Alavésu velice rychle došla trpělivost s Argentincem Zubeldíou

17.09.2017, 18:01
Aktuality
Podobně jako Crystal Palace s Frankem de Boerem, ani Deportivo Alavés nemělo trpělivost s novým trenérem a Luise Zubeldíu propustilo už po čtyřech kolech ve funkci. Loni úspěšný Alavés odstartoval sezonu čtyřmi porážkami bez jediné vstřelené branky...

Deportivo se s mladým Argentincem rozloučilo jen pár hodin po domácím výbuchu s Villarrealem, který v Alavésu uspěl poměrem 3:0. Už předtím se Deportivo stalo prvním baskickým klubem, kterému se podařilo otevřít novou sezonu Primery třemi vystoupeními bez vstřeleného gólu.

Letos se Alavés umístil na skvělé deváté příčce, úspěšný kouč Mauricio Pellegrino se však následně vydal hledat štěstí do Southamptonu. Šanci tak dostal 36letý Luis Zubeldía, který se dříve stal nejmladším koučem v argentinské nejvyšší soutěži.

Ve Španělsku však jeho odkládané první evropské dobrodružství (roku 2011 jeho příchod do Almeríe zatrhl španělský svaz) nemělo vůbec dlouhé trvání. Jeho tým se akorát zapsal do historie jako první poválečné mužstvo Alavésu, které načalo ligový ročník trojicí a záhy i čtveřicí porážek. Mančaft teď dočasně povede Javier Cabello.

Autor: Tomáš Daníček / deportivoalaves.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zavidej mu styl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadali hodně zoufale, na druhou stranu co čekat, když změněj víc než půlku základní sestavy během léta..

Reagovat
REPLIKATOR

de Boer style

Reagovat
smazaný uživatel

Taliansko náš vzor Za chvíľu Mel, Michel alebo Flores, Celta tiež slabota, ale tam trénera asi udržia

Reagovat
fabec1222

To je Sajfa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Zubejda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele