Alžírsko má dalšího trenéra, překvapivě ho převezme Alcaraz

13.04.2017, 16:22
Aktuality
Jenom několik desítek hodin byl bez práce Lucas Alcaraz. Španělský kormidelník byl začátkem tohoto týdne propuštěn z lavičky Granady, kde ho nahradil Tony Adams, jeho další kroky pak vedou na sever Afriky, stal se totiž novým trenérem národního týmu Alžírska...

Alcaraz je již čtvrtým stálým trenérem Alžírska v průběhu uplynulých dvanácti měsíců. V dubnu loňského roku skončil Christian Gourcuff a jeho nástupcem se stal Milovan Rajevac, který vydržel pouhé dva zápasy. Úspěšný následně nebyl ani Georges Leekens, pod jehož vedením Alžírsko vypadlo na letošním africkém šampionátu již v základní skupině.

Alcarazovo jmenování představuje překvapení, všeobecně se totiž očekávalo, že tým povede jiný španělský kouč Joaquín Caparrós. Ve hře byl i Aitor Karanka, který byl nedávno propuštěn z Middlesbrough.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Phillipinho

Proc je tenhle kouc porad nekde zamestnavanej na to asi nikdy neprijdu...

Reagovat
Phillipinho

His updated record, upon leaving: Alcaraz 67 wins 137 defeats in Primera. Absolutely staggering numbers.

Ale o angazma nema nouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom to Alzirsko pripomina Pobrezie Slonoviny a Ghanu za cias ich zlate generacie...Alzirovia su na tom momentalne dost podobne. Najlepsi kader za niekolko desiatok rokov a obavam sa ze nic nevyhraju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele