ANGLIE: Baroš dal 2 góly!

16.09.2002, 18:16
Aktuality
Český útočník Milan Baroš poprvé nastoupil za Liverpool v Premier League a hned ve své premiéře ukázal kouči Houllierovi své síly. Baroš dal v Boltnu 2 góly a výrazně tak přispěl k výhře svého týmu 3:2. Trenér Houllier se nedávno vyjádřil, že mu vedení klubu vyčítalo nákup Baroše. Po jeho vystoupení v Boltnu určitě vedení změní názor. V dalším prestižním zápase hostili Leeds Utd. ďábly z Manchesteru. V minulém kole Reds doma prohráli s Boltnem 0:1 a tak si chtěli v leedsu zpravit chuť. Ovšem po gólu Harryho Kewella z 66.minuty se Leeds stáhl do obrany a i přes obrovský tlak hostí udržel výhru 1:0. "Manchester hrál skvěle, proto sou tři body se zápasu s ním pro nás obrovsky cenné" vyjádřil se kouč Leedsu Utd. Premier League zatím vede Arsenal který si snadno poradil v Charltonu a vyhrál 3:0 o bod před Tottenhamem Hotspurs. Tottenham hrál derby s West Hamem, West Ham nastoupil jak již je zvykem v obraně i s Tomášem Řepkou, Řepka si ovšem derby příliš neužil, už ve 4.minutě odkulhával se zraněným kolenem a není jasné kdy bude opět fit. West Hamu se začátek sezóny nevydařil, s Hotspurs prohrál 2:3 a je poslední. Loni čtvrtý tým Anglické Ligy, Newcatle td. se letos taky trápí, Chelsea ho o víkendu bez problémů přehrála 3:0 a Newcastle je tak předposlední. Po nevydařeném úvodu sezóny se W.B.A. (West Bromwich Albion) vzchopil a po třech prohrách přišly tři výhry, ta třetí o víkendu proti Southamptonu, Albion vyhrál 1:0. Zbylé výsledky 6.kola anglické Premier League: Everton-Middlesbrough 2:1, Sunderlan-Fulham 0:3, Manchester City-Blackburn 2:2. Zápas Birmingham City-Aston Villa se dohrává dnes. Utkání k dobru má ještě Newcastle, West Ham a Fulham.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele