Arsenal našel nového stopera. Je jím Gabriel z Villarrealu

24.01.2015, 22:12
Aktuality
Dlouhé Wengerovo hledání nějaké té posily pro střed obrany je definitivně u konce, alespoň tedy prozatím. Arsenalu se za částku někde mezi 10 a 15 miliony liber podařilo dotáhnout přestup Gabriela Paulisty, potvrdil španělský Villarreal na vlastních stránkách. Opačným směrem míří na hostování Joel Campbell...

Gabriel sice ještě není oficiálně hráčem londýnského velkoklubu, dle vyjádření vedení Villarrealu se už nicméně pracuje pouze na detailech kontraktu, které by měly být dotaženy v pondělí.

Posléze se ještě bude v hlavním městě Anglie čekat na pracovní povolení pro tohoto Brazilce, který dosud ještě nikdy nereprezentoval.

Co se Joela Campbella a jeho hostování do konce sezony týče, tam se ještě stále čeká na zdravotní prohlídku - také to by ovšem měla být pouze formalita

Čtyřiadvacetiletý Gabriel se tímto ve Žluté ponorce příliš neohřál, když si ve Španělsku stihl odkroutit akorát jednu kompletní sezonu po přestupu z brazilské Vitórie.

Arsenu Wengerovi se tímto podařilo splnit si svou zimní prioritu, přesto se francouzský manažer vyjádřil ve smyslu, že by nemuselo jít o jediný lednový příchod.

Autor: Tomáš Daníček / villarrealcf.es, news.arseblog.com

Komentáře (1290)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele