Antonetti novým trenérem Lille

23.11.2015, 09:56
Aktuality
Lille má po odchodu Hervého Renarda nového trenéra. Kormidla severofrancouzského celku se ujal Frédéric Antonetti, detaily spolupráce ani jedna strana neuvedla...

Renard přišel do LOSC před startem letošního ročníku, od začátku se mu však nedařilo plnit vysoké ambice vedení klubu a to tak před reprezentační přestávkou kouče odvolalo.

Nyní se fanoušci Lille dozvěděli jméno nástupce. Tím se stane Frédéric Antonetti, jenž má za sebou bohaté zkušenosti z Bastie, Saint-Étienne, Nice a naposledy Stade Rennes.

Od svého odchodu z bretaňského klubu byl však 54letý kouč více než dva roky bez angažmá. Jeho prvním úkolem bude vyvést "Dogy" ze spodku ligového pelotonu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

původně jsem četl, že Ancelotti se vrací k Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Přání otcem myšlenky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Renard tymu vubec nic nedal, teda krome antifotbalu bez golu. Snad tenhle trener to vezme trosku jinak

Reagovat
cetto

No..nezávidím fanouškům. Upřímnou soustrast

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti pro chudé

Reagovat
domingo

Reagovat
oli9

mít za 14 zápasů v lize skore 8:9 to je něco . Pastva pro diváka

Reagovat
Israha

Já se na něho těším. Byť ty výsledky, co měl naposled v Rennes, byly vzhledem k síle kádru dost tristní, jeho je zábava sledovat.

Ale Lille si tím asi moc nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

taky betonar?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele