Anglická Premier League - souhrn 20. kola

28.12.2008, 15:09, aktualizováno 30.12.2008, 22:59
Komentáře a souhrny
Aston Villa dokázala urvat tři body na půdě Hull City. Manchester United doma porazil Middlesbrough a stíhá vedoucí duo. Liverpool suverénně vyhrál v Newcastlu, kdežto Chelsea jen remizovala na Fulhamu, takže Reds vedou tabulku o tři body. West Bromwich vyhrál, ale stále je poslední. Vyhrály také West Ham, Arsenal, Everton a Wigan...

Newcastle United - Liverpool FC 1:5

28.12.2008 13:00

Góly: 45. David Edgar - 31. Steven Gerrard, 36. Sami Hyypiä, 50. Ryan Babel, 66. Steven Gerrard, 77. Xabi Alonso (pen.)

Naprosto suveréním způsobem vyhrál Liverpool na hřišti Newcastlu 5:1 a díky tomu přečká přelom roku na čele Premier League. Zato Straky mají o čem přemýšlet, po úplném kole se jejich náskok na sestupové příčky určitě zmenší, navíc bez skvělého brankáře Givena mohly inkasovat branek mnohem více.

Při úvodním oťukávání měl mírně navrch Liverpool, první střelu však zaznamenali domácí v 8. minutě, kdy z voleje pálil nad Coloccini. Dvě minuty nato přišla příležitost i na druhé straně, po závaru před brankou střílel z úhlu Kuyt, jenže Given vyrazil. Následující desetiminutovka se nesla ve znamení soubojů hráčů Reds právě s domácím brankářem. V 11. minutě nahrál Kuyt Gerrarda, který ale na vyběhnuvšího Givena nevyzrál. Stejný průběh měla i akce ze 14. minuty, irský brankář tentokrát musel proti tvrdé střele hostujícího kapitána vytáhnout povedenou robinsonádu.

O tři minuty později posadil Gerrard míč na hlavu Hyypiaho, jeho pokus ale opět zneškodnil vynikající Given. Ten ještě řešil ve 20. minutě dvě šance Lucase. Nejdříve na brankové čáře zastavil jeho dorážku a i proti povedené hlavičce si věděl rady. Poté se obrana Strak vzpamatovala a na několik minut zajistila Givenovi oddych, ve 31. minutě však již přišla první branka. Mascherano vysunul Benayouna, který nahrál do druhé vlny Gerrardovi a ten poslal míč nechytatelně do sítě - 0:1.

Tři minuty poté předvedli domácí první pořádnou akci, jenže Duff byl přitom v těsném ofsajdu. Ve 36. minutě však znovu zaútočil Liverpool, na Gerrardův roh si naskočil Hyypia a nekompromisní hlavičkou zavěsil - 0:2. Stejný hráč hlavičkoval chvíli nato ještě jednou, tentokrát ale zasáhl Given. V posledních minutách prvního poločasu se dostali do hry také domácí borci, Taylor nejprve hlavičkoval vedle, v první minutě nastavení ale zahrál Guthrie roh na přední tyč, kde nejvýše vyskočil Edgar a hlavičkou do protipohybu Reiny snížil - 1:2.

Snížení tak dalo domácím do druhé půle naději na zvrat, leč pět minut po obrátce vedli hosté opět o dvě branky. Po rohovém kopu se v závaru před sedícím Givenem nejlépe zorientoval Babel, který zblízka dostal míč do sítě - 1:3. Za Straky se snažil opět vykřesat plamínek naděje střídající Gérémi, v 59. minutě ale trefil z přímého kopu jen spojnici. V 66. minutě tak bylo definitivně rozhodnuto, Lucas potvrdil svůj vynikající výkon neméně dobrým pasem na Gerrarda a ten si tváří v tvář Givenovi věděl rady - 1:4.

V následujících minutách přenechali hosté aktivitu Newcastlu a ten se tak snažil alespoň o kosmetickou úpravu skóre. V 69. minutě vyzkoušel Reinu střelou z dálky Guthrie, o čtyři minuty později zase nadělal hostujícímu brankáři potíže přímý kop Gérémiho, gól však nepřišel. V 75. minutě již ano, bohužel pro domácí ale na druhé straně. N'Gog se po drobném kontaktu s Edgarem poroučel k zemi a následnou penaltu bez potíží proměnil Alonso - 1:5. V úplném závěru neuspěli se svými hlavičkami domácí Ameobi a na druhé straně Lucas, a tak se již na výhře Liverpoolu 5:1 nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 2:0

28.12.2008 15:00

Góly: 83. Roman Bednář, 90. Craig Beattie

West Bromwich se odpoutal ode dna Premier League, když před domácími fanoušky porazil Tottenham. Ten hrál zhruba 70 minut v deseti a West Brom toho nakonec dokázal v poslední desetiminutovce využít. Brankou se blýskl český útočník Roman Bednář.

Zatímco Baggies zaznamenali druhé vítězství doma v řadě a získali důležitých šest bodů do bitvy o záchranu, v táboře Spurs se pomalu upínají na lednové přestupové okno. Tottenham totiž dal v posledních čtyřech duelech pouze jedinou branku a manažer Redknapp již prohlásil, že se musí koupit útočník.

První vážnější šanci musel likvidovat brankář Gomes, na nějž mířil z trestného kopu domácí Borja Valero, který společně se Slovákem Čechem trochu nečekaně nastoupil od začátku. Utkání krásy příliš nepobralo a více než střel se diváci dočkali žlutých karet. Charakteristiku utkání po 35 minutách potvrdil Assou-Ekotto. Hostující hráč byl po nebezpečném faulu na Gianniho Zuiverloona vyloučen. Červenou kartu možná nemusel vidět nebýt zbytečných protestů, po nichž sudí Tanner neváhal a vytáhl červený kartónek. První poločas sice Tottenham s jistými změnami v rozestavení zvládl, ale druhá půle se už odvíjela jinak.

Hned ve druhé minutě druhé části musel předvést vynikající zákrok brankář Gomes, když míč do branky z hranice šestnáctky z trestného kopu kroutil Chris Brunt. Následně si poradil také se střelou Zuiverloona. Manažer Spurs Harry Redknapp se sice střídáním snažil oživit útočnou fázi, ale k ohrožení brankáře Carsona docházelo jen sporadicky. S přibývajícími minutami se stupňoval tlak domácích a nebýt Dawsona, Zuiverloon by otevřel skóre. Vytoužená branka Baggies nakonec přišla sedm minut před koncem. Šlo o kombinaci dvou Čechů, ačkoliv jeden z nich je slovenské národnosti. Slovák Marek Čech odcentroval a našel ve vápně Romana Bednáře, který otevřel skóre. Bednář se dokázal zbavit strážce Dawsona, jenž vzápětí protestoval s tím, že byl faulován, ale rozhodčího Tannera to příliš nezajímalo. V závěru ještě pojistil tři body domácím Beattie.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Wigan Athletic 0:1

28.12.2008 15:00

Góly: 44. Amr Zaki (pen.)

Wigan se díky vydřené výhře v Boltonu, kterou mu zařídil penaltový střelec Amr Zaki, posunul už na sedmou pozici v tabulce. Pro svěřence Steva Bruce to byla již pátá výhra v posledních šesti duelech.

Manažer domácích Gary Megson dnes nasadil do útočné dvojice vedle Elmandera Daviese a mohlo se mu to vyplatit hned v prvních minutách. Zachyboval totiž obránce Latics Paul Scharner a nechal odcentrovat Elmandera. Míč našel v pokutovém území Daviese a vše směřovalo ke vstřelení branky, ale na poslední chvíli napravil svojí chybu Scharner a skvělým zákrokem udržel bezgólový stav.

Fanoušci sledovali plno nepřesností, které nakonec ústily v ofsajdy nebo nepřesné střely. Bojovalo se ale především o střed hřiště. Bylo pak tedy velkým překvapením, když se Wigan dostal do obrovské šance. Vše začal Shittu, zaskakující za zraněného Garyho Cahilla, když se snažil odkopnout míč, ale místo toho se pořádně zamotal a poslal balon směrem ke své brance. Nejrychleji zareagoval Emile Heskey a řítil se sám na branku, skvělý zákrok ale předvedl Jussi Jaaskelainen a nedovolil Latics otevřít skóre. Wigan s přibývajícími minutami stupňoval tlak a brankáře Jaaskelainena svými střelami zaměstnali Camara, Cattermole i Bramble. Nakonec vše 'vyřešil' domácí O'Brien, který těsně před přestávkou fauloval v pokutovém území střídajícího Camaru a hlavní sudí nařídil penaltu. Tu ve svůj desátý gól sezony přetavil egyptský útočník Amr Zaki a poslal Latics do vedení.

Bolton mohl vyrovnat krátce po startu druhého dějství, ale míč z brankové čáry vyhlavičkoval Wilson Palacios do náruče brankáře Pollitta. Ten musel zaskočit za Chrise Kirklanda, jenž si při rozcvičce přivodil zranění. Domáci ovšem byli přesvědčeni, že míč již přešel brankovou čáru. Sudí Phil Dowd byl ale neoblomný. Ani opakovaný záběr neukázal, zda se jdnalo o gól, nebo ne. Bolton ale stále šel za vyrovnávací brankou. Nejprve zlikvidoval Elmanderův pokus Pollitt, následně hosty zachránila po Daviesově střele branková konstrukce. Smůlu měli domácí také při hlavičce Shittua, jehož hlavičku zastavilo břevno. Latics už poté těsné vedení ubránili.

Více informací k zápasu

West Ham United - Stoke City 2:1

28.12.2008 15:00

Góly: 51. Carlton Cole, 88. Diego Tristán - 5. Abdoulaye Fayé

West Ham na domácím hřišti otočil zápas proti Stoke City a díky výhře 2:1 poskočil na desátou příčku Premier League. Na druhé straně Potters zůstávají na osmnácté, čili sestupové, příčce a mohou jen litovat situace, která vedla k Fullerově červené kartě.

O momentu, který velkou měrou ovlivnil utkání, však hosté na začátku pochopitelně neměli ani potuchy a naopak start se jim vyvedl. Stoke začalo s velkou aktivitou, tempem a nebezpečným pokusem Fullera, kterému ale k úspěchu kousek chyběl. Leč úvodní branka na sebe beztak nenechala dlouho čekat. V 5. minutě zahrál Pugh rohový kop až na druhou tyč, domácí brankář Green vyběhl tak na půl cesty, čehož využil k nekompromisní hlavičce Faye - 0:1.

Hammers mohli srovnat krok o chvíli později, kdy Collison našel Colea, ten však hlavičkoval těsně nad břevno. O pár minut později se ujal slova pro změnu Boa Morte, slušně rozjetou akci ovšem ke zdárnému konci nedotáhl. Velká příležitost domácích přišla po půl hodině, po akci Di Micheleho se k hlavičce opět dostal Cole, opět ale nedokázal svůj pokus nasměrovat do prostoru Sørensenovy branky. Do přestávky to ještě zkusil Parker a na druhé straně Fuller, do šaten ale šli hosté stále s jednogólovým vedením.

Jenže to po změně stran vydrželo pouhých šest minut. Parker poslal do pokutového území dlouhý míč, o nějž svedli souboj Cole s Griffinem. Obránce City nedokázal balon odkopnout, čehož Cole využil beze zbytku a po otočce uklidil míč přesně k pravé tyči - 1:1. Po vyrovnávací brance přišla ona situace. Právě Griffin a útočník Fuller si na polovině hřiště tak vehementně vyměňovali názory ohledně inkasované brance, až se druhý jmenovaný neudržel, na kapitána Stoke ručně zaútočil a byl vyloučen.

Domácí dokázali početní výhody využít k trvalému tlaku, leč šance na rozhodující gól dlouho nepřicházely. Výjimkou budiž pokus Boa Morteho, který již překonal Sørensena, na brankové čáře ale hosty zachránil Higginbotham. V 87. minutě se však Hammers přece jen dočkali. V pokutovém území se dostal ke střele Cole, míč tečoval střídající Tristán a Sørensen byl absolutně bez šance - 2:1. Šťastný střelec sice stál v milimetrovém ofsajdu, toho si sudí snad ani všimnout nemohli a tak si United připisují tři body.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 3:0

28.12.2008 15:00

Góly: 10. Mikel Arteta, 27. Mikel Arteta, 83. Dan Gosling

Everton na domácím hřišti dosáhl teprve druhé výhry v sezóně, když rozdílem třídy porazil Sunderland. Na vítězství 3:0, které liverpoolský celek opět o krůček přiblížilo čelu, měl velký podíl Arteta, který dva góly dal a prsty měl i v tom třetím. Na druhé straně mohou Černé kočky zoufat nad bídnou produktivitou, po dvou čtyřgólových představeních totiž vyšly naposledy dvakrát střelecky naprázdno.

Domácí začali zostra, v 9. minutě hlavičkoval Cahill příliš vysoko, minutu nato však již v Goodison Parku radost propukla. K přímému kopu se postavil Arteta, který tvrdou ranou přes zeď poslal míč do sítě - 1:0. Stejnou mincí se snažil odpovědět o pět minut později Richardson, k úspěchu však měl jeho "přímák" celkem daleko. Za Black Cats pak ještě zahrozil Kenwyne Jones, jenže v 27. minutě opět zaúřadoval Mikel Arteta.

Ten byl ústřední postavou zápasu a hlavně jeho první půle. Právě on dostal znovu šanci zahrát přímý kop, který sice poslal jen do zdi, míč se k němu ale vrátil, načež španělský záložník vypálil znovu a míč se především díky nešťastné teči Tainia dostal až za záda Fulopa - 2:0. Čtyři minuty nato pak Arteta z dalšího přímého kopu posadil míč na hlavu Cahilla, ten ale mířil nad.

Sunderland od okamžiku, kdy podruhé inkasoval, nevymyslel zhola nic, což se přeneslo z první půle i do té druhé. Za zmínku snad stojí jen pokus Edwardse, kterým ale spíše rozchytal Howarda, než aby jej vystrašil. Sunderland poté dvakrát netakticky před brankou fauloval. Bardsley s Tainiem dostali po jedné žluté kartě, Toffees však ani jeden přímý kop nevyužili.

Po více než dvou měsících se pak v 75. minutě dostal na hřiště David Healy, který nahradil bezradného Cissého, současně s ním se na hřiště dostal i hrající trenér Dwight Yorke. Střídání hostujícímu manažerovi Sbragiovi však příliš nevyšla, v poslední čtvrthodině totiž hráli prakticky pouze Toffees, kteří v 83. minutě přidali navrch třetí branku. Arteta nahrál Lescottovi, který přízemním centrem našel před brankou Goslinga a ten zblízka uzavřel skóre na 3:0.

Moyesův tým chtěl přidat ještě další branky, v 86. minutě napřáhl z dálky Neville a jeho úchvatná rána jen o milimetry minula horní tyč. V předposlední minutě se ještě před Fulopa dostal Pienaar, hostující brankář ale dobrým zákrokem udržel pro svůj tým skóre na ještě přijatelné třígólové mezi.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Chelsea FC 2:2

28.12.2008 15:00

Góly: 10. Clint Dempsey, 89. Clint Dempsey - 50. Frank Lampard, 72. Frank Lampard

Zajímavý duel s neuvěřitelnou koncovkou byl k vidění na Craven Cottage, kam přijela k derby Chelsea. Fulham favorizovaného soupeře zaskočil brzkou brankou, ale Blues nakonec dokázali skóre otočit. V posledních minutách duelu ale Cottagers ukázali svůj chtíč a i ze druhé střely zápasu dokázali vytěžit maximum a vyrovnali!

Domácí Fulham nakonec do zápasu nasadil stopera Breda Hangelanda, u něhož se nevědělo, zda kvůli zranění nastoupí. To v soupeřově stoperské dvojici se stále neobjevil Ricardo Carvalho, který začal pouze na lavičce. Tam se usadili také Ballack s Anelkou, které nahradili Deco respektive Malouda.

Hned v úvodu duelu si mohl pořádně zavařit Deco, jenž daroval míč hráčům Fulhamu, kteří ovšem v následné akci nedokázali šance využít. Na druhé straně se dostal pod tlak Hangeland, ale vše za něj hasil Paul Konchesky. O střelu se následně pokusil Frank Lampard, ale míč přistál ve Schwarzerových rukavicích. Po deseti minutách hry přišla první větší šance, do níž se po dobré kombinaci Deca s Maloudou dostal Drogba. Útočník z Pobřeží slonoviny ale míč napálil pouze do boční sítě.

Nevyužitou šanci vzápětí krutě potrestali Cottagers. Z levé strany zahrával volný přímý kop Davies. Jeho centr prosvištěl celým pokutovým územím, kde ho trestuhodně minul Ashley Cole a následně především Mikel, jenž dovolil Dempseymu jednoduše z bezprostřední blízkosti prostřelit Petra Čecha. V 18. minutě byli Blues blízko vyrovnání, kdy Mikel parádně vyslal Drogbu, jenž si udělal prostor a poslal míč podél brankáře Fulhamu. Míč nakonec jen těsně minul branku.

Chelsea se sice snažila útočit, ale Fulham měl výborně organizovanou obrannou hru a nedával soupeři příliš šancí. Hosté navíc příliš nevyužívali křídelní prostory a střed byl až příliš přehuštěn. Po půlhodině hry musel do hry poprvé výrazněji zasáhnout manažer Luiz Felipe Scolari. Ten musel stáhnout zraněného Maloudu a na hřiště vyběhl nejlepší střelec ligy Nicolas Anelka. Francouzský ostrostřelec se okamžitě zapojil do hry a nebezpečně vypálil. Jeho dělovku musel vyrážet Schwarzer. Fulham se ovšem nechtěl nechat zahanbit a po povedené kombinaci trojice Dempsey, Davies, Murphy se dostal do šance Zamora, ale dobře zakročil Čech.

Ve 37. minutě přišla další rána do modrých řad, když musel hřiště opustit další hráč. Tentokrát zdravotní stav zradil stopera Alexe. Naštěstí měl Scolari na lavičce uzdraveného Carvalha. Do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky se již nic výraznějšího nestalo. Oba celky se snažily si vypracovat nějakou šanci, ale snaha přišla vniveč. Především na straně Blues, kteří měli k dispozici několik rohových kopů, žádný ale nevyužili.

Do druhého dějství vlétli hráči Chelsea jako vyměnění. Soupeře pořádně zatlačili a vynutili si tlak. Z něho nakonec přišla vyrovnávací branka po pěti minutách, kdy se ostudně nedohodli brankář Schwarzer s obráncem Hughesem, navzájem se srazili a míč dopadl pod nohy Lamparda, jenž do prázdné branky neměl problém zakončit. Další šanci si vypracoval Drogba, který v akci jeden na jednoho přešel Pantsila, ale následná rána šla vysoko nad.

V úvodu druhého poločasu se také rozehrál Joe Cole, kterému pomohly dva skvělé pasy. Oba si na hranici vápna dobře zpracoval a následně okamžitě pálil. Pokaždé ale stejně dobře zasáhl Mark Schwarzer a znemožnil Chelsea dostat se do vedení. Na druhé straně dostal prostor obránce Pantsil a nebál se vystřelit, míč ale doplachtil za branku. Na posledních dvacet minut se na hřiště podíval Salomon Kalou, jenž vystřídal Joea Colea. Scolari tak již nemá možnost k dalšímu střídání.

Ještě před inkriminovaným střídáním fauloval Andy Johnson a k trestnému kopu zhruba ze třiceti metrů se postavil Frank Lampard. Hostující kapitán se s míčem příliš nemazal a napálil ho na branku. Míč před Schwarzerem zaplaval a Blues se mohli radovat, domácí gólman již totiž nestihl zareagovat a míč skončil v síti.

Fulham se snažil rychle odpovědět, ale útočné snažení zakončil spíše rugbyovým kopem Murphy. Cottagers se v závěru nechtěli vzdát, a proto přišlo dvojité střídání. Zamoru s Pantsilem nahradili Nevland a Andreasen. Blues po vstřelené brance opět trochu zvolnili tempo a už to nebyla ta dominantní Chelsea, které vlétla do druhého poločasu. A jak to bývá zvykem, hostům se to nakonec krutě vymstilo.

V 90. minutě zahrávali Cottagers první rohový kop utkání a Chelsea znovu ukázala, kde je její největší slabina - v bránění standardních situací. Na centr si naběhl Dempsey a i když mu překážel vlastní spoluhráč, dokázal se domácí hráč prosadit a nechytatelnou hlavičkou vyrovnal. Na Craven Cottage propukla obrovská radost. Tu mohl vzápětí schladit Frank Lampard, ale ve velké šanci zklamal a rozhodl o konečném výsledku 2:2.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Portsmouth FC 1:0

28.12.2008 15:00

Góly: 82. William Gallas

Tony Adams neoslavil svůj návrat na Arsenal zrovna dobře. Po matném výkonu si totiž jeho Portsmouth odváží jednogólovou porážku, kterou svou chybou zavinil brankář David James. Přesto domácí manažer Wenger nemůže být spokojený hlavně s koncovkou svých hráčů.

Děsivě nudný úvod si přichystali hráči obou týmů pro fanoušky. Oba týmy prostě nejsou ve formě, což dokazovala jediná střela mezi tři tyče za prvních pětadvacet minut. I když měl míč u nohy častěji Arsenal, postarali se o tuto střelu hosté. Stejně jako o první pozdvižení na hřišti. Gallas neuhlídal Crouche, který hlavičkou rozezvučel tyč za marně se natahujícím Almuniou.

Na druhé straně zase neproměnil obrovskou příležitost Adebayor. Přihrávku za obranu brankář James očekával, nicméně domácí útočník byl rychlejší. Ve vápně se skluzem zezadu snažil zabránit střele Campbell, Adebayora ovšem nezastavil. To až vracející se Distin svým skluzem odvrátil míč směřující do branky a nechal v nechápavosti radující se londýnské fanoušky.

V závěru poločasu ještě zpoza vápna zkoušel vyslat skrytou střelu Nasri, pokus byl však sražen na nevyužitý roh. Arsenal přehrával soupeře ve středu hřiště, co to ale bylo platné, když za celých pětačtyřicet minut ani jednou netrefil branku.

Hned při prvním útoku druhé půle zahrozili domácí. Rohový kop James podběhl, Silvestreho hlavičku srazil v malém vápně Bouba Diop pouze k padajícímu Adebayorovi, který ale pohotovou střelu znou do senegalského hráče. Ale hostující brankář chyb nezanechal. Při přímém kopu nedosáhl přes změť těl na míč a Adebayor se ocitl před odkrytou brankou. Místo okamižté střely levačkou ovšem přespříliš čekal, než se balon uklidní, a před bránícími hráči mířil pouze do boční sítě.

James své chyby odčinil v 73. minutě, když Nasri dostal přesnou přihrávku za obranu, ale střelou po zemi ke vzdálenější tyči vybídl brankáře Portsmouthu k reflexivnímu zákroku nohou. Na druhé straně mohl udeřit Belhadj, kdyby nemířil ve střelecké pozici přímo do náruče Almunii. Devět minut před koncem ovšem přišlo další chybné vyběhnutí Jamese při centru Denilsona a tentokrát Gallas trestal hlavičkou doprostřed prázdné branky.

Nastavený čas ještě přinesl nepříjemně vyhležíjící zranění Diopa, který nedokázal ze hřiště odejít po vlastních nohou a také nebezpečnou střelu Nasriho do boční sítě. Arsenal tak po třech remízách získal důležité tři body a minimálně do 30. prosince se vrátil mezi čtyři nejlepší týmy.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Manchester City 2:2

28.12.2008 17:15

Góly: 45+1. Benni McCarthy, 84. Jason Roberts - 88. Daniel Sturridge, 90+4. Robinho

Léčba Blackburnu novým kouče Samem Allardycem skutečně funguje. Také ve třetím zápase po svém zvolení dovedl své nové svěřence k zisku bodů. Tentokrát si na konto připsal remízu, k výhře ale skutečně nescházelo mnoho, Manchesteru se totiž povedlo vyrovnat až na konci nastaveného času.

Zápas začal pěkně zostra a už v úvodních minutách mohly mít oba týmy na svém kontě gól. Jako první dal o sobě vědět Manchester a konkrétně Caicedo, který mohl po Ballově rohovém kopu vstřelit již svůj čtvrtý gól v dresu Citizens, ale míč poslal nad břevno. Krátce na to měli hostující hráči velké štěstí, jelikož do dobré příležitosti se hnal Roberts a byl na poslední chvíli na hranici pokutového území sražen Dunnem k zemi. K údivu většiny přihlížejících za svůj čin nedostal irský zadák ani žlutou kartu.

V 9. minutě se něco podobného opakovalo také na druhé straně. Tentokrát se ale v hlavní roli ocitl obránce Nelsen a brazilský hračička Robinho, který se vehementně dožadoval penalty, ovšem ani on nebyl vyslyšen. Přesně o dvě minuty později měl gól neobvykle na hlavě Robinho, jenže jeho pokusu scházela přesnost.

Vysoké tempo pak opadlo a hlavně ubylo vyložených šancí. Za zmínku stojí snad jen nepřesná hlavička McCarthyho. Až v nastaveném čase první půle to vyšlo. Úvodní gól zápasu si na konto připsal Blackburn. Po Emertonově centru do pokutového území našel Roberts kanonýra McCarthyho, jemuž se dnes opět povedlo rozvlnit síť. Oba útočníci zasloužili za tento moment pochvalu a ukázali, že Roque Santa Cruz by Rovers zase tolik chybět nemusel.

Pro Manchester to byl impuls k tomu, aby začal hrát po změně stran mnohem aktivněji, jelikož do Blackburnu přijel s cílem bodovat. Jenže v 51. minutě nejprve nedokázal přesně zakončit Wright-Phillips a následně pálil vedle levé tyče záložník Ireland. Naopak na druhé straně mohl vedení pojistit McCarthy, který však také střílel nepřesně a navíc dostal vyhubováno od Pedersena, jenž byl v lepší pozici.

Hostující trenér Hughes ve snaze posílit ofenzívu vystřídal a na trávník se dostal Vassella a Sturridge. Nejblíže vyrovnání byl třetí střídající hráč Richards, ale ani on nemířil přesně. A tak v 83. minutě přišel trest. Robertsova hlavička znamenala pro Blackburn vedení 2:0. Zdálo se, že utkání je rozhodnuto, ale v 88. minutě snížil na rozdíl jediné branky krásnou ranou z voleje Sturridge.V nastaveném čase po špatně sehraném ofsajd systému vyrovnal Robinho a zajistil Citizens šťastný bod.

Více informací k zápasu

Manchester United - Middlesbrough FC 1:0

29.12.2008 21:00

Góly: 69. Dimitar Berbatov

Letošní předposlední klání Premier League má víceméně očekávaného vítěze. Leč fotbalisté Boro nebyli na trávníku Divadla snů zrovna do počtu a občas dokázali být favoritovi vyrovnaným soupeřem, nakonec odjíždí domů díky brance Berbatova s prázdnou.

Všichni hráči Red Devils hýřili ihned po zahajovacím hvizdu nevídanou aktivitou a každý do jednoho se na sebe snažil strhnout pozornost. Nejprve však ve třetí minutě napjal ochozy hostující Aliadiere, když se prodral přes Vidiče, pak ovšem souboj v pokutovém území neustál a bylo po šanci. To United se posléze několikrát dostali i do koncovky. Hned v páté minutě musel Turnbull hasit zaváhání svých stráží hned nadvakrát. Nejdříve Rafael našel Rooneyho, který se rozhodl nehledat volného Parka a namísto toho řádně vyprášit Turnbullovy rukavice. Z dorážky pak nepochodil ani Ronaldo. Ještě neuběhla ani čtvrthodina utkání a portugalský šikula přispěchal s další nebezpečnou střelou. Tentokrát již Turnbulla překonal, zadní tyč však o chlup minul.

Sotva uplynulo dvacet minut hry, zápas se pořádně rozproudil. Konečně se probudilo i Boro a nejednou van der Sara pěkně postrašilo. Ať už to byl chumlem zblokovaný pokus Alvese, nebo později rána těsně nad od téhož borce. ManUtd odpovědělo svižným brejkem dua Rooney-Ronaldo, který pojal za své rovněž nepřesnou koncovku. Ve 35. minutě zase dostal zpočátku až příliš prostoru v šestnáctce Carrick, po nepříliš vyvedeném zpracování však zvládl vypálit jen do protihráče a mimo. Po následném rohu zacílil Vidič vedle vzdálenější tyčky. Ke konci poločasu ještě řádil Ronaldo. Nejprve vyslal kupředu Rooneyho, s jehož volejem si ovšem Turnbull poradil, poté upadl po úderu Pogatetze do tváře v pokutovém území soupeře, penalta se však nepískala.

Druhé dějství se na Old Trafford rozehrálo hodně zvolna. Boro pozorně strážilo svou klec, Manchester ji jen tak mimochodem dobýval. Své ostýchavosti mohl litovat v 57. minutě. Middlesbrough ojediněle přečíslilo soupeře, nalevo stínovaný Alves se uvolnil více do středu a přes obránce vystřelil těsně mimo. Podruhé málem před Sarem zahřmělo v minutě 62., kdy Bates zprava posadil míč na hlavu Tuncaye, jehož projektil jen o pár decimetrů minul před tyč. Modří byli při chuti, po chvíli jen kousek scházel Downingově střele zpoza velkého vápna, aby se vešla mezi tři tyče.

V 66. minutě přímo vydláždili hosté boulevard ve středu hřiště pro Parka, který se po něm ihned proběhl a nakonec přízemní střelou náramně protáhl Turnbulla. O tři minuty už byl i vynikající brankář Boro málo. Park bravurně prostrčil patičkou do běhu Carrickovi, jeho první centr ještě zvládl soupeř zablokovat, za okamžik však již do dráhy balonu doskočit nedokázal. Míč přesto dopadl akorát k Wheaterovi, ten ho ovšem v těžké pozici jen vyrazil před sebe, kde číhal Berbatov a uklidil ho k pravé tyči hostující svatyně. ManUtd rázem ožilo, dalekonosný pokus Ronalda si však cestu za Turnbullova záda nenašel.

Konec utkání se nesl spíše ve znamení střídání, přičemž hru zdatně kontrolovali Rudí Ďáblové. V 81. minutě ještě Carrick mířil těsně nad, potom už akorát Tuncay v nastavení trefil z ofsajdu nůžkami tyč. Na víc se Boro nezmohlo, a tak Manchester zakončil rok 2008 vítězstvím.

Více informací k zápasu

Hull City - Aston Villa 0:1

30.12.2008 21:00

Góly: 88. Kamil Zayatte (vl.)

Škoda, že branka nepadla dříve. To si říkali nejspíše všichni přihlížející. Zayatte se stal nešťastně posledním střelcem roku 2008 v Premier League. Po vlastním gólu začala konečně dobrá hra. Už se však nestihlo nic jiného než odvolaná penalta pro domácí. Villans tedy zůstávají na čtvrté příčce o skóre za Manchesterem, naopak Hull zůstává na osmé příčce s citelnou ztrátou na poháry.

Hull vstoupil do utkání svižně a obrana hostů musela být neustále ve střehu. Hned v páté minutě se také domácí radovali. Barmby však vlétl až moc ostře do souboje s Friedelem v malém vápně, a tak se pískal faul. Aston Villa za svým soupeřem moc nezaostávala, neustálé vzrušení však přinášely hlavně nebezpečné centry domácích, které včas dokázali zpacifikovat Knight s Daviesem.

Po úvodních minutách příjemné podívané přišlo tuhé bránění domácích. Aston Villa nudila dlouhými rozehrávkami, ono se ovšem nic moc jiného nedalo dělat. Není divu, že do přestávky tak stála za zmínku pouze hlavička Daviese, která o metr a půl minula vlastní branku. Hra bez nápadu a rychlých kontrů rozhodně diváky nebavila.

Do druhého poločasu vlétli znovu domácí s chutí útočit, k přímému ohrožení branky Villans to však nevedlo. Organizované obrany za hodinu hry nenechali své soupeře ani prověřit brankáře. První, nikterak gólem zavánějící, střela přímo na bránu tak byla zapsána až v 65. minutě. Tečovaný míč od Petrova mířil přesně doprostřed branky.

Za hlavu se nesčetněkrát chytal domácí manažer Brown, jeho svěřenci měli neskutečné množství příležtostí k dobrému zakončení. Míče létaly kolem tyčí nebo se hostům podařilo zblokovat nebezpečné hlavičky Barmbyho či Turnera. Aston Villa nakonec ukázala, že je mistrem závěrů utkání. V 88. minutě zblokovaná střela Petrova zůstala u hostů, přihrávku do strany převzal Ashley Young, načež centroval do vápna na Agbonlahora. Ještě před ním se však k míči dostal domácí obránce Zayatte a Myhill už rukou nemohl míč vytěsnit. Agbonlahor, na kterého míč mířil, stál v postavení mimo hru a tak branka platit pravděpodobně neměla.

Rozhodčí Bennet bude asi nejnenáviděnějším člověkem v Kingston upon Hull. V nastavení předvedl domácím fanouškům slavnou etudu z Pyšné princezny a odvolal to, co slíbil. Po rohu odpískal penaltu za údajnou ruku Ashleyho Younga. Pomezní rozhodčí však správně viděl pouze břevno a nepovedené natahování mladičkého záložníka. Pokutový kop se tedy nekopal a výsledek už zůstal nezměněn.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC20136135:1345
2.Chelsea FC20126240:942
3.Manchester United18115229:1038
4.Aston Villa20115433:2238
5.Arsenal FC20105533:2335
6.Everton FC2095627:2532
7.Wigan Athletic1984724:2128
8.Hull City2076728:3727
9.Fulham FC1968518:1426
10.West Ham United2074924:2825
11.Bolton Wanderers20721122:2823
12.Portsmouth FC2065921:3323
13.Manchester City20641038:3022
14.Newcastle United2057826:3222
15.Sunderland AFC20641021:2922
16.Tottenham Hotspur20551020:2520
17.Middlesbrough FC20551017:2920
18.Stoke City20551018:3320
19.Blackburn Rovers20461022:3618
20.West Bromwich Albion20531216:3518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (459)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Martin Škrťel odehrál 11 minut..

a dobrej výsledek pro Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci z Liverpoolu já vás miluju !!!!!

Stevie - nejlepší fotbalista na světě

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvuj stevie je peknej pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Ful - Chel 1:0 joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sktel 29 odohratych zapasov za Liverpool, jedna prehra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rýsuje se novej Jánošík?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohatym bral, chudobnym daval ? Snad nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se bavíš o Arsenalu, nebo o kom???

Reagovat
smazaný uživatel

Rýsuje se novej Jánošík?

Reagovat
smazaný uživatel

Jánošík byl přece polský Žid a Škrtel zrovna nevypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja som mal tusaka,ze dnes budem mat pekny den.

liverpool v exibicnom zapase roztrielal NUFC,vratil sa skrtel.

chelsea uz prehrava 1:0

YNWA

Reagovat
minoLFC

tak Newcastle môže byť s výsledkom ešte spokojný a ďakovať Givenovi hlavne za prvý polčas...dnes mohli prehrať minimálne o 10 gólov...YNWA

Reagovat
Fedro

Jen otázka co znamená to YNWA??

Reagovat
smazaný uživatel

chvilku mi to trvalo ale nakonec mi to došlo bojuj...

Reagovat
smazaný uživatel

staci kratky cas momentalne overeno

Reagovat
smazaný uživatel

zkratka pro písničku, kterou si lfc začne zpívat po tom, co byl půl hodiny na stadioně klid

Reagovat
papos182

ta penalta byt nemela..ale rozhodci jim to vratil tim ze odpiskal offside ktery nebyl...jinak ta lucasova prihravka na druhy gol gerrarda byla paradni

Reagovat
R22

penalta byla jasná...

Reagovat
papos182

jenom se ho trosku dotkl a ngog poskocil jak konik na maskarnim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Na co ses to díval?

Reagovat
R22

Ngog šel do protipohybu, hráč ho podkop, lehce, ale podkop, neni o čem...

Reagovat
Arne

Podkop? Edgar tam nešel nikterak chytře, ale sotva se ho dotkl... Podívej se na to z velmi pomalé opakovačky a budeš muset uznat, že to bylo nasimulovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí nemá zpomalený záznam, tohle by pískl každý, a i tak tam kontakt byl

Reagovat
papos182

kazdy by to nepiskl..treba ja ne nastesti toto rozhodnuti uz na prohre newcastlu nic nezmenilo

Reagovat
smazaný uživatel

každý kompetentní ano

Reagovat
Arne

Reagovat
papos182

aaale...to je diskutabilni...par takovych zakroku uz nebylo odpiskano

Reagovat
Arne

Já taky neříkám, že to rozhodčí zmršil, měl to těžký. Tímhle kritizuju N´Goga a jemu podobné.

Reagovat
papos182

presne...kdyz nemuze zaujmout vykonem tak aspon filmovanim

Reagovat
R22

ale kontakt tam prostě byl

Edgar ani neprotestoval, bylo mu jasný, že je to pencle...i když to už bylo 1:4, tak bejt ta penalta nesprávně nařízená, tak tam i za tohoto stavu rozhodčího "sežerou"

Reagovat
Arne

KOntakt neznamená faul. A tyhle argumenty, že by ho sežrali, fakt za moc nestojí.

Reagovat
R22

v tomto případě kontakt = faul

možná za nic nestojí, ale tys tu nedal ani jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon Live v sezóně, výborně zahráli Gerrard, Lucas, Insua a Hyypia.

Reagovat
honziss

Super. Příjdu na dvacátou minutu, prohráváme 0:1 a základní sestavě vidím Boa Morta.

Reagovat
-Kopy-

Super Liverpool.

Reagovat
irik

FC Liverpool

Reagovat
honziss

Tak jestli dneska ty Harry Pottery neporazíme tak mě asi trefí. Pugh by si měl asi trochu sáhnout do svědomí. Jestli takhle ti idioti hodlají zdržovat i v druhém poločasu, tak to potěš pánbůh...

Reagovat
-PeCa_08-

moc pekne Hlavne bych vyzdvihl vykon Steveho,Samyho,Machse i Lucas se mi dnes libil..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas by si zaslúžil gól,tá prihrávka na SG bola excelentná..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se v letošní sezóně až neskutečně zlepšil na hřištích soupeřů. Podávají vyrovnané výkony a letos jsou větší hrozbou pro ManU a Chelsea než v minulých letech...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas, jako divák jsem spokojen

Reagovat
Arne

JJ, já též.

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to mít letos hodně složitý Chelsea, ale zvládneme to!! 1. Blues, 2. ManU, 3. Live...snad to tak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla katastrofa, kdyby to Chelsea ukopala s tou jejich holomajznou

Reagovat
Liquid

Liverpool hraje daleko větší holomajznu, dnes ale hrál dobře, ale jinak neporazit doma Stoke a Hull....několik zápasů rozhodnout až v nastaven po mdlém výkonu viz. zápas doma s Boro, zkrátka Chelsea si titul zaslouží a nepochybuji o tom, že ho získá.

Reagovat
-PeCa_08-

Jo chelsea hraje lepší fotbal než Lpool...Anóóóó

Reagovat
Liquid

rozhodně, dala i nejvíc gólů v celé lize, dnes dalších 14 střel na branku, to je koncert zkrátka, ikdyž v první půli to nebylo ono, ale Pool hraje daleko častěji tužku

Reagovat
Slejdy

jezis vrat se tam z kama si vylezl

Reagovat
smazaný uživatel

Až ropáci porazí arsenal a liverpool tak budou mistři do té doby ne.

Reagovat
papos182

to uz radsi i ta aston villa nez chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bedna opět ?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea hraje 2:2 !!!!!§parada

Reagovat
smazaný uživatel

super Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

jj bednar daval hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajou WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že to arsenal ukopal, konečně jsme zas jednou byli lepším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som dopozeral wba-totenham paradny zapas hore dole na obidva goly nahral najlepsí hrač zapasu marek cech a roman bednar mu skvele sekundoval myslim ze tito dvaja ten zapas dnes vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som dopozeral wba-totenham paradny zapas hore dole na obidva goly nahral najlepsí hrač zapasu marek cech a roman bednar mu skvele sekundoval myslim ze tito dvaja ten zapas dnes vyhrali

Reagovat
Liquid

BEDNÁŘ to je kanonýr!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář, to je v první řadě obrovský bojovník!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, opět se potvrzuje že pan Rada nemá cit pro výběr hráčů.

Reagovat
Liquid

je a takového repre potřebuje už dlouho! jinak co si myslíš o Čechovi? 2 střely na branku 2 góly, při obou brankám dle mě špatně postaven, u té první obzlášť, zbytečně u tyčku a vzadu, malý vápno si musí pohlídat, rád bych viděl v brance Chelsea Akinfeyeva nebo Kameniho

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím Čechem je to pravda. První branka určitě šla chytnout, fakt na něho šly jenom dvě střely, zdálo se mi, že trochu víc?? Ale myslím, že v Chelsea zůstane, je to prostě pořád brankář evropských kvalit, i když ta jeho super forma, kterou měl třeba v sezóne 2005/2006 je už asi nenávratně pryč. Snad to ale ještě Blues zvládnou, stále jim ještě věřím, doma se ale musí strašně zlepšit...

Reagovat
Liquid

střely na branku 2:14 výsledek 2:2, po tom zákroku Hunta to už není ten Petr Čech co býval bohužel, navíc do té doby byl i chováním ukázkový profesionál, po tom se to taky zhoršilo, dnes mu i vyčinil trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Se zakrokem Hunta to nemá nic společného, poté co se po střetu vrátil do brány chytnul formu

Reagovat
herbage

ROMAN BEDNÁŘ NA HRÁÁÁÁÁÁÁÁD!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

KAM SE HRABE BAROŠ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barošofilové a Bednářofilové se tu opět potkali....Baroš je střelec a Bednář bojovník

Reagovat
Tomanatura

A mě považujež za koho z té škatulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli si Barošofil...nicméně z tvého ironického příspěvku vyznělo,že preferuješ Baroše před Bednářem.

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš dal za půl sezony v premier league za Portsmouth 0 ligových branek, Bednář za WBA šest. Nevim nevim kdo je větší střelec? V Galatasaray bych sypal aj já

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám radši Bednáře. A není to kvůli tomu,že hraje PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám rád Baroše. A není to kvůli tomu, že nehraje PL.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tomanaturo, ty k*k*te!!!

Reagovat
Tomanatura

Od tebe mě to potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pěkný, bezzubý úsměv, zdá se, že ti zuby někdo vymlátil dřív, než jsem to stačil udělat já...

Reagovat
Tomanatura

Hmm, to je krásné, ale pokud nemáš nic říct k tomu, co jsem řekl já - jakože zřejmě nemáš - tak si radši lehni na postel a dál můžeš snít o tom, jaký mám úsměv.

Reagovat
Liquid

Tomanatura ManRED Krocis

Reagovat
Tomanatura

Kde jsi byl, když byla plná diskuze Barošofilů? Zbaběle jsi utekl, třeba ses šel konečně léčit, jak ti mnoho lidí doporučovalo...

Reagovat
Liquid

já tam byl dále, si asi nevšiml, že sem psal dole s fantomasem

Reagovat
Tomanatura

Hm, ale když jsem ti položil obyčejnou otázku, tak jsi mi neodpověděl...

Reagovat
AC.Milan

chudak Shay...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny, naprosta senzace Tri body z Boltonu jsem necekal ani ve snu, rikal sem si dneska, ze za remizu budu stastnej a nakonec se ty tri body vybojovaly. Nerikam, ze jsme byli nejak vyrazne lepsi, Bolton obcas docela tlacil, ale tak vyspelou obrannou hru jsem jeste od prichodu Bruce nevidel. Absolutne nemam co vytknout, byl to po vsech smerech vynikajici vykon:-))... jen tak dal Bruce, jen tak dal..

Reagovat
honziss

Gratuluji.

Konečně nastoupil můj oblíbenec Scharner. Jo, hele, a proč chytal Pollitt? Kirkland je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne hlavne mohl nastoupit On stal nalevo od Brambla, Melchiot stal napravo od Brambla a jak to pekne slo, oba ho zajistovali, jak kdyby byl zacek ...

To nevim, ja jsem nezaznamenal pred zapasem zadnou zpravu, takze mozna se zranil pri rozcvicce, i kdyz na lavicce byl nahradni golman, takze fakt nevim Nemel jsem anglicky komentar, takze jsem to nezaslech

Reagovat
honziss

No já si říkal jaktože chválíš obranu, když v ní hrál Bramble. Ale už to chápu. Scharner s Melchiotem to jsou špičkoví obránci, to se i ten Tajtus mezi nima ztratí.

Anebo chtěl Bruce zaskočit Bolton nasazením jiného gólmana.. Jestli jo tak se mu to povedlo..

Reagovat
Kapřík

Jojo, Bruce se Wiganu vážně vyplácí .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska opět nádhera, fotbálky radost pohledět. Fulhamu za zasloužený bod s Chelsea, Wiganu za neskutečnou formu. West Hamu za 90. minut neustávajícího tlaku, WBA za neskutečnou bojovnost Stoke za předvedenou hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Tak přeci jen existuje spravedlnost. Jsem neskutečně šťastný že se nám podařilo ty rádobyfotbalisty ze Stoku porazit, protože to co předváděli, to byl z jejich strany snad špatný pokus o vtip. V půlce prvního poločasu začít zdržovat a mít za cíl jen odkopnout balón co nejvýše na tribunu s tím že snad to vedení udržíme, to je... Nemám slov, nevím co to je.. Musím dát rozhodčímu že jejich taktiku brzy prokouknul a uděloval žluté karty za jakýkoliv pokus o zdržování a Fullerovi bez lítosti zaslouženou červenou. S tím co dnes Potters předvedli by měli honem rychle utéct zpátky do Championship.

K našemu výkonu - opět obvyklý standard, hráli jsme dobře, jen proti takovému antifotbalu se těžko prosazuje. Musím pochválit dneska Colea - proti těm obráncům se dneska právě silový útočník hodil. Navíc zařídil oba góly, takže . Potěšil mě samozřejmě i Tristán.

WHU

Carlton Cole & Diego Tristán

Rozhodčí

Stoke & Fuller

Reagovat
smazaný uživatel

za co bol vyluceny Fuller?

Reagovat
honziss

Nadával rozhodčímu. Po tom co jsme jim dali prvního góla tak už se pomalu mělo rozehrávat a on si to najednou nasměroval k rozhodčímu a začal na něho něco pořvávat. Jeho spoluhráči se ho snažili zabrzdit ale on kecal dál, tak ho rozhodčí vyloučil. Docela to pak ještě schytal od těch svojích spoluhráčů. Asi fakt není v pořádku ten chlap..

Reagovat
smazaný uživatel

ani hovno fuller dostal cervenou za to ze dal pecku vlastnimu kapitanovi,tak si to nejdriv over nez zacnes mlet hovna

Reagovat
smazaný uživatel

A tys to ani neviděl, tak se radši ani nevyjadřuj

Reagovat
honziss

Mám strašně rád když tady začne dělat rozumy idiot, který si přečte článek (pod kterým jsem přiznal že jsem chyboval když jsem myslel že nadával rozhodčímu), myslí si jak je nejvíc a ještě tady pičuje něco a nějakém ověřování informací. Přitom ten zápas ani neviděl a nebýt tady o tom zpráva tak ani neví že Fuller dostal červenou. Kdyby mi to napsal kdokoliv jiný a jiným způsobem pak jeho kritiku příjmu, ale od takového kreténa jako ty, který se neumí vyjadřovat jinak než vulgárně ne. Prosím zalez zpátky do jeskyně a nemel tady hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

idiot kolik ti je chlapce? vis co to slovo IDIOT vubec znamena?

Reagovat
honziss

Samozřejmě že to vím. Bohužel někteří z přispěvovatelů idioti jsou a ty patříš mezi ně. Ale to se nemá cenu bavit, nereaguj na mne, já se s tebou bavit nepotřebuji.

Reagovat
smazaný uživatel

ted si mne sundal ....upe z tebe jde respekt

Reagovat
smazaný uživatel

O respekt nejde, spis o tu inteligenci, kterou ty narozdil od nej tak evidentne postradas..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele baníčku, když jsi mě tady vyzýval na nějaký sraz typu "řekni mi to do očí" tak jsem se z tebe taky celý třásl. Ale tak ještě se nestalo aby si nějaký baníkovský idiot sám viděl do huby, takže v pořádku....

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda mno kazdy je nejaky s tim nic neudelas

Reagovat
Liquid

spadne Tottenham, Newcastle a Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi už očividně spadl - na hlavu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

s prvním bych rád souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakra proč je tam "Vyhrály také West Ham, Arsenal, Everton a Wigan. ", kde jsem udělal chybu? proč tam neni měkký i?

Reagovat
Liquid

to máš jedno, jde o obsah a ne o gramatiku

Reagovat
smazaný uživatel

překlep by mě tolik nerozhodil, tohle bije do očí ale jinak jde v novinařině i o gramatiku

Reagovat
smazaný uživatel

jo fajn, tak už mi to došlo, každopádně to nevypadá hezky, snad se napálil i někdo jinej omlouvám se autorovi a tak

Reagovat
Tomanatura

Už jsem si myslel, že Spurs zažehnali krizi a půjdou nahoru, ale toto je moc. Ach jo...

Gratuluju West Hamu , naopak naprosto očekávaná byla ztráta Chelsea, škoda jen, že Liverpool rozdrtil Straky Každopádně zítra musíme zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Robinho to se dává

Reagovat
honziss

Jinak ten pohled na tabulku je hned veselejší. Dvě výhry a z 17. pozice na 10. příčku.

Reagovat
Studna

Ach jo....musim se poklonit pred vykonem Liverpoolu, byl exceletni, zato my s Fulhamem nebyla vubec bojovnost, Deco uz konecne ven! to samy Malouda! Moc se mi libil J. Cole jenze Scolari ho samozrejme musi vystridat....a ten gol na konci Konecne to chce vyhodit toho blba Scolariho, idealni by byl takovej Hiddink...a hlavne kdyz uz tam mam na zacatku dve kridla tak po nich aspon hraju! No nic nejradeji bych se opil ale jeste nemuzu .....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem videl jen prvni polocas, takze nemuzu soudit, protoze od nejake 35min jsem si hodil Wigan. Ale ten Deco je vazne pozoruhodny, kolik jednoduchy centru a preneseni hry hazel do autu, to fakt clovek nestaci zirat:-))) ohromna opora...

Scolari to vyresil paradne. Kdysi davno hral Lampard neuveritelne, byl to tahnou, ne jen, ze daval goly, ale i tvoril hru, skvele zajistoval utocniky a umel i branit. Pak prisel hrac typove podobny jmenem Ballack, nikdo od toho necekal nic dobryho, taky se nic dobreho nestalo, lezli si do prace, prinos Lamparda byl cim dal tim mensi... pak si to jakztakz za Granta sedlo, mohlo to fungovat... no a pak prisel mag Scolari, premyslel, co s tim tak udela... a vyresil to brilantne, privedl tretiho typove podobnyho hrace a stavi je vsechny najednou:-))) kdyby toho nahodou bylo na Lamparda moc... vyresil to vskutku lisacky:-)))

Reagovat
Kapřík

Kdepak Scolari, ten má pod čepicí .

Reagovat
Studna

presne tak, kdyby radsi ty dva prodal (Ballacka s Decem) a koupil nejakeho poradneho utocnika, kterej chce bojovat, nebo aspon koupit nejaky poradny kridlo za toho chudaka Maloudu....

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál v Lyonu, říkalo se o něm, že to je jeden z nejlepších křídelníků v Evropě, teď, když hraje v Chelsea, tak je to naopak jeden z nejhorších křídelníků, kterému absolutně chybí rychlost, bojovnost, dravost, tah na branku, všechno, co si jenom člověk dokáže představit No a a Deko, který podává až neskutečně nevyrovnané výkony, by si ani nezasloužil být v základu!

Reagovat
papos182

po navratu drogby se anelkovy haluzacke goly nejak vytraci

Reagovat
smazaný uživatel

Podle listu The Telegraph je Glen Johnson blízko přestupu do Liverpoolu. Reds údajně nabízejí Portsmouthu za krajního obránce devět milionů liber.

Hmm,Arbeloa a Degen pakujte sa ,Darby natrvalo do Á-čka...

Reagovat
Kapřík

To by byla po nějaký době první dobrá zpráva z Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo som ti včera písal sa potvrdzuje...

Reagovat
Kapřík

No jen aby. Rafa měl už zájem o Downinga, Barryho, Owena nebo Bridge a nakonec stejně nepřišel nikdo z nich kvůli - prý - přehnaně vysoké ceně. Takže věřit budu, až podepíše .

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné,ale o Owena nemal záujem...

Reagovat
Kapřík

No, když se kupoval Torres, probleskly zprávy i o Owenovi...ale mě už bylo jasné, ke komu to pana Beníteze táhne víc...

Reagovat
smazaný uživatel

A spravil dobre...

Reagovat
papos182

ten je teda predrazeny

Reagovat
R22

Arbeloa tuto sezonu hraje velmi dobře, měl bys konečně odložit zaujatost...

Reagovat
Kapřík

Ale ve Valencii by mu to slušelo mnohem víc .

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ??? ,Arbeloa hrá dobre ? ,je to priemerný hráč a na veľkoklub nemá ani náhodou ,center takmer žiadny prihrávky z 10 -3 skazené v defenzíve neni tiež 100 %,mal by si si uvedomiť že je to priemer,skús ho porovnať s Finnanom a potom píš ty laik...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to jako ten Almunia. Nedela chyby, ale neprida nic navic Kazdopadne jako nahradnika byste si jej nechat meli, protoze je jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako náhradníka si predstavujem kapitaná Á-čka a nádejného obrancu Darbyho...

Až taká istota neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je rozhodně dost kvalitní. Na kraji musí být Arbeloa a Insua, hlavně žádnej Dossena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
R22

Finnan ve své formě byl nejlepší pravý bek na ostrovech, ke konci působení ale už byl špatnej, horší než nyní "průměrný" (s čimž nesouhlasim, ve hře dozadu je nadprůměr rozhodně, akorát ve hře dopředu je průměr) Arbeloa

a to Alvara taky zrovna v lásce nemam, je ale potřeba se na to dívat trošku "objektivně"

Arbeloa prostě oproti minulý sezoně udělal velkej pokrok. Ale tak s někym, kdo je zaujatej a ovlivněn názorama druhých to nemá cenu ani rozebírat. Takže si každej budem myslet svý, ok ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič to nemení na fakte že je to priemerný hráč...

Reagovat
vladis271

este keby tak zajtra stratil manu,to bybolo skvele zakomcenie kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé zakončení kola bude, až Villa rozbije Hull

Reagovat
C-M@ster

Everton Letos se snad konecne povede dostat se do top4.

Reagovat
smazaný uživatel

Předvádí sice více než dobré výkony, poslední dobou mají dobré výsledky, ale na Top4 to určitě stačit nebude, tipoval bych tak to 6. místo. Snad ale v příští sezóně zaberou taky v UEFĚ, vlastně už v Evropském poháru, v posledních letech je to v Evropě mizérie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po pátečním namlsání to dnes bylo o ničem.

Bednář

Reagovat
smazaný uživatel

jak dal Bedny gola ?? neviděl jsem to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky tak to teda dobře Bedny ale divím se že to rozhodčí nepísknul ale dawson tam šel najivně škoda pro Gomese aspoň podle toho sestřihu opět dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Pool jsi dneska neviděl? těch prvních 20 minut... tolik šancí není v celém zápase PD

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl, ale nevím, proč sem taháš PD. Jde o to, že Newcastel byl naprosto tragický, útok, nulový, pressing nulový, defenzíva nulová, chaoz, taktika žádná, jediný, co mělo úroveň byl Given. A Liverpool měl jasně navrh, proto nijak zajímavý zápas a měl navrh dík pohybu a dík neschopnosti Newcastelu, jinak to od nich taky nebyl žádný zázrak a překvapuje mě, že to nědo označil za nej zápas sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to označil za zápas sezony???

Reagovat
smazaný uživatel

deco , to je posila

nechapu duvod pro jeho nakup kdyz tam scolari ma lamparda s ballackem, dneska nedokazal prihrat ani na vzdálenost 10 metru to je ale playmaker

Reagovat
smazaný uživatel

Roveers

Ta PL je neuveritelna To fakt nikdo nechce sestoupi?

Reagovat
Tomanatura

City zřejmě chce...

Reagovat
smazaný uživatel

blackburn ale byli jsme lepší

Reagovat
lukass111

marek cech

Reagovat
smazaný uživatel

ježis ten Dunn je ale hroznej ale Roberts

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Dunne je nejvetsi Bramble v lize

Reagovat
smazaný uživatel

československé duo Čech,Bednář

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reds ...teď už tam nikoho nepustime, titul bude náš

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv jsem v PL nestraný titul přeju Liverpoolu ,letos jim to snad výjde

Reagovat
smazaný uživatel

1.manch-chelsea-liverpool-villa-arsenal 22.bromwich-stoke-midlesborough

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý nick

Reagovat
Tomanatura

22?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tak slabi,ze se mi ani do ty 2citky nevejdou,bromwich

Reagovat
smazaný uživatel

co liverpool třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

taky si řikám že spíš až tak 4 až 5

Reagovat
smazaný uživatel

Nič nie je nemožnééé

Reagovat
smazaný uživatel

ale až Gerrard skončí karieru, pak tomu uvěřim

Reagovat
smazaný uživatel

manch jasna a to jim nefandim,myslim,ze o druhy se budou prat chelsea s liverp.,preju to liver.,ale nakonec ch.v bromvichi sou tragedi,jen me stve,ze tam hraje bednar,neni to zadna hvezda,ani ho moc nemusim,ale videl bych ho nekde jinde.a arsenal bude rad za 5.misto.do ty doby nez se uzdravi rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto že si ešte naživu? Štedrý den je za nami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Den díkůvzdání už je dávno za námi, i když tehdy se vlastně vraždí krůty

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool potěšil, ten titul jim moc přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si rikam, ze Dunne si spocital, ze s plany Man City nema sanci v budoucnu hrat zaklad a protoze ma Man City vazne rad a chce v nem hrat, tak udela maximum proto, aby Citizeni sestoupili a on si hral zaklad... klidne i ve druhe lize:)) spravny klubista...

Reagovat
smazaný uživatel

Diabolská teoria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím, tolik zápasů už pokazil, že nechápu co tam ještě dělá. Snad budou jeho dny sečteny v lednu

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Wright-Phillips, Ireland To tam musí spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

jn spadne tak Dunn na prdel a Roberts dá na 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo nic zvláštního.

Reagovat
smazaný uživatel

I když po pátečním zápase se Sunderlandem, by mě nepřekvapilo, kdyby před Robertsem spadli na prdel Dunne i s Hartem a stav by zůstal stále 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TJ Sokol Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
madridcan

Chelsea jediny zapas na tikete

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš tam dávať blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

proč to vsáziš Fulham remízoví král a to na ty žebráky nemohlo být víc jak 1,5 ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl jedna

Reagovat
Tomanatura

Ty ses nepoučil z Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, ze ten " " se hodi jen na tvoje sazeni .. ja vas obdivuju nektere, ze se chlubite svoji hlouposti.

Reagovat
madridcan

Na moje sazeni?Nenechaj sa vysmiat.Absolutne nevies ako podavam ako sa mi dari a tu stovku co som mal podanu na cfc kludne obanujem ked som mal za 500 eisbaren,esbjerg,west ham a Alkmaar.Len som podotkol a ty sa tu ides spravit natom,ze mi odisiel jeden zapas za 100 Podavam od deviatich rokov,cize podavam uz takmer 10 rokov takze aj majster tesar sa utne.Sam si mal dvojku na chelsea a poucujes ma tu

Reagovat
božský John

Obdivuju Tě, na outsidera bych nedal nikdy...

Reagovat
božský John

a zároveň lituju

Reagovat
madridcan

ale no...tak hrozne to nie je

Reagovat
smazaný uživatel

jojo ja to řikal akorát že ten Dunn nespadl na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holt kapitan Man City nemuze byt jen tak nekdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Kúzlo zvané Allardyce zaberá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic dneska kouzli jedna respektovana, dobre placena, uznavana, fanousky milovana persona s paskou na ruce v dresu Citizens ... vedle nej a jeho prinosu Rovers je Big Sam maly a nepodstatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dunne bol minulú sezónu oporou a túto sezónu spravil už 5 kixou.. ,neviem čo sa s ním deje..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz minuly rok delal spoustu chyb proti Brums 2x nahral na gol Zaratemu, proti CFC vlastnak, jeste jeden smesny vlastnak, tusim proti Readingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím konec sezóny...,priznám sa že som Citizines moc nesledoval..

Reagovat
smazaný uživatel

*kixov

Reagovat
smazaný uživatel

podme jeste ´jeden

Reagovat
Tomanatura

Už se těšíš, jak budeš jezdit na Robinha v Championship?

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane . Jsou tam horší adepti, Ono se to dá všechno dohromady až odejde Dunne s Hughesem.

Reagovat
Tomanatura

Tím bych si tam jistý nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry já zrovna reagoval, že tým který má druhý nejlepší útok v lize, nemůže sestoupit. No a zrovna to tam spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

A co myslis, ze se stane? Prijde Rijkaard nebo Mancini, prijde tak 7 Italu, Spanelu, cizincu, kteri nemaji ani poneti o tom, co to je hrat v PL, budou prohravat kazdy souboj a absolutne nebudou stihat tempo. Tak pul roku bude trvat adaptace, sehravani se. Mezi tim klidne muzou sestoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se budou ještě dít věci

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc hráč, který má hrát pravidelně základ. Daniel Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge. Odchovanec jako Ireland. Viděl jsem ho na Schalke a od té doby nechápu proč nehraje v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, nepodstatni odchovanci Man City S tim se musis smirit, prisly prachy, odchovanci uz se tolik prosazovat nebudou. M.Johnson, Richards, Ireland, Hart meli stesti, ze se prosadili uz driv... Ale Evans, Sturridge to budou mit daleko tezsi... spis nemozny

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo proč nehrává Jo je zraněný ??jinak nechápu proč nehrává

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvystizneji to vysvetlil komentator na eurosportu... "Jo, nejdrazsi kus dreva na ostrovech a nejvetsi omyl, jaky jsem za dlouhe roky kdy videl" .. vykonama absolutne podprumenry, neskutecne slaby...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo pamatuji si ho když hrál s Vagnerem a byla to skvělá dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista taky nebyl uplne spatny hrac, nez prisel do PL, kde dal za cely rok 3 goly

Reagovat
božský John

viděl jsi ho hrát za CSKA?...to bys jinak neřek..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen rikam, jak byl komentovan za sve vykony v PL. Jeho hra v Rusku je v tomto hodnoceni irelevantni.

Reagovat
božský John

Jo jo,už to chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne co dělají Rovers

Reagovat
smazaný uživatel

Edgar David - dobré jméno...

Reagovat
honziss

David Edgar.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím,

Reagovat
smazaný uživatel

Had...

Reagovat
smazaný uživatel

Prihrával Vassel nie? Na Robinhou vyrovnávajúci gól ?

Reagovat
smazaný uživatel

*Robinhov

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá práce Sturridge... ale je mi líto trošku Blackburnu..

Reagovat
smazaný uživatel

To mně taky, ale oni si to vynahradí, tenhle tým není na sestup, stejně jako City

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. nejvíc přeju sestup Boltonu ( jenže to se mi nevyplní) a po dnešku Stoke. A boro taky nemusím, a myslím, že na ně dojde, páč letos sou fakt docela marný až na pár překvapivých výsledků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Bolton si proste svym fotbalem sestup absolutne nesouhlasi. Maloktery tym PL hraje lepsi fotbal, nez oni. I dnes hrali vytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jednoznačně odepisuju Stoke. Middlesbrough taky nic moc a nevím jestli WBA bude stačit ta jejich bojovnost. Každopádně dobře že dnes vyhráli. Nebýt Bednáře, tak mají o 4 body míň a to už by bylo složitější

Reagovat
vodka

Rovers konečně začínají zabírat. Opět už to byl fotbal s okamžitým napadáním po přijetí míče, běhavý, kombinačně to zatím není nic moc, ale zdá se mi, že Pedersen se dostává do formy. Roberts si zaslouží hrát základ, to kvantum souboů co zvládá je neskutečné... Warnock s Emertonem taky nadprůměrné výkony. Bohužel Andrews je neuvěřitelný tragéd, ten tam nemá co dělat.

Tugay zahrál dobře, škoda, že tam hrozila ta červená, kéž by měl ten pán o 10 let míň....

Reagovat
r.mrazik

Rovers meli strasnou smulu...druhy gol jim da hrac,ktery to svemu tymu cely zapas kazil..ale zakonceni to bylo paradni,rychle zpracovani a strela...to se musi nechat...kazdopadne Samovi jsem pral dalsi body,skoda...minule jsme se tady bavili,ze kdyz bude hrat Deco,tak CHelsea opet ztrati...jsem rad,ze mame (skoro) vzdy pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Týjo, Gerrard dává nějak hodně gólů. Když dávali Liverpool na primě, dal dva, dneska zajdu se podívat další 2

Reagovat
smazaný uživatel

copak Stevy Wonder no

Reagovat
smazaný uživatel

LFC nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, to je aspon golman, z dvou střel 2 goly, 0% uspěšnost. Fakt třída

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se někdo podíval na statistily zápasu Fulham - Chelsea a ostatní musí číst jeho mudrosloví...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se někdo ztrapňuje svou nevědomostí, a hned uráží. Já sem se dival moc dobře. První gol jeho, při druhým si ani nesmrkl

Reagovat
Liquid

vandertom

Reagovat
smazaný uživatel

První gól rozhodně nebyl jeho a při tom druhém by si asi nesmrkl nikdo....ale tak zrovna od tebe mi tohle módní urážení nijak zvláštní nepřipadá....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se tam plácal jak ryba na suchu, šermoval rukama jak kdyby ho palili ohněm,...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeď jeď, seš hrozně in.... ještě něco přidej.....

Reagovat
smazaný uživatel

Neztrapňuj se planými výkřiky do tmy

Reagovat
vitasrp

Já tě naprosto chápu, prostě patříš k té většině, pro které je po 15.6.2008 Čech psanec a každý gol, který inkasuje je jeho.. A přitom před tímhle zápasem pro tebe Čech klidně mohl být stejně jako pro většinu lidí super golman a člověk, ovšem po jednom nepovedeném zákroku jde tůj původní názor do háje a převládá v tobě pouze pachuť, hořkost a naštvanost pramenící z té prohry..

Pravdou je, že bez lidí, jako si ty, kteří jsou schopni měnit názor na lidi kvůli jednomu okamžiku, ve kterém se mu něco nepovede, by ten svět byl o mnoho chudší a mnohem méně úsměvnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, Čech mi v repre nevadí, a ten zákrok to se stane, o to Turecko nejde, to je mi fuk, já naším nefandím. Mě sere, že je tak přeceňovanej, přitom je to pruměrnej golman, co stojí za neprostupnou obranou. První dva roky měl čech štěstí, a taky doclea formu. Ale teď se vybarvil, dyž Chelsea nepodrží. V TV z něj dělají boha, v novinách to samé. Je to obyčejný golman, ale v Česku nejlepší. To je chyba, nezlepšuje se, stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

S výkřiky jsi tu začal ty, navíc jsou to zavádějící nesmysly.....jak jsem říkal, jenom se vezeš na jakésy módní vlně, kdyby byli okolnosti trochu jiné, tak bys držel hubu, protože s těmihle góly se skutečně nic dělat nedalo....

Reagovat
vitasrp

A hele, chytří lidé tu začnou argumentovat, nikoli plácat blbosti jen tak do větru, které pak nemají žádný význam a lidi jako Vandertom rázem ztrácí slova

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám čas vysedávat jen u PC abych tu diskutoval. Mám i jiné povinnosti a zájmy, takže proto jsem neodepsal.

Reagovat
vitasrp

Ale mě to psát nemusíš, mě je to celkem fuk Jen ta situace si o to říkala, proto tvůj důvod mě vůbec nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

třeba zvedat pravici na srazu dělnické strany?

Reagovat
smazaný uživatel

Já uznávám, že je moda urážet Čecha a schazovat ho. Ale já v této modě nejedu, jen ukazuju na fakta. Mě je Čech vcelku fuk, jen poukazuju na to, že dostal dva goly z dvou pokusů.

Reagovat
smazaný uživatel

Předkládáš tu zavádějící fakta, jako správně zaujatý idiot a nejsmutnější j na tom to, že těmi hlody typu "plácal se jak ryba na suchu" jenom poukazuješ na to, že o tom víš naprosté hovno a jenom slabomyslně rýpeš......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Mimochodem, tenhleten argument je absolutně postavenej na hlavu.. Dejme příklad: Soupeř se 2x dostane za půlku, vytěží z toho 2 penalty, obě promění a vinnen je Čech?? Copak on může za to, že na něho byly vyslány jen 2 nechytatelné střely?? Ale jo, podle jistého Vandertoma poslední dobou může za vše možné i nemožné.. Pokud je to tak, jak říkáš a zápas, potažmo oba goly jsi viděl, tak tady tu hru na Čechovi chyby je od tebe pěkná přetvářka.. Protože sám musíš vidět, že Petr byl ten poslední, který mohl za nepokrytí hráče při standartní situaci.. Ale jak píši dole, po tom magickém datu pan Čech může i za globální oteplování...

Reagovat
vitasrp

Spíš nahoře než dole, ach jo, to lyžování vyčerpává a zatemnuje mozek.. Tohle se mi normálně nestává.. Každý má někdy slabší chvilku, tak mne prosím omluvte

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to je blbost samozřejmě. Za druhý gol nemůže. První byla jeho poloviční chyba. Buď tam měl jit agresivněji, nebo na centr už dávno vyběhnout. Ale takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že by každej golman vyběhl a sebral míč? navíc když víme jak má slabý chytání míčů ze vzduchu a on to ví možná taky tak proč by to měl dělat? od čeho je obrana a ostatní hráči? tohle se mohlo stát kdykoli třeba i barce, united..... a byla by to chyba obrany, nechat si prolítnout míč přes celý vápno a asi 5 bránicích hráčů a ještě tak úsměvně míjejícího mikela? a v době kdy už se míč dostal k dempseymu ani čech nemá tak mega rychlý reakce a neni tak hbitej aby se mu vrhnul pod nohy i když to ani nemohl když s tim míčem dempsey pracoval ve vzduchu, to bylo jenom o štěstí jestli to trefí nebo ne, bu´dto do něj nebo ne, ovšem zas mě tam dostal Mikel, kterej si to tam vlastně ještě srazil, tento gól je z minimálně 50% jeho....

Reagovat
smazaný uživatel

Že je Wes Brown stopér prerobený na RB ?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tvrdi opak?

Reagovat
smazaný uživatel

Marty9637...

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím opak Jen si myslím, že na RB hraje líp, tak ho považuju za RB. Spoustu hráčů hledalo svůj post celkem dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

obrovska skoda pro Blackburn. Celej zapas drou jak volove a pak dostanou od, v celym zapase marnyho, Robinha v 94!!! minute vyrovnavaci gol. Kua, tak sem jim pral vitezstvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáte náhodou nějakou seriózní stránku, kde byse daly sehnat lístky na Premier League?

Reagovat
smazaný uživatel

no na arsenal třeba arsenal.com

Reagovat
vitasrp

V podstatě na každé oficiální stránce klubu najdeš tickety k prodeji.. Třeba já, když jsem kupoval lístek na Upton Park, tak stačila jednoduchá registrace a objednávka lístku přímo z té ofic. stránky.. Za dva dny jsem měl lupeny doma a mohl se připravovat na atmosféru zápasu v PL

Reagovat
honziss

Lístek na Upton Park? Sis jel omrknout svůj budoucí tým?

Reagovat
vitasrp

správně, správně, bohužel, při zápase s Arsenalem jsem tehdy neměl možnost okusit tu magickou vítěznou atmosféru.. Ale to nevadilo, to byl prostě naprosto fascinující zážitek, najednou pro mne ten klub znamená mnohem více a vidět Zolu s Clarkem najednou na vlastní oči, to je věc k nezaplacení(alespoň pro mne, který k nim má určitý vztah)

Ale jako stadionek je to pěkný, útulný a hlavě pěkně hlučný.

Reagovat
honziss

To určitě. A když začne znít I am forever blowing bubbles - to je teprve něco. Jenom doufám že Boleyn Ground nebudem opouštět kvůli tomu Olympijskému stadionu ( ).

Btw. viděl jsi dneska WHU nebo jsi koukal na ten Scolariho výběr, či snad jiný zápas?

Reagovat
vitasrp

Tak jelikož jsem v Rakousku na horách a musel jsem tedy vzít za vděk jistou Irish Pub, kde seamozřejmě běžel jen mač CFC, tak je odpověď jasná.. Ale je to zvláštní, člověk si hodí výlet do Alp a WHU rázem vyhraje 2x po sobě.. A už i Carlton dává goly Zavolám Zolovi, tenhleten tah se mnou se mu vyplatil, tak ho tak nenápadně požádám, zda by mne na hory neposílal častěji Přeci jen, dělám to pro dobro WHU..

Ale celkově s tímhle vánočním obdobím spokojenost, WHU 6 bodů, Tottenham 1, CFC 4(což je teda hodně velký nadprůměr, vzhledem k jejich formě) a Arsenal stihl ztratit dvoubrankové vedení ve Villa Parku.. Prostě výsledky přesně podle mého gusta..

Reagovat
honziss

Tak já mám jinou teorii s těma výhrama WHU. Na P'mouth jsem se začal dívat až od 11. minuty za stavu 0:1, na Stoke od 20. minuty za stavu 0:1. A my oba zápasy vyhráli, příště se začnu dívat až v 15. minutě.

Mi se ale líbí ta tabulka, dvě výhry a poskočíme o 7. příček vzhůru, teď by to chtělo ještě aspoń další dvě výhry a jsem třeba sedmí.

Jinak Carlton hrál dneska velmi dobře, na tu obranu Stoku se silový útočník strašně hodil. Oba góly jsou jeho zásluhou. A fakt mu to přeju.

Reagovat
vitasrp

Takže je to jednoduchý.. Zola mi bude platit pobyty v Alpách, ty budeš ty zápasy sledovat až od 10-20 minuty a WHU jede na titul!!! A hrdinové budeme my, už se na tu slávu těším...

Btw. autogramiády mám rád, kdo má tedy zájem o podpis, může se zde se mnou domluvit

Reagovat
honziss

Hele, ale má to všechno jednu podmínku, musíš upustit to břemeno jménem fanda Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jest

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel v období kdy jsem se chystal na emirates cup jim spadla stránka, jinak jsem to neuměl a nestih docela zamrzí když sem se moh dostat na dva zápasy velkoklubů za 35 liber na nejlepší místa....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, jsem viděl jen 30minut blackburn-manchester city.....

Reagovat
smazaný uživatel

to je opravdu škoda

Reagovat
Xavi8

Marek Čech vyhlásený za Man of the Match

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teka by mohla ztratit(nejlépe prohrát) villa v hullu a bude to ok jakštakš

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Cech uz davno neni ta extratrida.Na Euru to posral on bezdiskuze pritom stacilo trochu pokory a vzit si k srdci rady ostatnich branaru napr.Bufona,ze mic stoji za hovno a je lepsi ho boxovat nez se snim mazlit.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro světovou finanční krizi (za kterou může Čech samozřejmě...)

Reagovat
Tomanatura

Ten Rafael je výborný hráč. Od začátku jsem byl proti všem portugalsky mluvícím, ale začínám snášet alespoň jeho. Neskutečné, jak tak mladý kluk dokáže být přesně tam, kde má být a to ještě z pozice obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznavam, ale tak 7 dni zpatky Dneska byl jednoznacne nejhorsi hrac. Ackoliv tys to psal po prvnim polocase, po druhym jsi urcite zmenil nazor na jeho dnesni vykon

Reagovat
Tomanatura

Opravdu jsem to psal první poločas, ten měl výborný... Druhou půlku nekomentuju Ale začíná se mi docela líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak ono být proti hráčům jen kvůli národnosti, to je trochu slabomyslné... Uznávám, u takových Portugalců či Brazilců je pravděpodobnější, že se budou chovat jako spratci, do PL nedají žádný přínos, budou stále brečet a akorát zabírat místo mladším odchovancům, ovšem klidně můžeš najít Brazilce, Španěla, Portugalce, atp. kterej se do PL hodí více jak kdekdo jiný.. Zkrátka jak říkám, více než řeč, národnost, je důležitý postoj ke hře a celkově jeho chování ke klubu a hlavně taky na hřišti.. Někdy je národnost takováhle a hráč uplně jiný, až by jeden nevěřil, že je to možné..

Jinak ten Rafael, v druhé půli začal celkem solidně hořet, naštěstí SAF má rozum a stáhl ho, jinak kdo ví, zda-li by Tuncay neměl těch hlaviček z malého vápna více..

Reagovat
Tomanatura

Mám takový menší OT:

Zdá se někomu možné, že by někteří vrcholový fotbalisté mohli mít svůj vlastní "myspace"? Pro ty, co neví o co jde, dodám, že je to takové celebritské libimseti, na které se přihlašují lidé (i celebrity) z celého světa.

Reagovat
fantomas

Má ho i Pelé (řekl bych, že určitě neni jeho), tak proč ne?

Reagovat
Tomanatura

No, narazil jsem totiž třeba na takové profily, kdy to už zřejmě žádný fake nick není...

Reagovat
fantomas

Jako třeba?

Reagovat
Tomanatura

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=197360011

U tohoto nevím, možná jo, možná ne. Každopádně jsem tam našel Bena Fostera

Reagovat
fantomas

No na myspace má profil hodně známých osobností, klidně to muže bejt pravda. Ale dost faků tam bude taky, o tom neni sporu.

Reagovat
Tomanatura

To je jasné, C Ronaldo je tam asi 70x

Reagovat
honziss

To pak člověk ani nepozná jestli flirtuje s tím pravým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak nemůžeš napsát někomu takovému, že.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=196897959

Třeba i tomuto bych věřil, jelikož jsem někde v nějakém rozhovoru se Zanettim četl, že si dělali pro srandu cosi na webu, už si to přesně nepamatuju, ale toto by mohlo být ono Ale možná jsem jenom strašně naivní

Reagovat
smazaný uživatel

to není zlatanovo, máš tam napsáno Zlatan Ibrahimovic Fans page

Reagovat
Tomanatura

Ach, ale máš tam i jiné, něco z toho by mohl Zlatan být

Reagovat
smazaný uživatel

jo vidím, ale jak to chceš zjistit?

Reagovat
Carrick

Doufám, že se Nani pozorně dívá a uvědomuje si, že pokud nezačne pořádně makat, tak si zahraje maximálně tak v Carling Cupu, protože Park hraje fantasticky, opět nejlepší hráč zápasu. Klobouk dolů. A jsem taky moc rád, že Neville začíná jakž takž předvádět to, na co jsme u něj byli zvyklí před zraněním. Jinak obrana, Berbatov a Rooney Ronaldo A taky vdS za rychlé zakládání útoků

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud tak skromny a pochval i sebe

Reagovat
Carrick

Dneska nademnou o něco vyčnívali jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Parkova koncovka je chabá...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael našel Rooneyho, který se rozhodl nehledat volného Teveze a namísto toho řádně vyprášit Turnbullovy rukavice.

Reagovat
Tomekcz

autor clanku asi videl jiny zapas :-) Rooney mohl najit teveze tak mozna na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez byl dneska obzvlášť neviditelný. Se nedivím, že se ho rozhodl Rooney nehledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná by ho s pomocí dalekohledu i našel

Reagovat
fantomas

To byl for, zkouška jestli dáváte pozor. Ne, dobrá..přiznávám - spletl sem si ho s Parkem, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester by Cristiana Ronalda měl Realu Madrid prodat, dokud jeho cena ještě bude tak vysoká.

Reagovat
Tomanatura

Asi tak...

Reagovat
fantomas

Nepochybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja to hovorim uz dobry polrok

Reagovat
smazaný uživatel

zboží na povánoční výprodej....

Reagovat
Tomanatura

Po dnešku ho ale asi už nikdo nekoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogatetz ako boxovaci mech, ano

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Ale koupí. Lidi jsou blbí. Ale ta představa té sumy, co bychom mohli na něm vyrejžovat, je pěkná. A taky koho bychom mohli přivést místo něj a ještě by zbylo...

Reagovat
smazaný uživatel

nebude tak lehký se ho zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Realu stačí jeho jméno, vždyť oni tam ani nemají ponětí o pravidlech...

Reagovat
Carrick

Realu stačí jeho popularita.

Reagovat
Tomanatura

Oni se zřejmě řídí heslem: "Co je v Manchesteru United, to je výborné". Ronaldo by si parádně sedl s Heinzem

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten mu tam podle jistých kuloárních drbech měl jít dělat zahrádku.

Reagovat
honziss

Btw. Wolves remizovali v Blackpoolu 2:2 (měli vyhrát), na Reading a Birmingham teď mají 7 bodů náskok, sakra při té jejich fazóně by ten postup mohl vyjít. Ikdyž Championship je ještě dlouhá a může se stát cokoliv, ale já jim věřím.

Jo a doufám že Mancienne u Vlků zůstane natrvalo, toho kluka je fakt škoda na lavičce modráků.

Reagovat
vitasrp

Sakra, i když začínám pomalu konvertovat ke kladivářům, tak nestraš.. Tenhle kluk je společně se Sinclairem hlavní důvod, proč momentálně uplně nezahodit budoucnost CFC, přeci jen když tam uvidíš tyhle dva, hned vidíš těch pár budoucích let lépe..

Jen ať u nich Mancienne zůstane do konce sezony, pak ať se ale vrátí.. V jeho momentálním věku hrát potřebuje, k jeho rozvoji je to strašně důležité a v CFC by momentálně asi moc šancí nedostal(nebo spíše žádnou), ale po sezoně, až odejde bohužel Alex a možná i Ivanovic, tak rychle zpět k modrákům..

Já doufám, že v Manciennem je zakořeněná modrá barva hluboko v srdci a tedy i přesto, že to v CFC bude mít daleko těžší než kdekoli jinde, tak zůstane a v budoucnu se stane jednou z hlavních opor CFC.. Ach jo, zase je ta představa moc pěkná na to, aby byla pravdivá.. No nic, já jen doufám, že jím LFS(pokud teda na lávce vydrží víc jak 1 sezonu, čemuž moc nevěřím) nebo další manažer nebude pohrdat a zapracuje ho do sestavy jako se tak děje u MU s Evansem..

Reagovat
honziss

Pokud si chce zachránit kariéru, tak musí do WW přestoupit. Až budou hrát PL tak se jim takový hráč bude hodit.

Reagovat
Tomanatura

No, po dnešku už by měl mít definitivně jasno každý fanošek United. Ronaldo VEN! Dozadu? NIC. Dopředu? Mimo šance tutové NIC. Bojovnost? .

Reagovat
Carrick

Taky mě neskutečně štve, když Rafael ve sprintu dopředu ztratí míč nebo třeba nevyjde narážečka a Ronaldo místo toho, aby zamakal dozadu, tak čumí a jde krokem. jednou z toho mohla být dost nebezpečná situace a to ještě za stavu 0:0, naštěstí tam někdo z Boro pokazil centr. Taky tam Ronalda jednou Vidic pořádně seřval, aby se vracel. To Park je jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se mi ale rafael docela líbil, takovej mladej výkon, dobrá budoucnost

Reagovat
Tomanatura

První poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

může být, druhej už jsem se moc nekoncentroval ale tak beru to celkově jako

Reagovat
Carrick

Tak potenciál v něm je obrovský. Samozřejmě ještě potřebuje nasbírat zkušenosti. V jeho věku nemůže nikdo čekat, že předvede vždy bezchybný výkon, ale je dobře, že dostává šanci a rve se o místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Park byl vynikající, což je defacto celou sezonu. Bohužel má tak otřesné zakončení, že z toho stejně vychází líp CR. Třeba dnes mě dokonce parádně rozesmál

Reagovat
smazaný uživatel

jako nefanoušek jsem to viděl, krom šancí ke kterejm přišel vždycky jak slepej k houslím...

Reagovat
smazaný uživatel

6 zápasů. Skóre 4:0. I tak se dá kráčet za titulem.

Reagovat
vitasrp

Tohle si prostě nemůžu odpustit Když loni či předloni takhle vyhrávala CFC, všem to bylo strašně proti srsti, všechny to neuvěřitelně žralo, všichni z toho byli na prášky, jaktože to zase uhaluzili, vždyť taková výhra ani nemůže těšit, vždyť takhle nemůžete vyhrát titul, takhle si to nezasloužíte, podívejte se na skore a na hru, nejste fandové když vám tohle stačí...

A teď se teda zeptám já fandů MU.. Přijdou vám tyhle výhry jako něco míň, jako něco, s čím se nejde spokojit, jako něco, co je nemorální, co nemá snad ve fotbale co dělat?? Vždyť teď, když si to pořádně uvědomíte, tyhle výhry jsou krásnou ukázkou morálky týmu, touhy po vítězství a ochoty pro tu výhru něco obětovat.. Je to pro tým psychicky daleko výhodnější, než dát 5:0 a začít si myslet, že vše jde samo.. Já vždy tvrdil, že tahle výhra může daleko více potěšit, ač je po jakémkoli výkonu, tak prostě dokazuje, že na to to mužstvo má... Letos mrkněte na CFC, má nejlepší skore v PL a k čemu jí to je?? Obrací zápasy v závěru, dává goly v závěru a ukazuje tu morální sílu?? Absolutně ne, proto nemá v boji o titul co dělat..

Jak říkám, CFC byla spoustě lidem nesympatická kvůli výsledkům 1:0(nejen kvůli nim, samozřejmě)a spoustě lidí takhle připadalo, že je to něco hnusnýho, něco zkaženýho, takhle lámat zápasy.. Nejvíce to bylo slyšet od fandů MU a tak se dneska zeptám, kdo má nejvíce výher 1:0 z Big Four?? A vadí to snad někomu?? A to hlavní, připadají vám tyhle výhry natolik otřesné, aby jste kvůli tomu něměli radost?? Čekám na odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

Radost s takových výsledků ja obrovská ale mám nervy jenom jedny a neškodilo by někdy v klidu vést v poločase 3:0 nebo proti Sunderlandu nebo Stoke sem už chtěl tu obrazovku rozkopat ale i výsledky 1:0 jsou krásné

Reagovat
smazaný uživatel

z takových

Reagovat
Tomanatura

Mně to docela hodně vadí. Nemám nic proti výhře 1:0, ale oproti diamentrálně odlišné hře, než jaká byla předváděna minulé sezony.

Je sice hezké, že výsledek 1:0 nám ukáže morální sílu týmu, jenže já bych raději viděl v tom týmu i touhu po rozdrcení soupeře, po jasném přehrátí, po lehkosti a tvrdosti zároveň. A u nás jde letos vidět bezmocnost, úsměvy a právě ta touha neprohrát. A toto zákonitě nemůže stačit na CFC, Arsenal, Liverpool, Villu, což bylo v těch zápasech vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte, srovnavas dost neporovnatelny Ano, kdyz to vezmes jednodusse, tak vysledek je stejny, ale cesta k nemu proste ne. Vcera melo Man Utd 14 strel za prvni polocas a 12 za druhy, vicemene to byl totozny vykon jako ten, se kterym loni vyhravali kazdy zapas o dva, tri goly a soupere absolutne prehravali. Problem je v tom, ze loni stacilo, aby se 2x k mici dostal Ronaldo a bylo treba po 15ti minutach rozhodnuto, at uz dal gol primo, nebo nekdo dorazel. Vsichni hraci si ocividne zvykli na to, ze on dava goly a nikdo jiny se zatim nedokaze vzit do role strelce a pravidelne se do ty brany trefovat. Uznavam, ze Stoke - to byl vykon jako za Mourinha, cely zapas nic, pak 2x bum a 0:1... do ty doby vyspela obrana a zadny utoky soupere. Takhle hral Mourinho a pri takovych prilezitostech jsme vam rikali, jak vas muze tesit, ze cely zapas nehrajete nic a pak vyhrajete 0:1... Nekoho, kdo MU fandi, musel ten vcerejsi vykon hrozne bavit - akorat proste chybi goly. Ale to neznamena, ze se hralo spatne

Kazdopadne ta strelecka potence je fakt uboha. Liverpool mel proti NUFC asi jen o 10 strel vic a golu dal 5, zatimco MU 1.

Reagovat
Tomanatura

Je až neuvěřitelné, jak je United závislé na Ronaldově střelecké formě. Kdyby jednou nenastoupil on a zůstal by místo něj jen Berbatov, tak by se to zlepšilo.

Reagovat
vitasrp

Já se tu srovnávat nepokouším, protože to ani jaksi není možný, já si tu jen drobátko rýpnul a poukázal na fakt, že letos se fandům MU vrací to posmívání se CFC za výsledky 1:0..A ty ses na to docela chytnul a začal MU obhajovat

Navíc někteří fans dost často argumentovali jen výsledkem a nikoli hrou, která pod Avramem byla několikrát velmi dobrá, leč tomu taktéž chyběly goly.. Navíc to, že MU se výsledkově podobá CFC nejvíce za poslední roky, to mi nemůžeš vymluvit, to je holý fakt, který byl i v několika zápasech podpořen i trochu více defenzivní hrou.. Navíc já tohle nehodnotím jen na základě zápasu s Borou, po něm jsem to sice napsal, ale jinak nehodnotím dle 1 zápasu, to snad víš... Tyhle výkony a výhry naposlední chvíli, to se s vámi táhne už od začátku sezony...

Ale rozhodně proti těmhle výhrám vůbec nic nemám, narozdíl oproti některým fans MU jsem je zažíval dost často a sám od sebe mohu říci, že pocit po takové vydřené výhře, to je někdy k nezaplacení.. Navíc ta nesmírná úleva po více jak hodinovém čekání na gol...Vždyť letos pro mne strašně moc znamenala taková výhra nad AS, která byla navíc okořeněná golem kapitána.. Člověk pak u toho klubu přestává přemýšlet, kdy ten gol da, ale ví, že to tam dříve či později spadne a je jen otázkou jak.. Vytvoří se jakási neskutečná víra ve výhru a to třeba CFC strašně chybí, proto nerozhodne zápas v závěru, ba ho i ztratí a už vůbec nedokáže prolomit obraný val.. Strašně moc je to o psychice, když si mužstvo věří, pak jde vše jednodušeji, ten gol se vždy dá a později to tam padá i častěji, když si hráči ale nevěří, zápasy se lámou strašně těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tyhle výhry jsou stále o něco míň. Ať už je má na svym kontě kdokoliv. Důležitá je pro spoustu fandů i předváděná hra a skóre je často (ZDALEKA však ne vždy) jejím ukazatelem.

Například mě potěší z půlky hra týmu z půlky výsledek - když jsou dobré. V poslední době se dokonce často přistihnu, že hra je pro mě ještě důležitější. Já bych se prostě radši radoval z hezké hry. Akorát to ostatní lidé nechápou, pokud to neni podložené výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Sampi je asi fanda Live nebo Chelsea, jinak to nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Mu

Reagovat
smazaný uživatel

To robi krava na dedovom statku...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze tak

Reagovat
smazaný uživatel

název toho statku.....

Reagovat
vodka

to beru jako překlik, palec dole je hned vedle. Dneska po Rafaelovi nejhorší hráč, dolů měl jít už společně s ním....

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s ním? Ten za Corinthians nastoupí nejdřív až koncem ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybně si dnes Manchester za výkon 3 body zasloužil. Park je strašně brutální, až na ty šance, ale jednoznačný hrdina Manchesteru dnes večer je David Wheater. Strašná chyba, namazal to Berbovi a ten už ví jak si poradit. Ale mohlo to být i ještě větší drama, kdyby Tuncayova hlavička neminula o pár centimetrů bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Miss of the World: Park Ji Sung

Reagovat
Tomanatura

Po Rosickém určitě

Reagovat
smazaný uživatel

? Objasni...

Reagovat
Tomanatura

Najdi si na youtube Rosického minelu za Arsenal, nevím přesně který zápas to byla, ale opravdu unikátnější než Park

Reagovat
smazaný uživatel

je mezi dvaceti největšíma netrefama, jedno z nejsledovanějších fotbalových videí na youtube... byl jsem potěšen, že tam máme taky zástupce, některý tam jsou fakt neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
Carrick

Proti CSKA. Akinfeev se hodně divil, když mu balón přistál z malého vápna místo v síti v jeho náručí.

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, prave som si na ten zapas spomenul ked to napisal Carrick. To bol chory zapas. Si pamatam ako sme s mojim godfatherom tlacili loptu ocami do siete a ona nie a nie. A Fabregas To boli najhorsie muky a posledny zapas kedy som stavil na Gunners...

Reagovat
smazaný uživatel

Saar-Skvělý ,Vidic Fantazie,Evans-skvělá rozehrávka ,Rafael mám ho rád ale dnes O'Shea kazí neskutečně lehké navrávky,Fletcher-dnes nic moc Paul po svém příchodu mnohem lepší,Carrick Park moc ho sice nemusím ale do 60 minuty hrozný potom Fantazie ale to zakončení velice ůsměvné Ronaldo není v herní pohodě je křečovitý ale stále v mích očích hrozně důležitý vapy mu dneska klouzaly ale nebyl to špatný výkon Rooney znovu toho hodně naběhal byl nebezpečný Berba zuřím s toho jeho stylu ale vždy sem si ho Mu přál dal gol to je vždy dobře výkon se da hodnotit jako dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

děsnej textík nebyl bych taj kritickej

Reagovat
smazaný uživatel

ja to viděl takto no

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... / /

Reagovat
vodka

O'Shea dnseka opět zahrál lepší průměr. Nikdy když hraje není nejhorší na hřišti, jistota vzadu, poměrně slušná podpora útoku, Evra to není, ale dneska hrál určitě dobrý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to až na Cristianovu lenost a pár minidetailů líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, reakce na Sampiho

Reagovat
smazaný uživatel

šak já ti to neberu proti gustu žádný dišputát

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo,Oshea,dvojčata -----ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě,ale to co předvádí poslední dobou Ronaldo už se nedá tolerovat.Oshea už je tam dlouho přebytečný a nelíbí se mi jeho hra. A dvojčata nemám rád...mít v anglickém týmu brazilské dvojčata,tak to je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je zatím špatný někdy přímo hrozný ale minulou sezonu byl fantastický a já věřím že se do toho dostane zase a s tou jeho pověstí tady by musel dát v zápase dva goly neztratit žádný balon a ještě ustát každý zákrok nějakého rakouského vidláka, O'Sheaje je v týmu dlouho sice nepodáva nějaké závratné výkony ale už párkrát v90 minutě rozvlnil důležitým golem takže SAF asi tomu rozumí o něco málo víc než ty a ví proč jej v týmu má a dvojčata spíš mě příjde jako výsměch že je hodnotíš podle národnosti Rafael byl sice včera špatný ale jindy je skvělý a ještě k tomu je mladý perspektivní takže naprosto nechapu proč by zrovna on měl jít ven Fabio ješte za A tým nehrál jelikož byl zraněný a už bys ho vyhazoval ani si ho neviděl hrát a co jsem slyšel tak má být dokonce ještě lepší než Rafael takže pro mě se nedá ten tvůj komentář tolerovat

Reagovat
smazaný uživatel

O´Shea je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm mě se do Manchesteru moc nehodí. Spíš do nějakého průměrného klubu(Newcastle,Wigan...)

Reagovat
smazaný uživatel

O´Shea není v Manchesteru proto že je to hráč světovejch kvalit, ale proto že je to univerzál kterej ti zaskočí snad úplně všude. Lepší mít O´Shea než místo něj 4 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi, ja nechapu, co nekteri z vas proti Sheasymu maji. Uz jen proto, jak rozhodl derby na Anfieldu by mel mit dozivotni misto v tymu ... Ale hlavne, takovyho hrace jako O'Shea by chtel mit v tymu kazdy, on umi zahrat na kazdym miste obranny formace, nedela absolutne zadny chyby, akorat je pomaly, ale to vsechno vynahrazuje cim dal tim lepsi pozicni hrou. Snazi se i po kridle utocit a obcas pomuze vazne vyborne, bojuje s tou svoji rychlostni indispozici a dela co se da, aby byl co nejvice platny. Vcera neudelal za cely zapas ani jednu chybu, coz treba takovy Evans nezvladl. Stejne tak proti Stoke ani jednou nezazmatkoval, ani jednou spatne nenahral. Ze nedokaze udelat konstruktivni nahravku je jedna vec, ale kdyz ma mic a potrebuje se uklidnit hra nebo je pod tlakem, tak proste chybu neudela...

A to hlavni, co je na O'Shea tak platny je to, ze on proste MU zboznuje, zije tim tymem a vzdycky pro nej da maximum, i kdyby pred tim 2 mesice nehral. Nikdy si nestezuje na to, ze nehraje, nikdy mu nevadi, jakou ma pozici, vubec nema reci kolem platu, kolem odchodu, nic... Je to absolutne verny hrac, stejne jako Fletcher, dokaze hrat vsude a nikdy mu nebude vadit, ze nebude hrat porad.. Kdyz odejde, tak co ? Prijde jiny nahradni levy obrance?? A myslis, ze ten se tak lehce smiri s tim, ze si nekopne? Vsak se podivej na Heinze, v prvni sezone byl i zvolen jako nejlepsi hrac sezony, fanousci ho zboznovali, hral vyborne - stacila mu jedna sezona, kdy si nekopl a uz chtel pryc, dokonce i ke Scouserum...

O'Shea proste nikdy nic nezkazi, dokaze zahrat vsude, kde je potreba a do toho mu nikdy nebude vadit, ze nebude hrat v zakladu... takovej hrac je k nezaplaceni... a ja nemuzu pobrat, ze vy to nechapete a ze si toho ani trochu necenite...

Reagovat
smazaný uživatel

Chachy O´Shea

Reagovat
smazaný uživatel

konečně rozumnej názor

Reagovat
smazaný uživatel

musím jen a jen souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Vím,že je to srdcař,navíc univezál,ale já si stejně myslím,že v Manchesteru by měli hrát lepší hráči. Ale z tvojeho komenáře mi zcela jasně vyplynulo,že kdyby SAF přivedl nějakého super hráče,tak ten by nesnesl sedět na lavičce a asi by neměl k Manchesteru žádný citový vzah.Ale ted co je lepší...výborný fotbalista nebo univerzální rugbista...

Reagovat
smazaný uživatel

však v manchesteru hrajou lepší hráči, O´Shea jenom zaskakuje na všech možnejch postech a v tom je spolehlivej. Navíc jak říkal i chazy, když by O´Shea 2 měsíce nehrál nebude hned trucovat a zase naskočí do zápasu a nechá tam všechno. Co by asi ted Ferguson dělal kdyby ho neměl, když nemůže hrát Evra?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem to nedočetl. Jsou to typické tvé okecávky kolem jediné věci, jen zmíněno tisíci slov, abys na sebe upoutal a mnohý ti to snědli i s navijákem :-) Ale podle první věty vím, o čem mluvíš a musím s tebou souhlasit. Takový hráči jsou neocenitelní, ví to zejména opravdový fans, kterým nezáleží jen a jen na výsledcích, ale i na duchu týmu, identitě a podobně. Díky za to, že Ferguson takovým šanci dává, třebaže dnešní trend je zcela opačný.

Reagovat
vodka

Pozor, on dokáže i parádně přihrát. Tuto sezonu to už 2x předvedl. Nevim už proti komu, ale jestli si pamatuješ na ty patičky . Potom v jednom zápase zleva krásnou kolmicí, za kterou by se nemusel stydět ani Scholes vysunul Parka. On má s rozhrávkou problém když je pod tlakem, ale když má čas je docela konstruktivní.

Mimochodem on je fakt neuběřitelně platný ve vápně ať u soupeře, nebo v obraně. SAF ho minulou sezonu při absenci vysokého gólového útočníka posílal do vápna, pár gólů dal....

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=2UmiQk38H7w

Tohle byl uzasny gol v lepsi kvalite sem to nenasel. Ale z toho tretiho opakovanyho zaberu je to dobre videt.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý gOl

Reagovat
vodka

Třeba to udělal naschvál, tou pravou nohou si dělal prostor

Reagovat
herbage

Kam se hrabe Henry se svojí false přihrávkou

Reagovat
Studna

John je strasnej dric a myslim, ze tehlech rhacu by se melo hodne cenit....mimochodem http://www.youtube.com/watch?v=sMozQxcIh1A&feature=related paradni video

Reagovat
smazaný uživatel

jaj MU zase o gól

Reagovat
smazaný uživatel

že to říká zrovna scouser jednou dáte 5 gólů a máme se z toho všichni posadit na prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

já jen narážím na váš předposlední zápas v Stoke, který jsem viděl, hráli jste kulový a měli tři body

Reagovat
smazaný uživatel

víc bodů se za výhru nedává

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, venku to porad nejde. Ale vcera to byl vykon, kdy mohlo MU vyhrat klidne 4:0. Problem je v tom, ze Park byl schopny netrefit prazdnou ze 2 metru. Holt strileni golu je letos neuveritelny problem.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ale vyhráváme i zápasy ve kterých se nedaří tak je to jenom plus

Reagovat
smazaný uživatel

Že vám to tam občas dost padá,neznamená že nám to tam taky musí nutně padat.Já jsem spokojený vždycky za 3body,pokud by sme teda nehráli opravdu hnusný fotbal(ale to se často nestává).

Reagovat
smazaný uživatel

právě že nám to tam padá poskrovnu i když si ty šance vytvoříme, i teď s NU než padl první gól, tak to mohlo bát X:0 pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdili sa smrtelné centre Younga,keby nezasiahne Zayatte,Agbonlahor by tak či tak dal...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl gabby v ofsídu? zase se ukázalo, že jakmile villans nejsou lepší, tak vyhrají :-) everton, whu, hull ... když pak přijde tým jako arsenal, kterej se nechá hravě převálcovat, tak to pak villa neustojí a jen uhraje remízu a to ještě jen taktak

Reagovat
smazaný uživatel

By byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar bratře, myslela jsem, že ten zápas dopadne 1:2. Moc jsem Hull nevěřila. Nějak jim dochází dech. Snad ho v příštím roce zase chytí a budou mít víc příležitostí a i trochu toho štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, myslim, že by tomu zápasu slušela plichta víc...Doufal jsem, že Villa ztratí opět pěknej zápas, ke konci hodně bojovnosti na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej zapas? To byla hruza a obrovska haluz... Lituju pocetnou skupinu Villa away fans, mno nakonec muzou aspon oslavovat 3 body, kdyz nase utocna hra stala za "slovo odstraneno".

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to líbilo, bylo to zas jiný....hodně běhavý, míň kombinační škoda jen výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si bliti na 01.01.09 ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal letos utře, snad...

Reagovat
Lorcan

to se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tohle jsou ty zapasy, ktery loni Everton nevyhraval a kvuli kterym v te CHL neni..

Reagovat
smazaný uživatel

MAncesteru sjem věřil ale ymslel jsem že to proserou...ale jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože, co to na té fotce dělají?? Prasata!!!!

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle z úhlu? Ale ne, to by neklaplo.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 2 výhry Villy opravdu povedený... Lepší jak výhry Live ze začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

viděls první poločas? hull bránil v 11 lidech, za to si zaloužil prohru za celej zápsa hull nevystřelil mezi tři tyče, řekni mi, prosímtě, proč by neměla villa vyhrát? ... ve west hamu to bylo o spalování c.colea, kterej tím je hodně známej a děje se mu to prakticky každý sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jen highlights a z těch bylo patrný, že jestli že byla AV herně lepší (což se dá předpokládat), tak jí to vůbec nepomohlo k tomu aby se dostala do šance - a o tom to je. A ty situace ve vápnech v závěru - to mohl vyhrát kdokoliv ten zápas, akorát se štěstí přiklonilo k Ville. A to ještě takovym směšnym způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a diky tomu maji vazne narok o tu CHL usilovat. Kazdej tym v PL ma takovy zapasy a jen ti nejlepsi je dokazi vyhravat. Villa to zatim zvlada, i kdyz ma prohrat, tak ty tri body bere. To jsem od nich necekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže každý zápas zvládnou takovym způsobem tak se jim opravdu nikdo postavit nemůže

Je důležitý dokázat se natlačit v závěru zápasu před bránu, ale o tom jestli z toho bude gól rozhoduje ve velký míře štestí. A řeči typu "dokážou to zvládnout" po takových závěrech (teď myslim ty dva vlastňáky na konci zápasu) jsou trošku out.

Reagovat
r.mrazik

tak ten posledni byl klasicky remizovy...AV ale ukazala,ze posledni minuty proste umi

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě umí i v nich poslat centr do vápna. Ale to stačí opravdu málokdy k výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si vyhlédla možného nástupce českého gólmana Petra Čecha. Podle listu Daily Mirror se londýnský klub zajímá o teprve jedenáctiletého brankáře Daniela Cardenase, který fotbalově vyrůstá v mládežnických týmech Barcelony .. zloději z Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Pred chvili jsem se dozvedel, ze zapas s Hull vyhrali Villans na pamatku otce reditele AVFC. General Victor Krulak zemrel 29.12.08 v 95letech na rakovinu.

Reagovat
fantomas

Ty vole, v 95 letech a na rakovinu, to se jen tak nevidí. To už měl pomal nárok i na přirozenou smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

A rakovina není v současné době už přirozenou smrtí?? Já bych řekl, že už takřka jo...

Reagovat
fantomas

To snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Prirozena smrt ne, ale % onemocneni rakovinou je stale vyssi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho syn, general Charles Krulak, rekl, ze jeho tata umrel ve spanku bez bolesti. Cest pamatce marinakovi, veteranovi 2. svetove valky (Japonska fronta), Valce v Koreji a Vietnamu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Krulak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele