Arsenal dotáhl do úspěšného konce přestup záložníka Xhaky

25.05.2016, 12:56
Aktuality
Očekávaný přestup dnes oficiálně potvrdilo vedení londýnského Arsenalu. Barvy celku z hlavního anglického města bude od léta nově hájit švýcarský reprezentační záložník Granit Xhaka, který přichází na přestup z německé Borussie Mönchengladbach...

Xhaka se už v pátek podrobil zdravotní prohlídce a v následujících dnech doladil poslední detaily přestupu a smlouvy. Transfer nebude levnou záležitostí, díky bonusům se suma nakonec může vyšplhat až na 33,1 milionu liber.

"Na přestup do Arsenalu jsem velmi pyšný. Už se nemohu dočkat odchodu do Londýna, zápasů za tento speciální klub a utkání Premier League. Vydám ze sebe vše, abych Arsenalu pomohl vyhrávat trofeje a uspokojit fanoušky," slíbil Xhaka.

23letý záložník má na svém kontě 41 startů za švýcarskou reprezentaci a z Gladbachu odchází po čtyřech letech, během nichž si s týmem zahrál Evropskou ligu i Ligu mistrů. V Arsenalu by měl nosit dres s číslem 34, které mu uvolní Francis Coquelin.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (696)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele