Američané jsou díky Dempseymu ve finále Zlatého poháru

23.07.2017, 09:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Se čekalo, finále Mexiko vs USA. Jako vždy. Ocenil bych spíš informací kde se hraje finále, na jakem stadionu. Nějakou užitnou hodnotu článku, ne jen informace co si najde na livesportu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba počet diváků na semifinále. Kde se hrálo. Velmi strohé však tohle

Reagovat
rezba

Na ČTK moc informací

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, pak nechápu smysl tady toho kopírování...

Doplním pár i formaci, hrálo se na AT&T Stadium, což je domovský stánek Dallasu Cowboys v NFL.

Druhé semifinále se hraje v Pasadene na Rosl Bowl, kapacita okolo 90tisic míst.

Finále pak v Santa Clare v Californii.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
TheMally11

Dobrý den, vaše znalost nás velice zaujala. Prosím, kontaktujte naše personální oddělení. Kontakt naleznete na naší webové adrese v záložce kontakty. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu můžu, mám čím přispět.

Reagovat
Kily

jen aby wikipedia za permanentní čerpání informací ze svých stránek nechtěla moc velké peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Čerpám z různých zdrojů

Reagovat
Kily

to asi jo, ani nepřesná wikipedie nevyplodí denně tolik podivných až nesmyslných tvrzení, jako ty

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy vůbec není na místě, i když bez použití zdrojů bych také předpokládal tohle složení jako naprosto nejčastější. Jen pokud shrnu novou éru Zlatého poháru CONCACAF od r.91, byť předchozí Mistrovství zemí se lišila jen v názvu. Tak složení jiného finále než Mexico-USA bylo 8x,5x. Pokud jde o vítěze turnaje, tak tam kromě Mexica a USA vyhrála jen jednou Kanada. Jinak Mexico 4x USA porazilo ve finále, prohrálo jen jednou. Se 7-mi vítězstvími je nejúspěšnější Mexico před USA s 5-ti vítězstvími. V předchozí éře však USA od r.63 do r.89 nezaznamenalo jediný úspěch. Mají pouze jednou 2.místo, dokonce nemají ani žádné 4. v této době. Naopak Kanadě se jednou vítězství podařilo. V této éře zaznamenalo 3 vítězství Mexico, stejně jako Kostarika, Mexico vede jen díky jednomu 2.místu, které Kostarice chybí, se 3-mi třetími místy oproti 2 Mexica se však medailově zcela vyrovnávají a Mexico tak Mistrovství zemí Concacaf ovládlo opravdu jen díky jednomu 2.místo a s Kostarika byla jeho jediným konkurentem a srovnatelným týmem, který však nyní zaostává za těmito úspěchy.

Letos má zkušený tým USA šanci, doplnění o zkušené hráče se ukázalo jako veledobré, vždyť oba tito hráči rozhodli zápas. Mexico však i ligovým výběrem je velmi silné, chce se předvést, pro fotbalisty jako Corona-podle mého jeden z nejlepších brankářů světa avšak nedoceněný je to poslední šance něco velkého vyhrát. Jamajka se v posledních stává TOP týmem severní Ameriky, prakticky na úrovni Kostariky.

Reagovat
smazaný uživatel

8x USA-Mexico, 5x jiné finále

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy opačně 5x USA-Mexico, 8x jiné finále

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak teda?

Reagovat
smazaný uživatel

5x USA-Mexico, 8x jiné finále. Pouze v jednom v r. 2000 nebylo ve finále Mexico ani USA. Tehdy senzačně vyhrála Kanada nad Kolumbií, která byla na turnaji jako host, podobně jako na Copa Americe startují celky ze severní Ameriky, opačně se však již několik turnajů jihoamerická země Zlatého poháru nezúčastnila. Tam je zajímavostí, že silný výběr tehdejší Brazílie byl 2x ve finále, ale nikdy nevyhrál, minimálně mě přepadá myšlenka, jestli to nepustili v rámci ne až tak podstatného turnajového vítězství, u prohry Kolumbie s Kanadou mě to také napadá. Ale možná se jen domácí prostě více motivovali. Jinak pravidelný účastní Copy America Mexico také hrálo nejvýš ve finále, ale tam je konkurence mnohem větší než na turnaj v severní Americe, ale to už jsem se dostal nějak jinam.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele