Alžírsko povede srbský trenér Rajevac

27.06.2016, 14:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
cetto

Tak Zambie vyhrála jeden turnaj, ale dlouhodobě na to nemají. Kamerun taky sel za posledni roky dost dolů, nemají velke osobnosti. Nigérie je favorit, ale Alžírsko ma troufám si rict nejlepsi zálohu v Africe...bentaleb, taider - brahimi, feghouli, mahrez. K tomu slimani v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nigéria jednoznačne favoritom nie je, v posledných rokoch je otrasná. Nepostúpila ani na budúcoročný APN, ďaleko za sebou ju nechal rozkolísaný Egypt. Ja očakávam tesný súboj Alžírska s Kamerunom, pričom Nigéria im môže spôsobiť seriózne problémy, no v tejto skupine je až tretia v poradí, čo sa týka kvality kádra i výsledkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažkú skupinu majú ale na MS sa dostanú. Možno je to aj preto, lebo ako jeden s mála repre v afrike hrajú atraktívny, rýchly, kombinačný futbal. Moja najobľúbenejšia repre v Afrike tak verím že sa na mundial prebojujú a že herný štýl sa nebude meniť. A Nigéria, Kamerun či Zambia nemajú taký káder, alžírčania hrajú v dobrých európskych kluboch a hlavne ten stred majú našlapaní

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...neviem, mám trochu zmiešané pocity. Po prvé neviem, ako pôjde dohromady kombinácia Balkán - sever Afriky a aký bude mať tréner vplyv na ich taktiku a potažmo mentálne nastavenie, a po druhé sa obávam, pamätajúc na jeho pôsobenie pri ghanskom tíme, či Alžírsku nebude chcieť naordinovať o niečo defenzívnejšie rozpoloženie. Bola by to škoda, Alžírsko má potenciál prelomiť semifinálové brány na MS. Stále ma tak trochu škrie, že ich opustil Gourcuff, predstavoval skvelú kontinuitu po Halilhodžičovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele