Arsenal podepsal nové smlouvy s Walcottem a Cazorlou

31.07.2015, 13:29
Aktuality
Služby dvou ofenzivně laděných fotbalistů si dnes pojistil londýnský Arsenal. Nový čtyřletý kontrakt s týdenním platem 140 tisíc liber s anglickým klubem podepsal útočník Theo Walcott a na Emirates Stadium bude pokračovat rovněž španělský záložník Santi Cazorla...

"Santi Cazorla a Theo Walcott se s klubem dohodli na prodloužení kontraktů," sdělil Arsenal na svých internetových stránkách.

26letý Walcott je hráčem Gunners od roku 2006 a ve více než třech stovkách zápasů nastřílel 76 gólů. Jeho kariéru často brzdily zdravotní problémy a ten zatím nejzávažnější utrpěl loni v lednu, kdy si vážně poškodil kolenní vazy.

Cazorla v minulosti hrával za Villarreal a Málagu a v Arsenalu začíná svou čtvrtou sezonu. V prvních třech odehrál 148 utkání a zaznamenal 27 branek, jednu z nich si na své konto připsal i v loňském finále FA Cupu proti Hullu City.

"Těší nás, že jsme prodloužili smlouvy se Santim a Theem. Oba to jsou špičkoví fotbalisté, kteří jsou velmi důležití a mají obrovský vliv na náš tým. Vedle příspěvku na trávníku mají oba spoustu zkušeností a jsou velmi populární mimo hřiště," pochvaluje si manažer Arsène Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík / arsenal.com

Komentáře (596)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele