Aliadière se podle očekávání upsal Lorientu

19.09.2016, 09:51
Aktuality
Lorient oznámil návrat dalšího bývalého hráče. Do bretaňského klubu se i díky disciplinárnímu trestu Benjamina Jeannota vrátil zkušený útočník Jérémie Aliadière...

Rodák z Rambouilletu byl označován za velkou naději francouzského fotbalu, což jen potvrdil přesun z akademie Clairefontaine do Arsenalu, kde se však opakovaně neprosadil.

Nyní 33letý útočník na sebe upozornil až během angažmá v Middlesbrough, odkud se posléze vydal zpátky do své vlasti, kde se upsal Lorientu. Za ten se se Aliadièrovi začalo dařit a během druhé sezóny zaznamenal na své konto 14 ligových gólů, čímž si vysloužil přesun do Kataru.

Po dvou letech se Aliadière vrací na místo činu, hlavně díky desetizápasovému trestu pro Benjamina Jeannota, detaily kontraktu pak ani jedna strana neuvedla. Bývalý mládežnický reprezentant Francie však nejspíše podepsal smlouvu do konce tohoto ročníku s možnou opcí.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (11)

Přidat komentář
H.N.T.

za jeho pusobeni u Boro

Reagovat
JimBob

jak by napsal filip - legenda west hamu

Reagovat
dantetomas

No skor arsenalu, ci?

Reagovat
ThePigFeathers

Největší chyba Arsenálu, že ho jako mladyho měli celkem u prdele, jelikož by po boku Henryho, Viery nebo Pirese hodně vyrost a mohl bejt tahoun. Hrozně se mi líbil!

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt byl porad zraneny.

Reagovat
ThePigFeathers

Nebyl stále zraněný!!!! Jo měl sem tam něco ale stále zraněný nebyl!!!!

Reagovat
Recoba Inter

hej tohle ale neříká první fanoušek možná na tom něco bude

Reagovat
ThePigFeathers

Tak já si hlavně myslím že to Arsene posral. Kdyby dostával prostoru jako RvP tak by nebyl o nic horší, rozdíl mezi nima byl ten že Robin po dobrém zápase dostal opět šanci Aladiere ani hovno! Bylo to ve stylu sice si zahrál dobře dál si Gola ale čekej dál na šanci.....

Reagovat
Recoba Inter

chápu no, já fotbal tehdy ještě tolik nesledoval tak nevím... o to víc jsem ale rád, že mi to takhle někdo dokáže dobře objasnit

Reagovat
ThePigFeathers

to je zvláštní, že jsi nesledoval tolik fotbal a tvůj oblíbenec nebo přezdívka je o Alvárovi :)

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no..

ale ty šance prostě nedostal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele