Anglická Premier League - souhrn 20. kola

28.12.2009, 15:46, aktualizováno 30.12.2009, 22:59
Komentáře a souhrny
Středa patřila favoritům - Arsenal vyhrál v Portsmouthu a Manchester United doma smetl Wigan. V úterý uspěl Liverpool, který gólem v nastavení vyhrál na Aston Ville. Hull dokázal vyrovnat zápas v Boltonu. Tottenham pokračuje v zatím úspěšném boji o Ligu mistrů, když v londýnském derby vyhrál nad West Hamem 2:0. Chelsea otočila zápas s Fulhamem.

Manchester United - Wigan Athletic 5:0

30.12.2009 21:00

Góly: 28. Wayne Rooney, 32. Michael Carrick, 45. Rafael, 50. Dimitar Berbatov, 75. Antonio Valencia

Fotbalisté Manchesteru United se opět dotáhli na vedoucí Chelsea na pouhé dva body a překvapení na Old Trafford tedy v žádném případě nedovolili. Přehráli totiž Wigan jasným poměrem 5:0, hotovo bylo do poločasu a Rudí Ďáblové potvrdili svou dominanci. Tentokráte předvedli opravdu týmový výkon, každou branku z pěti vstřelených vsítil vždy jiný hráč. Skóre otevřel kanonýr Rooney a čtvrthodiny před koncem ho uzavřel Valencia.

Na lavičce domácích zůstal Owen, ovšem na útočné činnosti Manchesteru to rozhodně znát nebylo a všichni tři ofenzivě laděni hráči skórovali. United zatlačili soupeře na jeho vlastní polovinu od úvodních minut, ovšem první branku vsítili až po necelé půlhodině hry. A autorem nebyl nikdo jiný, než tradiční šutér Rooney, který si tak zapsal již svůj 15. gól v letošní sezóně.

Na pravé straně se krásně uvolnil Valencia, doběhl až na hranici vápna, kde kolmicí uvolnil Rafaela. Ten centrem na zadní tyč našel Ronneyho, který tečí na vzdálenější žerď bez větších problémů zakončil. Za další čtyři minuty přidali domácí druhou branku a prakticky bylo rozhodnuto. A i nyní u toho byl excelentní Valencia. Berbatov ze čtyřiceti metrů poslal pas na pravou stranu, kde se krásně rozhlédl Valencia a přihrávkou do druhé vlny vybídl Carricka, kterému stačilo zamířit k tyči.

Manchester s tempem nehodlal polevit ani v nejmenším a stále do Wiganu bušil, téměř mu nepůjčil míč a definitivně do kolen ho poslal brankou do šatny. Ze středu hřiště asi z 30. metrů od branky poslal Fletecher přihrávku na hranici vápna Rafaelovi, ten ji s problémy zpracoval, otočil se elegantní patičkou a i v obležení čtyř protihráčů vystřelil k tyči, brankář Kirklan neměl ani v tomto případě žádnou naději.

Pět minut po pauze se zapsal do listiny střelců také bulharský zabiják Berbatov. A hádejte kdo mu dal finální nahrávku. Ano, svou třetí v zápase Valencia. Ten se osamostatnil na pravé straně, která Wiganu hořela neustále a poslal balón do vápna, kde ho špičkou kopačky došťouchl Berbatov. Definitivní tečku za utkáním udělal hrdina Valencia a byl rozhodně nejlepším mužem Fergusonova výběru. Tomu do běhu před brankáře Kirklanda naservíroval Rooney a Valencia šajtlí zamířil do horní poloviny branky - 5:0.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Arsenal FC 1:4

30.12.2009 20:45

Góly: 74. Nadir Belhadj - 27. Eduardo, 42. Samir Nasri, 69. Aaron Ramsey, 81. Alexandre Song

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Hull City 2:2

29.12.2009 21:00

Góly: 20. Ivan Klasnić, 61. Kevin Davies - 71. Stephen Hunt, 78. Stephen Hunt

Hektický závěr měl záchranářský souboj takříkajíc o šest bodů. Ještě dvacet minut před koncem to vypadalo, že si Bolton celkem v poklidu vykročí mimo sestupové vody. Jenže pak se do celé věci vložil Stephen Hunt a dvěma zásahy rozhodl o nic neřešící dělbě bodů.

Docela klasický venkovní Hull vyběhl na trávník Reebok Stadium. Zalezlý až běda, beze špetky snahy rozhodit od počátku jistějšího soupeře. A to se také Tygrům brzy nepěkně vymstilo. Ve třinácté minutě sice ještě Muamba neprokázal v koncovce dostatečnou zkušenost a vypálil vysoko nad, v závěru první dvacetiminutovky to už ale přišlo se vším všudy. Jeden starý známý Knightův nákop tehdy Dawson zvládl odhlavičkovat jen ke Klasničovi, který moc dlouho neváhal a z dobrých 20 metrů levačkou trefil přesně prostor u levé tyčky Myhillovy svatyně. Až tahle povedená přízemní trefa chorvatského forvarda Hull jakž takž nakopla. Fagan se ihned vydal na průzkum a svým drzým průnikem si na protivníkovi vyžádal faul v nebezpečné blízkosti od pokutového území. Následnou exekucí standardní situace Dawson konečně prověřil Jaaskelainena, který se však ani teď nemusel odlepit od země oběma nohama naráz.

Je až s podivem, k jak skvělým výkonům se někteří jedinci během první třetiny zápasu vyhecovali i za prakticky nulové divácké podpory. Takřka každou manažerovu výtku zachytily zvukové mikrofony, což není pro fanoušky zrovna chvályhodná vizitka. Na trávníku se nicméně hrálo ve vysokém tempu a konečně i na obě strany. Tigers k další šanci dopomohl rovněž soupeř, tentokráte hovořím o Jaaskelainenovi, jenž se nedostal k centru Mendyho a dovolil tak Huntovi hlavičkovat do téměř odkryté klece. To "téměř" je tam ovšem dost podstatné, neboť právě jedna z překážek v osobě obránce Steinssona dokázala míč odklonit z dráhy vedoucí do sítě. Do konce poločasu si pak už slovo bral výhradně Bolton. Po zdařilých centrech Leeho postupně hlavou minuli cíl Cahill s Daviesem.

Přesně tím, co mají tak perfektně natrénováno, málem Trotters svého soka dorazili hned krátce po startu druhého dějství. Prvních deset minut sice bylo dost nezáživných, pak ale z kopačky Steinssona vyletěl další pěkný dlouhý míč do pokutového území, ten sklepl Davies pro Taylora, jemuž scházela "akorát" přesnější muška a dost možná i lepší zpracování. Wanderers si tak na zdvojnásobení svého náskoku museli ještě počkat. Moc dlouho ne. Okamžitě v 61. minutě letěl do vápna Hullu další dalekonosný centr, tentokrát z dílny Robinsona, a bylo opět zle. Nebezpečno celé situace ještě přiživil Myhill svým bláznivým vyběhnutím, neboť očividně nestíhal. Dříve u balonu byl houževnatý Davies, který se neohroženě natlačil před svého strážce a jen lehce šťouchl balon do sítě.

Obecně platí, že to, co tým ovládá, pak sám neumí bránit. A právě to se potvrdilo i v dnešním zápase, kdy se Tigers dočkali snížení paradoxně ze vzduchu, odkud je Bolton snad vůbec nejnebezpečnější z celé soutěže. Jeden z mála centrů z pravé strany dokázal za Jaaskelainenova záda usměrnit nepříliš vzrostlý Stephen Hunt. To byl pro Tigers odrazový můstek za nečekaným zvratem v utkání. Od této chvíle byli hosté ve všem o krok napřed a chvilkové slabosti Boltonu ihned využili ke srovnání. Nepatrná Vennegoorova teč usměrnila balon přímo do cesty Hunta, který z úhlu zaskočil Jaaskelainena natolik, že míč jen lehce podškrábl a dovolil mu tak doskákat za brankovou čáru. Robinsonův záchranářský skluz přišel až příliš pozdě, bystrý asistent hlavnímu správně poradil, že to gól byl.

Posledních deset minut bylo poněkud neuspořádaných. Hlavně v obraně Boltonu bylo nepořádku až běda. Jednou musel Jaaskelainen nadvakrát uklízet binec ve vlastním pokutovém území, podruhé zase Vennegoora v zakončení na poslední chvíli rozhodil Cahill. Také Trotters však nebyli vepředu zcela bezzubí. Třeba Davies si v jednu chvíli znovu bravurně odstavil soupeře, aby záhy jen slabě vystřelil. Ještě nebezpečněji pak vypadala rána Steinssona, ze které udělala daleko nepříjemnější projektil teč Dawsona. Myhill si musel pořádně oddechnout, že si to balon namířil alespoň těch pár centimetrů vedle pravé tyče.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Liverpool FC 0:1

29.12.2009 20:45

Góly: 90. Fernando Torres

Aston Villa dnes poznala, jak nespravedlivý může fotbal být. Prakticky celý zápas byla lepší než Liverpool, respektive rozhodně nebyla horší, měla i několik šancí, ale nakonec odchází s prázdnou. Ve druhé minutě nastavení totiž potrestal chybu domácích Fernando Torres.

V sněhem posypaném Villa Parku se nehrál zrovna líbivý fotbal, míč se po většinu času pohyboval mezi oběma šestnáctkami, ale dovnitř pronikal jen sporadicky. První vzrušení přinesla 17. minuta, respektive Steven Gerrard. Tomu připravil míč Torres a hostující kapitán donutil Friedela ke skvělému zákroku. Byla to zároveň také první střela na branku, kterou promrzlí fanoušci zahlédli.

Po půlhodině hry už domácí příznivci prakticky skákali radostí, jenže vše zhatil Pepe Reina. Ale pojďme popořadě. Vše začalo vybojovaným rohem Johna Carewa. Standardní situaci rozehrával Milner a míč proplachtil celým pokutovým územím, až našel na zadní tyči úplně volného Downinga, od kterého odběhl Insua s Kyutem, ale domácí křídelník z bezprostřední blízkosti napálil míč do gólmana Reiny. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0, nutno říci, že zaslouženého.

Druhé dějství bylo ještě nudnější než to první, ze zápasu se vytratilo i jedno z posledních pozitiv - rychlost a na první šanci druhé pětačtyřicetiminutovky se čekalo až do 70. minuty. Agbonlahor na lajně utekl Carragherovi a Reina musel u tyče zasáhnout. Z následného rohového kopu hlavičkoval Carew a manažer Martin O'Neill už opět vyskakoval ze židle, jenže míč nakonec skončil milimetry vedle branky. O deset minut později se zrodilo nebezpečí po rohu i na druhé straně, Babel ale na povedený centr těsně nedosáhl. Utkání už už mířilo k bezbrankovému rozuzlení, když v tu se událo něco nečekaného. Warnock nahrával dozadu Dunnovi, který ale podklouzl, míče se zmocnil Kuyt, poslal míč před vápno, aby se kulatý nesmysl dostal až k Torresovi, který si jako správný kanonýr před brankářem poradil.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 0:3

28.12.2009 20:45

Góly: 33. Carlos Tévez, 69. Javier Garrido, 86. Carlos Tévez

Manchester City pod vedením nového kouče Roberta Manciniho zvítězil i podruhé za sebou. Wolverhampton naprosto vyřídilo útočné duo Bellamy - Tevéz, které při výhře 3:0 bylo u všeho podstatného. Argentinec je ve skvělé formě, vsítil dvě branky. Byly to pro něj šestá a sedmá ligová trefa v posledních šesti utkání.

Wolves nevstoupili do utkání vůbec špatně. První čtvrthodinu drželi s hosty krok a byli to oni, kdo měli na kopačkách první šance utkání. První střelu na branku vyslal nejlepší střelec týmu Doyle, letěla ovšem mimo branku. Pak Iwelumo sklepl hlavou centr Mancienneho pro nabíhajícího Surmana, jenže ten svůj pokus nedokázal usměrnit více dolů.

Kouč hostů Mancini viděl, že je něco špatně. A tak se uchýlil k navrácení taktiky 4-4-2, Bellamyho poslal zpátky do útoku vedle Tevéze. Změna přinesla ovoce, Manchester najednou začal být klidnější a přebral otěže zápasu.

Po půlhodině hry spálil obrovskou tutovku Bellamy. Tevéz ho našel krásně přihrávkou ve vápně mezi několika domácími, jenže irský forvard asi ze čtyř metrů pouze přestřelil. Bellamy ale naštěstí vše vynahradil o tři minuty později. Zatáhl míč na levou stranu, přihrál do vápna Tevézovi, který s přispěním teče obránce Berry překonal brankáře Hahnemanna.

Vlci mohli vyrovnat ještě před půlí, Tevéz se však ukázal rovněž jako zdatný defenzivní player, když hezky vyrazil hlavičku Elokobiho po rohovém kopu Foleyho. Do druhé půle domácí vstupovali už bez Berry, nešťastníka prvního gólu, který po střetu s Bellamym musel ze hřiště a po přestávce ho vystřídal Stearman.

Irský forvard Bellamy řádil dál. Vyzrál na ofsajdovou past, hezky si naběhl na centr Petrova, jenže jeho pokus minul vzdálenější tyč. Na druhé straně pálil nebezpečně nad Iwelumo. Naposledy se hostující brankář Given potil po hodině hry, když lapil ránu Doyla, jenž okradl o míč Tourého.

Jakmile zakroutil v 69. minutě balón z přímého kopu přesně k pravé tyči Hahnemannovy branky střídající Garrido, bylo prakticky rozhodnuto o vítězi. Konečnou tečku za zápasem udělal znovu Tevéz, když čtyři minuty před koncem svou pohotovou ránu poslal do levého dolního rohu Hahnemannovy branky.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Sunderland AFC 2:2

28.12.2009 16:00

Góly: 53. Morten Gamst Pedersen, 77. El-Hadji Diouf - 52. Darren Bent, 65. Darren Bent

Po třech minutách na hřišti se proti bývalému zaměstnavateli blýskl Diouf a zařídil tak alespoň bod pro Rovers. Ti mohli dokonce vyhrát, kdyby v poslední minutě Samba nedorážel do tyče. Černé kočky nespasily ani dva přesné zásahy kanonýra Benta.

První poločas nepřinesl žádnou změnu, oproti posledním špatným výkonům obou týmů. Do první vážnější šance se po dvaceti minutách dostal McCarthey, ale přesného centru Pedersena využil pouze k hlavičce těsně nad břevno.

Na druhé straně se při svém debutu mohl prosadit Meyler, z dálky však mezi tři tyče nezamířil. V úvodním dějství byli hosté o něco aktivnější, gólově se však neprosadili. Druhý poločas přinesl aktivnější hru Rovers a paradoxně i úvodní gól do jejich sítě.

Hendersonovu střelu ještě stihl zablokovat Nielsen, nicméně se míč odrazil pouze k Bentovi, který zblízka neměl problém dorazit. Jenže hned v následující minutě mohli domácí fanoušci propuknout v jásot. McCarthey si vyměnil s Pedersenem pozici z prvního poločasu a druhý jmenovaný pak přízemní střelou vyrovnal.

Když pět minut poté netrefil centr Pedersena v dobré pozici Andrews, dostal další příležitost k návratu do vedení Bent, který znovu nepohrdl. Ten se dostal do rychlého brejku po příhře od Hendersona a s chladnou hlavou překonal Robinsona, připsal si tak již třináctý zásah v ligové sezóně.

Brzy mohlo být znovu vyrovnáno, tentokrát Pedersonovo přihrávku přetavil ve střelu nad břevno Nzonzi. V 72. minutě se k další gólové střele dostal Bent, přestože Robinson byl tentokrát úspěšnější, rozhodl se Allardyce reagovat trojím střídáním v jediné minutě.

A vyplatilo se. Tři minuty po vystřídání se proti svému minulému týmu prosadil hlavičkou z penalty Diouf. Aby toho nebylo pro svěřence Steva Brucea málo, úspěšný centr na gól si připsal další bývalý hráč, který ještě loni oblékal dres Černých koček - Pascal Chimbonda.

A nakonec byli domácí v posledních vteřinách velice blízko vítězství. Pedersen tentokrát svým centrem našel střídajícího Kaliniče, kterého výtečně vychytal Fülöp. Míč ale vyrazil pouze k Sambovi, který ke své smůle rozezvučel pouze tyč.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 2:1

28.12.2009 16:00

Góly: 73. Didier Drogba, 75. Chris Smalling (vl.) - 4. Zoltán Gera

Chelsea sice nepředvedla přesvědčivý výkon, ale Fulham nakonec na domácím hřišti udolala a na čele tabulky má opět pětibodový náskok, alespoň do zítřka. Blues museli odpovídat na inkasovaný gól ze čtvrté minuty, ale nakonec to i s pomocí vlastního gólu Smallinga zvládli.

Fulham Chelsea dokonale zaskočil ve čtvrté minutě, kdy po levé straně utekl Paul Konchesky, nacentroval před branku a po závaru před Čechem otevřel skóre Zoltan Gera. Cottagers se poté stáhli do defenzívy, což jim na špatně hrající Chelsea bohatě stačilo. Domácí totiž byli směrem dopředu prakticky bezmocní, gólmana Schwarzera příliš neohrozili. Do druhého poločasu se tak vstupovalo za stavu 0:1.

I ve druhém poločase se pokračovalo v nastoleném trendu prvního poločasu, Fulham se i bez zraněného Brede Hangelanda dobře bránil a Chelsea toho moc nedovoloval. Vše se otočilo ve chvíli, kdy se zranil další obránce John Pantsil. To bylo pravděpodobně rozhodující, protože Pantsil po celý zápas skvěle strážil největší hrozbu soupeře - Didiera Drogbu. Po jeho odchodu ale uběhlo asi pět minut a Drogba udeřil. Střídající Ivanovič mu posadil na hlavičku načechraný centr a forvard z Pobřeží slonoviny vyrovnal. Zkázu Fulhamu dokonal o dvě minuty později smolař Chris Smalling. Schwarzer vyrazil střelu Sturridge, ale naneštěstí do Smalling, od kterého se míč odrazil do branky a hostující obránce ho již nezvládl vykopnout.

Více informací k zápasu

Everton FC - Burnley FC 2:0

28.12.2009 16:00

Góly: 83. James Vaughan, 90. Steven Pienaar

Čekání to sice bylo dlouhé, nicméně ve finále si na něj ve zlém nezavzpomíná žádný z fanoušků Evertonu. Toffees totiž dlouho nevěděli, jak vyzrát na nedobytnou hráz Burnley, ovšem nakonec svému soupeři další venkovní bodový zisk nedovolili. V závěrečné šestiminutovce hned dvakrát skórovali a dostávají se na tělo desátému Sunderlandu.

V první půli se ti, kteří dnes zvážili cenu lístku na Turf Moor, nenudili ani chviličku. Hrálo se na obě strany a to tak, že s tradiční anglickou intenzitou. Už v sedmé minutě se hryzali do rtů domácí příznivci, když Neill alibisticky přenechával balon Howardovi, ten u něj ani nemohl být dříve než Nugent a domácí útočník tak měl obří příležitost skórovat. Svůj pokus však nedokázal namířit mezi tři tyče. Také Evertonu "nahrál" do jeho premiérové šance soupeř, i když v tom byl tentokráte docela nevinně. Na Bikeyho osvobození totiž zvládl ideálně navázat Cahill, z jehož práce Pienaar vytěžil jen tuze nepřesnou ránu.

Mimořádně výživné byly minuty těsně sousedící s tou dvacátou. Nejprve Osman nekontroloval svou střelu úplně nejlépe, pak už ale úřadovali hosté. Hned dvakrát během 120 sekund se prozatím znuděnému Howardovi dostalo pořádného prověření. Jednou šlo o štiplavou bombu Fletchera levou nohou, podruhé z rohu nebezpečně zakončoval Elliott. Ještě než se ovšem situace na trávníku přeci jen trošku uklidnila, velmi nepříjemně zahrozili domácí. To když Bainesův nadýchaný centr Yakubu sklepl pouze do bližší tyče.

Ani když se delší chvíli nepálilo na ani jednu z branek, aktéři zápasu rozhodně neodpočívali. Nezahálel hlavně Biljaletdinov, jenž opět vykopal válečnou sekeru ve 34. minutě. Tehdy se šikovně uvolnil po Pienaarově pasu a v gólové radosti mu zabránil jen skvělý reflexivní zákrok Jensena. Do poločasu se Toffees mohli prosadit už jen jednou - v poslední možné chvíli z hranice šestnáctky přestřelil Heitinga.

Úvodní část nastavila standardy poměrně vysoko, takže ani není divu, že druhá půle zprvu poněkud zaostávala za očekáváním. Přihlížející z letargie vytrhlo až Nugentovo neurvalé protrhnutí ofsajdové pasti (kdoví, jestli se mu to opravdu povedlo) a okamžitá rána do tyče. To byl najednou učiněný šok. Brilantní zpracování a takřka ideální koncovka, toho se v posledních okamžicích obecenstvu zrovna nedostávalo. Jenže tím veselé chvilky Burnley v druhém dějství docela dobře končí. V 63. minutě totiž Jordan zatoužil po Pienaarově propoceném dresu a za pokus vysvléci ho uviděl již svou druhou žlutou kartu v utkání. Od té doby se už Clarets takřka nevyhrabali z vlastní poloviny.

Co pro ně v takové situaci bylo patrně nejdůležitější, bylo neinkasovat. A to se Burnley dařilo. Karamelky si k dobru mohly dlouho přičíst tak akorát pár polovičních příležitostí jako třeba Yakubuovu nevyzpytatelnou hlavičku nebo Biljaletdinovu nepřesnou pumelici ze střední vzdálenosti. Až v 84. minutě přišlo patrně nevyhnutelné - vedoucí branka Evertonu. Postaral se o ni střídající Vaughan, který v tu chvíli na hřišti trávil teprve svou druhou minutu. Pozici měl na první pohled velmi lehkou, na ten druhý však nesmírně těžkou. Na zadní tyč k němu totiž propadl nízký centr Fellainiho a on měl za úkol jej nasměrovat za brankovou čáru i přesto, že mu v cestě vadil spoluhráč Yakubu a ležící soupeř. Povedlo se a pro Everton to samo o sobě znamenalo zisk klíčových tří bodů.

Přesto však Steven Pienaar s Yakubuem ještě cítili potřebu Burnley dorazit, když druhý jmenovaný perfektně rozjel sólovou akci, zleva proběhl téměř až na osu hřiště a ve správnou chvíli narýsoval ideální kolmici pro svého kolegu. Ten se bez přípravy nemýlil ani slabší levačkou.

Více informací k zápasu

Stoke City - Birmingham City 0:1

28.12.2009 16:00

Góly: 50. Cameron Jerome

Už deseti po sobě jdoucími zápasy bez porážky se před dvacátým kolem honosil nováček z Birminghamu. Tuhle nevídanou statistiku dnes ještě přikrášlil, když zvládl přetěžký duel na půdě Stoku. Sedmé místo Brums krátce po přestávce vystřelil útočník Jerome.

Po úvodním dějství odehraném na Britannia Stadium si kdejaký fanoušek mohl ulevit, že to druhé snad ani nemůže být horší. Ne že by utkání zcela scházelo nějaké to koření alespoň v podobě gólových šancí, ale ona mezihra popravdě nebyla nic moc. Za nepříliš dobrý dojem z prvního poločasu dost možná může i fakt, že jeho počáteční minuty nasadily laťku celkem vysoko.

Hrálo se totiž svěže a zejména Birmingham se nejednou ošklivě zapotil. Pokaždé se tak stalo při nepříjemných centrech Etheringtona, na něž trestuhodně nezvládl navázat ani Huth, ani později Shawcross. Pak už tempo zápasu přeci jen polevilo. Do přestávky se diváctvo dočkalo tak akorát neúspěšných hlavičkových pokusů Shawcrosse a Ridgewella.

Jaký kontrast oproti příští pětačtyřicetiminutovce, kdy hned z úplně první pozoruhodné akce druhého poločasu padl gól. Postaral se o něj Jerome, k němuž se v 50. minutě odrazil míč od Shawcrosse, smutného to hrdiny zápasu, a on ho po kostrbaté ose dokázal dopravit do sítě. V následujících chvílích byl ústřední postavou utkání Joe Hart, který krátce po sobě zlikvidoval dvě výtečné šance domácích. Nejdřív bravurně zareagoval na Etheringtonovu ránu, vzápětí si poradil i s Fayeho hlavičkou po rohovém kopu. To byly klíčové okamžiky zápasu.

Ve zbývajících minutách totiž sice Potters pokračovali v bombardování protivníkovy šestnáctky vysokými balony, ale nejčastěji už v předfinální fázi jim scházela přesnost. Kýženého vyrovnání, na které dřeli do morku kostí, se tak nakonec nedočkali.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 2:0

28.12.2009 13:45

Góly: 11. Luka Modrić, 81. Jermain Defoe

Minimálně do zítřka se dostal Tottenham na čtvrté místo v tabulce. Dopomohla mu k tomu dnešní výhra nad městským rivalem West Hamem. Gólově se o ni postarali Luka Modrič a Jermain Defoe.

West Ham dokázal v úvodní desetiminutovce zcela eliminovat ofenzivní choutky domácích borců a naopak v osmé minutě vyrazil do útoku. Parker se sice ocitl z ideálního střeleckého úhlu, i přesto měl stále slušnou možnost k zakončení. Ze svých kopaček ale nakonec vyslal něco mezi střelou a centrem. Navíc mu chyběla přesnost.

Hned z první vážnější příležitosti dokázal Tottenham udeřit. Lennon na pravé straně utekl všem svým strážcům, potáhl míč do šestnáctky a přesným centrem našel ideálně nabíhajícího Modriče. Chorvatský záložník následně střelou o zem překonal Greena. Další pohroma pro hostujícího kouče Zolu přišla velmi brzy po prvním inkasovaném gólu. Kvůli zranění musel ze hřiště stáhnout klíčového muže Scotta Parkera. Předčasně střídal, krátce na to, také levý bek Herite Ilunga.

Gomes si na balón poprvé sáhl až v 25. minutě, kdy jej protáhl dalekonosnou pozemní ranou Jack Collison. Tottenham první poločas zcela ovládl a svého soupeře zcela přehrával. Nejblíže další přesné trefě byl při přímém kopu Defoea, který minul jen těsně Greenovu svatyni.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném tempu. K vidění byly stále především pokusy Kohoutů, jak přidat další branku. Již v 47. minutě vyzkoušel své štěstí Huddlestone, o pár okamžiků později si naopak pohrál s obranou Hammers Lennon, jenže zakončení se mu ani v nejmenší nepovedlo. Tom Huddlestone dnes slavil své 23. narozeniny a očividně si chtěl k tomuto významnému dnu dát dárek v podobně vstřelené branky. Rozhodně tomu nebyl příliš daleko v 56. minutě, kdy jeho nenápadná střela orazítkovala tyč.

Tottenham se sice snažil své vedení pojistit, ale nebylo mu přáno. V další šanci se ocitl Crouch. Z poměrně ostrého úhlu míč do brány neusměrnil, k dorážce se ale vzápětí dostal Čorluka a jeho rána skončila na horní síti hostující brány.

Trpělivost přináší růže, o čemž se domácí hráči přesvědčili v 81. minutě, kdy konečně opět propálili Greena. První rána Defoea z dvaceti metrů ještě nenesla úspěch, nevysoký kanonýr se ale dostal k dorážce a tvrdou dělovku rozvlnil síť, čímž udělal fanouškům svého klubu obrovskou radost.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC20143345:1645
2.Manchester United20141545:1843
3.Arsenal FC19132451:2141
4.Tottenham Hotspur20114542:2237
5.Manchester City1998238:2735
6.Aston Villa20105529:1835
7.Liverpool FC20103737:2533
8.Birmingham City2095620:1832
9.Fulham FC1976624:1927
10.Sunderland AFC2065928:3123
11.Everton FC1957726:3222
12.Stoke City1956815:2321
13.Blackburn Rovers2056920:3521
14.Burnley FC20551022:4020
15.Wolverhampton Wanderers20541117:3619
16.Wigan Athletic19541021:4419
17.West Ham United20461028:3718
18.Bolton Wanderers1846826:3618
19.Hull City20461020:4218
20.Portsmouth FC20421418:3214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1023)

Přidat komentář
honziss

Větší bídu jsem ze strany West Hamu letos viděl snad jen v domácím zápase s Evertonem. To bylo strašlivé dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět že letos WHU stojí na Parkerovi...

Reagovat
Staenly10

Škoda,že sem nesehnal link...

Reagovat
honziss

Nelituj, o nic si nepřišel.

Reagovat
Staenly10

... A můžu se jen zeptat dopředu (nejen na honzisse ) na link na Toffes?

Reagovat
smazaný uživatel

www.atdhe.net ale jestli to tam je ještě funkční a kvalitní to nevím, já už jsem s tím ztratil nervy

Reagovat
Staenly10

Ok,i tak díky

Reagovat
Nikikrew

staci si nainstalovat program sopcast a cez stranksu www.myp2p.eu sa da krasne pozerat futbal ake len chces a voberc mi to neseka ;)

Reagovat
afc

WHU tragedia.Ani raz nevystrelit za cely zapas na branu,tak to je umenie..

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne ta Diamantiho sla na branu, jeste jedna v prvnim polocase mozna, slo to spatne videt

Reagovat
smazaný uživatel

k Hullu mám dalšího favorita na sestup....

Reagovat
Staenly10

Podle mě letos sestoupí Hull,Wigan a Wolves...

Reagovat
sejber

ull, Wigan a Pompey a budem nedmieru spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Corluka,Lennon

Reagovat
smazaný uživatel

Co Lennon? Byla nějaká asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

hrál dobře Ilunga absolutně nestíhal a Spector sem tam

Reagovat
smazaný uživatel

nejen to

Reagovat
smazaný uživatel

Takže měl asistenci?

Reagovat
smazaný uživatel

no, u toho prvního golu nasadil svoji turbo rychlost napravo, utekl obranci a odcentroval, balon se tam nejak poodrazel od obrance WHU a dostal se k Modričovi..ale Lennon to udelal fakt božsky a i zbytek zapasu hral jako dabel..nicmene pochvalu zaslouzi cely tym

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.. Díky

Reagovat
Counter

na FPL žádná asistence není, tzn. nic se nezapočítává

Walcott rulezzzz

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon tam tu asistenci asi 10 minut měl, pak mu ji smázli, protože to tečoval na Modriče nějakej obránce.

Reagovat
Counter

nechápej to ve zlým, mám Lennona v sestavě, takže bych mu ty asistence přál, ale radost mám díky další praštěné sázce z Martym (kdo z dvojky Lennon x Walcott bude mít v určitém období více "bodů")

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen konstatoval, co jsem viděl na FPL. Odkdy dokdy to máte?

Reagovat
smazaný uživatel

Od 14. 11. do 14. 2.... A je to o body v FPL..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna prace, penize za hcp jsou doma. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham poslední dobou hraje velice dobrý fotbal zato WestHam vypadá bohužel na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás kde se dá na internetu online dívat na PL??pokud možno v dobré kvalitě,děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

justin.tv

atdhe.net

myp2p.eu

vsechny prenosy z justina potrebujou ochcat, nebo te to bude vyhazovat. staci si stahnout program u95 (najdes na google), funguje jako proxy, a pokud mas mozillu firefox, tak si do ni nainstalovat WJ add-on (opet google). pak te to z justina vyhazovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Stahni Sopcast a si za vodou.

Reagovat
$dolar$

Tottenham pral bych jim LM

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říká fanoušek Chelsea, tak mi to trhá uši.

Reagovat
r.mrazik

neblazni..nejvetsi rivalove modrych jsou prece manutd

Reagovat
$dolar$

Pro me ano, a co?

Reagovat
r.mrazik

radeji nic

Reagovat
$dolar$

ja to vazne nechapu, proc bych se mel chovat podle nejakych predjatych tabulek?

Reagovat
smazaný uživatel

Chovej se tak, jak ti říká srdce. A jestli je tvoje nenávist k MU, tak v pořádku, ale přát cokoliv Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak sestup

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
hefy

Reagovat
r.mrazik

jinak dneska od kohoutu pekny zapas...naopak WHU spise bida...osobne se mi libil Huddlestone a Defoe...o Lennonovi se bavit nemusime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už je trapný tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.

Reagovat
afc

To je obrana

Reagovat
terry

Kde byl Ferreira?

Reagovat
Chazy

Konecne ten lempl hraje jako driv za Baggies

Reagovat
terry

Jinak Konchesky.

Reagovat
Liquid

Co to zas bylo za výběh brankáře Chelsea takový chaos v malém vápně.... Chelsea otočit...

Reagovat
terry

Ještě z toho viň Čecha.

Reagovat
Liquid

viním z toho i obranu co byla v malém vápně, vždyť je to hrůza, brankář a nezasáhnout, obrana a nezasáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

obrana asi spoléhala, že tam stojí brankář ze světové Top3, a že to v pohodě vyřeší.......

Reagovat
Boban

v lednu koupej supermana a bude

Reagovat
Liquid

tak bylo vidět ze zadní kamery jak brankář zavrávolal v rozhodujícím momentu kdy to mohl Gerovi výrazně stížit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ještě, že jdu po poločase pryč..

Reagovat
$dolar$

Cim dal vic mi zacina Ancelotti pripominat Scolariho

Reagovat
Chazy

Holt zima je nejnarocnejsi cast PL, kterou on z Italie vubec nezna. Dalo se cekat, ze tu prijdou problemy a tezko mu to vycitat. Vetsina zahranicnich manazeru to nezvlada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tak proto se z toho budeme radovat.

Reagovat
Chazy

jen bych ho za to nevyhazoval..

Reagovat
terry

Já vím, ale podal si to tak, jako by to vlastně ani nebyla jeho vina. Že s tou ztrátou tady jsme měli počítat.

Reagovat
Chazy

To jste meli.

Reagovat
smazaný uživatel

ale důležité je, že scumové jsou v klidu, protože si myslí, že proti lehčím soupeřům , jim to půjde tak nějak samo......

Reagovat
Liquid

myslíš jako Tottenham se Stoke a Wolverhamptonem?

Reagovat
Chazy

Co to s tim ma spolecny

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle důvodu by mohl mít Mancini výhodu, že přišel teď. Těžko říct.

Reagovat
Boban

jako ze se ma nac vymlouvat?

Reagovat
$dolar$

Stejne to nic nemeni na tom ze to zacina byt temer totozne jako angazma Scolariho...

Reagovat
Chazy

Urcite ne, uz jen proto, ze zvlada velky zapasy..

Reagovat
Boban

to je k nicemu, kdyz nedokaze brat pravidelne 3 body od prumeru...

Reagovat
Chazy

V PL neni slabyho tymu, MU dostalo od Fulhamu trojku..

Reagovat
Chazy

Jde mi o to, ze uz snad neni mozny, aby nejaky tym neztracel..

Reagovat
$dolar$

Ale neni normalni ztracet tolik zapasu za sebou

Reagovat
Chazy

Ale jo, praveze to takle prijde na kazdej tym. Si vem jak MU zacinalo minuly sezony a stejne ten titul dalo. Jen vam ta forma padla v nejhorsim obdobi, spousta zapasu, zadnej odpocinek, odjedou vam hraci.. Ancelotti urcite dela chyby, ale snad to ani jinak dopadnout nemohlo. Presto bych ho se Scolarim nesrovnaval, ten talian je nekde uplne jinde..

Reagovat
Boban

ono je vcelku jedno, jak se lisi od Scolariho, v chelsea chtej vysledky a ty momentalne upadaj...

Reagovat
Boban

ono je vcelku jedno, jak se lisi od Scolariho, v chelsea chtej vysledky a ty momentalne upadaj...

Reagovat
Chazy

Ty na to koukas hodne jednoduse. Ale doufam, ze Abramovich stejne, aspon CFC ten titul nevyhraje dalsich 50 let..

Reagovat
Boban

ja na to koukam prave okem Chelsea, tam pokud trener neziskal trofeje, nebo se nelibily vysledky, tak letel...

Reagovat
Boban

ja nepsal slaby, ja psal prumer (v tomto mysleno prumer v PL), kam se takovy Fulham radi...i soucasne tragicky WHU nedokazali porazit.. to je mu pak k nicemu, ze porazi MU 1:0, kdyz pak ztraci body s takovymi tymy...

ano nelze neztracet (v PL nemozne, vyrovnanejsi soutez neznam), jde o to, snizit ty ztraty na minimum, at uz sirkou kadru ci vhodnou taktikou...

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je špička, věřím, že se prokouše do finále Evropské ligy....dostat na jeho hřišti "trojku" není žádná velká ostuda, na rozdíl třeba od "trojky" na Wiganu....

Reagovat
Chazy

Nojono, tehdy hrala skvele ta wiganska naladova obrana..

Reagovat
Boban

navic s komplet zakladni sestavou

Reagovat
Liquid

v zadních řadách to skřípe, chce to vyměnit pána s rukavicema, Akinfeev come on

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by to chtělo někoho místo Carvalha

Reagovat
Liquid

taktéž souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Liquid

ty se moc nesměj, taky si měl zakročit v tom vápně lépe, mám tvůj dres, tak makej

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš proč nehraje Ivanovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už by stačilo...

Reagovat
terry

Většího statistu než Ballacka jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira a Zhirkov ešte väčší

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesnom zapase pojde cena Zhirkova dole

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je dnes presne taký istý

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč hraje Ferreira ten je uplně hotový Zhirkov taky nic moc

Reagovat
$dolar$

Zirkov zatim velky houno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi nelíbí, v obraně sice bez problémů, přes pravou stranu snad nedali centr, ale bojí se jeden na jednoho, spíš alibisticky přihrává dozadu, moc si nevěří. A když si dobře nabehně, tak to snad třikrát zazdí hrozný Mikel.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Liquid

Chelsea bojovat !!!

Reagovat
Staenly10

Jen otázka času,kdy dají Toffes gól

Reagovat
fantomas

Bainesovy centry - to je lahůůdečka.

Reagovat
Chazy

Jak hrajou Clarets?

Reagovat
Staenly10

Většinou se jen brání. Nebezepční jsou jen ze standartních situací...

Reagovat
Staenly10

Ten byl krásnej. Škoda,že Yakubu jenom tyč...

Reagovat
Liquid

Didier to otočí, ale bude to fuška. Hodgson pro mě 1 z nejkvalitnějších koučů v PL.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vladis271

Tak ako sa cez Vianoce stane z najväčšieho favorita na CHL.......... ( doplňte si sami )

Reagovat
terry

Terry má na tu hlavu fakt smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal titul !!!

Reagovat
Amos

Reagovat
$dolar$

Rozdil mezi Zirkovem a Maloudou? Zadnej ...

Reagovat
terry

Kdyby hráli na stejném postu..

Reagovat
Chazy

To Peterborough v Championship je fakt omyl

Reagovat
Boban

vsak zase pomaze zpatky

Reagovat
Chazy

0:4

Reagovat
Boban

alespon vis na co sazet

Reagovat
Counter

4:4

Reagovat
Lovec

Reagovat
sejber

skoda je to hlavne ked v League one trcia kluby ako Charlton, Leeds, Saints, Norwich ci Millwall

Reagovat
Chazy

Tak tak, ale stejne je hodne nepravdepodobny, ze by tri z nich nesli zpatky. Jen Dons tam prekazeji..

Reagovat
Arbiter

posledně zmiňovaný tam fakt trčí, měl by jít níž....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho naopak chtěl vidět v PL...ty zápasy CFC-Millwall a WHU-Millwall by byly neskutečný....

Reagovat
smazaný uživatel

to by ty stadiony zřejmě nepřežili...

Reagovat
honziss

To si nemyslím.

Reagovat
honziss

Ještě že už tam ten mladej Ferguson není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidim jak snima Spurs v FA rupnou

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si neví rady , Fulham vede

Reagovat
Tomekcz

Ballack ty rohy kope nadherne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak napálil toho Terryho... Začínám mít Žirkova rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já tebe přestávám, za tyhle opakující se kecy.

Reagovat
Boban

hezkej kurz na Fulham

Reagovat
fantomas

Yakubu dneska tu pentli fakt chce.

Reagovat
fantomas

Osman. Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Fulham hrozný fotbal, bolí z toho oči.

Reagovat
Tomekcz

nahodou super fotbal, marna Chelsea, Drogba hraje divadlo co se ti na tom nelibi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
C0br

Ballackovy rohy jsou k smíchu. Fulham za bojovnost, hráčí Chelsea od nich lítají jak nafukovací balónky.

Reagovat
Liquid

Premier League teď = 3x ze 4 0:0

Reagovat
Staenly10

Tak zatim docela hezký zápas. Má rychlost,náboj a i nějaké šance. Jen škoda neproměněných šancí... Everton by to měl zkoušet spíše přes Bainese,HUbertovi se dnes centry příliš nedaří...

Barnley nebezpečné jen zřídka,spíše z náhodných odrazů ve vápně. Pokud druhej poločas bude ve stejnym stylu,tak se nebojim o výhru Evertonu...

JInak ještě k Bainesovi. Dneska hraje výborně,vzadu bezchybný a hodně podporuje útok+skvělé centry. Ještě bych vyzdvihl Heitingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Biljaletdinov?

Reagovat
Staenly10

Nehraje špatně,dokonce se dostal i do gólovky,ale nedal...

Reagovat
fantomas

Balon rychle od nohy, šikovnost - klasika, dneska to tam zase je. Při svý šanci přebral nelehkej balon od Pienaara, vyhnul se ataku soupeře a podél Jensena málem skóroval. Kdyby se Jensen nevytasil s prvotřídnim zákrokem, byl by to určitě gól.

Reagovat
Staenly10

Jak to vidíš do 2. poločasu?

Reagovat
fantomas

Podle mě to dospěje k remíze. 1:1. Everton dá někdy kolem 60. minuty, Burnley vyrovná v závěru.

Reagovat
Staenly10

Zatim celkem nudnej . Aby toho Burnley nevyužilo

Reagovat
fantomas

Teď se to rozjede. Snad.

Reagovat
Staenly10

Taky se ti to seklo?

Reagovat
Staenly10

*Hibbertovi

Reagovat
Liquid

Fulham i bez Hangelande je kompaktní k ničemu nás nepustil, musíme to vydřít

Reagovat
smazaný uživatel

Ty poslední výkony mají být jako špatnej vtip? Otočit! Třeba tak jak v minulý sezóně se Stoke.

Reagovat
Chazy

To by musel byt na hristi Lampard.

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu dodat, no...vezou se všichni i Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný, špatný, špatný.

Nevíme co hrát, Drogba se jen válí a hádá, Ballack se z rohu vždy snaží trefit hráče (daří se mu to skvěle), zbytečná chyba obrany, na hřišti asi nejviditelnější Ferreira ( ), Lampard s Joeym se utápí v kličkách ve středu...

Fulham slušně brání, jinak taky nehraje nic světobornýho, ale vedou zaslouženě...

Chybí Anelka s Essienem, ale to by klub s ambicemi jako my, nemělo takhle rozházet

Za Carlettem určitě stojím a stát budu ale nějaká změna systému, rozestavení, ..., by zřejmě nebyla na škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to jen nemít strach a věřit si jako ve všech zápasech po výhru na Arsenalu. Nevidím tam vůbec žádnou odvahu.

Reagovat
Liquid

Drogba se jen válí ať tě někdo sejme v polonůžkách do kolene

Reagovat
smazaný uživatel

Neležel jednou ty hňupe...

Reagovat
Liquid

i předtím ho Paintsil sejmul ty hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Ancelotti je na tom úplně stejně jak Scolari minulý rok, jediný rozdíl je v tom, že Carlo poráží týmy BIG4, má smlouvu na tři roky odstupné zas kolem 15 mil.lib

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte už s tím srovnáváním Ancelottiho a Scolariho k šípku

Reagovat
Chazy

Boze, vy fandove CFC kvuli tomu "fungovani" vaseho klubu uplne prestavate rozumne uvazovat. Nemuzes soudit manazera na zaklade par mesicu. Jste prvni i kdyz tym tomu kvalitou neodpovida, coz je podle me uspech. CFC jeste ani nehraje naplno podle Ancelottiho systemu, jeste nemel prostor tym prizpusobit, nekoho privest, nekoho prodat, neco udelat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to více trpělivosti, sezónu má Chelsea zatím skvěle rozehranou, tak nevím, proč taková panika, každé mužstvo si projde herní krizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, důležitý je a bude, aby ta krize trvala co nejkratší dobu, protože MU jsou bodoví supi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ale no tak, stejne tak se rikalo dejte cas Scolarimu...

Reagovat
Chazy

A rikalo se to spravne. Stejne tak se to spravne rikalo u Hughese.

Reagovat
smazaný uživatel

P.S - I want Guus in Chelsea

Reagovat
Chazy

Nepochybuju nad tim, ze by to s nim bylo uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne je to nejlepší trenér na světě, umí vyhrávat

Reagovat
Chazy

To nic nemeni na tom, co sem psal. Vedl CFC jen par mesicu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co vyhrál ? hmm?

Reagovat
Staenly10

...za půl roku...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim celkově v kariéře..

Reagovat
Staenly10

Tak Guus trénoval především reprezentace,se kterýma byl úspěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

úspěšný ano, ale nevyhrál nic.. takže je vítězný typ asi jako Ballack

Reagovat
Staenly10

Tak co chceš vyhrát třeba s JK,a on byl s ní na MS 3.

Reagovat
Tsigi

4. nepřeháněj a na tom MS by s takovou pomocí rozhodčích dovedl Koreu do finále i Palička

Reagovat
smazaný uživatel

F.A. Cup, nechápu proč se na to furt zapomíná, když je to tak prestižní pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

S Chelsea FA cup, v LM nás vyřadila Ovrobelona a v lize prohrál jediný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne s cirkusem....

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Guus je loser, který nikdy nic pořádnýho nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vítězství v předchůdci Ligy mistrů s PSV je nic...

Reagovat
Tsigi

ok 21 let před dneškem vyhrál jednu pořádnou trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak... na Capella nemá, to je jasné, ale tímy pod ním hrajú kvalitný a atraktívny futbal, ktorý síce neprináša trofeje (často) ale nemá k nim nikdy ďaleko a to známka kvality proste je

Reagovat
Tsigi

vyhodili ho z Realu, vyhodiliho z Betisu i Fenerbahce, já jen nemám rád, když se někdo brutálně přeceňuje přesně jako Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš ako sa hovorí - čo bolo, bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddinka mám rád, ale přeceňujete ho, na klubové úrovni už mu leccos nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

btw rád zas vidím běhat Damiena po SB

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by byl v modrém

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu dám nebudu takupovat ten bude nakupovat až se podělá

Reagovat
Tomekcz

Zamora to je skoda

Reagovat
Chazy

Poprvy v zivote mam radost z golu Scunthorpe jen at se krize WBA prohloubi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Brums

Reagovat
smazaný uživatel

Čo s nimi?

Reagovat
Chazy

No, mozna je porad podcenuju, ale ze povedou na Stoke jsem necekal

Reagovat
afc

to uz nie je mozne, ako sa im dari a ja mam 1X

Reagovat
Chazy

To musi bejt zase paradni beton

Reagovat
afc

som zvedavy ci aj dnes to ubetonuju,ak hej,tak klobuk dole pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to naopak ja áno, minimálne neprehru. A že predsezónne tipy, že nespadnú boli fajn, ma zatiaľ viac než tešia. Aspoň sa mám komu vysmievat za to neverstvo.

Reagovat
Chazy

Je to skoda, stacilo se zachranit na 17. miste a vyhodit McLeishe jeho pojeti fotbalu by mi ani trochu nechybelo..

Reagovat
Boban

holt chtej do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Že by 11. zápas po sobě bez prohry?

Reagovat
fantomas

Jordan. Vtipálek.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím o info z Goodisonu, jak to probíhá? Vypadá to na gol do sítě Clarets v příští půlhodině? Díky

Reagovat
fantomas

Teď byl za "silly foul" vyloučenej Jordan a od tý doby (pět minut) Everton zahrozil už dvakrát aspoň slabšími hlavičkovými pokusy. Myslim, že to Toffees co nevidět protrhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland vede

Reagovat
afc

Bent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre 9tku WIganu

Reagovat
minoLFC

pre výhru Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

Načo ty vôbec reaguješ...

Reagovat
minoLFC

na manure...

Reagovat
smazaný uživatel

"Načo", nie "na čo", ty vývojový medzičlánok...

Reagovat
minoLFC

klídek scume, lebo ti od stresu ti odumrie tých pár posledných šedých buniek

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ťa ľúto.

Reagovat
minoLFC

nezasieraj web svojími zbytočnými bezduchými komentármi scume

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt tak márny, až to bolí...

Reagovat
minoLFC

sorry, asi som to prehnal ak ťa to bolí...nech ti to pofúka nejaký tvoj boyfriend z fanklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov. Provokovať nevieš, bludy vymýšľaš, zbytočne reaguješ, veci nechápeš... Horší od teba je snáď už len Robo37LFC... Kde sú tie časy keď tu bol mika a jemu podobní

Reagovat
minoLFC

ale no, nebuď naštvaný

Reagovat
smazaný uživatel

*nepoznáš slovo význam a podtext, nevieš pomenovať vec...

Reagovat
honziss

200. pro konec Zoly.

Reagovat
Amos

Paráda .. Žeby Arsenal konečně měl šanci se dostat na první místo ? (i s dohrávkou) .. Jinak Birmingham

Reagovat
Boban

vebrik (17:27): ten Fulham trapnej bráněj jak čůráčci debilní se bojej

fakt perly na livechatu

Reagovat
smazaný uživatel

warriner (16:35): Jeeeeddemmmm Fulham porazte ty Lamky z Londya

-------------

Reagovat
smazaný uživatel

Gol

Reagovat
smazaný uživatel

A další

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba Konečně

Reagovat
Amos

Nééé Chelsea sice zaslouženě.. ale já si přál,aby to Fulham udržel :(

Reagovat
Boban

nejsi jedinej

Reagovat
Amos

no to mi ho vyndej ....

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten druhý gol jde říct jen - pure luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou Sturridge Jooooooooo

Reagovat
Arbiter

Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, tu přihrávku tam dal...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tam měl ale asi být i ten třetí palec nahoru pro smallinga

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem bejt škodolibej...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si mohl být. Kdokoliv, cokoliv, má společnýho s Millwallem si nezaslouží úctu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem to Hahaha, dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

dost dobrej vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je gól roku krásně jsme(díky smallingu) během dvou minut obrátili a po dlouhý době se musí pochválit i ancelottiho střídání

Reagovat
smazaný uživatel

to je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu krásný gol na 2:1 ted je chelski na koni...

Reagovat
Amos

Chudák kluk .. ten se musí cejtit hrozně .. a při tom druhym nemohl nic dělat ..

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Sturridge má účes jako mladý Will Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím, ale chválim

Reagovat
fantomas

Jako ve Fresh Prince?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
vladis271

Všetko, čo rozosmútni mufankov, poteší mňa , ale aj keď sa jedná o výhry Chelsea? Rafa ty zmrd sa pozri akého schyzofrenika si zomňa urobil, vážne ti veľmi pekne ďakujem!

Reagovat
papos182

Ja sem rad za kazdou vyhru Chelsea a Arsenalu, jedine ti muzou pripravit ManU o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Trosky...

Reagovat
vladis271

Toto nie je vtipné

Reagovat
papos182

Tady jde hlavne o Jidase...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to doposiaľ spomenuté nebolo. Btw. Barry na titul asi nedosiahne...

Reagovat
papos182

Sice se ted rozjeli, ale Barry Ferguson na titul opravdu nedosahne

Reagovat
smazaný uživatel

Barry Ferguson nie je Judáš a zo zásady sa hovoria priezviská, nie len mená...

Reagovat
papos182

Neboj, pochopil jsem tvuj puvodni prispevek.

Reagovat
vladis271

Ale aby som sledoval livesport a modlil sa aby sympatický Fulham nedal už gól ruským oligarchom je už trošku moc

Reagovat
papos182

Tak modlit se nemodlim, ale neprozivam to tak jako loni, kdy to byli nasi souperiv boji o titul. Ted spise sleduji Spurs, Villu a ManCity...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale kur*a zase trochu do útoku a nebudem do konce jenom bránit standartky, když vidim jak tam ta obrana s čechýnem zas lítaj vzduchem a ne a ne se dohodnout tak se mi to vůbec nelíbí....

Reagovat
Staenly10

Moyesova zlatá ruka...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Peťane už, nauč tu naší obranu česky když se s ní nedokážeš jinak domluvit jinak za chvíli profackuješ celou obranu.... jinak drogba tam dá ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

tvl mne vychádza tiket

Blackburn - Sunderland X

Everton - Burnley 1

Stoke - Birmigham 02

Wolves - Citizens 2

Reagovat
Amos

Kurna , ale i přes výhru Čukotky doufám v titul pro nás ... myslím,že už je na čase

Reagovat
Chazy

Jeste jednou.. Peterborough

Reagovat
honziss

Dobře to dotáhli, ještě jeden by to chtělo.

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
honziss

Reagovat
Chazy

A pak co na ty Anglie vidime nevzdat se za 0:4 v polocase..

Reagovat
honziss

Tohle fakt nikdo nemohl čekat... Kor když tolik prohrávali nejtragičtější z tragických Peterborough.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trenuje je jeste maldy Ferguson?

Reagovat
Chazy

Uz par mesicu ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měsíc a půl ne?

Reagovat
tomasinho

Tak nějak, Cooper tak je myslím něco okolo šesti zápasů.

Reagovat
fantomas

Eh, už sem tě chtěl kárat za hyenismus a ono toto.

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj Kalou

Reagovat
Boban

Peterborough Cardiff ze 4:0 to takhle po..

Reagovat
Tsigi

Jestli chce Carlo dál hrát tímhle systémem, tak mu prostě chybí Kaká(Rui Costa, Rivaldo) a Pirlo(tady si myslím, že Ballack je schopný to hrát podobně ) , docela mě zajímá, jestli si to uvědomí nebo to nechá tak jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si fulham nezasloužil, takhle to dokáže vyhaluzit vždycky jenom chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea bola jasne lepsia...zasluzila si vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřený tři body, tahle výhra by mohla odstartovat zase novou vítěznou šňůru, ale kdo ví jak to bude vypadat zas příště....Domluva Čecha s obranou hrůza...těší mě, že o naši výhře krásným vlastňáčkem rozhodl borec co hrál za zkurvenej Millwall. A to kolečko hráčů na konci paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, drogba se loučil a zároveň i dával týmu hodinu "jak vyhrávat beze mne" a že to bude záhul...

Reagovat
Arbiter

to kolečko byla nejspíš rozlučka Afričanů a přání, ať se daří... A příště se BUDE hrát na křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Parada CFC, a ted rovnou za titulem

Reagovat
minoLFC

Riiseho bracho

Reagovat
smazaný uživatel

Za druhou půli zasloužené 3 body, Carlettovi vyšla střídání- Ivanovič velký podíl na gólu i velký přínos pro hru, stejně tak Sturridge. Z předvedené hry (hlavně první půle) nadšen nejsem, ale 3 body jsou doma

Tohle vítězství nás může znovu nastartovat

Drogba bude jednoznačně chybět, ale věřím že Anelka a současný Sturridge jej dokáží nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Teší ma akurát Sturridge, ak vám pomohol.

Reagovat
Arbiter

dvě střídání ze tří skvělé, to třetí nic nepřineslo a Cashley tam měl jednu nebezpečnou chybu Aspoň Carletto uvidí, jaký je rozdíl, když se hraje p*ča a když se hraje na "křídla"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za první půlku to bylo tak na -3 body, naštěstí to ivanovič a sturridge rozhýbali a hned se na to dalo koukat když se začlo běhat na tom hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

"Carlettovi vyšla střídání- Ivanovič velký podíl na gólu i velký přínos"

Když máš hráče jako Ivanovič a Ferreira, tak je logický, že bude mít Ivanovič mnohem větší přínos... Vždyť má skoro vždycky asistenci, jeden z nejlepších a nejpřínosnějších hráčů letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřený tři body, tahle výhra by mohla odstartovat zase novou vítěznou šňůru, ale kdo ví jak to bude vypadat zas příště....Domluva Čecha s obranou hrůza...těší mě, že o naši výhře krásným vlastňáčkem rozhodl borec co hrál za zkurvenej Millwall. A to kolečko hráčů na konci paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to kolečko úplný doják

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem moc nechápal spolupráci Čecha s obranou, těch situací tam bylo spoustu.. Nevím jestli ho neslyší, nebo mu nevěří, nebo Petr neřve

Kolečko dobré no

Reagovat
Arbiter

to kolečko byla nejspíš rozlučka Afričanů a přání, ať se daří... A příště se BUDE hrát na křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, protože Anelka se uzdraví, Sturridge není lama a Borini bude na lávce.

Reagovat
Arbiter

Musí Nech mě aspoň chvíli snít

Reagovat
smazaný uživatel

ok mě bude stačit, když bude hrát Žirkov v základu, ale v záloze

Reagovat
Arbiter

to by mi jako taky stačilo...

Reagovat
Arbiter

jinak Ancelotti: 'I think in some matches we can change the system, we can use the wing in some matches if there is not space in midfield sometimes. Sturridge can play, it depends on the matches.'

Takže příští zápas křídla Na přípravu má deset dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Ja milujem tie jeho interview...

Reagovat
Arbiter

teď tak trochu nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Si to prečítaj ešte raz. Nepríde ti to vyjadrovanie komické? Matches matches matches

Reagovat
Arbiter

já to tak důkladně nestudoval, pouze to přelítl Každopádně jeho angličtina je furt nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože štěstí, už jsem skoro zapoměl co to je, moc se mi líbil Sturridge i Kalou poslední dva zápasy nevypadal špatně škoda že odjíždí. Ale posílit by to určitě chtělo, hlavně kvůli tomu případnému zákazu. děkuji blues

Reagovat
Arbiter

Kalou byl dnes Mr. Invisible, až se na hřiště dostal třetí útočník, tak se objevil...

Reagovat
smazaný uživatel

s tím posílením, borini na 4 zápasy postačí jako případná náhrada a kdyby náhodou tak v rezervě čekají další, neposiloval bych..

Reagovat
vladis271

BLUE IS THE COLOR, CHELSEA IS THE TEAM

Reagovat
vladis271

ou niéééééé, moje alterego začína preberať kontrolu nad mojím telom, v prípade, že sa v budúcnosti stanem fanúšikom Russian Oligarchs, vedzte, že som statočne vzdoroval

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsi ještě native scouser, takhle to v hymně není

Reagovat
Arbiter

nějak rozliš své alterego na EF, ať se s ním můžu bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bent ale jede úplná jistota gólů jeden za druhým MS bysi zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná istota sa netrafila s výnimkou víkendu, keď to konečne zlomil, ani nepamätá.

Reagovat
Arbiter

Ferreira dneska byl špatný Ancelottiho vtip, to samé střídání Žirkova, ten snad ještě ani pořádně zápas nedohrál...Musím ho ale pochválit za střídání (zbylé dvě), ale takhle ta sestava měla vypadat už od začátku Drogba Doufám, že se mu bude na APN dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě Ivanovič to oživení přinesl ale Ferreira nehrál nikterak špatně

Reagovat
Arbiter

ne? Někdy z půlky poloviny soupeře cent do vápna s tím, že snad se tam něco újme, první gól jednoznačně jeho, spoustu ztracených balónů...Navíc strašně pomalý a pasivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mě taky nepřipadal špatnej. V obraně nic moc, ale směrem dopředu dneska celkem dobrej do kombinace.

Reagovat
Arbiter

nevím, já ho mám rád, ale dneska mě prostě nepřesvědčil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano u gólu zaspal, to je fakt, ale jinak většinu prvního poločasu patřil k těm lepším a aktivnějším... Neříkám že hrál skvěle, hrál na svoje možnosti, ale označit jeho dnešní hru za špatný vtip mi přijde trochu nadnesené, nemyslíš?

Zlob se na mě, kul na mě očima, kdovíco ještě, ale nějaký extra velký rozdíl mezi hrou jeho a Žirkova nebyl

Reagovat
Arbiter

ten zase byl jistotou dozadu...A ve předu na něj čekal Mr. Invisible...Ale jako je možné, že hra obou beků byla ovlivněná tím, že většina balónů se táhla středem...

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu byl dobrej, je fajn vidět, že máme za Ashleyho spolehlivýho náhradníka

Reagovat
Arbiter

který vypadal do zadu jistějí, než Cash...

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley je mírně z formy, jinak je dozadu skvělej A to že má být náhradníkem na LB se nijak nevylučuje s tím, že může nastupovat v záloze...

Reagovat
Arbiter

šak jo

Reagovat
Arbiter

navíc on NEMÁ být žádnou náhradou za beka, on má být v základu v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

to sem trochu nepochopil s tim Ferreirou,ale hlavne ze to otocili.Jinak ten diamant nevim nevim,za stridani ale kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Chelsea

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a taky jeden pro Žirkova, kterej teda vůbec nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamal, to je fakt...

Reagovat
Arbiter

zní to trochu ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi se zchladit chladic....

Reagovat
Arbiter

takovou reakci vidím po hodně dlouhé době...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Modric

dufam ze sa coskoro dostane do starej dobrej formy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ budú hrať s Kranjčarom obaja, tak nech, ale nech to Redknapp nestavia ako dnes

Reagovat
KnoxXx

350. pre Brums

Reagovat
smazaný uživatel

A osobitne pre Jeroma, ktorého som tu ako sám kôl v plote chválil. Zaslúži si.

Reagovat
KnoxXx

ja stale chvalim a aj budem chvalit chucha, mojho oblubenca, aj ked mu to tam zial moc nepada, ale platny pre tim rozhodne podla mna je

Reagovat
smazaný uživatel

Ubehá to a je nebezpečný, ale zadrbal už slušné veci a nepadá mu to tam. Ešte veľa mu chýba k tomu, aby som ho tak chválil, ale snaha sa tiež cení.

Reagovat
KnoxXx

mne sa jednoducho jeho styl hry velmi paci, snad mu to tam zacne padat a rozhodcovia mu tie goly aj uznaju..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa musí páčiť...Len by to chcelo aj efektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

nejlepší je tiskový mluvčí

Reagovat
smazaný uživatel

škoda slov...ode mě by dostal padáka na hodinu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tak...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.facebook.com/#/group.php?gid=226397903747&ref=ts

kdyby měl někdo zájem tak ať se přidá, děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Brummies

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, to neni možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Nolan má nejspíš nějaký psych. problém, rozvod s manželkou nebo co já vim. Působí strašně frustrovaně - plus zbytečný fauly a diskuze s rozhodčim a to už proti Sheffieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si. Třeba ho jen sralo, že nevedem, protože nic jinýho se ani čekat nedá. Mě mrzelo to stažení Taylora ze hry, nikdo nedokáže kopnout standardku tak, jako on, Enrique i Jonas to pak kopali příšerně. I Smudge byl dnes nějak bez šťávy, občas si udělal oblíbenej skluz, ale že by byl nějak vidět Ztracený dva body, Rangerovi to tam mělo spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj, ako hrá Ranger? Na ME U17 sa mi páčil viac než Welbeck s Delfounesom

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál asi 10 minut, moc toho nestihl. Ale rozhodně předvedl víc než Ameobi, který střídal na 30min. Stejně, možná ješě více talentovaný než Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to aj bolo vidno, že na to má... Inak vďaka obom, myslel som to z globálu, nielen dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Na svůj věk vypadá hodně dobře. Nedávno dal svůj první gol, ted poslední dobou moc nehrál, protože byl v NU na hostování Harewood, ale dnes zase mohl rozhodnout zápas jako střídající. Nakonec to Bywater s neskutečným štěstím vytáhl. Hlavně je ale silnej na balonu i ve vzduchu, chybí mu jen troška klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Enriquemu ty centry dnes celkově vůbec nešli. Za Jonase měl jít kolem 60' Pancrate/Ameobi/Ranger. Aneb co Čech, to trenér Smudge dost neviditelný,ale nekazil. Společně s Nolanem je ve středu zálohy Savage a spol docela přehráli. Každopádně bod zahránili Derby Bywater a Addison. Skvělý výkon Magpies vstřelili posledních 6 zápasů vždy po 2 gólech, tak to někdy přijít muselo

Reagovat
Tsigi

stálo mě to 500 vždycky si říkám nemá to cenu za 1,4 a pak to tam stejně nacpu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla obvzlášť smůla. Výborný výkon hostujícího golmana a dvě břevna

Reagovat
smazaný uživatel

Hru na výhru si představuju přece jen trošku jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy toho Manciniho asi fakt nemá rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ako na zavolanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje niekto tú špagetovú holomajznu? Ak áno, tak potom niečo ako súhrn k prvému polčasu hodte sem, pravdepodobne sa dostanem až k tomu druhému. Vopred dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si dal Berra vlastnák. Před chvilkou Bellamy přestřelil z metru. Jinak Zabaleta vlevo, Petrov vpravo, hra docela vyrovnaná v prnvích 25 minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

Seems like fun...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Petrova je mi tam líto, ale obdivuju to, jak je aktivní, pořád se nabízí, jako jeden z mála.

Reagovat
Tomekcz

Bellamy ze 3 metru nad ale Tevez pekne vypracoval

Reagovat
Tomekcz

Tevez jede

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz Tevez gol...tecovana strela

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Wolves je aktívnejšie.

Reagovat
Tomekcz

no prvnich 25 minut meli opticky vic ze hry, ale sance nemeli, ted uz City zacinaj kontrolovat hru a dali i gol, ted zas cekaj na protiutoky.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ze Wolves byli aktivnejsi, s tim rozdilem, ze se dostali do jedine sance po chybe ricahrdsa a man.city meli asi 6 tutovek..skoda,skoda ze bellamy nedal z dvou jasnych sanci gol..pak uz sem myslel, ze ta Robinhova strela tam padne..

Reagovat
smazaný uživatel

City dobre

Reagovat
honziss

Robinho na lávce... Odchodit dva zápasy ve třech dnech bude pro něj asi velkej problém. Nějak se mi nechce věřit, že by ho Mancini dobrovolně posadil na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Bellamy je bohužel lepší než Robinho...DOkázal to i v minulém zápase a proto asi dostal příležitost od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

arabaci jsou k porazeni...podme Wolves!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nj...zatiaľ nič moc od nich

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

to nemela byt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

400. pro Jakuba Železného

Reagovat
honziss

To jsi trochu netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

spíě si chtěl napsat: 400. proti Petru Čechovy ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
honziss

400. pro Scotta Parkera.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin

Reagovat
honziss

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zareagujte si pod Kováča a stovku máš istú, zadara a s jedným istým odo mňa...

Reagovat
smazaný uživatel

Doyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

break Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor .. Pochválí a přitom krásně suše zhodnotí předchozí zpackanou střelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitos zacina radit, to se mi zacina libit Hold blbci v United no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Rooney je lepší a spolu hrát nemohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky myslel misto Berbatova a jemu podobnejch...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radši nemysli, když tomu nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez a Rooney by spolu hrat NEMOHLI???..haha..zajimavy ze dkyz spolu hrali,byl to nej utok v PL+jeste Ronaldo..kdyz hral v utoku Tevez,Rooney vyhrali ligu mistru..pak zacal hrat Berbatov, kterej se tam podle me sbsolutne s jeho hrou nehodi, takze tevez udelal dobre, ze odesel, mozna za lepsim..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty už vôbec...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, hlavne ze ty vsemu rozumis..Rooney stejne tedka hraje na hrotu a Tevez by mu delal takovej podhrot..

Reagovat
smazaný uživatel

Poď poď, ešte. Nie si ty pre zmenu herbagovo alter ego? On vie o ho*ne veľa a nebojí sa to rozpísať, ty tiež, akurát že vieš o ho*ne ho*no... O to horšie to potom vyznieva. Na túto tému som diskutoval už toľkokrát, že toto mi už nestojí za rozčuľovanie, keď niekto nechápe sám, nemá to cenu. Nemyslím, že práve ty si tá úrodná pôda, na ktorú by sa oplatilo zasiať...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
Chazy

Proc je tu tolik lidi, kteri nechapu, ze kdyz nemaji nazor, tak by se v diskuzi nemeli vubec vyjadrovat.

Reagovat
Arbiter

"hmmm" není názor?

Reagovat
Chazy

No v porovnani s tebou mozna i jo:)

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze se to tu pekne rozjelo

Reagovat
Arbiter

od chazyho to neberu jako urážku

Reagovat
smazaný uživatel

pro me byl u united lepsi a ucinejsi Tevez nez Berbatov...tod vse..

Reagovat
Arbiter

kdo je tod?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

toď je slovo v českým jazyce..

Reagovat
Arbiter

ty vytváříš slovník spisovné češtiny?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses vtipnej az to boli..

Reagovat
Chazy

Ne, to ty.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

No vzdyt je kouzelne k smichu

Reagovat
Arbiter

ale to jo, jen marně hledám narážku na Arbitera

Reagovat
Chazy

Proc u me?

Reagovat
Arbiter

že jsem si na to u tebe zvykl

Reagovat
Chazy

Jsi vsimavy

Reagovat
Arbiter

ale ještě jsem nepřišel na to, jaký to má smysl Ale postupem času na to přijdu, aspoň myslím

Reagovat
Chazy

Hlavne ze te to zere

Reagovat
Arbiter

Že máš narážky? Věru ne Intuice mi říká, že to nemyslíš vážně

Reagovat
Chazy

Aaa ta povestna zenska intuice

Reagovat
Arbiter

u chlapů je to ale vzácný jev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak mi prosím tě řekni, jak můžeš tvrdit, že "toď" je slovo v českém jazyce, když to není žádné slovo

Reagovat
smazaný uživatel

:Dvubec..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam,ze je to slovo spisovne cestiny, jen ze u nas se mluvi narecim, coz je nespisovny jazykovy utvar uzivany pouze mluvcimi z urcite geograficke oblasti.

Reagovat
Arbiter

"toď" NEEXISTUJE! Maximálně ve slovníku FedeXovy češtiny...Když už, tak "toť"

Reagovat
smazaný uživatel

to taky není spisovně, i když sem si to celou dobu myslel

Reagovat
Arbiter

není to spisovné, ale existuje to a používá se to, např. "toť otázka" nebo "toť vše"

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, u nas se pise s d..

Reagovat
Arbiter

zajímalo by mě, odkud pocházíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem mestak..

Reagovat
Arbiter

mě zajímá oblast, kraj, nemusíš přímo vesnici a číslo domu, stačí okres

Reagovat
Arbiter

zajímalo by mě, jestli ještě odpoví

Reagovat
smazaný uživatel

je to u horni bevy..

Reagovat
Arbiter

pokud myslíš horní bečvu, tak se tím sám přiznáváš, že "toď" patří do FedeXova českého jazyka nebo "JaZyKa KtErÝ PoUžÍvAjÍ" kamarádi

Reagovat
smazaný uživatel

jojo..

Reagovat
smazaný uživatel

jeno me udivuje, jak ty to vis..

Reagovat
Arbiter

asi proto, že kousek odtamtud jsem taky...A jen bych ti chtěl říct, že když to používáš na icq, neznamená to, že je to místní nářečí

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim,ale ze mi prarodice tak mluvi, tak sme to chytl od nich..

Reagovat
smazaný uživatel

In your face Arbiter!

Reagovat
smazaný uživatel

hezky, odkaz na hymima ::biggrin: LOVE IT

Reagovat
Arbiter

když někdo říká "na schledanou" nebo "na zhledanou" neznamená to, že je to nářečí a že se slovo na shledanou bude psát tak, jak to někdo vyslovuje

Reagovat
smazaný uživatel

jo beru.diky za poucku..

Reagovat
Staenly10

... Docela smůla pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

ty si z horní bečvy?

Reagovat
Arbiter

to bylo na FedeXe nebo na mou maličkost?

Reagovat
smazaný uživatel

na fedexe, ty si taky z horní?

Reagovat
Arbiter

to ne

Reagovat
smazaný uživatel

z Hutiska..

Reagovat
smazaný uživatel

hh fakt? já taky

Reagovat
smazaný uživatel

jak se jmenuješ?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

to sem psat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

hraješ za dorost nebo za starší?

Reagovat
Arbiter

za žáčky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš pravítko?

Reagovat
Arbiter

jsem prapůvodně matematik, myslel jsem si, že to mám v oku

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem to právě taky vždycky používal v domnění jak to není spisovné a teď se KVŮLI VÁM dozvím takovou srdcervoucí pravdu. V zájmu zachování své image spisovně mluvícího člověka škrtám "toť" ze svého slovníku

Reagovat
Arbiter

ale jako básník amatér bys ho ve svém slovníku nechat měl

Reagovat
smazaný uživatel

Leč pravdu díš, milý brachu. Není nad původnost, každý po ní touží. Všichni chodí přes most, tak já půjdu louží...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kdyz to tvrdi arbiter, je to urcite pravda..pochybuju ze vsechny slova nareci najdes na netu..

Reagovat
smazaný uživatel

tož také fajné nářečí máte, však?

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně není...asi myslíš toť, ale tím si taky nejsem jistý jestli je to spisovné

Reagovat
smazaný uživatel

no a já teď marně přemejšlim, jestli kdyby mi to vyskočilo v práci tak to opravím, nebo nechám... ale určitě bych to minimálně změnil na to "toĎ"..

Reagovat
smazaný uživatel

já po dnešním poučení, kterého se nám dostalo asi taky

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, chtěl jsem napsat toŤ .. a mezitim mám výše "domorodé vyjádření"

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem poslal email šéfovi a toť není spisovné, dialekt už ano

Reagovat
Arbiter

je to zastaralý výraz, literární...Teda aspoň myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si to rozsekl

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

No o United se opravdu nezajimam ty znalce

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímat se a chápat je pořád velkej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si nechte jalovyho Berbatova, dyt to i ten Owen je lepsi ... Ty nechapes

Reagovat
smazaný uživatel

presne..kdyz kritizujete Robinha ze odchodil dva posledni zapasy,tak co potom delal Berbatov celou minulou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mají kluci pravdu, tak jim nepleťte hlavu vašimi bláboly...

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel štýl hry a to, čo predvádza Robinho. prosím, aspoň ty sa k tým blábolom nepridávaj, to je fakt na povraz...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna od tebe sem čekal, že tam tu ironii rozpoznáš... Zklamal si mě, slovenský bratře

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, tak toto bola ťažká irónia, na toto by si tu musel byť "profláknutejší" a žiadať jej pochopenie nie o takejto hodine...

Reagovat
Arbiter

plus smajl

Reagovat
Arbiter

taky jsem se podivil, že to nepoznal, pro příště by to chtělo do zásoby nějakého smajla

Reagovat
smazaný uživatel

no původně sem to měl v plánu, ale to by bylo moc easy a chtěl sem aby si trošku namáhal tu svoji východňáckou hlavičku Jinak já si v ironii docela dost frčím, tže to se mnou někdy nebudete mít úplně snadné

Reagovat
smazaný uživatel

Odteraz už áno

Reagovat
Arbiter

tohle nebylo až tak těžké, ovšem vzhledem k tomu, kolik je hodin...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no nic borci, zatím se tu mějte (jdu shlédnout poslední díl Californication, snad bude stát za to ) a snad se zase někdy potkáme v diskusi o nejkrásnější hře na světě

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej styl..

Reagovat
smazaný uživatel

dík, já vím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně prosím tě, Berbatov když nemá střeleckou formu tak to hned znamená že nenahrává, že přes něj nejde každá akce, že dokáže podržet balon, je vlastně úplně neschopnej. Lepší by bylo kdyby běhal sem a tam jak Tevez, když to samo zvládne Rooney sám.

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy ze 2 roky zpatky to byl nej utok v PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Znám dva lidi, co si to nejspíš myslí. Tebe a Teveze.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo od tebe hrubé

Reagovat
smazaný uživatel

je jich vic, mozna ted uz ne, protoze teveze berou jako zradce, ale kdyz byl v Utd a sedel na lavce, fanousci chteli aby hral misto Berbatova...

Reagovat
smazaný uživatel

"fanoušci" chtěli ..

Reagovat
smazaný uživatel

a bylo jich hodne

Reagovat
Tomekcz

Nahodou me prislo ze si spolu rozumeli vic nez Rooney s Berbatovem, ale je fakt ze Wayne potrebuje nekoho kdo mu ten mic rozda.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vracia úder...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše Tevéz didrbal zatiaľ akciu sezóny. Tá Petrovova lopta nemala chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla doslova geniální, to se nedá jinak popsat. Ani nezvedl hlavu a najednou přihrávka, po které mi spadla brada

Reagovat
Tsigi

Mancini si jede pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

To hádam nie, tak ako som to spomínal, asi by ma vystrelo... Ja nechcem Inter v PL mám ho dosť aj v SA.

Reagovat
Arbiter

nemyslím si, že to bylo myšleno vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj. Ak to takto pôjde ďalej, tak sa začneš strachovať i ty

Reagovat
Chazy

Stoke venku a Wolves kdekoliv, podle toho nejde soudit

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

tak za Hughese remizovali s treba doma Burnley,Hullem a s Boltonem venku..

Reagovat
Chazy

Tady ale nikdo neporovnava Hughese a Manciniho, tak co to sem cpes

Reagovat
smazaný uživatel

cpu to sem proto, ze to vypada, ze s Mancinim na to maj..

Reagovat
Chazy

Ale oni driv taky porazeli tymy jako Portsmouth a Blackburn. Soudit podle dvou zapasu je trosku mimo... jestli na to maj nebo nemaj uvidime za par mesicu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasny, ale na rozjezd celkem slusny..vyhrat o 3 goly se Hughesovi letos nepovedlo za pul sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúdim, len vravím, že ak to takto pojde ďalej (to je dôležité) tak sa "máme na čo tešiť"

Reagovat
Tsigi

vážně to nebylo ale do 4. místa bude to bych se vsadil

Reagovat
Arbiter

o co?

Reagovat
Tsigi

nejradši s tipsportem a o peníze jen musím zjistil, jetli něco takovýho vypisujou

Reagovat
Arbiter

to já bych se vsadil tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

že se má vsadit se mnou, řekni, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, le treba dohodnúť dobré výstupné podmienky nech to stojí za to...

Reagovat
Arbiter

škoda, že už tu Tsigi asi není...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, však mu to môžeš pripomenúť aj inkedy.

Reagovat
Tsigi

ještě tady je, když budeš mít dobrej nápad, tak se klidně vsadím

Reagovat
Arbiter

hmm, klasika přezdívky? nebo něco tvrdšího?

Reagovat
Arbiter

mě totiž teď v noci nic nenapadne, mám myšlenky už pouze na knížku, kterou si před spaním otevřu

Reagovat
Tsigi

zůstal bych u klasiky dáme si čas na rozmyšlení až se někdy zas potkáme nahodíme náš návrh du spát zdarec

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem keby bolo CITY na 3. mieste bola by to nádhera

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Se ještě budete divit "modrásci"

Reagovat
Arbiter

uvidíme

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní PL se mi zatím hodně zamlouvá, nikdo nedá nikomu nic zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda týmům BIG4 se moc těžko vyhrává venku

Reagovat
Staenly10

Tevéz teď má nějakou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po polovině vidím na sestup určitě Burnley sice vyhrávali doma, ale už jim dochází elán, potom asi Wolves, protože v některých zápasech hrají opravdu absolutní nic a třetí buď Hull nebo Portsmouth

Reagovat
Arbiter

No nic, jdu si přečíst pár desítek stránek z knížky a spát...Dobrou noc EF A Tsigi, až mě něco napadne nebo až něco napadne tebe, vyhledám tě (vyhledej mě) a řeknu ti to (řekneš mi to)

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo niečo napadne mňa a poviem vám to obom Dobrú.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini si to hezky dává . Dá tomu konečně nějakou taktiku a můžou být hodně vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, nakonec misto Brigde bude hrat Garrido a Nikoho nebude potreba kupovat..

Reagovat
Chazy

Jeste pod nim nehrali tezkej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, tak ale hodne golu dostavali i od tymu z konce tabulky...z Hughesem za posl. tri zapasy skore 7:9..a s mancinim najendou 5:0..takze defenziva urcite o hodne lepsi..a to nehrala v nejsilnejsi sestave..co sem za ty dva zapasy videl, tak sice zmena stylu, ale to muze byt zpusoobeny taky postradanim SWP, takze sem na manciniho zmenil trochu nazor a doufam,ze city letos dovede do LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim na to nemáte dost trapný výkony co by jte tam hledali jenom pro ostudu musíte mět trochu vyrovnaný výkony letos tak šestý misto vic od toho nečekej

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze proti tymum z B4 to byly vsechno dobry vykony..a ty posledni dva zapasy jen ukazka, jak hrat na jistotu proti slabsim tymum na 3 body,sice fotbal nic moc, ale jak rikam, daji se tak lehce ziskavat body tem horsim tymum..jinak sem hdone zvedavej, jakou taktiku zvoli Mancini do uztkani s B4,Tottenhamem, nebo aston villou, tam si myslm bdue prosazovat typickou kridelni hru city..jinak kdyz mluvis o trapnych vykonech city, tak sem videl jedinej, a to proti Tottenhamu..takze rikam to, ze city urcite maji na 4 misto a myslim, ze i na vyssi pricky..

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela možný je tam ale velká tlačenice a to vubec nepochybuju že Liverpool je do konce Unora zpět tak nevím na čí ukor se tam vmáčknou letos to bude do posledniho kola aspon nebude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Ano, jen pojďme udělat ze zápasu s nováčkem aférku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fajnšmejkry z tábora hammers:

Zola: "In the second half we played really well against a very strong team. We were pushing them and they were struggling but when you have a team with the quality they have they can score at any moment. If we keep this spirit we can do important things.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt smiech cez slzy... Ten musí byť tak slepý, alebo tak klamať samého seba, že sa to už viac snáď ani nedá. Žerie mu tie kecy vôbec ešte niekto...? Nemyslíma. Ani hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

No comment.

Reagovat
smazaný uživatel

Zachovává si pozitivní myšlení, to je velmi důležité Někdy mám pocit, že i kdyby po naprosto příšerném výkonu prohráli třeba s Hullem 0:5 tak tam bude pořád hledat nějaké pozitiva (třeba to, že nedostali ještě větší náklad)...

Reagovat
fantomas

Takže Zola jede pořád na titul a hráči hrajou o záchranu. To je maglajz.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271
Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta svetlice tam ?

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se panu Tevézovi za řeči, ktery jsem o něm vedl. Je vidět, že potřeboval čas na rozstřílení.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Big Eck

Reagovat
smazaný uživatel

konecne chelsea vyhrala

Reagovat
tomasinho

600. pro Sparkyho a Bellamyho na Anfieldu .

Reagovat
smazaný uživatel

Craig se vracet nebude, když už tak víc do minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Zítím úplně bez šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je buh bravo Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně hrál celej zápas velký houno.

Reagovat
minoLFC

veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi štastná výhra a veľmi dôležite tri body

Villa bola lepšia, my sme z hovna uplietli bič, ale taký je futbal

nič moc herné zlepšenie ale aspoň sme vyhrali

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

prvni pule jeste jakz takz sla z nasi strany, ale druha byla tragikomicka - prihravky na nikoho, nulovej pohyb, hromada chyb...ruka ve vapne z Insuovi neohrabanosti, ten faul Skrtela...psycho, letosni klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

El Ninoooooooooooooooo...hrali jsme sracku a AV si prohrat rozhodne nezaslouzila, ale takovy je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Torres Reina Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu smajlíkama nezměníš v lež.

Reagovat
Liquid

Liverpool hrál úplný h**vno a Villans taky, nechť projdou do LM Citizens a Spurs

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hrál neskutečný hovno, ale ukázal, že je prostě prvotřídní střelec. Kdo mě opět naštval tak byl Dirk, kterýmu nic nejde. Jakmile přišel Škrtel na hřiště, tak sem si řikal, že to je v hajzlu, za 2 minuty se moje slova málem potvrdila za nakopnutí Milnera měl jít ven. Díky za to, že máme v bráně Pepeho, kterej chytil 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak se to dá zhodnotit

Reagovat
supervizor

Kruté pro Aston Villu.

Nicméně O'Neillovy reakce , pobavil mě

Reagovat
Counter

to on vždycky, skáče jak čertík z krabičky

Reagovat
smazaný uživatel

Torres to je zabiják

1 šance = 1 gól ................ tak to má bejt

You´ll never walk alone

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě kanonýr pravěj střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jedna sance,jeden gol...achjo...takovehle zakonceni mit Agbonlahor,tak je to nejlepsi utocnik na svete... skoda,sance byly...toz snad priste...Oneill a Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzáci... Villa to mohla mať, aj remíza bola spravodlivejšia než toto. Ale musím uznať - Torres je ten rozdiel. Že hral veľké smradľavé je jedna vec, ale tú šancu premenil zabijácky, tak ako to vie len zopár vrcholových útočníkov.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne trosku stastia co povies?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, je tady zase leden a je tady zase ta stará dobrá Villa....

Reagovat
r.mrazik

hmmm,herne to tak spatny nebylo...ale to zakonceni

Reagovat
Kapřík

Toho se obávám už tak dva měsíce .

Reagovat
honziss

Hej tomasinho, v šest u radnice znamená v šest u radnice!

Reagovat
r.mrazik

nerozciluj se...za zpozdeni ti koupi urco kytku

Reagovat
honziss

Jako abysme s kubysem museli půl hodiny mrznout v domnění že se ukáže, to jako si mohl odpustit.

Reagovat
fantomas

Takže ste měli rande ve dvou?

Reagovat
honziss

No jasně.

Reagovat
fantomas

Ne, on nakonec dorazil, že jo? Dej mi facku když tak.

Reagovat
honziss

Facka.

Reagovat
tomasinho

Psal jsem Kubysovi, že zvracím a mám teplotu.

Reagovat
papos182

Stesti se konecne priklonilo. Ze by to byl zlom krize? Tohle by mohla byt ta spravna vzpruha na sebevedomi. Uvidime proti Tottenhamu...

Ale jinak prijemna zmena pres Vanoce neztracet

Reagovat
smazaný uživatel

dosť nespravodlivý výsledok, ale LFC si po mnohých smoliarskych zápasoch v tejto sezóne (Lyon doma aj vonku, Birmingham...) zaslúžil kusisko šťastia, aj keď svojim výkonom zrejme nie, ale tri body sú v tejto situácii neskutočne dôležité

Reagovat
Tomekcz

tohle zas Villu odrovna, takovy sance co si dovoli zahodit proti Liverpoolu Torres to dneska Gabymu ukazal bohuzel

Reagovat
fantomas

Hull zase začal hrát dvacet minut před koncem a má bod. Je mi z toho na blití. Ale Bolton si za to může sám. V závěru se sesypal jak domeček z karet. To, co pak předváděli - no málem sem si okousal všecky nehty, co vám budu povídat. Koledovali si o třetí gól, ty ďoury, ach. Nicméně co mě potěšilo, je to, že Bolton zase všem ukázal, že ve vzduchu je prostě nejnebezpečnějším celkem ligy. Skoro žádný centr nevyjde jen tak vniveč, u obou branek byl klíčový přesný a cílevědomý nákop. To maj Trotters zkrátka propracovaný do detailu. Klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull tohle prostě umí. Nicméně 2:0 holt není nikdy zcela uspokojivý stav.

P.s. Za rok budem nejnebezpečnější my. Carroll a Guthrie se o to postarají.

Reagovat
fantomas

Já vim, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bych se o Bolton nebál. Dvě výhry a jste desátí (nevím teda s kým jsou ty dva zápasy)

Reagovat
fantomas

Jsou dva venkovní, no. S Arsenalem a Sunderlandem. Aspoň tři body jsou povinností.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantíku, že už fandíš víc Boltonu než Arsenalu?

Reagovat
fantomas

Ani ne. Teď jsem ho viděl po dlouhý době. Už se ale těšim na vzájemnej souboj.

Reagovat
terry

Ale je fakt, že Bolton tu prožíváš mnohem víc. Přijde mi, že když seš tu, koukáš na Bolton. Když tu nejsi, hraje Arsenal..

Reagovat
Staenly10

A halvně z Boltonu má radost. Ale přijde mi,že když vyhraje Arsdenal,tak si na tom fantík vždycky něco najde

Reagovat
Counter

doplnil bych ti tam slovo "kritického" nebo "špatného", ať je to víc zřejmé

Reagovat
Staenly10

Tak to sem věřil,že každýmu dojde...

Reagovat
fantomas

Tady je důvod prostý - Arsenal je můj top top tým, takže mám přirozeně touhu shledávat ho dokonalým. A když to nejde, ty mouchy pěkně označim. Kdežto o slabinách Boltonu moc dobře vim a vědí o nich všichni, takže tam si jen užívám to, co mi Arsenal nedává. Když se podíváš na Trotters a pak na Arsenal, zjistíš totiž, že si právě koukal na dva úplně odlišné týmy. Takže tomu říkejme třeba kompenzace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Ale občas to vypadá,jako by si z tý výhry Arsenalu neměl ani radost...Ale chápu,jak to myslíš

Reagovat
fantomas

Tak občas to ani nejde. Pochybuju třeba, že scouseři dneska budou nadšení z vlastní výhry. Občas prostě těší jen ty tři body a nějaké maličkosti. Tak to u mě občas (poslední dobou, přiznávám, docela často) bývá. Předpokládám ale, že nejsem sám.

Reagovat
Staenly10

Tak kdyby takhle jako LIve dneska vyhrála třeba Slavie,tak bych radost měl. Určitě bych k tomu vypsal chyby a zkritizoval,ale převládala by radost,což u tebe neni poznat...

Reagovat
fantomas

Občas si i nahlas oddychnu, to zas ne, že bych byl takovej morous. Ale na druhou stranu mi zas přijde zbytečný donekonečna obdivovat techniku Van Persieho, mozek Fabregase a rychlost Walcotta. Rozumíš, co tim chci říct? Sám jsem k sobě dost sebekritickej a podobně se chovám i vůči Arsenalu, kterej je taky mou nedílnou součástí. Jasněže vevnitř mám ten radostnej pocit, ale napovrchu mám to nutkání ukázat na chyby - protože jen jejich vymýcením můžeme být lepšími, dokonalejšími, dokonalými. Radši než chválit stokrát pochválené proto budu kritizovat a snažit se nabízet možná řešení a ukazovat cestu, kudy je dle mě třeba se vydat.

Reagovat
Staenly10

Chápu to,co se fotbalovýho hlediska týče,sem taky na sebe hodně krityckej ... Jenom to prostě občas působí "chladnokrevně". Aco se tý Slavie týče,tak je to trochu něco jinýho no,protože těch chyb je tam výrazně,ale výrazně víc,takže mam pak z toho jakoby větší radost.

Reagovat
Staenly10

*kritickej

Reagovat
smazaný uživatel

Choď už spať, kritYka chce kumšt...

Reagovat
Staenly10

Opravil jsem se

Reagovat
fantomas

No, dobrou.

Reagovat
fantomas

To asi proto, že ho mám možnost sledovat jednou za uherskej rok. Tak sem pak rád už jen proto, že se na ně můžu koukat a sem v euforii. Navíc dneska mě nezklamali (70 minut), takže sem spokojenej.

Reagovat
Staenly10

Komu budeš víc přát?

Reagovat
fantomas

Budu si přát pěknou podívanou, hodně gólů a takovej výsledek, jakej si průběh zápasu zaslouží.

Reagovat
Staenly10

No přeci jen,pro oba týmy je každej zápas důležitej (pro Arsenal aby prohnal CHelsea a MU a pro Bolton o záchranu),takže by ti výtěství jendoho týmu mohl kazit zklamání z dalšího.

Reagovat
fantomas

Jo, a remíza zas nic neřeší. Člověk si nevybere. Tak ať každej tým aspoň předvede své maximum a vyhraje prostě ten lepší. Pak budu v rámci možností spokojenej.

Reagovat
terry

výtěství

Reagovat
Staenly10

... Překlep . Sice jsou prázdniny,ale tohle ještě vim

Reagovat
terry

To je ale dvojitej překlep.

Reagovat
Staenly10

Ještě "í" místo "ý"...

Reagovat
Staenly10

co to melu ... Nech mě,sou prázdniny

Reagovat
fantomas

A pak, že to prej ví.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
fantomas

Chlape - je to "vítězství".

Reagovat
Staenly10

Mslel jsem si to ... Ale radši už sem nic nepsal,abych zas nenapsal nějakou blbost

Reagovat
fantomas

Jo tak ty sis to myslél. Záslužné.

Reagovat
Staenly10

To je tim,že si to po sobě nečtu ... Ale radši už půjdu spát

Reagovat
fantomas

A na mě (hore) už nereaguješ?

Reagovat
Staenly10

Toho sem si ani nevšiml

Reagovat
Staenly10

3 body povinností? Bolton by je určitě potřeboval,ale zas tak reálně to nevidim...

Reagovat
terry

Povinnost = potřeba

Reagovat
fantomas

Proti SAFC jim věřim. S jejich stylem neni moc rozdíl, jestli hrajou venku nebo doma, a nynější Sunderland by se měl v jejich situaci porážet. Žádný kompromisy ani leky.

Reagovat
Staenly10

Tak Sunderland je letos v celku nevyspitatelnej,ale pokud bude Bent a Jones plně fit,tak si myslim,že to "obrana" Boltonu bude mít hodně těžký. Zvlášť doma mi přijde Sunderland silnej.

Reagovat
Liquid

Cože? Bolton vedl 2:0 měl sem to za hotové, to sou šašci, ať spadnou

Reagovat
fantomas

Mlč huso.

Reagovat
Liquid

Opakovaný vtip není vtipem koho už porazit doma než Hull ?

Reagovat
fantomas

To se nepovedlo ani ManCity (taky je tím pádem na sestup?) a málem ani tvý božský Chelsea. Jasně, měli vyhrát, ale tyhle kecy si stejně můžeš nechat od cesty.

Reagovat
Liquid

City vítězství sebral rozhodčí nesmyslně nařízenou penaltou, mě šlo o to vést 2:0 a ztratit to s týmem jako Hull doma, stalo se, ale přijde mi to hlavně v jejich situaci dost hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton býval vždy takový fotbalový Robin Hood, (to je něco jako Jánošík)

Reagovat
fantomas

No letos jim je spíš Wigan, Boltonu se to zrovna nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

on si na to zase vzpomene, to je v tom klubu už tak nějak zakodováno, proto nesnáším zápasy na Reeboku....

Reagovat
fantomas

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa si vybrala štěstí doma proti Tottenhamu, Liverpool si vybral štěstí na Ville, takže logicky mi vychází na přítí týden nezasloužené a štastné vítězství Spurs na 'Anfieldu...

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to zas až také prekvapenie nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Modrič?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude, prečo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

důležítější bude, aby hrál Lucas....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Ano, to bude.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool = největší haluzáci na světě

Reagovat
smazaný uživatel

kvôli jednému zápasu? zaujímavé vyvodenie záveru

Reagovat
smazaný uživatel

konecne!!!

Reagovat
Staenly10

Pro Live hodně šťastná výhra. První poločas se hrál rychlý fotbal,avšak šance nepřicházely (kromě té šance AV z rohu,tuším,že to byl Downing ,to Reina vytáhl skvělej zákrok). Liverpool absolutně nic,hra úplně bez náladu. Druhej pločas)první polovina 2. poločasu ) stál za prd. Hrálo se jen u prostřed hřiště,hodně nepřesností a kouskování hry. Posledních 20 minut začla AV tlačit a z toho pramenila tutovka Aghbonlahora (opět skvěle Reina) a spoustu nebezpečných centrů a několik závarů. LIverpool opravdu za celejch 90 minut ani jedna šance,ani nějakej závar. Prostě nic. Hra úplně bez nápadu,žádnej moment překvapení. Ale v nastavenym čase nepochopitelná nepřesná přihrávka pármetrů předsvym vápnem,pak ještě náhodnej odraz k Torresovi a ten rozhodl.

lIverpool z minima vytěžil maximum .

Reagovat
smazaný uživatel

Tá tutovka pramenila z obrovskej individuálnej chyby a nie z tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano výborně Liverpool hlavně v tom pokračovat dál

Reagovat
vladis271

Páni report? V60 minúte som sa išiel gulovať. Ako to išlo ďalej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skalný

Reagovat
vladis271

Ani hovno, mamka kukala voláku českú sprostosť a na nete som mal sekané spojenie, nakoľko vonku sneží nebolo o čom.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že každý to má jinak, ale kdyby mi o ten fotbal skutečně hodně šlo, tak bych na něj šel někam do hospody - třeba i do sousední vesnice nebo na druhý konec města, ale jak říkám, každý to má jinak.....

Reagovat
vladis271

Tak to máš pravdu každý to má inak, niekto má v dedine v každom šenku a bare analógové vysielanie. Ale vybaviť sa dá všetko, niekedy, ale chýba vôla pre rôzne dôvôdy.

Reagovat
smazaný uživatel

No...guľovačka vs. Live, jasná záležitosť.

Reagovat
smazaný uživatel

70. min Agbonlahor zahodil výbornú šancu, 73. min Insua mal jasnú ruku v 16ke, ale nepískalo sa, Villa začínala mať ku koncu tlak, Glen sa zranil asi 5 min pred koncom, v 92. minúte sa z ničoho nič ocitol FT sám pred brankárom a nezaváhal

Reagovat
vladis271

Dík už som videl ten Torresov gól. Zaujímavé, že hráči nedokážu pochopiť, že treba Torresovi prihrávat do 16tky, musel im to ukázať až obranca Villy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tsigi

gúlovať nenní nějaká prasárna ?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Villa bola o nieco lepsia ale ukazalo sa ze Torres je tym rozdielovym hracom medzi oboma tymami. Tie iste sance co Agbonlahor zahodil (mal tam asi 2 take podobne z uhla) to Torres premenil a to rozhodlo. Prekvapil ma Gerrard ktory hral uplne hovno, Aquilani je uplny caj nechapem co tam robi zatial asi najhorsi nakup sezony (pri tom volny bol napr. taky Niko Krajncar za 2 miliony a hra neskutocne dobre asi nakup sezony zatial ale to by Rafa musel pri tych prestupoch aj premyslat). A este par slov k Aggerovi, ako moze hrat na stoperovi tak slaby hrac? V kazdo suboji ho protihrac v pohode odstrcil ani si neskrtol mal iba stastie ze to tam Carewovi pri tom rohu nepadlo... Nesedelo by mu to viac na DM? Je to skor taky atleticky typ a navyse dobre odobera loptu ale v hlavickocych a tvrdych osobnych subojoch vo vapne je velmi neisty a prehrava ich tam by bol podla mna platnejsi Skrtel. Ten dnes hral chvilu na pravom beku a opat bolo jasne vidiet aj za tu chvilku ze mu to tam nesedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som nerozmýšľal o Aggerovi v takýchto súvislostiach, ale ten nápad nevyzerá zle, hlavne keď vezmeme do úvahy jeho útočné výpady a to, že dokáže vystreliť z diaľky na rozdiel od Lucasa a Mascherana.

Reagovat
vladis271

Ja som nad tým rozmýšlal dlho a poctivo, ale Rafa vie, že by to bola konkurencia pre Lucasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave preto ja by som ho na miesto Lucasa urcite skusil ten je uz dlhsiu dobu uplne vygumovany. Priznam sa ze Liverpool sledujem iba obcas kedze pod Rafom sa mi trochu zhnusil ale co som videl tak Agger nikdy nebol v tom vapne stopercentny a sem tam si trufol aj na utocny vypad. Zda sa mi ze dal aj pekny gol z dialky minulu sezonu takze strelu ma zrejme dost dobru. Ja byt trenerom tak nevaham ale Rafa je odbornik tak asi vie co robi... i ked nam sa to niekedy moze zdat dost nepochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tým už rozmýšľal každý. Dokonca na tom poste aj nejaký ten zápas odohral a vôbec nie zle. To je ale ďaleká minulosť, teraz hrá prím brazílska puta...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz je to už aj tak jedno, teda pokiaľ tam Rafa nebude chcieť znovu zlepiť Lucasa a Mascheranom... Prípadne ak by Javier odišiel tak to by bol určite niekto kúpený na jeho post, ale to sú len špekulácie. Apropo pri súčasnej forme Škrteľa je asi lepšie riešenie nechať na ihrisku Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, ten nákop Milnerovej holene, to chce tiež formu No, ak si Glen odniesol dlhodobý šrám, tak ti to môže byť jedno už dupľom.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, aj Kelly je zranený, tak tam bude musieť jeden zo stopérov Aj keď sťažovať sa tieto dni fanúšikovi ManUtd. na zranenia, najmä v obrane, je dosť odveci, tak s tým nebudem začínať

Reagovat
smazaný uživatel

Nie jeden, proste Carra. Veru, nezačínaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa tam skúšal už aj Škrteľa

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu nebránim...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si hodnotenie hráčov na goal.com, na pobavenie Začínam ich upodozrievať, že náhodným výberom neurčujú len známky, ale už aj slovné hodnotenie hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odpad mi za to nestojí, to už radšej SPH

Reagovat
smazaný uživatel

mi hovor, prvé 4 prednášky mám ako tak naučené, to bude niečo strašné... čo už musíme to nejak zvládnuť, už si s tým začal? aj keď neviem či práve táto stránka je ideálna na rozoberanie takýchto tém

spravím výber:

Daniel Agger - 7 - Assured, pacy and confident, the Dane was a rock at the back.

Lucas - 6.5 - Harshly booked in the first half, the Brazilian broke up play and did the ugly things well. A little uninspiring with his passing but he is becoming a key player.

Reagovat
smazaný uživatel

Začal, uvidíme ako to pôjde. Toto rozhodne nie je miesto, ako tak pozerám na hodinky tak ani čas. Veľa šťastia.

Perly ako vždy, ale na Zolu nemajú

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mala chybicka... omylom tam pridali slovo "key" to sa moze stat kazdemu

Reagovat
papos182

To snad jen jeden zapas, jinak tam hrava Carra, kdyz je Johnson out.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, veď v našich príspevkoch nie je nič čo by si protirečilo

Reagovat
papos182

Reagovat
minoLFC

ja by som dal ešte šancu Darbymu, síce naposledy vyhorel, ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

aquilanimu bych dal jeste cas...dlouho marodil, nova soutez, nova pozice...jinak souhlas

Reagovat
Tomekcz

a jeste ta hlavicka Carewa, ty chybeli centimetry

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty si niaky strašne múdry ty čajíček jeden Ukrajinský .

Reagovat
fantomas

Že se nestydíš takhle hodnotit Aquilaniho. Říká ti něco pojem aklimatizace nebo tak něco. Doteď neměl Benitezovu důvěru, pořádně hraje jen pár zápasů a už o něm řekneš, že je to čaj. Však on tě ještě překvapí, škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som mal radsej pouzit vyraz porcelan, nemyslel som ze je caj tym ako hra ale ze je to cajova posila. Nepochopim naco vyhadzovat 30 milionov za porcelanoveho maroda ked za tu sumu by si mohol zbalit kufre Rafa + dal by sa kupit zdravy hrac aspon akej takej kvality

Reagovat
fantomas

Aha, tak takhle. On se teď zase zranil? Já myslim, že zas tak porcelanovej nebude. Dal bych mu čas, jestli se oplatí. Teď je fakt moc brzo na bilancování.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bolo to 20 a nie 30 , porcelánový bol v AS každý , možno pod taktokou lekárou s Liverpoolu dokáže odorhať sezónu bez zranenia . Ber v úvahu , že posledný zápas odohral tuším 13.marca 2009 a aj to len došiel na posledné minúty predlženia s Arsenalom a kopol si penaltu , inak posledný zápas v základe bol niekde v strede alebo na konci januára proti Palermu , navyše zmena prostredia - vraj je strašne rodinne založený , iný typ ligi , nový spoluhráči , ktorý mu navyše neprihrávajú - v AS ho vyložene nahrávkami hľadali . Ešte aspoň pár zápasov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné že by mu to sedelo viac na DM ja už druhý rok nechápem o čom je stopér bez výskoku a stabilnej postavy...On je ako princ z rozprávky....

Reagovat
smazaný uživatel

Looserpool vyhral ,co se stalo

Reagovat
papos182

Mam takove tuseni, ze Lucas da Spurs gol.

Reagovat
fantomas

Viď? Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil.... Už proti nim dal svuj životní gol ne jeden dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak páni a aby sa nepovedalo, že pred odchodom nepridám nejakú tú čerešničku...

http://www.thebeergoggler.com/forum/showthread.php?t=5250

Brú noc PL

Reagovat
Arbiter

pán je labužník dobrou

Reagovat
fantomas

Já se teda taky přidám s jednou veselou zprávičkou:

V roce 1997 se jistá dáma v Austrálii ponořila pod mořskou vodu ke slabinám svého milého a začala ho ústy uspokojovat. Ten, maximálně vzrušený, jí přidržel hlavu na delší čas, než by kapacita jejích plic mohla zvládnout. Dostal za to čtyři a půl roku.

Reagovat
Losinho

Reagovat
hefy

Neví co řiká a ani hezká neni.

Reagovat
papos182

750. pro LFC v B4.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
papos182

Psal jsem to tak rychle, ze jsem zapomnel "ig" za "B".

Reagovat
fantomas

Jinak dneska mě velmi mile překvapil Lee. Svym pohybem mi občas připomněl Rosického. Takovej vířivej, je prostě běhavej. A ty centry - ten se v Boltonu uživí a bude jednou oporou. Pokud vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans zažívajú minuloročné deja vu. Rafa v pozápasovom rozhovore vysmiaty od ucha k uchu, dobre že neflirtoval s moderátorom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič iné sa nedalo čakať, veď tím ukázal charakter

Reagovat
smazaný uživatel

"Hull dokázal vyrovnat zápas v Hullu."

Reagovat
smazaný uživatel

OT pro Getza> Hugo Lloris patří k nejlepším světovým gólmanů, což neušlo pozornosti manažerovi Manchesteru United, Alexu Fergusonovi. Ten by ale za letého brankáře Lyonu musel zaplatit až 20 milionů liber, přestup by se mohl uskutečnit již v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to pod preview, tak to dám aj sem. Ak bude tomu tak, moje inštinkty sa opäť nemýlili.

Getzo5

30.12.2009 09:38

OT: 09:18 Ferguson plánuje nabídku za Llorise

Hugo Lloris patří k nejlepším světovým gólmanů, což neušlo pozornosti manažerovi Manchesteru United, Alexu Fergusonovi. Ten by ale za letého brankáře Lyonu musel zaplatit až 20 milionů liber, přestup by se mohl uskutečnit již v lednu.

Začínam besnieť... A to ešte ak privedie niekoho do obrany (nie nutnosť ale nepotešil by sa človek z hráčov ako Chiellini či Maicon?), slušné krídlo (hoc aj Ben Arfu, aj to by bolo relatívne vykúpenie napriek jeho povahe) a útočníka kvalít, aké potrebujeme, tak Fergieho opäť po rokoch pochválim. Za posledné tri si zaslúžil ako pochvalu (hosťovanie Tevéza, Hargreaves , Anderson, Obertan ), tak krtiku za Berbatova a doposiaľ i Valenciu s Owenom niekde na pomedzí. A už pomaly (vlastne veľmi rýchlo) treba zháňať kreatívneho streďáka, lebo na to časom dôjdeme, pričom už dobré dve sezóny to rozhodne nie je optimálne.

Pričom k tomuot ešte doplním niekoľko mien. Stále ma máta predstava Benzemu a pravdepodobne aj novinárov na britských ostrovoch. Rovnako tak Carlton Cole i keď tam je to smer riziko. Hovorí sa stále aj o najdrahšom možnom riešení - Aguerovi. Úprimne...už ani sám neviem, ktoré riešenie by bolo v danej situácii bez pre i PROTI, viem však, aké riešenia by boli nevyhovujúce. Vzhľadom na ich počet ich ale menovať nebudem. Spomedzi krídelníkov by do úvahy prichádzal ešte Vargas a stále zajímavým artiklom by bol pre mňa pravdepodobne i Sessegnon aj napriek tomu, že už nehviezdi tak ako v minulej sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

*hráči ako Krasič, Dzagoev, Moutinho sú samozrejmosťou, o ktorej sa zmieňovať netreba. Brankár je základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty považuješ Hargreavse za dobrý kup? Vždyť ten kluk na to kolik stál skoro nic neodehrál. Jinak elitního RB potřebuje MU už delší dobu jako sůl, překvapuje mě, že si v létě nechali utéct Johnsona. Chiellini v momentální situaci by se hodil, ale kam s ním potom? Přes Ferdinanda s Vidičem cesta nepovede, to samé platí o Evrovi na LB...Anderson taky zatím za ty prachy žádná hitparáda, u Obertana jsou vidět záblesky, tže tam bych nepředbíhal, Berbatov se podle mě ještě chytne, bude li konečně cítit pořádnou důvěru, Owen je přesně takový jak jsem čekal, goly prostě dávat umí, ale jinak jeho přínos hře není moc velký, Valencia podle očekávání ani nezáří, a le rozhodně nejde o žádný propadák. Benzemovi se z Madridu chtít nebude, Aguera očekávám v Chelsea/MC/Interu, Cole na MU podle mě nemá, Vargas to samé, Sessegnon byl loni báječný, letos zaostává tže těžko očekávat že by se chytl právě u MU. Jinak 20 mega do toho Lorise bych jednoznačně investoval, patří mu budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak postupne - Hargreaves je sympatický a kvalitný, bohužiaľ sklenený nákup. Čo sa týka Johnsona, na tom poste je/bol Sheasy stabilný a odohral výbornú sezónu, do základu sa bral občas i Rafael, aby zbieral štarty a v pohotovosti bol Brown, navyše v prípade Hargreavesovho návratu to mohla byť ďalšia varianta, takže sa logicky neposilňovalo Cesta cez Ferdinanda, pokiaľ sa nedostane do formy spred dvoch sezón a nevylieči z tiahlych zranení je, tobôž pre tak kvalitného hráča ako Chiellini, ktorý je navyše schopný zaskočiť aj v prípade zranenia Evru. Anderson nie, ale taktiež sú tam ešte možnosti zlepšenia a vyslovene tragický nákup (jeho somatotyp, prednosti) to nebol, len preto.Berbatov je ťažký prípad. Jeho meno som spomenul aj preto, že práve on rozhodne nebol mojim želaním, ale aj preto, že sa strelecky jednoducho nechytil tak, ako by sme to potrebovali. Herne ho často mnohí zhadzovali a my sme ho museli brániť, ale to, na čo má zatiaľ nepredviedol a pri tom štýle, ktorý má sa bojím, že okrem úžasnej kreativity a občasnej čarovnosti v zakončení ani nepredvedie. Valencia podobný príklad, opäť neželaný nákup a nemastné-neslané krídlo, ktoré neskazí ani nepridá a musíme uznať, že ten, čo nepridá, by veľmi nemal čo v takom klube robiť. Benzemu reálne neberiem, niet dôvod. Len som konštatoval, o čom sa hovorí. Aguero môže skončiť kdekoľvek, tam rozhodne kasa. Cole je risk, to píšem i ja sám, stačilo sa vyjadriť k odlišnostiam, ako to práve robím. To, že Vargas na MU nemá, na to si prosím pekne došiel ako? Že tohto roku zaostáva nie je len jeho vina, práve v prechodove fáze a premieňaní šancí zaostáva celé PSG, oproti minulej sezóne neporovnateľne. Tým idú dole samozrejme aj individuálne výkony hráčov. Je to hráč, ktorý v sebe má vynikajúce prednosti a práve podobné prestupy v podobných situáciách častokrát hráčov práve zocelili a posilnili. Lloris je stará známa. Bol som prvý, kto sa oň v spojitosti s MU zaujímal a to právom. Všetci odkazovali mnohé možnosti ale ja som si za ním stál. Je pravda, že tí, ktorí ma poznajú, vedia, že som tak trochu frankofil, avšak v tomto prípade šlo aj o vymedzenie toho, čo má špičkový mladý brankár pre MU, ktorý je potrebný, mať...On to splňa stopercentne a cena je viacmenej ocakávaná. Za ten tovar primeraná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď zase já U Hargreavese samozřejmě nekritizuju jeho výkony, vždy když nastoupil tak plnil přesně to co se od něj očekávalo-problémem je že mockrát nenastoupil a při pohledu na tu hrůzu peněz co stál, bohužel patří jednoznačně do kolonky nepodařený nákup (alespoň zatím, snad to v budoucnu bude lepší ) Co se týká RB-samozřejmě variant je docela dost, ale.. sám píšeš že "Sheasy stabilný" a svoje si určo odkope, ale není to ELITNÍ RB, prostě mu chybí ta nadstavba. Jaký rozdíl oproti Evrovi na druhé straně...Ten Chiellini by se nakonec mohl hodit, (pokud teda odejde Vidič ::biggrin:): , nicméně máš pravdu že by se klidně mohl do sestavy dostat i přes upadajícího Ria. Pak jsem trošku zmatený, jestli ses nepřepsal. Ano, skutečně si myslím že Vargas (myslím toho z Fiorentiny) na MU nemá, navíc by si podle mě na Anglii těžko zvykal a byl by to další zbytečný kup. Naopak Sessegnon, o kterém se tam dále rozepisuješ, podle mě na MU má (nikde nepíšu opak), jen nevm jestli by to v současnosti byl dobrý kup, když se mu tak úplně nedaří ani v menším klubu. Je možné že by pro něj případný přestup mohl být tím správným impulsem pro jeho kariéru, já si to ale nemyslím, nicméně za přijatelnou sumu bych jeho příchod na OT přivítal

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie je ťahová stratégia, nešaškuj... Takže, čo sa týka Hargreavesa, myslím, že som jeho zaradenie vsvetlil dostatočne na to, aby si mi už nemusel toto napísať. Samozrejme, že hráč, ktorý viac premarodí ako nahrá nie je práve ideálny nákup, že... Sheasy nie je elitný RB ale nikdy nemusí byť všetko elitné, ako tomu káže filozofia niektorých klubov. Tam zostávam na tom, čo som hovoril, necítim nutnosť, ale usadnúť z Fordu do BMW je rozdiel a častokrát vítaný. Podľa mojej mienky by Vargas na MU mohol mať. Je to šikovné krídlo s priamym ťahom na bránu, výbornou ranou a presným centrom. To všetko je viac než naľavo pravonohý kolobežkár Nani, ktorý viac sedí ako hrá a všetci vieme prečo. Či by si zvykol na PL? Tot otázka a u hráča z južných krajov takmer vždy neznáma a predsa sa do nich ide... Nuž a Sessegnona si sprvu nerozpísal, len dal tri bodky, tak som chcel len vysvetlenie. To prišlo a na ňom sa zhodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu Vargasovi, primárně je to wing back, s hodně útočným stylem hry tak ho snad brát jen jako záložní variantu za Evru. Vím, že momentálně hrává spíš křídlo, ale špička to rozhodně není, a na to jaké má v noze dělo těch golů taky moc nedává (letos zatím 3), tže ten přímý tah na bránu bych zpochybnil

Reagovat
smazaný uživatel

To by som nespochybnil rozhodne a myslím, že takého jazdiča by si vážil každý. Tam kde hráva, hráva viac než dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě vám ho do MU přeju, jen abys pak nebyl zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Možnosť..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak myslím, že netreba vysvetľovať nič o tom, že ideálnejšia stopérska dvojica ako Vidič-Chiellini snáď ani neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry-Puyol? Těžko hodnotit, v praxi by jim to klapat nemuselo...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry No určite...

Reagovat
smazaný uživatel

já sem zapomněl, fanoušek MU Za takovou stoperskou dvojicí by podle mě nemusel ani chytat brankář, kluci by si vystačili...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá s MU nič spoločné. Pre mňa za mňa, nech je ten druhý stopér odkiaľkoľvek, ale Terry to nebude. Rovnaký protiargument i keď sa mi priamo núka, nepoužijem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si nejsem jistý jestli tě chápu...ty si myslíš, že fandím Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne súdiac podľa vety nie, tak to sa ospravedlňujem, neviem čím to bude... Potom mi pre zmenu vysvetli, čo malo znamenať to s fanúšikom MU

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nefandím, ale na Terryho mám hodně pozitivní názor a respektuju ho. Tak pokud se nepletu tak tady vystupuješ jako věrný fanda MU, tže jsem nenapsal nic nepravdivého, jen jsem (uznávám že trošku rýpavě) poukázal na tvoji možnou zaujatost vůči hráčům Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rešpektujem ho, ale rozhodne nevynášam tam, kam ho vynášajú a do istej miery neprávom mnohí a slovo najlepší je v súvislosti s ním posledné roky veľmi zábavné klišé.

To je samozrejmosť, len som nie celkom pochopil dôvod, prečo by som mal byť zaujatý voči hráčom v prvom rade - akýmkoľvek, v druhom rade - hráčom Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, třeba proto že jsou to konkurenti a při sportovním soupeření a fandění je zvykem podceňovat a shazovat kvality soupeře, nebo prostá zaujatost vůči jejich osobě z jakéhokoliv důvodu (sympatie atd.)...

Reagovat
smazaný uživatel

Na úkor objektivity? Prečo? Ja taký nie som... Navyše Chelsea nemala/nemá a ani tak skoro nebude mať prívlastok rival. To by sa čosi muselo stať, alebo by musela v priamom boji o titul poraziť MU snáď tisíckrát a aj tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu označení rival jsem se záměrně vyhýbal, vím že to v rovině Chelsea vs. ManUtd neuznáváte Nicméně konkurent v boji o titul to rozhodně je. Já sem pouze nabídl jedno z možných vysvětlení toho, proč Terryho nestavíš tak vysoko jako třeba já, netvrdím že to je skutečně tvůj případ (i když podvědomě to podle mě u tebe určo hraje větší či menší roli )

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, idem prisahať! Nemá to s jeho klubom NIČ spoločné. Ver, či never, je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, věřím ti

Reagovat
Staenly10

A hurá na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe Berbatov když chce, tak je nejlepší "tvůrce hry" pod sluncem

Reagovat
Tomekcz

ty prihravky ma dobry, ale aby nekomu utekl s micem to ne

Reagovat
smazaný uživatel

letící míč je rychlejší než Bolt

Reagovat
smazaný uživatel

to ne no ... na to je moc línej ale ty přihrávky do lajn má geniální dokáže tu hru ůplně šílenym způsobem zrychlit

Reagovat
smazaný uživatel

áááá ... pardon to měla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

miluju Manchester united

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď koukam, že je Bellamy podle EF Ir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A někde jsem zaslech že se chystá jeho přestup do Arsenalu

Reagovat
Amos

Wenger řekl,že ho nekoupí,ale že se mu jako hráč hodně líbí

Reagovat
r.mrazik

toz dneska to Wigan odnesl burem...jde videt,ze kdyz jsou stoperi,ze ta hra je proste o necem jinym...nevim,posledni dobou me docela stve Carrick,jak v tom stredu vyklusava a Fletcher tam lita jak hadr na holi... dneska rozhodne Berbatov a Valencia

Reagovat
tomasinho

800. pro brzké uzdravení Johnsona.

Reagovat
supervizor

jako nefanoušek Liverpoolu

Reagovat
r.mrazik

hlavne at stihne MS...prava strana Glen a Lennon (SWP) by mela byt velice uderna

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vůbec Capello staví? Cole,Barry, Beckham, Lennon?

Reagovat
smazaný uživatel

ehm když jsou Gerrard a Lampard zraněný

Reagovat
r.mrazik

spis Gerrard,Lampard,Barry,Lennon...tusim,ze hazel na levy kridlo Steeva

Reagovat
smazaný uživatel

podle me by na kridlech meli hrat SWP,Lennon..ve stredu Gerrard a ten druhej nwm, s tim jak ted Lampard hraje bych ho tam asi nedaval..ale sem zvedavej., jak Capelo posklada utok, Rooney je asi jasnej, a k nemu nwm no, Bent ma formu, Defoe ma formu, Crouch muze hrat, Agbonlahor..no uvidime..

Reagovat
Tomekcz

ta druha pule uz byla od United jen trenink, Wigan byl tak tragickej ze zas mohl dostat 9 jak od Tottenhamu

Reagovat
Counter

Povedený výkon, samozřejmě s chybami, naivitou, zbytečnými ztrátami... Ale když utkání skončí vítězstvím 4:1, moc se kritizovat nedá. Ještěže to záložníkům pálí, dneska zase dali všechny góly (když pomineme vlastenec způsobený Eduardem), útok bude vážně potřeba posílit.

Ramsey opět skvěle, v tom klukovi má Arsenal obrovský poklad. Song odvedl svůj klasický nadprůměr, okořeněný hezkým gólem, příští měsíc bude citelně scházet Ještě bych pochválil Vermaelena, dneska snad neprohrál jediný hlavičkový souboj (to bylo při jeho příchodu keců, jak je maličký a nebude to zvládat), a i na zemi si počínal suverénně

Reagovat
smazaný uživatel

kecy měl akorát fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr ja, ale to sme si vyjasnili k spokojnsti všetkých, teda aspoň mojej určite

Reagovat
Counter

z diskuze o Vermaelenovi:

fantomas

01.07.2009 13:58

Hehe...na viac rozhodně nemá a než doroste do Vidiče, tak já už budu dávno po smrti.

Counter

01.07.2009 14:12

vzpamatuj se, viděl jsi ho hrát párkrát v životě (jestli vůbec) a už víš, že nemá na to, aby se zlepšil. Kdo znal Vidiče před přestupem do Manchesteru?

fantomas

01.07.2009 15:03

Ano.

Tím nechcu tvrdit, že se Vidičovi Vermaelen už vyrovnal, každopádně o jeho "zlepšení" není pochyb...

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen, Song, Ramsey, Nasri, Diaby...tí všetci si zaslúžia pochvalu. De facto oni spravili ten zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

A Rosický pro dobrý návrat na hřiště a povedenou střelu ... Navíc si rozumí skvěle s Traorem a Arshavinem

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo ukázal, ale priestoru to bolo ešte pramálo...

Reagovat
Amos

Tak samozřejmě .. s WHU by mohl jít na 30 min možná poločas a pak mu dávat větší zátěž.. Při absenci Cesca on bude naší myšlenkou

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen Je to jeden z nejlepších stoperů PL.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to nevim, spatnej neni, ale jsou rozhodne lepsi a je jich hodne..

Reagovat
fantomas

Proti lepším soupeřům hoří víc jak Gallas a na toho se furt plive.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal titul !!!

Reagovat
Counter

titul je hoooodně daleko... To by musel přijít brankář (zapomněl jsem v souhrnu uvést, že Almunia byl zase tragický ve sbírání centrů, jeho boxování na malé vápno je už pověstné ), stoper (Vermaelen s Gallasem celou sezonu nezvládnou uhrát sami, zvlášť s FA Cupem a LM, třetí volba je Silvestre ), defenzivně laděného záložníka, zvlášť pokud Denílson se Cescem budou na marodce delší dobu, a hrotového útočníka (Eduardo je zoufale marný, ani nevím, co všechno bych mu vytkl).

Reagovat
herbage

Stoper v zimě nepřijde, snad po sezoně, DM taky bez šance, protože s Denílsonem již byla uzavřena dlouholetá smlouva a i kdyby se hrálo na tři střední záložníky, tak už tam jsou Cesc, Song, Diaby, Ramsey, Merida, Rosický, Nasri a Coquelin, takže to růžově bohužel nevidím. Kačar by byl ideální, jenže jednak by nehrál základ a zakrňel by, jednak by musel Denílson odejít. Škoda, že je tolik středních záložníků a jen jeden z nich umí zahrát plnohodnotně na DM. Případně Song může na stopera, ale při jeho současné formě by ho tam byla škoda. To jak při výletu jednoho ze stoperů se ihned zasune do stoperské dvojky je zkrátka parádní a když je třeba, tak sým vyveze míč, hotový poklad. Situaci s útočníky jsem shrnul již dole, ale někdo prostě přijít musí

Reagovat
Counter

Mi je jasné, že (nejspíš) nikdo nepřijde :) Jen jsem napsal, co se musí stát, aby Arsenal získal titul.

Nesouhlasím jen s tím stoperem - je více než pravděpodobné, že Senderos odejde, už to jak on tak jeho agent několikrát prohlásili. Tím by zbyli tři stopeři a i Wengerovi musí být jasné, že sehnat čtvrtého je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je do čtrnácti dnu zpátky

Reagovat
Amos

Reagovat
Amos

Kurna k Vermaelenovi koupit Chieliniho (nevím jestli nemá dvě l ) , tak máme opravdu skvělé stopery..

Reagovat
herbage

Jo, dva leváky To by Wenger nikdy nekoupil, navíc Chiellini je neprodejný

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nie je nepredajný. Inak súhlas, dvaja ľaváci, ee.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Arsenal neprodejný je

Reagovat
smazaný uživatel

Když spolu můžou hrát ve stoperské dvojici dva praváci, proč by nemohli dva leváci?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím, že nemôžu? Len, že je to u Wengera nepravdepodobné...súhlas s herbagom.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznělo to tak...a pochybuju že Wenger (nebo kdokoliv jiný) dává u stoperů nějaký velká akcent na to, kterou nohou má silnější. Chielliniho nekoupí jednoduše proto, protože ho Juve nezaplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné...Ale verím, že ak niekto, tak je to práve Wenger, kto si na podobné prktoiny môže potrpieť.

Reagovat
Amos

Máš pravdu,když odešel Kolo , přišel levák .. předtím hrál Gallas vlevo a moc mu to nešlo .. myslím si,že ted máme skvělý stopery,ale další by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

To si môžem ja povedať s Vidičom. Avšak narozdiel od zraneného a z formy Ferdinanda vy máte dobre hrajúceho a skúseného Gallasa, tak kde je problém?

Reagovat
herbage

Gallas hraje skvěle, ale Arsenal si nemůže dovolit, aby měl nějaký výpadek formy a měl by ho postupně nahradit a zapracovat nového stopera, který utvoří budoucí stoperskou dvojku s Vermaelenem. Příští sezónu asi ještě Vilík odehraje, ale tu příští už bude spíše plnit roli Sivlestra nebo odejde, tak bych to viděl já. Jistě by nebylo od věci vyměnit ho s PSG za Sakha Djourou na základ asi nemá a mít nebude, i když třeba se pletu

Reagovat
Amos

Sakho je děsně mladej,ale mohl by se u nás prosadit .. Djorou má také své kvality,ale pořád spíše jako 3 stoper..

Reagovat
smazaný uživatel

Práve budúcnosť Djouroua ma napadla... No je to možne, ale trebárs sa mýliš. Už mal vlani nejaký ten podarený zápas, kde ma milo prekvapil.

Reagovat
herbage

Problém není Djourouva výkonsot, on je velmi kvalitní stoper, ale on prostě nikdy víc než třetí stoper nebude, protože je věčně zraněný. Už od stáhnutí z hostovačky v Birminghamu jen neustále provází zdravotní problémy, na stopera je až moc skleněný. To Gallase jen tak něco nerozhází, klep, klep

Reagovat
smazaný uživatel

Na drevo či na zuby?

Reagovat
herbage

Se liší jak? Asi na dřevo

Reagovat
Amos

Problém je v tom,že nemáme náhradu za tyto dva.. Co když Gallas neprodlouží a nebo se jedn z nich nedejbože zraní.. Sice je Chiellini levák, ale stoper by se hodil,navíc média zveřejnují směšnou cenu okolo 12mil éček.. Jinak jsem zvědavý,jak si poradíme s absencí Songa,z toho mam strach..

Reagovat
smazaný uživatel

To, že média zverejnili počiatočnú cenu licitácie ešte neznamená, že je to jeho hodnota a už vôbec že za takú niekam pôjde. Wenger zaň 17+ nevyplazí nikdy. Inak to je síce celko vtipné, ale ďalšieho Frantíka... To už radšej dajte ten priestor Djourouovi.

Reagovat
Counter

Chiellini a Frantík?

Reagovat
Amos

Mluvil o Sakhovi .. Jinak jasné,že média dají jinou cenu,ale nechci vidět Chielliniho a Vidice spolu .. Nechci aby MU měl nejlepší stoperskou dvojici na světě .. :/

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho. Inak k Amosovi, to ja práve naopak, logicky...

Reagovat
Amos

Já to pochopil

Reagovat
herbage

Já se musím vyjádřit drobet skepticky. Výhra těší, výkon dobrý, ale byly to spíše povinné tři body. Co mě štve je fakt, že Arsenalu chybá hrotový útočník a Aršavin tam hrát nemůže. Taky Nasri na pravém křídle trpí a strádá a Eduardo je mimo kdekoliv v útoku. Kdyby zůstal Adebayor, byl by dnes velmi platný. Aršavin by hrál křídlo a mohl by se s Nasrim točit. Bendtner zatím do této pozice nedorostl a nějaký zabiják na hrot zkrátka potřeba bude a je mi jedno, jestli to bude komplexní útočník typu Džeko nebo Benzema či zabiják Huntelaar, pořád lepší než to nic, co tam hraje nyní. Arsenal dohrával zápas s křidélkem Velou na hrotu a Rosou a Eastmondem na křídlech, to takhle nejde. Co kdyby Portsmouth vedel a bylo by potřeba vstřelit gól? Až se udzdraví RvP, mohl by hrát pravé křídlo, spíš takový podhrot. Hodně by se točit s Aršavinem, bylo by to variabilní. Možná by nebyl naškodu návrat k 4-4-2, ale to by zabilo Diabyho. Uvidíme, jak se to celé vyvine. Myslím že nikdo nepřijde. Nyní je potřeba vyhrát doma s Boltonem a Evertonem apak už se snad vrátí Bendtner

Reagovat
Amos

Je jedno jestli bude zdravej Bendtner.. Útočníka prostě potřebujeme , návrat na 4-4-2 by byl jednim z mnoha řešení , ale spíše bych uvítal koupi hrotového útočníka kdy příští sezonu by mohl odejít Eduardo (pokud se nedostane do formy) a na hrotu by se střídal Bendtner s posilou popřípadě RvP , ten by hrál vpravo , kde by ho zaskakoval Walcott či Nasri .. Máme mnoho variant,ale musí přijít útočník .. Hodil by se také kvalitní brankář (Lloris) a stoper (GCH z Juve)

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris a Henry

Reagovat
Amos

Henry je jednou z variant,stejně tak i : Huntelaar,Gignac,Zamora,Džeko(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Sagna - Vermaelen - Gallas - Clichy

Fabregas - Song - Diaby/Ramsey

van Persie - Henry - Arshavin

Reagovat
Arbiter

na Rosu s*reš?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky sa musi v prvom rade zacat vyhybat zraneniam a pravidelne hravat, urcite na to este ma

Reagovat
Amos

Bylo by to pěkné ještě za lomítko v pozici Diabyho Rosu , ale posunul bych ho do základu jako 1 variantu .. Jenže to se podle mě nestane,ikdyž by to bylo zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz vážne...realita je iná.

Reagovat
smazaný uživatel

realita je ina, ale takto by som si to prial, Lloris v brane a Henry na hrote, pripadne Gignac

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko pekné, ale nestavajme vzdušné zámky, snažme sa baviť o realite. Želania zaznamenané, ale Ježiško až o rok...

Reagovat
smazaný uživatel

cize Lloris ostava v lete v Lyone?a az potom v januari do Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, že tak som to nemyslel.

Reagovat
herbage

Eduardo neodejde, nedávno prodloužil. Já bych rád viděl kádr pro příští sezónu ve složení: Lloris, Fabiansky, Mannone - Sagna, J.Boateng, Gallas, Djourou, Vermaelen, Traoré, Gibbs - Song, Denilson, Diaby, Ramsey, Merida, Kačar, Cesc, Rosa, Nasri, Wilshere - Aršavin, RvP, Benzema, Bendtner, Vela, Walcott, Watt, jenže to asi nevyjde

Reagovat
Arbiter

pochybuju, že vedení vyhodí 20 mil. za brankáře...

Reagovat
herbage

Tak prachy na to jsou a je to dlouhodobá investice. Navíc Lyon bude v létě potřebovat prachy

Reagovat
Arbiter

já té investici nevěřím (že bude provedená)...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že nebude. Skôr ma prekvapuje, že herbage upustil od Hazarda Darmo, zľakol sa Realu. Ak by som sa vrátil ku gólmanovi, ja fakt tých goonerov nechápem, veď Manonne pokiaľ dostane dôver bude rovnako dobrý. Potenciál ukázal a že bude lepší než Hliník, to je snáď jasné.

Reagovat
herbage

Lloris je prostě jiná třída, Mannone ať zkusí štěstí jinde nebo poctivě čeká na svoji šanci. Hazarda jsem se ani omylem nevzdal, jenže když vidím Wengera, tak on je schopen postavit zálohu+útok Song, Cesc, Denílson - Hazard, Aršavin, Nasri, kde je značně přetrpaslíkováno. Navíc jestli mají šanci dostat i Wilshere a Walcott, tak Hazard prostě hrát nemůže. Rád bych ho v týmu viděl, ale příští rok ještě ne. Vyřešil byhc to předkupním právem nebo odkupem a hostovačkou a nechal bych ho v Lille ještě rok, dva uzrát

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ale opäť...nestane. A ešte k tomu Llorisovi - je momentálne iná liga, ale to aj preto, že dostal dôveru a chytáva pravidelne, čo sa u vás len tak Manonnemu nestane. Pritom je to škoda, ja mu naozaj celkom verím.

Reagovat
herbage

Já ne. Zápas proti Fulhamu zářil, ale jinak byl nejistý. Jistotu by časem jistě získal, ale třeba Fabiansky se mi zdá již teď lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa naopak Fabianski zdá ako stála dvojka. Možno vec pocitu a pohľadu.

Reagovat
Amos

Mě by vyhovovalo,kdyby Mannone byl 1 , Fabiansky 2 a Almunia až 3 golman

Reagovat
smazaný uživatel

Zdieľam tvoje presvedčenie.

Reagovat
Counter

NEVER! Mannone mě i přes fantastický výkon na Craven Cottage nepřesvědčil, že má na to být jedničkou.

Jedině Vojciech Szczesny

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema? to vazne?

Reagovat
herbage

Tak kdyby Realu vyšel Villa nebo kdyby City koupila Adebayora dřív, tak Benzema by se dávno proháněl v Dresu Arsenalu. Jenže City to načasovali tak schávlně, aby Arsenal neměl prostor nikoho takového koupit. Wenger jistě o něj bude v létě stát, záleží jak se chytne v Realu. Pokud přijde Ribéry, tak Kaká a CR jsou jasní a Higuaín si základ pojistí. Navíc Real potřebuje nutně LB a Clichy by mohl jít na protiúčet, stejně jako Eduardo. To jsou ale jen čisté spekulace

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze by Wenger vyplatil tych 30mega za Karima?

Reagovat
herbage

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Karim by nešiel...To je možno fakt jediný hráč u ktorého mám pochybnosť, že by zaň Wenger aj zaplatil, nielen o ňom kecal.

Reagovat
herbage

Šel. Už v minulosti řikal, že pokud někam odejde, tak směr Barca, Real, AC, Big4, plus přímo na dotaz zda by šel do Arsenalu tak řekl že by se nebránil

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si nejsem jistý, jestli by mu Wenger přiklepl aspon stejný plat co má v Realu a pod tu hranici si myslím Benzema nepůjde. Navíc o něj bude mít určo zájem víc klubů, a pojďme si říct že finanční dostihy při získávání opravdu kvalitních hráčů nikdy nepatřily mezi silné stránky Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

No a to je ten hlavní duvod proč pracuje s mladochy má čas je postupně zabudovat do mužstva pak klučina v devatenácti naskočí do zápasu a je to rovnocená náhrada a někdy je dravost a fotbalová drzost lepší jak zkušenosti rádoby fodbalových hvězd a vo tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial to tak vyzera ze keby siel do Arsenalu, bol by velmi platny, urcite viac ako teraz v Reale.

Reagovat
Amos

To by se mi líbilo LB máme pojištěný pěkně

Reagovat
Amos

Lloris je z těch posil asi nejpravděpodobnější .. Boateng je celkem kvalitní , moc ho nesleduji , zaměřím se na něj .. Kačar by byl skvělej nákup , ten se mi děsně líbí,ale středních záložníků máme hodně,takže také nepravděpodobné , bohužel .. Benzema - Toho chtěl AW koupit , sám se vyjádřil,že chtěl utratit balík peněz za jednoho hráče,ale nečekal,že odejde z Lyonu tak brzy.. Ten by parádně zapadl do systému .. Jinak s tím Eduardem máš pravdu,jenže jeho forma mi dělá starosti.. On když dostane přihrávku,tak se dokáže náramně uvolnit kolikrát i elegantně , ale ztratil to , co měl před zraněním a to je zabijácké zakončování .. snad se do toho dostane .. Jinak já bych ještě Gorcuffa

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem síce odkiaľ berieš, že Wenger bude najpravdepodobnejšie nakupovať hráča na post, ktorý má obsadený slušne (nevravím skvele) za preň historickú sumu, pričom ho topánka tlačí inde To znie ako slušne sci-fi, ale ok, neberiem ti to. Kačar by bol zaujímavý nákup a dokonca aj ten Gorucuff by bol reálny za predpokladu, že Fabre potiahne smer Katalánsko a pošle okrem slnečných pozdravov aj slušnú sumičku, bolo by to možné. To by zmenilo celkom situáciu... Benzema je nereálny asi pre kohokoľvek, to je len námet na sen. Oveľa reálnejší by bol Gignac či Rémy.

Reagovat
herbage

Cesc neodejde, toto léto určitě ne Benzema je jistě nereálný, ale jen pokud se ho sám Real nebude chtít zbavit. Pokud přijde Ribéry, tak bude odsouzen leštení lávky a to nevím jestli přijme. Navíc již nyní ji často leští a povídá se, že by mohl odejít. Není to typ útočníka, který by se do PD hodil, i když se v ní jistě neztratí. Aby nedopadl jako Anelka

Reagovat
Amos

Wenger nebude kupovat CM to vím , jen jsem reagoval na herbageho .. Benzema by zas tak nereálný nebyl,nademnou ti to vysvětlil hebage.. Jinak stopera potřebujeme . Cesc určitě neodejde , takže CM nepřijde .. Hlavně aby vůbec někdo přišel

Reagovat
smazaný uživatel

O Benzemovi pre zmenu aj to, čo hovoríte píšem, tomu by som aj veril. Skôr nereálne mi to príde teraz.

Reagovat
Amos

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem síce odkiaľ berieš, že Wenger bude najpravdepodobnejšie nakupovať hráča na post, ktorý má obsadený slušne (nevravím skvele) za preň historickú sumu, pričom ho topánka tlačí inde To znie ako slušne sci-fi, ale ok, neberiem ti to. Kačar by bol zaujímavý nákup a dokonca aj ten Gorucuff by bol reálny za predpokladu, že Fabre potiahne smer Katalánsko a pošle okrem slnečných pozdravov aj slušnú sumičku, bolo by to možné. To by zmenilo celkom situáciu... Benzema je nereálny asi pre kohokoľvek, to je len námet na sen. Oveľa reálnejší by bol Gignac či Rémy.

Reagovat
herbage

Hlavně Boateng dokáže zahrát kvalitně jak na stoperu, tak na RB. Jeho výhodou je skvělá hra pozemi i ve vzduchu, skvělá technika a rozehrávka + dobré fotbalové myšlení. Cena ale kolem 10-15 mega určitě

Reagovat
Amos

Dík za přiblížení , stoper se určitě hodí a pokud dokáže hrát i v pravo,tak o to má plus navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo běžte už fakt do jiný ligy....toto nemá s anglickou společnýho vůbec nic.

Reagovat
Counter

Bendtner je zpátky za tři týdny, do té doby Arsenal čekají přijatelné zápasy, které snad zvládne.

Nevím, jak můžeš tvrdit, že Bendtner nedorostl do role hrotového útočníka. Letos tam zahrál co já vím jednou na Lutychu a hned dal důležitý gól, jinak byl pravidelně všem pro smích na křídle. Navíc zrovna dneska šlo vidět, jak nemáme problém dostat se k centrům ze strany. Bohužel balony vzduchem na Eduarda s Aršavinem je házení hrachu na stěnu, zatímco na vysokého skvěle hlavičkujícího Bendtnera to může hned vypadat jinak. V repre hraje Bendtner pravidelně v základu a střílí mu to tam jedna báseň. To vše hovoří v jeho prospěch.

Reagovat
Amos

ale souhlasit musíš s tím,že útočník je potřeba.

Reagovat
herbage

Nevím, nevěřím mu. Je fakt, že další hroťák by ho asi přibrzdil, ale já nepočítám s RvP na hrot, ale na podhrot a Bendtner by tak byl první náhradník + v pohárech by si zahrál taky dost. Je to složitá otázka, ale jestli má být letos titul, tak je myslím nějaké posila do útoku nutná. Alespoň půlroční hostovačka nějaké zkušeného borce

Reagovat
r.mrazik

Dunne a Anelka? ou ou...ale co...zas anketa

Reagovat
Arbiter

tohle není anketa Tohle je oficiální hodnocení hráčů EPL podle Actim Indexu

Reagovat
Arbiter

navíc takový Anelka je pro tým hodně důležitý, teda pokud se hraje na dva útočníky a tím druhým je Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Actimel Index, co to je? Neznám... nehodnotím.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty výkony Arsenalu jsou pozoruhodné. Pokud by takhle pokračovali, na titul by měli. Nicméně stále musím stát za svým názorem, že dřív nebo později asi odpadnou. Nepřijdou mi tak psychcky silní jako psychogiganti MU a Chelsea.

A kdybych měl vypíchnout jedno jméno, tak mladý Song je opravdu extraklasa

Reagovat
smazaný uživatel

Bol už minulú sezónu ukazoval, že na to má. Ale dnes sa nedali zahanbiť ani ostatní kolegovia v záložnej formácii.

Reagovat
herbage

Když tu píši nejlepší DM ligy, tak sklízím jen smích, ale Song je vážně letos nejlepší hráč Arsenalu, spolu s Vermaelenem, Fabregasem a RvP

Reagovat
supervizor

De Jong se mi zdá o něco lepší, ale Song má lepší předpoklady.

A dneska si nemůžu pomoct, ale ten gol byl jeho

Reagovat
supervizor

A Essiena jsem zapo měl:)

Reagovat
smazaný uživatel

Smiech? Nespomínam si. Možno je to tým...ty vieš čím Btw. Nezaslúžim si ospravedlnenie za Šavu? Myslím, že áno, ale robiť to nemusíš. Ok, použil som dve nevhodné slová, jedno neúmyselne, ale pomenovanie, že "nevie čo hovorí" bolo teda pekne odveci.

Reagovat
herbage

Co je se Šavou? Hrál dobře, i když hrot není jeho. Že vyvážení balónů je v popisu jeho práce je fakt, ale že to dělal, za to zaslouží pochvalu, protože momentálně není žádný jiný hráč v Arsenalu, který by to dělal za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, za to pochvalu dostal, ale že hral dobre, s tým na mňa nechoď. Už aj spanhel v tomto dostal rozum. Vieš, že pravdu poznáme obaja a mne nejde už o nič iné, len aby si si podobné poznámky odpustil. Niekde je to sranda, ale tam sme sa bavili, teda aspoň ja určite, celkom vážne.

Reagovat
Arbiter

cíťo

Reagovat
herbage

Ok. Hrál na své poměry tužku, to máš pravdu Ale pořád patří k tomu lepšímu. Bez něj by byla ofenzíva Arsenalu v troskách

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nie. Ďakujem

Reagovat
Arbiter

znám lepší DM

Reagovat
herbage

Ballack, Belleti?

Reagovat
Arbiter

chceš ho k vám?

Reagovat
smazaný uživatel

to ne. Na tom místě už je teď nespokojený Yaya, ale jen oceňuju, když hraje někdo opravdu dobře

Reagovat
Arbiter

tak to moc hráčů z Barcy ocenit nemůžeš

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

já jsem pro rozprodej Arsenalu a vybudování nové školky, tihle už o něco vyrostli

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ho viděl poprvé na Slavii a tam mi naopak přišel neskutečně tragický Sem si říkal co to je za kopyto, vždyť ho v individuálních dovednostech strčili do kapsy i leckteří slávisti. A ejhle, 2 roky poté se může směle řadit k nejlepším DM na světě. Fakt neuvěřitelný progres, neznám hráče který by na sobě dokázal takovým způsobem zapracovat a za relativně krátkou dobu zlepšit svou výkonnost snad o tři třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Lassana Diarra ten bol na tom ešte horšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že se oba chytli až poté co začali stabilně hrát DM Že by recept pro většinu hráčů v kapr lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podobný príklad i keď len čiastočne je aj Bikey, jeden z najslabších stopérov v PL (momentálne Brunley, predtým Reading) odohral 1-2 (možno aj viac) zápasov na DM a tam bol MOTM zatiaľ čo v obrane pravidelne horel a kiksoval a to ako v Readingu tak v Brunley. Niektorí hráči to proste potrebujú a je len vítané, ak to s nimi tréner skúsi. Ak sa chytia, ako tí dvaja...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to má souvislost s tím, že na na CB máš přece jen větší zodpovědnost směrem dozadu, pokud tam totiž uděláš kiks situaci už může zachránit jen golman. Na DM naopak můžeš působit relativně v klidu, no a čím víc klidu máš, tím lépe si se ti daří řešit obranné situace. S jídlem roste chuť ( čti sebedůvěra), tže si pak dovolíš i více dopředu a rázem tě všichni chválí Jinak toho Bikeye jsem na jeho novém postu ještě neviděl, tak se to budu snažit napravit

Reagovat
smazaný uživatel

Práve presne to, že tú zodpovednosť nemal je stopercentne príklad Bikeyho. Posledný zápas bol ale už späť v obrane, pokiaľ sa nemýlim, takže možnosti sú len dve: buď Coyle nepochopil, ako skvelo na DM hral, alebo jednoducho nemá nikoho adekvátneho zaň na stopérsky post. Došť možné je to aj v prípade Songa podobne, no čo sa týka Diarru, tam jednoznačne ide o voľnosť. S jeho fyzickým fondom je schopný obehať neskutočné kvantum a mať priestor v strede poľa mu vyhovuje. V AFC bol na RB nezmyselne stavaný a doslova lajnou viazaný. Nemal potrebný priestor, navyše on nikdy nebol klasický bek typu Sagna, narážačka, nábeh center... Tam šlo hlavne o post. Samozrejme, v oboch prípadoch je to aj individuálny rast, samozrejme, že sa ako futbalisti zlepšili obaja výrazne, nezávisle od toho, kde nastupujú.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Llorisa v AFC uz toto leto

Reagovat
smazaný uživatel

Aj snívať sa musí...

Reagovat
homeles8

to je jasný, to mu nemusíš psát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

890. pro

Reagovat
homeles8

900. pro senilního dědka

Reagovat
Amos

SAF?

Reagovat
homeles8

ne, Getzo5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nikdo nekritizuje, ani já nemužu. Škoda. Ale jo, 4:1, to vypadá pěkně. Při pohledu na livescore sem se radoval a terry zíral.

Reagovat
terry

Čekal jsem dramatičtější večer, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal super. SONG nejlepší u nás a na Diabiho jsem taky koukal jak blázen. Těm dvou to včera opravdu vyšlo. No ale hlavní jsou 3 body takže super. Teď ještě yvládnout Bolton a potou tu pschycho serii co máme a bude to útok na titulek

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně dobře Gunners, jen tak dál Bych rád viděl takové ty odborníky, co je letos před sezonou vyřazovali z Big4. Pokud vyhrají zápas k dobru, jsou o bod za Chelsea. Tohle asi prognostici moc nečekali. Všichni jenom, ježiš odešel jim Adebayor a Touré, půjdou do kytek, bla bla bla. A ono ejhle Jen tak pane Wenger, ukažte všem pochybovačům, že na to ten mladý tým má

Reagovat
smazaný uživatel

Necekal jsem od Arsenalu, že bude letos prohánet MU a Chelsea, ale ono to jde a obzvlást jsem cekal že zacnou ztrácet po zranení Persiho a ono to i tak jde

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem před sezonou tajně doufal, že by to nemusel být propadák, i přes prognózy všech okolo. A ono se daří. Navíc v důležitých zápasech zahráli dobře, paradoxem je, že v některých utkáních, kde měli vyhrát, tak ztratili. Zatím hrají velmi dobře A mimochodem, taky jsem si říkal, že po Robinově zranění půjdou dolů, ale ono ne, jako by je to ještě víc semklo

Reagovat
smazaný uživatel

Přece jenom kluci hrajou spolu už nejaký ten pátek a jde na nich vidět, že hrajou jeden za všechny všichni za jednoho.. Mají silného týmového ducha

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak A není nad to, když si tohle budují už od tak mladého věku, pan Wenger moc dobře víc co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Neni duvod k obavam každej je nahraditelný aspon teda v Arsenalu aspon tak to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Nahraditelnej jo, ale Robin nebyl prvním zraneným utocníkem v letosní sezone

Reagovat
Lovec

Já bych až tak optimistický nebyl. Arsenal Pompey sice gólově přejel (pořád si nemůžu zvyknout na fakt, že nám to tam narozdíl od předcházejících sezon padá), ale nevím, jeslti si za svůj výkon zasloužil přístavní tým prohrát o tři branky. Ze začátku jsme hráli špatně a byli jsme hrozně bezzubí - až náhodný gól špatně hrajícího Eduarda nás trochu nakopl... Ale opět jsme potřebovali nějaký impulz, který by nás vyvedl z letargie (Cesc). Dát nám Pompey branku jako první, nevím, jeslti bysme nasbírali mentální sílu otočit nepříznivý výsledek. Chybí prostě hroťák no...

Individuální výkony: Sagna MOTM - nikdo ho tu v diskuzi nezménil, ale jeho obranné zákroky odrazili spoustu ofenzivních akcí Pompey a pravou lajnu brázdil jako legendární Cafú... až na ty centry teda, ty byly jako z okresního přeboru. Gallas s Vermaelenem jistí, stejně tak jako Traoré. Song nepotřebuje komentář - nejstabilněji hrající hráč AFC v posledních dvou sezonách. Ramsey ze začátku trochu zakřiknutý, ale tak od 30. minuty skvělý - jestli Wenger nevidí, že je o tři roky starší Denilson už teď horší, tak asi opravdu začíná být senilní. Nasri užasně jistý na balonu (jako vždy), Diaby nezastavitelný, Eduardo špatný a Aršavin tragický - na jeho obranu ale musím dodat, že nehraje na svém postě a jeho kvality by se na křídle určitě projevily.

Reagovat
Lovec

*(minule Cesc)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal slabota

Reagovat
Counter

jojo, známe, málo dravosti před šestnáctkou... A co říkáš na Ramseyho gól, nevymyká se trošku?

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeho gol to byla lahůdka,ale ruku na srdce goly Songa a Nasriho jim obrana Portsmouhu darovala,ten výsledek úplně neodpovídal vývoji hry

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohoto jde trosku citít zavist vůči Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda vôbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Já včerejsí zapas videl a Arsenal nevyhral jen kvuli tomu, že byl lepší, ale taky zkušenejší... Skore rozhodně odpovídalo vývoji hry

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to kontroloval a skúsenejší bol, ale skóre pramenilo z chýb Pompey. Tie dva góly boli slušne lacné (nepokrytie Nasriho nahrávačov vo vápne, taktická chyba pri góle Songa) a prvý impulz bol šťastný odraz Eduardovho priameho kopu. To sú fakty. Pingiho prvý komentár je evidentné podpichnutie a ten druhý je pravdivý, na tom nie je nič závistlivé. Je tam slovo "úplne"...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj podívam se do příručky mladých svištů Ať vím jak ti odpovedet ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za peknú obhajobu

A první příspěvek byl skutečně podpíchnutí navazující na předešlý souhrn premier league a reakce countera budiž důkazem,že se to doneslo tomu komu to bylo určeno

Reagovat
smazaný uživatel

ach jooo kluci a co myslíš že to bylo z mojí strany.. Myslíš, že jsem tě tu přisel nejak odsuzovat?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

No to abych si hledal dobrýho obhájce...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby každej slabej výkon byl za tři body a čtyři fiky tak jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Roberto Mancini by rád na Eastlands uvítal brazilského obránce Maicona i hvězdu Barcelony Zlatana Ibrahimoviče. "Pokud bychom se umístili v první čtyřce, zaměříme se na hráče nejvyšší kvality. Uvítal bych Maicona. S Ibrahimovičem jde o záruku oddanosti. Uktažte mi trenéra, který by v týmu nechtěl Ibrahimoviče," uvedl Mancini.

Už to začíná Ibra je záruka oddanosti? V Juve o tom vědí své...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nabídne Mancini víc jak sto mega, tak ho bude mít.

Jo a mimochodem - pokud by to tak dopadlo, má u mě Laporta další sochu

Reagovat
smazaný uživatel

A kým by ste ho nahradili? Btw. Nemáš ty Joana zarámovaného v kancli?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že za 100 éček by se někdo našel Navíc Barca vytipované posily k přestupu asi 2x přemlouvat nemusí (pokud se teda nejmenuješ Chyrginskij )

Reagovat
smazaný uživatel

Můj obdiv k našemu prezidentovi snad vyjadřuju dostatečně jasně, ne? Tenhle člověk a jeho tým z Barci udělal, co je teď a to nemyslím jen fotbal. Opravdu super práce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pragmatismus nade vše No tak asi by docela slušně vydělal, přece jen Sammy hodnotu 60 mega rozhodně neměl...btw. koho by si viděl jako potenciální náhradu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně - pokud by šel Boží syn za 100 mega (dokázal bych si představit, že by si Barca řekla i o víc - přecejen stál 70 a něco trhnout musí), tak koupit za 30+40 dva Davidy od Netopýrů a tým to neoslabí a ještě se vydělá

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně nechci, aby to vypadalo, že Ibru někam vyhazuju. Na 100 % ne. Za ten půlrok si mě získal, ale zase na druhou stranu - on určitě není neprodejný (jeho kariéra to dokazuje dostatečně jasně)

Reagovat
Amos

Vůbec,na Valencii nesahat.. Odchod těchto hráčů by je potopil

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

zabiják, ale Ibru by plnohodnotně nenahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

To se říkalo i než odešel Samuel Jinak El Nino místo zlatana zajímává představa

Reagovat
smazaný uživatel

Ak tím neoslabí s jedným Davidom na hrote, tak s Torresom pri vašom rozostavení už vôbec, nie? A zarobí sa aj na tom

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by teda s Torresem dorazil i Silva, tak OK. V tom případě tým neoslabí

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ani ak by dorazil sám. Torres je ako strelec porovnateľne, ak nie ešte lepší a úprimne, Barca je jediný klub, kde by mohol hrať ešte vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vcera zase hroza... Jediny kto sa mi z toho tymu naozaj paci je Song... Krutim hlavou nad tym ako sa za posledne 2 sezony zlepsil Ale inak ten zapas nehorazna nuda, odovzdanejsieho supera ako boli vcera Pompey som snad este nevidel a ti ktori tu vynasali Granta do nevies po jednom podarenom zapase musia mat teraz pekne vypaleny rybnik pretoze takto zle nehrali Pompey ani na zaciatku sezony (tam sice prehravali ale hrali pekny futbal a mali kusisko smoly). Za tento vykon si ale zasluzili prehrat ovela viac mali stastie ze Arsenal uz poslednych 20 minut hral svoju tradicnu hadzanu, pretoze ta obrana totalne bez pohybu a bez zaujmu by od takeho MU fasla este dalsie 4 goly

Ak budu takto pokracovat dufam ze zostupia takyto tym si nezasluzi hrat PL

Reagovat
Lovec

Děsná hrůza. Pompey byli vážně odevzdaní, ale jejich odevzdanost se nedá měřit s nemohoucností, kterou předvedli Slepice na ES na podzim .

Reagovat
smazaný uživatel

A ktory Song sa ti paci?? Ten od Robbieho Williamsa alebo Britney Spears?

Reagovat
smazaný uživatel

Sracky nepocuvam

Reagovat
smazaný uživatel

kde že toho Martineze vyhrabali??

Reagovat
hefy

Na jeho místo neni lepšího člověka. Je v klubu teprve pulrok, dej mu čas.

Reagovat
vladis271

OT:

O služby slovenského futbalového defenzívneho univerzála Radoslava Zabavníka, ktorý je momentálne voľným hráčom, prejavili záujem anglické prvoligové kluby AFC Sunderland a West Ham United. Pre denník Šport to potvrdil Zabavníkov agent Juraj Vengloš a dodal: "Sme však v rokovaní s viacerými záujemcami, vážny interes je aj z bundesligy. V tejto chvíli však nič nie je až tak ďaleko, že by sme sa už - už hotovali podpísať zmluvu. Ľady sa zrejme pohnú začiatkom nového roka. Predpokladám, že v otázke ďalšieho Radovho pôsobenia by mohlo byť oveľa jasnejšie prvý januárový týždeň."

Dvadsaťdeväťročnému košickému odchovancovi Zabavníkovi v decembri po dvoch rokoch uplynula platnosť zmluvy s Terekom Groznyj a dohodol sa so zástupcami tohto ruského klubu na ukončení spolupráce. Štyridsaťnásobný reprezentant SR v minulosti pôsobil aj v MŠK Žilina, CSKA Sofia a Sparte Praha. Sunderland figuruje v tabuľke Premier League 2009/2010 na 10. mieste, West Ham sa nachádza na 17. priečke.

Kto to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham. Ak tam mze byť Kováč najlepším. Sunderland už má dvoch tvrďákov v osobách Cattermola a Canu, mesiara Zábavníka k nim nepotrebuje... Ale byť ním, tak sa o ten Sunderland bijem ako divý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na to nevidim nic vtipne... Hlavne vdaka Zabavnikovi a Muchovi sme na MS a som si isty ze v takom trapiacom sa West Hame by patril k najlepsim hracom. Jeho bojovnost a cierna robota ktoru pre tym odvadza je neocenitelna

Reagovat
smazaný uživatel

mě stačil ve spartě, kde byl trapákem spíš on

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som mal sudit napriklad takeho Rosickeho iba za jeho posobenie v Arsenale povedal by som ze je to uplny traged. Nie len ze toho nahral strasne malo ale navyse ani nijak neoslnoval...

Zabavnik bol jednym zo zakladnych kamenov nasej repre a v Tereku tiez odvadzal poctive vykony takze tu Spartu si mozes strcit vies kam

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet vážně, ani vzdáleně nejde srovnávat angažmá Rosy v Anglii a Zábavníka ve Spartě. Zatímco Rosa nehraje z ryze objektivních důvodů(zranění), a když hraje tak rozhodně patří k tomu lepšímu v Arsenalu. Zatímco Zábavník hrával sice často, ale bídně tže podle mě na PL jednoznačně nemá. Takový Řepka byl v PL průměr a ve Spartě ještě v minulé sezoně jednoznačně nej stoper ligy(letos zastíněný Hubníkem). A pokud si myslíš že mě naštveš urážkou Sparty tak to si na velkém omylu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych mel Repku rád, ale v PL hrál víc než průměr!!! (nebýt jeho zkratů kdo ví kde by skončil!)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ta nechcel vobec nastvat a pokial dobre vidim tak Spartu som nikde neurazal. Jedine co som chcel tym prispevkom povedat je ze je hlupe sa vysmievat futbalistovi ktoreho si ani poriadne nevidel hrat. Na West Ham by Rado stacil, ked tam moze byt traged Kovac tak Zabavnik s kludnym svedomim

K tomu Rosickemu: Ja viem ze nebyt zraneni mal by urcite naviac ale prave kvoli tym zraneniam sa da hodnotit jeho posobenie v Arsenale dost negativne rovnako ako (zrejme) Zabavnikove angazma v Sparte (ja som ho tam hrat nevidel takze neviem) aj ked samozrejme tam budu asi ine dovody ako zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vidím že oba čerpáme z jiných poznatků, tže se logicky neshodnem. Nicméně nechci tady rozšiřovat negativní atmosféru a proto i tobě vše nej do Nového roku 2010 Třeba se nakonec ukáže, že si měl s tím Zábavníkem pravdu (ale moc bych na to nesázel ).

Reagovat
smazaný uživatel

traged zase ne.. A první pul rok se mu povedl nad ocekávání pak když přislo první zranení tak všichni už ví jak to bylo dal.. vylečení jeden dva zapasy zase něco zase vylečení atd atd... až z toho byla pauza dlouhá přes rok a vratili jsme se zase k těm 2 zapasum a zranení..

Reagovat
smazaný uživatel

Zabavnik je kvalitny hrac tiez neviem na com sa smejete...

Reagovat
vladis271
Reagovat
hefy

Hehe, Owen překvapivě chybí.

Reagovat
vladis271

celkom logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl být Bohem, rozhodl se být Ďáblem...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne napísané...

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro peníze

Reagovat
smazaný uživatel

vítej zpátky Pedjo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele