ALEX CHCE PŘESTUP DO CHELSEA

01.05.2007, 14:14
Aktuality
Phillip Cocu zřejmě nebude jedinou oporou, která v létě opustí PSV Eindhoven. Z nizozemského klubu chce i brazilský obránce Rodrigo Alex, jehož novým působištěm by se měla stát londýnská Chelsea...

Alex do Chelsea již jednou přestoupil, nedostal však pracovní povolení, podle něhož musí hráč k angažmá v Premier League nastoupit v předchozím roce minimálně k 75 procentům zápasů národního týmu. Blues ho proto odeslali na hostování do PSV, nyní opět jednají o udělení pracovního povolení a sám Alex se již nemůže dočkat.

"Šance, že odejdu z Eindhovenu, je opravdu velká. V tuto chvíli jsou v Chelsea zaneprázdněni zařízením pracovního povolení. Dříve již totéž udělali u Salomona Kaloua a dalších hráčů," prohlásil brazilský fotbalista v rozhovoru pro De Telegraaf.

Alex je typem řízného obránce, který se skvěle orientuje v pokutovém území a má i tvrdou a přesnou střelu. V případě realizace přestupu nebude jeho pozice na Stamford Bridge jednoduchá, jeho konkurenty v boji o místo v základní sestavě budou John Terry a Ricardo Carvalho.

"Chelsea je skvělý klub, ale nejdůležitější je, že tam budu hrát hodně zápasů. Pokud budu jenom sedět na lavičce, bude ho hodně složité, ale ať se stane cokoli, víte, že jste tam," těší se Alex na novou výzvu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Manu

Nechoď do chelsea, jednak kvuli konkurenci v týmu a za druhé budete už pořád o krok za MU

Reagovat
smazaný uživatel

Alex a Chelsea

Reagovat
HOST*Dáda

Nevim čemu se směješ...je to jeden z nejlepších stoperů světa...a přestaň se do Alexe(Skály) navážet...

Reagovat
HOST*

je to borec ja si pamatuju na ligu mistru proti arsenalu.kdyz odrazel utoky jeden za druhym sice si pak dal vlastnak ale pak to hnedka napravil tim ze dal gol a poslal ten debilni arsenal do pr.....!!!! jestli bude hrat i takhle za chelsea tak uz by mel MAN UTD radsi zase brecet ze budou druzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele