ALONSO CHCE ZŮSTAT V LIVERPOOLU

26.01.2007, 18:39
Aktuality
Na Anfield Road se nemusejí obávat možného odchodu Xabiho Alonsa. Španělského záložníka sice láká několik klubů z jeho vlasti, naposledy se hlasitě mluvilo o Atletiku Madrid, on sám ale chce i nadále pokračovat v Liverpoolu...

"V tuto chvíli neprobíhají žádná jednání, ale pokud se Liverpool ozve, odpovíme. Xabi je zde velmi spokojený a fotbal tady ho moc baví," reagoval hráčův agent Inaki Ibanez na spekulace anglických médií, podle nichž vedení klubu pro Alonsa připravuje návrh nové smlouvy.

"V tuto chvíli je pro Xabiho nejdůležitější koncentrace na jeho hru, čeká ho ještě hodně důležitých zápasů. Pokud Liverpool přijde a bude chtít vyjednávat, pak mu Xabi velmi rád řekne, že chce zůstat," ujistil Ibanez o rozhodnosti svého klienta.

Španělský reprezentant má na Anfield Road platnou smlouvu až do léta 2009 a tu by rád minimálně dodržel. V letošní sezóně je důležitým článkem týmu, který se v současnosti může pochlubit nejlepší formou ze všech dvaceti účastníků Premier League. V Liverpoolu doufají, že si jejich tým formu přenese i do Ligy mistrů, v jejímž osmifinále na Reds čeká obhájce trofeje Barcelona.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele