Anderson si s Inzaghim vše vyjasnil a vrátí se do sestavy Lazia

13.02.2018, 11:58
Aktuality
Spory Felipeho Andersona s nadřízenými v Laziu jsou podle všeho alespoň pro tuto chvíli zažehnány. Brazilský záložník se před týdnem po prohře s Janovem pohádal s koučem Simonem Inzaghim a následně byl odstaven mimo tým. Nyní však na Instagramu slíbil, že dál bude Laziu odevzdávat vše, a očekává se ve čtvrtek proti FCSB...

V důsledku menší slovní potyčky, kterou prý musel pomáhat tlumit Lucas Leiva, se dokonce hovořilo o tom, že Felipe Anderson požáda o odchod z Lazia, což následně musel popírat sportovní ředitel římského celku Igli Tare. Nyní mu svým způsobem přitakává i sám brazilský protagonista sporu.

"Děkuji všem za projevenou lásku, za podporu a rady. Všichni za barvy našeho klubu odevzdáme vše. Spoluhráči, kouči, fanoušci - ještě jednou děkuji. Forza Lazio," napsal na sociální síti 24letý fotbalista.

Anderson scházel v nominaci na sobotní klání s Neapolí, teď by se ale do sestavy Lazia opět měl vrátit. "Mluvili jsme s ním v úterý (den po hádce - pozn. red.) asi dvě hodiny a já doufám, že pochopil, protože my ho tu máme rádi," řekl už dříve Igli Tare.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
Pipo123

Dúfam že mu to pomôže, občas ukazuje na trávniku geniálne veci, chýba mu vyrovnanosť výkonov, ako keby nemal motiváciu sa dostať vyššie

Reagovat
Thorrin

OT: Minimálně patnáct milionů eur za sezonu vytěží AC Milán z nové dohody s Pumou poté, co včera oznámila ukončení spolupráce s Adidasem. Ten měl potenciálně platit až 19,7 milionů, to však v závislosti na výsledcích - smlouva s Pumou je v tomto ohledu nastavená podobně.

Ví se, kolik dostávají další týmy, Lazio, Inter, Juve, Napoli atd?

Reagovat
fantomas

Jedinej Juventus má dostávat víc než ACM teď. Ale jinak nevim.

Reagovat
Thorrin

Dik.

Reagovat
Seydou Doumbia

Stejně jako Keita talentu má dost, ale v hlavě to nemá úplně v pořádku. Nedivil bych se kdyby ho po sezoně prodali.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol počkať do odvety v coppe :)

Reagovat
KillSwitch

AS Řím hraje v sobotu odpoledne v Udinese a jeho fotbalisté se nebudou moci spolehnout na podporu fanoušků. Ti k utkání nesmějí vycestovat, nedávno totiž došlo ke střetům mezi nimi a příznivci Hellasu Verona a v Udinese se rozhodli, že Giallorossi neprodají žádné vstupenky.

toto je čo za nezmusel?

Reagovat
Lech

Udine

Reagovat
Yanek

17:14 Buffon zpátky do italské reprezentace?

Italskou reprezentaci v březnu čekají přátelské zápasy s Argentinou a Anglií, na které by se mohl pozvánky dočkat i Gianluigi Buffon. Ostřílený veterán z Juventusu sice po neúspěšné baráži o postup na mistrovství světa 2018 ukončil reprezentační kariéru, sám však nevyloučil návrat, dočasný kouč Luigi Di Biagio ho pak chce povolat. (lequipe.fr)

Gigi je pro mě nejlepší brankář novodobé historie, ale myslím, že v repre by už měly začít dostávat prostor nové tváře.

Reagovat
10

bylo by to vůči nim docela fér, když si kvůli Gigimu posledních 20 let nikdo jinej pořádně nezachytal

Reagovat
Forza_Inter

vzhladom na to, ze ide o pripravne zapasy, je blbost nedat sancu inym.

Reagovat
Frantszek

Vedení AS Řím je v kontaktu s Alissonem a jedná s ním o podmínkách nové smlouvy. Brazilský brankář pobírá 1,5 milionu eur ročně a svůj plat chce navýšit na pět milionů. Jeden požadavek má i italský klub, do nového kontraktu hodlá zakotvit výstupní klauzuli ve výši 90 milionů eur

tak a je to teď si nechte na Alissona zajít chuť všichni nenažranci

Reagovat
Pipo123

5 mega pre brankara, wau to je hodne.

Reagovat
Gimme

Zrovna si říkám, že je to docela haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

A potom je tu Donnarumma so 6m + 1m pre jeho brata ako súčasť kontraktu :)

Reagovat
Pipo123

Tak Alisson je absolútna topka, tie prachy si zaslúži, Donnarumma ich nedostal za výkonnosť ale za agenta. Ale stale mi to pride dost prd brankara

Reagovat
Furia Ceca

"teď si nechte na Alissona zajít chuť všichni nenažranci"

Z fleku mě napadlo pět, šest klubů, který tu klauzuli jsou schopní aktivovat.

Reagovat
Gimme

To asi jo, ale nejsem si jistej jestli jsou až tak hloupý, aby kupovali gólana za takovou sumu

Reagovat
Lech

Jsou ale imo, hloupy to ani neni, Alisson je budouci svetova star, podle me v takovem Realu ma klidne moznost bojovat o Golden ball, v pripade ze by jim vychytal LM a tak. 90 mega bude za 10 let jak susen

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

druhý nejsympatičtější klub v Taliánsku

Reagovat
Panděvova ofina

Z pohledu nezaujatého bych řekl první. Dlouho nic a pak Fiorentina.... poslední je Inter a Juve :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele