AMELIA JEDNÁ SE SPARTAKEM MOSKVA

17.01.2007, 16:34
Aktuality
Brankář Marco Amelia je podle všeho na odchodu z Livorna. Italský reprezentant má spory s prezidentem Aldem Spinellim a vyjednává o možnosti angažmá ve Spartaku Moskva...

"Spartak? Ano, jednali jsme spolu. Potkal jsem tam opravdu skvělé lidi, uvidíme, co bude dál," prozradil Amelia, kde by mohla pokračovat jeho kariéra.

O Ameliu měl na přelomu roku velký zájem manažer Liverpoolu Rafael Benitez. 24letý gólman sice nedávno prodloužil s klubem smlouvu do léta 2011, jen několik dní poté ale opět začal uvažovat o změně dresu. Liverpool minulý týden získal na hostování do konce sezóny Daniele Padelliho a Amelia by tak na Anfield Road mohl přijít až v létě. Tou dobou by podle zákulisních informací mohl zakotvit také v dalším anglickém klubu - Arsenalu.

V Livornu je poslední dobou pořádně dusno. Prezident Aldo Spinelli po víkendové porážce 1:5 od Atalanty propustil trenéra Daniele Arrigoniho, na přimluvení hráčů ho sice nakonec vzal zpět, přesto si neodpustil několik poznámek především na Ameliovu adresu. "Amelia má ostrý jazyk, stejně jako všichni Římané. Snad se mi ho podaří prodat ještě v zimě, pokud ne, bude sedět na lavičce. Snažil jsem se ho naučit dobrým mravům, ale on ve všech klubech, za které hrál, skončil na lavičce. Měl by se co nejrychleji vzpamatovat," řekl Spinelli. Právě tato slova by mohla mít podstatný vliv na Ameliovo rozhodování, zda zůstat v Livornu, či rychle odejít.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*mirror

Blázne, do Ruska sa netlač!!! Velké kluby o tebe maj zájem!!!

Měls jít do AC tam bys byl jednička!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A nemyslíš tak náhodou, že kdyby ho ty velké kluby opravdu tak chtěli, tak by o Rusku ani nepřemýšlel? Asi je v situaci, kterou musí konkrétně řešit, spekulace The Sun a spol. jsou mu k prdu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele