ARAGONES MÁ I NADÁLE DŮVĚRU

23.11.2006, 17:43
Aktuality
Španělský fotbalový svaz dnes důrazně popřel informace tamních médií o plánovaném propuštění trenéra Luise Aragonese. Současného kormidelníka reprezentace z Pyrenejského poloostrova podle nich má v prosinci nahradit jeho předchůdce Jose Antonio Camacho...

Po trenérově odvolání volá velká část španělské veřejnosti. Národní tým pod Aragonesovým vedením nejprve neuspěl na světovém šampionátu v Německu, kde skončil již v osmifinále, a nedaří se mu ani v probíhající kvalifikaci o ME 2008. Španělé mají na svém kontě po třech zápasech pouhé tři body a mrzet je může především překvapivá prohra na půdě Severního Irska.

Aragones, který si již dvakrát rozmyslel svou demisi, si v očích národa polepšil v říjnovém přátelském utkání proti Argentině (2:1), minulý týden ale přišel další šok, když Španělsko doma v přípravě překvapivě nestačilo na Rumunsko (0:1). Ani tento výsledek však nezměnil postoj svazu a ten svému trenérovi i nadále věří.

"Všechny tyto informace nejsou pravdivé. Jsme s Luisem Aragonesem spokojeni, on je trenérem našeho národního týmu a proti tomu nemůže nikdo nic říct," vyjádřil Aragonesovi podporu tiskový mluvčí Španělského svazu Jorge Carretero. "Jsou to podvodníci, vyslovují neopodstatněné komentáře, které pouze způsobují škodu," prohlásil Carretero na adresu španělských novinářů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Ta je uplna katastrofa.

S tymto trenerom budu v lose na MS 2010 vo 4 koši

Uz ho vyhodte

Reagovat
smazaný uživatel

3 měsíce out, Milán se snaží získat náhradu, bo s Kalačem by to asi nešlo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je pro ně další těžká rána!

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky se přidávám k vašemu názoru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele