Alavés vsadil na zkušenost. Z krize mu má pomoci De Biasi

23.09.2017, 11:40
Aktuality
Gianni De Biasi má jasno o svém novém angažmá. Bývalý dlouholetý trenér albánské reprezentace nahradil Luise Zubeldíu, obě strany se pak dohodly na roční spolupráci s opcí...

Jednašedesátiletý kormidelník má za sebou velmi bohatou trenérskou dráhu, během níž se pohyboval zejména na Apeninském poloostrově, kde vedl Turín nebo Udinese.

Mezitím si De Biasi odskočil na rok do Levante, nejvíce však na sebe upozornil během posledního angažmá u reprezentace Albánie, se kterou mimo jiné postoupil na Euro 2016.

Následně se však nedohodl na prodloužení spolupráce a rázem si mohl vybírat nové angažmá a zatím se nakonec vydává zpátky do Španělska, kde povede Deportivo Alavés.

Tomu se po vydařeném minulém ročníku nedaří, když prohrál všechny čtyři úvodní ligové duely, což odnesl kouč Luis Zubeldía. Nový lodivod podepsal smlouvu do konce sezóny s opcí.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude bodovat hned dnes.

Reagovat
Furia Ceca

Hmm, a co takový článek dělá v Serii A??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele