Albiol návrat do Valencie nechystá, je spokojen v Neapoli

31.07.2017, 15:53
Aktuality
Ve složení obrané řady Valencie dojde v nadcházejících týdnech k několika změnám a ty se nebudou týkat Raúla Albiola. Média spekulují o návratu španělského stopera do mateřského klubu, sám hráč ovšem podobné myšlenky nemá a soustředí se výhradně na angažmá v Neapoli...

Albiol ve Valencii vyrůstal a také v ní odstartoval svou profesionální kariéru, než před osmi lety přestoupil do Realu Madrid. Po čtyřech sezonách se pak stěhoval znovu, tehdy ho získala Neapol, s níž na podzim loňského roku prodloužil smlouvu do června 2020.

Ze španělského celku v průběhu nadcházejících dní odejde Aymen Abdennour a reálný je rovněž přestup Ezequiela Garaye, Albiol ovšem mezeru ani po jednom z těchto hráčů nezacelí.

"Pocházím odtamtud, je běžné, že se o takových věcech píše. Letos to určitě nebude, vedle toho jsem nikdy nemyslel na odchod z Neapole. Právě naopak, jsem zde šťastný. Klub mi hodně věří a já teprve nedávno podepisoval nový kontrakt," řekl Albiol v rozhovoru pro deník AS.

"Neuvažuji o tom, co by se mohlo stát za dva nebo tři roky. Chci se koncentrovat na letošní sezonu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Votas

Tady to snad nezapadne v PL balastu:

kluci Sampdorijští (píše se to takhle?), koukám, že se vám vrátil Bonazzoli z hostování. Jak to s ním vypadá v přípravě a myslíte, že zůstane na sezónu v Dorii? V Brescii nic moc čísla neměl, ale třeba tohle prohlášení na mě působilo sympaticky:

http://www.inter-news.it/mondo-inter/bonazzoli-inter-errori-e-occasioni-sprecate-le-mie-qualita/

A on je prostě fyzicky skvěle vybavenej...182cm 79 kg, to je na 20 letýho kluka paráda. Fakt sem mu věřil, že se mezi dospělejma neztratí.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ešte aj vo FMku sú Juventus korupčníci

http://imgur.com/a/58nGM

Reagovat
Pipo123

Strašne ma to láka znova zapnúť, som mesiac nehral

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som naposledy hral ročník 2009, a teraz ako prišiel nový majiteľ do AC, tak som dáko dostal chuť . Ináč, trvalo pár hodín kým som sa zorientoval.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/evSCOpolOEs

Priatelia z Juventusu. Co si myslite o tomto hracovi a ako sa mu u vas dari ? Teda az na to zranenie.

Na videach vyzera velmi dobry. Dobre fyzicky stavany, technika, strela. Keby zlepsil vyber miesta a hlavu, tak je to lepsi hrac nez Ronaldo

No ale to chcem pocut od vas, aka je realita. Dik.

Reagovat
Furia Ceca

Měl dvě těžký zranění, takže tuhle sezónu toho moc neodehrál. Navíc zmešká přípravu, vrátí se bůh ví kdy a v jakým stavu... Hodnotit se k tomu málu, co odehrál, moc nedá, a budoucnost je taky nejistá.

Reagovat
svkmd

Dúfam že sa u nás presadí začal hrať ešte keď sme hrali 3-5-2 a ked sme prešli na systém čo by bol pre neho výborný tak sa zranil Dúfam že bude ok a už sa bude vyhýbať zraneniam

Reagovat
Il Architetto

Hezky se na něj kouká, přeji si aby se vrátil ještě lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele