272m deal with PSG to sign Kylian Mbappé, set to be paid over four instalments. This is reported by Baptiste Ripart who was also correct about Griezmann’s renewal and Lemar joining Atlético. Amazing if true.

Florentino vyrazi na nakupy... Ale davalo by to smysl. PSG musi prodavat abby dodrzelo FFP a nikoho drazsiho nemaji v tuhle chvili.

Reagovat
teenz

PSG má ale FFP v pořádku.

Reagovat
Busby babes

Ja teda nekdy pred mesicem cetl, ze moc ne. Neymar a ted jim nabehne prave Mbappe, kterej byl na hostovacce a az letos se stane ten prestup. Coz byl prave duvod hostovacky v prvnim planu, aby se loni vesly do FFP.

Tak uvidime. Protoze jinej duvod pro prodej Mbappeho nemaj, ne? On tam hraje, hraje doma v Parizi, plat kralovskej...

Reagovat
teenz

No jasně, psali o tom, že musí dohnat 60mega a to těma aktuálníma prodejema splnili.

Reagovat
Infernoqt

Pokud vím, tak nakonec ani nemuseli, protože je chvíli před koncem měsíce očistili.

Reagovat
teenz

Ještě líp. PSG určitě nedopadne, tak, aby museli prodávat svoje hvězdy. To radši zaplatí další pokutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé -> Real, Kristýnka -> Juve a Higuain -> Chelsea. Údajně to ani nejsou úplně nejhorší zdroje.

Reagovat
Whitemedia

ale hovno, o Higuainovi určitě píšou nějaké nuly

Reagovat
blade115

Jo, zatím jen nějaký mediaset nebo co. Ale ono to dopadne, jsem o tom téměř přesvědčen.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Family reunion je boží Ale nejlepší tam stejně chybí: https://gfycat.com/TameFrayedLemur

Reagovat
Infernoqt

Samotné gify mě tak nerozesmály jako ten nápis „Here's Neymar's ankle getting stepped on before he died from the injury and was resurrected“

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MediJoshi/status/1014460576091770880

"I was never close to signing for Manchester United, no."

Reagovat
Busby babes

takze ano, stejne jsme ho nechteli...

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

sokujuce

Reagovat
blade115

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Inter Milán by mohl během tohoto přestupového okna posílit Mousa Dembélé. Belgický záložník je spojovaný s odchodem z Tottenhamu, přičemž by měl přestoupit do Jiangsu Suning a následně odejít na roční hostování k Nerazzurri, kteří mají s čínským klubem stejného majitele. (football-italia.net)

to je zase co za šmeliny

Reagovat
icemike

FFP Italiano...

Reagovat
smazaný uživatel

Radja a Moussa bude super dvojka

Reagovat
Ondiis

Lucas Pérez na tréninku Arsenalu snad dostane šanci

Reagovat
Čenda

Anoooo, dík za info.

Reagovat
fff

It is rumored that Jurgen Klopp will persist with Loris Karius as Liverpool's first choice goalkeeper next season. (via The Echo) #LFC

Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

dam ti o 50 euro vac za analik kocka

Reagovat
Lacko_Boh

ups zly clanok

Reagovat
Busby babes

nez privadet golmana na podobny urovni...

Reagovat
mithro

Reagovat
Sm0ker

Ten nám ještě ukáže, co dokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton have agreed a €15m deal in principle with Rennes for the transfer of defender Ramy Bensebaini. (L'Équipe)

Everton are interested in signing Barcelona’s Yerry Mina and there has been contact between the clubs about the potential transfer. Everton would be willing to sign him on loan until the end of 2018/19 season if Barcelona would prefer that. (Liverpool Echo)

Zajimave. Ze by nesel pryc nejen Williams, ale i Jagielka?

Reagovat
Swarley

dost zvláštní mámvpičista, ale hrál hodně dobře...prý výkupka 100 mega eur...s Baillym by to byla asi až moc vyklidněná dvojka...

Reagovat
kiwwi

Jesse Lingard topped the running stats for England vs Colombia with 15.3km. This is the second furthest ran in the world cup after Golovin (15.9km vs Spain).

wau, to su sialene cisla

Reagovat
kiwwi

After looking at those stats. I think Sterling and Dele Ali should be dropped. Poor work rate. Pickford a GK 7.5km while sterling and Ali covered 9.8km and 9.4km Imagine Dier making 5.5km in 30 mins while Ali made just 9km for 85mins.

Beside that. Lingard had the most sprints 60 with Trippier 2nd with 48. Jese Lingard also clocked the most speed in the game with 33.52km/hr level with Walker. Jesse Lingard also covered the most distance when his team had the ball on possession with 5.941km. Talk of a workhorse, an ox and a German shepherd all in one. That's Jesse Lingard.

on je podla mna sen kazdeho trenera

Reagovat
Counter

Co je tohle za experta? Mohli by ho zaměstnat v Bílém domě, alternativní fakta sype z rukávu perfektně.

Pickford na svých (atypicky vysokých, Ospina neměl ani 4,5) 7,5 km měl 133 minut, Alli na svých 9,8 km 85 min, Sterling na 9,4 km necelých 93. Dier neuběhl 5,5 km za 30 minut, nýbrž za 48. V přepočtu metrů na minutu toho Alli dokonce naběhal víc (!!!) než Dier.

Nejvyšší rychlost měl v zápase Arías, který Lingarda s Walkerem ještě o kousíček překonal.

Co se Lingardových sprintů týče, opět hraje roli to, že na rozdíl od jiných nestřídal. "Poor work rate" Sterling za necelých 93 minut stihl 44 sprintů a 415 m v nejvyšší rychlosti (nad 25km/h). Lingard za 101 minut základní hrací doby stihl 46 sprintů a 436 m v nejvyšší rychlosti.

Nechci tím Lingarda dehonestovat, jde mi o to, že ta kritika na ostatní je zcela mimo mísu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

ok, je to fas a zle cisla zasadil este do horsieho kontextu

kazdopadne ta kritika na Alliho a Sterlinga sa sype z vela zdrojov...mne sa osobne tiez dost nepacili ich vykony

Reagovat
Counter

Alli byl slabší, tahle zataženější role mu nesedí a Loftuse bych na jeho místě snesl bez připomínek. Ale Sterling byl podle mě fajn, kritika se na něj valí, protože bulvární média si prostě dlouhodobě jedou svou a má to účinek.

Reagovat
oddy

Reagovat
Busby babes

ja bych ignoroval ty statistiky Alliho a Sterlinga a proste si z toho vzal jen to, ze je Jesse bozi.

Reagovat
Counter

Co se týče běhání, tak jo, co se týče ostatních stats, ani ne. Jeho veškerý přínos byly 2 key passes a 2 střely (ani jednu si po pravdě nevybavuju), nevyhrál jediný hlavičkový souboj, neměl ani jednu interception, ani jednou nebyl faulovaný, naopak sám 4x fauloval (nejvíc z celého týmu). S bilancí 1 tackle a 1 clearance je na tom přesně jako Alli, který odehrál o 48 minut méně.

Zase - nechci ho tím kritizovat, podle mě hrál solidně jako většina anglického týmu a celkově zažívá povedené MS, jen oproti těm ostatním dle mého nijak zvlášť nevynikal.

Reagovat
Busby babes

jenze on prave tim pohybem casto vytvari prostory ostatnim a to v tech statistikach nezachytis. Proto se neda spolehat jen na cisla...

Typicky treba ted ten belgickej posledni gol. Lukaku tam statisticky nema vubec nic. Presto ma na tom golu velkej podil, ale mice se nedotkl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Lukakua jsem za to taky náležitě ocenil.

Reagovat
Busby babes

to nebylo mysleno jako ze ne na tebe. Jen se mi to hodilo jako priklad toho, co v cislech nezachytis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Šílená čísla to jsou, ale s tím druhým místem to není pravda - o kousíček víc než Lingard uběhl ještě Eriksen. A kdyby hrály prodloužení všechny týmy, možná by je trumfnul i někdo další, takhle je to v zásadě souboj mezi šestkou z 32 účastníků.

Reagovat
Whitemedia

Prodloužení zápasu Francie a Kanté dá dvacku

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím přiznat, že jsem Lingarda nikdy moc nemusel, ale v této sezoně udělal šílený pokrok a stal se z něj prvotřídní hráč a potvrzuje to zápas co zápas

Reagovat
Walter_Sobchak

Golovin s Kantem bude neskutočná dvojka.

Reagovat
Whitemedia

Antonio Conte se opět nepohodl s vedením Chelsea, tentokrát ohledně plánů předsezonní přípravy a termínu, kdy se mají hráči vrátit. Chelsea rozeslala hráčům, kteří nebyli na mistrovství světa, e-mail s žádostí, aby se v sobotu a neděli hlásili v tréninkovém centru na kondiční testy, na což italský manažer zareagoval tím, že on je stále manažerem a nechce, aby se hráči vrátili dřív jak v pondělí. (The Times)

a komedie pokračuje

Reagovat
Busby babes

ale je to celkem zabavny.

Reagovat
Error

Bez trenera (a nebo rovnou se dvema, tot otazka), bez urceneho zacatku pripravy, nevi se kdo prijde, nevi se kdo odejde... To je zacatek sezony jak hrom.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle čekáme 15 let

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Já chci těch 15 let zpátky, tohle je málo

Reagovat
Counter

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Tak to si ten Instagram taky založím, když je tam i Rafa

Reagovat
Busby babes

dalsi instagram s coklama, jako by nestacil Alexis.

Reagovat
Busby babes

http://sportwitness.co.uk/andreas-pereira-reveals-mourinho-chat-will-get-man-united-chance-wants-dream-happen/

Perreira. To jsem zvedavej. Jsem teda porad spis skeptim, myslim, ze si tim odchodem uskodil, ale tak uvidime. Snad bude mit dobrou pripravu,

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Tu měl dobrou snad vždycky...

Reagovat
Miguel19

No, ten Ronaldo je docela průser.

Byl jsem si docela jist, že Hazard u nás minimálně sezonu zůstane. Ale teďka už to moc nevypadá. Real bude chtít ty děla dvě. Jeno přivede z PSG a druhej bude dost možná Hazard.

A vzhledem k tomu, že on chce sám vědět, jak se klub bude posouvat a s tím co se děje, že začíná příprava a my nevíme kdo jí má vést. To je prostě trapas. Ti kašpaři z vedení už by se měli vyházet.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/GuillemBalague/status/1014845432567091200

bud v klidu, potvrzeni, ze Ronaldo nikam nejde...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
blade115

Vždyť to píše už pár dní i Di Marzio.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne nevim, jestli mam byt pak rad za ten pripadnej prichod Mandzukice k nam. Hrac je to super, ale radsi bych tam videl ty nase mlade jako zalozni variantu za Romela.

Reagovat
Miguel19

Mladého útočníka jako záložní variantu bych u Mourinha zrovna nečekal

Reagovat
Busby babes

ja prave cekam toho Maria no.

Reagovat
Miguel19

Jako dvojka by byl super. Ale myslím, že on by ještě chtěl hrát jako no. 1..

Reagovat
Busby babes

jenze toho breku, co tu pak bude?

Reagovat
Miguel19

Brek bude pořád. Já jsem taky furt nespokojenej...

Reagovat
Greny

nemyslim si podle me pujdou po jednom z dvojice Mbappe - Neymar a po jednom z dvojice Icardi - Dybala

Reagovat
Busby babes

a taky je tu porad moznost Kane. Nejlepsi strelec MS, to bude pro Florentina taky lakavy. Na druhou stranu pokud Hazard dovede Belgii k titulu...

Reagovat
Miguel19

Takže zítra fandím Brazílii?

No pokud by jí dovedl k titulu, tak by aspoň cena nešla pod 200.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že Kane nikdy PL neopustí, má obrovskou šanci překonat rekord Shearera, to si nesmí nechat ujít

Reagovat
Zaschrona

Pochybuju. Pote, co prodlouzil do 2024 s 200k tydne? Kdyz se stehuji na novy stadion, tak prodaji nejlepsiho hrace? Nerealne.

Reagovat
Busby babes

ano, je to nepravdepodobny. vsak taky nepisu, ze by to byla buhvi jaka tutovka..

Reagovat
Mateo16

Kane pred mesiacom podpisal novu zmluvu

Reagovat
Busby babes

a odkdy to neco ve fotbale znamena?

Reagovat
Mateo16

To povec Levymu pre neho to znamena dalsie 00 pri ciastke

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, viz vejs.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže místo 200 milionů liber 20000 milionů liber?

Reagovat
blade115

Spíš Mbappé. Po něm a Neymarovi asi půjde nejvíc. Plus Icardi, na toho se akorát během MS zapomnělo, ale měl fantastickou sezónu.

Reagovat
Busby babes

souhlas, nejak jsem myslel, ze je Mbappe jmenovanej uz v tom prvnim prispevku.

Ja to daval jen jako dalsi moznosti, osobne souhlasim se Zasch, ze Kane jeste minimalne rok vydrzi, protoze bude chtit hrat na novem stadionu. A pak klidne i zbytek kariery, jemu bych to i veril.

Reagovat
blade115

Aha, já myslel, že "ten druhej z PSG" měl být Neymar. Na Kanea to taky nevidím no, jemu to srdcařství docela i věřím. Časem určitě bude chtít jít pryč, pokud něco nevyhrají, ale to třeba až za X let. Pro Real bych to teď viděl jako ideál Neymar/Hazard/Mbappé + Icardi. A Courtois. To by mělo ten tým dostatečně posílit, zálohu absolutně řešit nemusejí a v obraně jsou asi taky v pohodě.

Reagovat
Swarley

no hlavní je, že nejde Cristiano do Anglie

Reagovat
Hokaido

Ani k vám bys ho nechtěl?

Reagovat
Swarley

to je strašně těžký...pokud se budeme bavit čistě o kvalitě, tak tam fakt není co řešit...má už věk, ale on je v tomhle blázen a vůbec nepochybuju o tom, že by se v PL ještě úplně s přehledem prosadil a byl by schopnej každý tým z té špičky posunout o level nahoru...

druhá věc je, že jsem ho měl plný zuby už nějakou dobu před jeho odchodem...v tu chvíli to ani tolik nebolelo, člověk věděl, že se bez něj nějak zařídíme a ono to tak i bylo...ale samozřejmě chyběl, takový hráč ti musí chybět, nenahraditelný...dře, je to v tomhle ohledu blázen a totální profík, ale je to prostě p-čus...všechno jen na něj, všechno se musí točit kolem něj....chápu, že ho někteří měli za totální modlu a lepší hráč u nás od té doby nebyl a asi ani nějakou dobu nebude, ale ty jeho xichty, simulace, brečení...

tak že bral bych ho k nám jako úplně čistý kalkul, že je to prostě pořád úplně top hráč a takového jen tak neseženeš...na druhou stranu jsme ve sračkách a musíme se z nich dostat jinak, než kupovat Cristiana v pokročilém věku...dejme to do mladých a zkusme to budovat do budoucna...

podobný jak Neymar, fantastický hráč, ale je mi z něj 90% času na blití...

Reagovat
Busby babes

za ty/nebo podobny prachy, pokud budem chtit privest superstar, tak bych proste sel do Griezmana nebo Mbappeho.

Reagovat
Swarley

toho Griezmanna je strašná škoda, tam nebýt toho banu tak byl u nás a Alexis by nepřišel...teď už prodloužil a to je hotovo, škoda...ale na té pravé straně je místo...Alexis se rozjede, o to strach nemám, ale už vzhledem k jeho příchodu by to teď zase chtělo do té ofenzivy někoho mladého...pokud ještě Martial odejde tak už úplně..

a Mbappé... no tak to by byla úplná pecka, ale jako nevěřím tomu, že ho někdo z PSG vyseká...to už spíš půjde ten Neymar do Realu...

Reagovat
Busby babes

tak ono se primo nabizi toho Alexise hodit doprava no. ale to je asi moc logickej a jednoduchej tah na to abychom to udelali.

Reagovat
Swarley

jo tak jako já doufám, že Martial nikam nepůjde a ty šance dostane...ale to se fakt musí zapracovat na tom, aby byl Alexis vpravo...přejít na 4-3-3, Pogba-Matic-Fred a vepředu Martial-Lukaku-Alexis...nebo tedy 4-2-3-1 s Pogbou na AM...

ale tak jako tak by to na ty domácí zápasy chtělo někoho, kdo to bude umět pořádně otevřít...poztráceli jsme hromadu bodů s týmy ze spodu tabulky a podle mého je to právě tím, že máme málo kreativních hráčů...ideálně někoho na tu pravou stranu, ať se to dá dobře měnit...

Reagovat
Busby babes

ono je to pro nas fakt tezky. Neco u nas odehral. Vyhrali jsme s nim LM a tak. I kdyz tenkrat nebyl tak stezenji jako pozdeji v Realu.

Jenze pak prisli ty jeho kazdorocni kecy o navratu do United a jak to u nas miluje a bla bla bla a na konci byla nova vylepsena smlouva s Realem. Tim fakt hodne fans nasral.

A v soucasne situaci... no ja bych ho bral hned, ale az v momente, kdy budeme mit vyresene posty, ktere nas primarne trapi. Pak at za nej klidne dame 150. Ale pokud by to bylo na ukor jinych... tak nevim no.

Reagovat
Mateo16

To je pre vas este horsie ze jak Kane tak Salah podpisali novu zmluvu a Dybala sa niako neukazal

+ Velka pravdepodobnost ze Floretino kupi Thiboa

Reagovat
Miguel19

Thibo se nějakým způsobem nahradit dá. Hazard nikoliv.

Reagovat
Mateo16

Pisane v kontexte ze su velky kamosi neviem ci to je pravda

Reagovat
blade115

Hazard se nahradit dá, ale ne okamžitě. Za tu cenu by mohli přijít dva křídelníci 20-22 let, kteří by za pár let mohli být jeho úrovni hodně blízko, ne-li ho vyrovnat či třeba i překonat. Po Courtoisovi neštěkne ani pes, pokud přijde Alisson, jakože to vypadá hodně reálně.

Reagovat
Miguel19

Mně ten Alisson přijde na MS strašně slabej. I v LM byl marnej.

Reagovat
Greny

na druhou stranu Thibo se zatim taky nepredvedl. Ja bych bral jako nahradu bud Kaspera, idealne Donnarumu.

Reagovat
tomasinho

Hlavně Allison chce jen do Realu.

Reagovat
Deywid

aby si nebol prekvapený

Reagovat
teenz

Což asi neklapne. AS chce 70 mega a to Perez vyhlásil, že nedá. Ani o tom už nejsou spekulace, nejvíc se mluví o Thibovi.

Reagovat
tomasinho

Jojo, my to taky odmítáme dát no.

Reagovat
Whitemedia

Thiba ať si vezme, ten většinu z nás netrápí..

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Rudnevs

Karius

https://sport.sky.de/fussball/artikel/loris-karius-erntet-shitstorm-nach-baywatch-video/11427580/33895

Celkom súhlasím s jedným z tych komentárov - po tom finále mi ho bolo neskutočne ľúto, ale po tomto videu ma to už tak nejak prešlo...

Reagovat
Busby babes

na tebe.

jako proc? to ma davat videa jak dva mesice breci v koute nebo co? Dal video z dovolene/pripravy na novou sezonu. Co je na tom spatne?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Rudnevs

O tom, že takéto video nie je úplne bežnou záležitosťou, svedčí i to, že v Nemecku sa nad tým ľudia pozastavujú a píšu o tom i seriózne nemecké médiá.

Reagovat
Busby babes

no porad si nam nevysvetlil, co je na tom spatneho... Ze se nad tim nekdo pozastavuje je celkem irelevantni.

Reagovat
Rudnevs

Ono je to ostatne napísané i v tom článku, ktorý som sem priložil - pripomína to PR video nejakeho modela a je to skratka až prehnane sebavedomé...

Reagovat
Busby babes

no ok, ja na tom nejak nevidim nic hroznyho. Sebevedomi mit musi.

Reagovat
Rudnevs

Tak nič hrozného to neni, to je fakt, len mi proste príde nesympatický ten jeho imidž a to jeho ultra sebavedomé vystupovanie. Myslel som si, že to trochu zmení, po tom, čo dostal tú facku vo finále, ale očividne zostalo všetko po starom.

Reagovat
tomasinho

Co na tom je až tak sebevědomé? Záběry přírody, tréninku a sebe na dovolené, takové shrnutí toho, co dělal. V dnešní době nic netypického, mladý sportovec, který je jako každý dnes tak trochu egoista, tak si i vystaví, jak vypadá. Fakt na tom nevidím nic špatného. A i kdyby byl přehnaně sebevědomý, tak to vidím jako plus. Nesesypal se, u gólmanů to vidím jako plus tohle sebevědomí. Však taková je celá ta německá škola brankářů (Neuer, ter stegen a další). Radši budu mít sebevědomého gólmana než Mignoleta, kterému x let trvalo, než si byl schopen zařvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

http://www.skysports.com/football/news/11679/11238292/oleksandr-zinchenko-getting-his-opportunity-at-manchester-city

Par mesicu zpatky... no a dneska...

. @Wolves have agreed a £16m deal with @ManCity for left wing back Olegsandr Zinchenko. A fee of an initial £12m rising to £16m with add-ons is in place between the clubs.

Reagovat
Whitemedia

Eduardo podepíše s Chelsea novou roční smlouvu a odejde na hostování do Vitesse. (Diário de Notícas, De Gerderlander)

Jim už fakt mrdá, oni budou posílat po hostovačkách 36leté hráče

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdreport/status/1015180566277378048

Shaw na instaci. to uz vypada lip. Teda pokud nezatahuje bricho jak ja na fotkach v plavkach.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes sem říkal že to shodí za týden

Reagovat
r.mrazik

Vsak to nebyl zadny burt...za dva tydny to ma dole

Reagovat
smazaný uživatel

jasne že flexol brucho

Reagovat
Counter

Už jede PL fanta!

A v draftu půjde vyměňovat i hráče mezi sebou!

Reagovat
Swarley

ideální změna

Reagovat
Busby babes

a jak ten draft vlastne udelame? Ono uz na to mame jen mesic...

Reagovat
Counter

Začínáme to řešit pod posledním fantačlánkem:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/gregory-uz-se-smiril-se-sestupem-28226/#forum

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Jinak letos plánuji udělat ligu, kde by se hrálo o prachy. Kdo by měl zájem, tak si to může rozmyslet. Spustím to, pokud bude aspoň 10 lidí.

Reagovat
Counter

Tak to se domluvte s Horcmenem (a možná i Hokaidem), který ten samý nápad právě zmínil pod MS fantačlánkem.

Reagovat
nani92

Reagovat
bbbauch

count me in

Reagovat
Taiger

Nejen na tipsportu, ale chceš prodělávat i tam jo.

Beru to ale. Jakej bude buy-in?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak nikoho nikomu nedam

Reagovat
Counter

Poslyš, máš ještě někde uložené pořadí vaší skupiny z minulé sezony? Odkaz, který jsi dával do diskuze, totiž nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozriem ked budem doma, ale pamatam si kto skoncil 1.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Doufám, že se předešlá sezóna draftu bude anulovat, páč byla zkušební.

Reagovat
Counter

Naopak, bude mít dalekosáhlé důsledky.

Reagovat
bbbauch

pro me treba pouceni, ze je dobre si zapsat nejake upozorneni na datum a cas draftu

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Friday night start to the season for @ManUtd and @LCFC

Otevíráme PL

Reagovat
Busby babes

Takze letos start cil...

Reagovat
smazaný uživatel

start - old trafford

cíl - kanály pod manchesterem

Reagovat
nani92

Leicester už ligu nevyhrá

Reagovat
Busby babes

musis trosku verit.

Reagovat
Nikikrew

heh presne ako my pred rokom

Reagovat
Miguel19

Tak Golovin za 30 mega. Jsem na něj zvědavej.

Reagovat
Mateo16

Nahrada za Edena. Vedenie Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, v jakém světě má něco společného Golovin s Hazardem..

Reagovat
Nikikrew

Ak odíde Ronaldo, Eden pôjde

Reagovat
Whitemedia

za rok nejdřív

Reagovat
Nikikrew

zadarmo ano?

Reagovat
Whitemedia

Zadarmo ne, když mu smlouva končí za dva roky.

Reagovat
Nikikrew

ok, ja som myslel ze o rok. Tak ci tak to budete mat tazke ho udrzat ked nehrate LM

Reagovat
kvasha16

tak zas do karat nam hra koniec Zidana, toho Eden dost obdivuje, jeho koniec v Reale nam teda moze dost pomoct udrzat Edena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Gólman Mastný do Manchesteru. 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

zakládáme novou cz-sk golmanskou kolinii?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je to kolinii, ty potkan?

Reagovat
sajty

Tak Martins už nepřijde, vybral si Atletico.

Reagovat
avicii

Dybala pod

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Busby babes
Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tomasinho

To bude sezona.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto ma Klopp riadne nasral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

Docela zajimavy bude jak MS ovlivni kluby PL. Preci jen, ti hraci budou mit ted nejakou dovolenou a tak do pripravy naskoci treba tyden pred zahajenim. Nejhur na tom je asi Tottenham, prakticky celej zaklad ted hraje semifinale. U nas Lukaku, Pogba, Lingard z tech dulezitych hracu, City Sterling a hlavne KDB...

Reagovat
tomasinho

U nás Hendo (tam ho zaskočí stejně Fabinho, který bude mít celou přípravu), TAA a Lovren jenom už. Firmino skončil, tak si teď dá dovču a až tak pozdě nedojede. Mané a Salah už po skupině, to taky ujde. Ještě teda Mignolet, ale toho nepočítám, ten stejně nejspíš půjde.

Reagovat
Kopac

To je fajn, na to aby hral zaklad ma aj tak iba TAA

Reagovat
Nikikrew

Tak zvycajne tak po dlhej sezony by mali mat hraci min 3 tyzdne dovolenky, mozno mesiac. Potom asi minimalne tyzden na kondiciu a pripravu a potom asi az zapasova zataz. Predpokladam teda za 4-5 tyzdnov mozu hrat. Vyzera to, ze Tottenham to schysta najviac ( Kane, Alli, Dier, Vertonghen, Alderweilder, Tripier, Loris, Dembele )

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude PL finale, Belgicko-Anglicko

Reagovat
Counter

Ale nevím, co si do nové sezony počneme na úvod bez Welbecka

Reagovat
Busby babes

budete mit trosku naskok...

Reagovat
Counter

Jak jsem si po losu nové sezony (ManCity a Chelsea první dvě kola) říkal, že jsme v hajzlu, teď se to začíná jevit jako velká výhoda. Ze všech předních klubů máme před novou sezonou nejkompletnější kádr, Emerymu by to mělo pomoct.

Reagovat
Busby babes

tak Chelsea je ted dost v rozkladu, tam kdo vi jak na tom budou. Treba je to semkne, ale spis bych tipoval opak.

A City ma zas vyhodu toho sirokeho kadru.I bez KDB a Sterlinga to bude pro vas tezky. Zvlast pokud fakt privedou toho Mahreze. Ale vyhoda to urcite muze byt, to je jasny.

Reagovat
Counter

ManCity budou těžcí kdykoli, ale hrát s nimi v prvním kole, kde budou mít kádr připravený tak z půlky, je dost možná nejvýhodnější z celé sezony. Ale jasně, nemusí to stačit i tak

Reagovat
Busby babes

a hlavne znas vas, porazite City a pak prohrajete s Cardifem nebo tak. Ne ze by to teda u nas bylo jiny...

Reagovat
Counter

Letos jsou očekávání nízko, jestli Emery dokáže porazit aspoň někoho ze špičky, tak to bude úspěch.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Napoli President Aurelio De Laurentiis reportedly now wants €20m in compensation from #CFC for Maurizio Sarri

kéž by

Reagovat
Greny

to jako fakt?

Reagovat
Whitemedia

Já fakt nevím, každý novinář říká něco jiného.. ale vůbec by mi to nevadilo, kdyby zrovna tohle byla pravda

Reagovat
Greny

a jako snad mu ho tam nechame .. pak se muzou stridat

Carlo domaci zapasy

Sarri venkovni ...

nebo jeden ligu a druhej pohary

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Conte stays

Reagovat
Mastný Chobot

Vzhľadom na to, že prichádza ako hráč do základu a do páru ku Calamity Mustafimu, tak "za tú cenu môže byť" komentáre ma fakt neupokojujú. Pravda, že zohnať dobrého stopéra za také peniaze je asi nemožné, ale nemám z toho dobrý pocit. Snáď z toho Emery spraví niečo fungujúce teda.

Reagovat
Counter

http://www.thearsenalreview.com/a/feature/behind-the-numbers-sokratis

Něco na zvednutí očekávání. Podle mě to může být kvalitní posila, přesně na pár let, než dozrajou naši mlaďoši.

Reagovat
Lacko_Boh

a najmä Dominik stále pracuje s logikou že Arsenal má ambície.

Ale Emery bude hrať systém ktorý je pre stopérov menej nebezpečnejší na kiksy ako Wenger.

Reagovat
Lacko_Boh

náchylnejší

Reagovat
blade115

To asi bude bezpečnější.

Reagovat
Lacko_Boh

bláznivý deň

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Generally well-informed on the futures of French youth prospects, @MohamedTERParis claims that Arsenal have agreed an €8m plus bonuses fee to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi. Let's wait & see. Also claims a medical tomorrow & a 5-year contract awaits.

hmm, ak to je pravda, tak máme 8m na talenty a nemáme na poriadneho stopéra? to je sklamanie celkom

Reagovat
Lacko_Boh

nevidím súvislosť medzi 50 mil za stopera a 8 za Guendzoudziho. Ale leze mi na nervy ako Wenger furt kupuje mladzych francuzov.

Reagovat
Mastný Chobot

tak keby sa tá suma za tohto a sumy z predaja hráčov a možno ešte niečo prihodili k rozpočtu na stopéra, tak to nemusel byť Sokratis za 16, ale Soyncu za 33 alebo niekto iný. Chápeš, Láďo

Reagovat
Counter

Jestli odklidíme Mustafiho s Ramseym, tak někdo jako Soyuncu může v pohodě přijít i tak.

Reagovat
Fenri

Jj, protoze 22 lety Soyuncu je zaruka okamzite neprostupny obrany...

Reagovat
Mastný Chobot

To som nikde nenapisal, ale radsej by som bol, keby sme dali 33 za hraca na 10 rokov ako 16 za hraca na tri. Kvalitatívne su na tom asi rovnako momentalne. A s tym, ze uz mame dost mladych na CB sa moc nestotoznujem, z tej trojky Chambers, Mavro a Holding si nemyslim, ze na to bude mat viac ako jeden, mozno ani to. Mladý top stoper by sa rozhodne nestratil.

Reagovat
Fenri

No ale predtim si se vyjadril ve smyslu, ze ke “Calamity Mustafimu” chces neco vic, nez jen Sokratise. Soyuncu muze vyrust ve skvelyho stopera, ale od lidi, co sledujou Freiburg a BL celkove jsem slysel, ze obcas pusobi jako zmatkar a dokaze vyrobit poradnej kiks, i kdyz se celkove jevi dobre. To mi neprijde jako idealni partak k Mustafimu...

Ja te dnes moc nechapu, na jednu stranu brblas nad mladym zajicem v pytli za osm mega, na druhou stranu chces misto ostrilenyho stopera se zkusenosti z top klubu hrajicim LM o trochu mensiho mladyho zajice v pytli do zakladu za 33.

Jinak to, ze se ani jeden z ty nasi trojky mladych stoperu nemusi prosadit ani jeden je klidne mozny, to ale nemeni nic na tom, ze v klubu proste jsou. Jo, muzem se bavit o tom, ze strelime dva z nich a za nejakej prihoz toho Soyunca koupime na lavici za Sokratise s Mustafim, ale nevim, jestli je rozumny az tahle cachrovat s obranou.

Nase obrana proste potrebovala nutne nejakou zaplatu. Vypiplavat si mlady obrance je pekny, ale podle me nejsme v situaci, kdy si to muzem dovolit.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ono, vsetci traja mladi ktorych mame su mlade, velke talenty. mlade stoperske talenty su nachylne na chyby. ich chyby sme videli, stali nas body., soyuncu je tiez mlady talent, tiez je nachylny na chyby, ale tie sme doteraz nevideli a body nas nestali. zda sa nam preto lepsi, zaujimavejsi, chceme ho miesto nasich drevakov. az kym ho nekupime a pohlad na neho sa zmeni. a uvedomime si, ze je to s nim podobne. a budeme chciet niekoho dalsieho

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

az nato, ze minuli sezonu nas body stali prave po chybach skusenych

Reagovat
havrys99

Reagovat
oddy

Reagovat
Counter

Poslyš, nepamatuješ si náhodou, který jsi loni skončil ve své skupině v PL fantasy draftu?

Reagovat
oddy

Bohužel

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Však ja nevravím, že existuje len Soyncu a Sokratis. Takisto chápem, že na trhu sa ťažko hľadá kvalitný stopér. Len som možno čakal, že vzhľadom na to, aké problémy máme v obrane, by to malo byť miesto, kde budeme investovať čo najviac a čo najkvalitnejšie, nie že sa "uspokojíme" so Sokratisom, ktorý podľa reportov nie je žiadna sláva. Možnože bude skvelý, možnože presne jeho Emery chcel, neviem. Ale v situácii, keď nás evidentne tlačia financie, kupovať neobrúseného hráča pre rezervu za 8+m, mi príde dosť, hlavne keď sa tým mohol zvýšiť budget na stopéra alebo na krídlo možno. To je všetko, čo som chcel.

Reagovat
Counter

Já bych nedostatky v obraně viděl předně v nefunkčním systému než samotné nekvalitě jednotlivých hráčů. Jinak Guendouzi má 19 roků a zkušenosti s první a druhou fr. ligou, je to klidně hráč pro EL na letošek a permanentní účast v kádru pro příští sezonu. Třeba za rok nahradí Xhaku a budeš tady srdíčkovat o sto šest...

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je podľa info stavebným kameňom pre Emeryho, takže asi nie. Navyše na ten post máme Ainsleyho a kupujeme tam aj mladučkého Torreiru. Nemám nič proti nákupom mladých talentov, len mi príde, že sa toľko peňazí dalo investovať aj lepšie než na ten post, to je všetko. Či už na lepšieho stopéra alebo na krídlo, kde nemáme ani kvantitu, ani moc kvalitu.

Reagovat
Fenri

Okej. Porad bych si na Sokratisa pockal...

Reagovat
Counter

Já bych si naopak přál, aby jich Wenger poslední roky kupoval víc Nejtalentovanější francouzská generace aspoň tak od MS98 a my ulovili jen Girouda. Nic proti Olliemu, je to bůh, ale že zrovna Wengerovi a "francouzskému" Arsenalu utekli všichni ti mladí supertalenti, to je marnost nad marnost.

Reagovat
Busby babes

ale takon jich i dost chtel, ale vzdycky vas nekdo preplatil. Martial, Mbappe a urcite i nekoho dalsiho zminoval, ze chtel uz jako mladiky, ne?.

Reagovat
Fenri

Minimalne Lemar a Varane (a Lacazette, no )... Ono to asi taky souvisi s tim, ze zrovna kdyz tahle generace zacala vystrkovat ruzky, tak Arsenal sel pomalu dolu. To se pak tezko lovi svetovi talenti, kdyz je klub az nekolikatej v rade.

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Chtěl, ale svědčí to o úpadku klubu, že se ti hráči nenechali přesvědčit a raději zůstali v Monaku a podobných klubech.

Reagovat
Nikikrew

Ciastocne pravda s tym, ze taky Diaby mal nakrocene k hodne uspesnej kariere ale bohuzial toto ani Wenger nemohol ovlpyvnit ( toho kokotka co ho prebrusil v 2006 na konci zapasu )

Reagovat
havrys99

Abou musí být pro každého fandu citlivé téma. Kam se na něj hrabe Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

skvele meno a vlasy, to ci vie hrat futbal sa ukaze, ale na tom sa da pracovat, za mna

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

* bez smajla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Welcome Jean-Michaël Seri.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Je podle všeho v Londýně.

Reagovat
blade115

A podle všeho se o něj zajímají Chelsea, Arsenal, Fulham a West Ham. Přičemž my nejspíš brzy vezmeme Golovina, takže bych nás viděl až jako poslední možnost.

Reagovat
Counter

No my o něj můžeme mít zájem jedině v případě, že prodáváme Ramseyho. Nevěřím, že si ho Fulham může dovolit, takže mi nejpravděpodobněji vychází West Ham a vy. Kdyby vypadl Pijvoda, místečko pro dalšího střeďáka by se našlo, ne?

Reagovat
blade115

Fabregas, Kanté, Bakayoko, Golovin - to je na dvoučlennou zálohu tak akorát. Ale při Sarriho 4-3-3 by to asi byla jiná, no. Law ale třeba psal, že Golovinův příchod vylučuje ten Seriho.

Reagovat
tomasinho

Není Golovin spíš do t= ofenzivní trojky?

Reagovat
blade115

On je to takový univerzál, ale co jsem četl, tak většinu kariéry odkopal jako CM. Mně se hodně líbí představa dvojky Golovin-Kanté, ti by odběhali víc jak zbytek týmu...

Reagovat
Miguel19

Co jsem koukal na MS, tak Golovin je spíš takový univerzál, co dokáže zahrát snad všude v záloze. Navíc si nemyslím, že je to hráč, co naši zálohu nějak posune.

Po Serim šla loni Barca. Nějak nevěřím, že pokud je tam zájem Chelsea a Arsenalu, že by šel do Fulhamu či West Hamu. Arsenal bere toho Torreiru.

Takže bychom mohli vyhrát.

Reagovat
blade115

Jo, mohli, už kvůli té výkupce. Ale Seri je spíš defenzivní typ, to už máme v Kantém a Bakayokovi. Já bych radši někoho kreativního.

Reagovat
tomasinho

Seri je docela kreativní, rozhodně víc jak ti dva. Sice víc z hloubky, ale je. Hlavně má výbornou kopací techniku, díky ní vytvoří dost šancí.

Reagovat
blade115

To jo, on má dokonce snad nejvíc (přesných?) přihrávek v L1 nebo co ... Ale já myslel spíš někoho typu Fabregas, kdo prostě je schopen prolomit obranu, poslat dobrou průnikovku nebo vytvořit šanci úplně z ničeho. Ale Serim bych určitě nepohrdnul, kdyby přišel, to zas ne. Jen třeba Kovačič nebo Golovin mi přijdou vhodnější.

Reagovat
Busby babes

my taky mame kancly v Londyne a shanime stredaka...

Reagovat
Whitemedia

Ale nikdo z našeho vedení v Londýně není

Reagovat
Counter

Přijel na pohovor s Contem.

Reagovat
Nikikrew

Ja si prave myslim, ze urobil chybu ked sa odfotil presne pred MS s tureckym prezidentom aj ked som si isty ze tam uricte neslo o politicku zalezitost.

A preco je Ozil hejtovany? Pretoze ma na ihrisku lenivsi pohyb a to prave tych jednoduchych fanusikov sere a vytaca comu by som pochopil, lenze on to nahradi prave s key passes a assistenciami a chances created kde ma cisla uzasne ( naozaj by som chcel vidiet tieto statistiky za 5 rokov napr.). Skoda ze ty zaslepenci a hejteri si toto nevsimnu, Ozil na ihrisku poskytne klud, kombinacnu kreativitu a najma hra na 1 dotyk co je PRAVE ten rozdiel pri utoku.

Videl som iba bohuzial jeden zapas Nemecka a to proti Koreii. Nehral dobre ako cely mancaft ale ked som tam videl niektore polena ako Werner, Muller, lavy obranca tak tie komenty voci nemu su iba vtipne. Vypadli ako tym. Skoda, ze ho viac casu kritizuju ako chvalia ale to je pre pundits ale pochutka ked si mozu zgustnut po jeho zbabranom vykone. Napr taky Keown ktoreho som mal docela rad teraz nemozem ani pocuvat, docela prekvapivo o nom skutocne hovori Jenas a Wright.

Ale docela som zvedavy ako bude hrat pod Emerym, tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

takže Ozil má evidentně v hlavě nasráno a nedochází mu, jak svými činy působí, kdyby ho pozval Hitler, tak taky neodmítne, protože by to bylo neslušné?

Reagovat
Counter

Argumentace Hitlerem je vždy záruka úspěchu

Reagovat
Busby babes

v tomhle pripade to ale je dobrej priklad.

Reagovat
Busby babes

to vsechno muze byt pravda, ale to, ze se foti s diktatorem, kterej to pak proste vyuzije, je pravda a je za to pravem kritizovanej. Zvlast v Nemecku. A podle me neni pravda, ze by byl Ozil vic kritizovanej nez Gundogan. Oba to schytali stejne.

Reagovat
Fenri

Ozil to ale vic schytal po nepostupu Nemecka se skupiny... Ale to je asi klasika, jednak je Ozil vetsi hvezda narodaku a ceka se od nej vic, a jednak funguje jako hromosvod uz nekolik let i v klubu.

Reagovat
Busby babes

a za treti hral uplnou tuzku. Pravda, nebyl sam.

Reagovat
Counter

Nehrál.

Reagovat
Busby babes

podle me na tom MS teda moc nepredvedl... ale jak rikam, nebyl sam. Za me kdo tam za neco stal byl tak Kroos.

Reagovat
Fenri

Nepovedenej turnaj to byl, na druhou stranu, podle statistik (Counter snad doplni ) byl jeden z nejlepsich Nemcu, vytvarel dost sanci, coz je taky jeho uloha, zejo...

Reagovat
Busby babes

dobre, uplnou tuzku je prehnany, nepovedenej turnaj by bylo lepsi.

Reagovat
Counter

Není to typ CR, který by takové zápasy dokázal rozhodovat sám. Mesutova role je vytvářet šance, a to dělal jako vždy (11 Key Passes, v rámci skupinové fáze nejvíc ze všech na turnaji, a to Mesut hrál jen ve dvou zápasech). Že to jeho spoluhráči zahazovali už bohužel moc neovlivní (třeba když posadil míč volnému Hummelsovi na hlavu na malém vápně).

Aby bylo jasno - neříkám, že hrál úžasně, ale rozhodně nepatřil k nejhorším Němcům na hřišti, naopak byl jedním z těch lepších.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokud nedokáže vyprodukovat takové šance, z kterých padne gól, je to i jeho chyba, musí předvídat, kdy to spoluhráč nedokáže zpracovat. Takové "key passes" na náhodu před bránu jsou k ničemu.

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Key passes jsou situace, kdy to právě spoluhráč zpracuje a vystřelí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád to může zpracovat a vystřelit v pozici, ze které má minimální šanci dát gól

Reagovat
Counter

Může no. Jde mi tady jen o to, že nikdo během skupin neměl víc "asistencí na střelu" než Mesut.

Reagovat
afc

David Ornstein

32 min.před 32 minutami

Two medicals taking place at Arsenal today – 22-year-old Uruguay midfielder Lucas Torreira from Sampdoria and 19-year-old France Under-20 midfielder Matteo Guendouzi from Lorient. Torreira key signing for immediate term, Guendouzi high-potential prospect for future.

Reagovat
Mikesh

Na Torreiru jsem hodně zvědavý , ještě by to chtělo i toho N'Zonziho a budu spokojen

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

na toho Torreiru sa teším hrozne moc, mundial bol skvelý teaser, snáď s ním raketovo pôjde hore aj Xhaka

Reagovat
havrys99

boží

Reagovat
Mastný Chobot

Leno no. 19

Reagovat
Hachim Mastour

+ 3ka stále neobsadená.

Reagovat
Muza

Zdar vsichni. Nevim Jak vy, ale co jsem mohl sledovat v poslednich zapasech Arsenalu, tak nevim jestli brecet nebo se smat . To co predvedl Arsenal, to byla fraska a ne football,ktery by mel hrat tym , ktery chce titul. Bohuzel mam pocit ze by ho chtel zadarmo. To co predvadi, na to se neda ani divat. Bida a hnus. Nektery hraci jako Ozil si mysli ze, si asi vsichni sednout na zadek protoze hrajou s Arsenalem. Ozil se v zapase and nezapoti. Asi nejhorsi hrac tymu. Bez nasazeni, bojovnosti a chut hrat fotbal. Tzv. Letni psili-k smichu. Lichtesteiner , Gendouzi, Sokratis. Otresny. Dalsi kvalitni posila na ceste-Banega. To uz nemuzou myslet vazne. Arsenal nema kvalitni zalohu ani obranu . Z hovna neudelas zlatou cihlu . To neni Arsenal co znam a pamatuju. Pomalu a jiste pada do prumeru, coz se ukazalo v poslednim zapase s Liverpoolem. Ostuda, prohrat rozdilem tridy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele