Alcácer doufá v setrvání Otamendiho ve Valencii

24.07.2015, 12:59
Aktuality
Valencii se povedla loňská sezona a v průběhu léta se očekávalo další posílení jejího kádru, místo toho ovšem může přijít jeden hodně výrazný záporný zásah do základní sestavy. Jisté stále není další setrvání stopera Nicoláse Otamendiho...

Na argentinském obránci loni stála defenzíva Netopýrů a jeho jméno se nakonec dostalo i do ideální jedenáctky celého ročníku Primera División. Už od podzimu se mluví o zájmu Manchesteru United a další možnost představuje Real Madrid v případě, že jeho kádr opustí Sergio Ramos. Otamendiho nápadníci si případně musejí připravit padesát milionů eur, což je suma stanovená ve výkupní klauzuli.

"Nico je hlavním hráčem a byl bych rád, kdyby zůstal. Je to klíčový hráč Valencie a kdybych řekl, že si nepřeji jeho setrvání, lhal bych. Otamendi, Shkodran Mustafi, Lucas Orbán a Rubén Vezo jsou všichni důležití. Když jsou na hřišti, hrají díky tomu ostatní ještě lépe," prohlásil útočník Valencie Paco Alcácer.

Valencia loni skončila na čtvrtém místě tabulky španělské nejvyšší soutěže a v úvodu sezony tak bude mít nahuštěnější program, než většina jejích ligových konkurentů. Čeká na ní totiž čtvrté předkolo Ligy mistrů, jméno svého soupeře se dozví 7. srpna.

"Nejdůležitější bude pojmout kvalifikační zápasy jako jeden, nesoustředit se na každý zvlášť. Tým je připraven a máme ještě čas na to se zlepšit," hlásí mladý útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Tuxedo

To je Pako

Reagovat
smazaný uživatel

Ota je opravdu vynikající, rozhodně jeden (ne-li uplně) z nejlepších stoperů. Akorát teda nevím, jak ho pojmou fanoušci když prohlašoval že chce pryč!!

Reagovat
Kongo

Já bych ho za ty peníze normáln pustil.Nechce u nás hrát,tak ať nehraje!Peníze za něj budou slušný a vrátí se aspoň něco za to fiasco s Negredem.V L1 je tolik výborných stoperů na výběr a jsou hlavně celkem levní.

Reagovat
Andis

Plzeň by potřebovala do obrany takového Otamiendiho, ale z čeho by ho zaplatila kdo ví

Reagovat
frank

Nádhera jak to teďka Ronaldo v ofsajdu dával do prázdný Iscovi a né Baleovi.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten nadpis zní úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Otamendi = Ramos a Pako bude, vlastně už je hráč jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

United ani City za něj nechtějí dát 50 mega, takže by bylo super, kdyby zůstal. Prý zapsal děti do školy ve Valencii a ikdyž to ještě nic neznaměná, tak doufám v jeho setrvání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten real, predsa nebude zly ani pod Benitezom, sice city neni klub, ktory by dokazal preverit top muzstvo, ale predsa 4:1 a este k tomu ukazali sirku kadra, na kazdom poste maju nahradu. pekne

Reagovat
smazaný uživatel

no bodaj by otamendi ostatal, v co vobec neverim a ked teda odide, nech pride konecne nejaka riadna posila. nevadilo by ani ak by to bol zase hrac agenta mendesa, ale nech to je hotovy spickovy hrac. lebo sme pozadu 300 svetelnych rokov

Reagovat
Tuxedo

Nevie nikto kde bude isť Primera na akej stanici ??

Reagovat
smazaný uživatel

to by som aj ja rad vedel..

Reagovat
MySch017

"Kde bude ist"?? Tieto tvary slovies neznášam, hlavne keď sa yo dá napísať zrorumiteľne

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nebyl Otamendi na Mistrovstvi sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál v Portu a na hostavačce v Mineiru taky zrovna nezářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvlastni, ted je jeden z nej 10 obrancu a pritom to je jenom rok zpatky..

Reagovat
smazaný uživatel

To se stává. Je to u spousty hráčů takovýhle výkyvy formy.

Reagovat
smazaný uživatel

stopeři občas zrají pomaleji..to by mohl být jeho případ..navíc když byl mladší tak nastupoval občas i jako bek což asi nebyla úplně jeho pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Pako tak pojď s nim a setrváš nim

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mala FM wonderkids ktory sa aj vydaril

Reagovat
misinho7

Inac preco ramos ako jediny nebol pri odovzdavani trofeje? podla mna tam naozaj nie je nieco v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jediný.. Benzema, Kroos, Marcelo, Carvajal, Pepe, Modric chyběli taky.

Reagovat
I am Mancunian

vsetci na odchode

Reagovat
teenz

Může za to ten opičí atlet.

Reagovat
A Seleção

Vale uz musi prestat prodavat a zacit stabilizovat kadr s kvalitnimi hraci.Paco,Otamendi,Rodrigo,Parejo,Feghouli-to jsou vsechno hraci schopny dosahnout svetovy kvality.Doufam,ze kdyz se jim podarilo se financne srovnat tak prestanou prodavat dulezity hrace.

Reagovat
Malresi

Niekto, kto pravidelne sledujete Valenciu, vedeli by ste mi popísať, aký typ stopéra je Otamendi ?

Reagovat
Mass

Silnej, rychlej , dostatečně technickej, skvělej hlavičkář, s buldočí zarputilostí, dobře čte hru, skoro nikdo ho nedá 1 vs1, mě osobně dost baví tim, jak do všeho chodí (což může bejt i jeho slabina, když špatně vyběhne nebo netrefí skluz). Kolik dalších obránců dokáže zastavit Messiho a Ronalda?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele