ANGLIČTÍ FANOUŠCI ZVOLILI HARGREAVESE

30.01.2007, 17:30
Aktuality
Owen Hargreaves získal v krátké době již druhé individuální ocenění. Poté, co byl zvolen nejlepším anglickým fotbalistou na světovém šampionátu v Německu, dostal nejvíce hlasů rovněž v anketě o nejlepšího hráče roku 2006...

Záložník Bayernu Mnichov dostal v hlasování pořádaném na oficiálních stránkách Fotbalové asociace (FA) 29% hlasů. Za ním se umístilo duo z Liverpoolu, druhý Steven Gerrard (18%) a třetí Peter Crouch (15%).

"Pokaždé, když vás podpoří fanoušci, je to skvělé. Doufám, že rok 2007 bude stejně tak dobrý," prohlásil Hargreaves po zvěřejnění výsledků. 26letý fotbalista je teprve třetím vítězem této ankety, před ním se z triumfu radovali David Beckham (2003) a Frank Lampard (2004 a 2005).

Hargreaves musel kvůli zlomenině nohy vynechat závěr loňského a začátek letošního roku. Teď už je ale fit a brzy by se měl vrátit na trávník. "Jsem blízko k návratu a snad budu zase hrát i za reprezentaci. Chtěl bych zasáhnout do březnové kvalifikace o ME 2008," vyhlíží zápasy s Izraelem a Andorrou záložník Bayernu Mnichov, o němž se celý leden spekulovalo v souvislosti s přestupem do Manchesteru United. K tomu nakonec zřejmě opravdu dojde, Hargreaves se však na Old Trafford bude stěhovat nejdříve v létě.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

dalsi dovod pre cervenych diablov;)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to říkám pořád! skvělý pro MANUFC! angličan světových kvalit, hlavně pracovitý a snaživý! to se cení

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem mu dlouho nemohl přijít na chuŤ, ale na MS byl boží, pak ještě jsem ho viděl ještě za BAyern a chlapec tahoun jak sviŇa

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a jeho největší přednost je univerzálnost...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ideální pro jakéhokoli trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačí těch pět reakcí v jednom příspěvku?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

chápeš, ne? to přicházelo tak průběžně

Reagovat
HOST*fikj

ale gerrard s lampardem mi prijdou o tridu vis....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele