Aktuality

Další články

Souček už vyhlíží Euro: Chtěl bych překonat čtvrtfinále z posledního šampionátu, vyhlásil kapitán

Má před sebou ještě klubové cíle, kapitán národního týmu už ale myslí také na letní mistrovství Evropy v Německu. Tomáš Souček by rád dovedl reprezentaci k ještě lepšímu výsledku, než bylo čtvrtfinále na posledním Euru. A ve čtvrtfinále Evropské ligy hodlá pokazit skvostnou sezonu trojici českých kamarádů z Leverkusenu. Záložník West Hamu to řekl poté, co byl v Praze korunován Fotbalistou roku 2023.

Rigo vyhlíží debut ve slovenské reprezentaci, chce navázat na výkony z Baníku

Tomáš Rigo (21) je jedním ze dvou nováčků v sestavě slovenského národního týmu pro přípravné zápasy s Rakouskem a Norskem. Záložník ostravského Baníku si na reprezentačním srazu pochvaloval spolupráci s trenérem Pavlem Hapalem a zmínil, že pokud v přípravných utkáních se Švýcarskem nebo Norskem nastoupí, premiérové minuty si užije dosyta.

Slavia se chce zbavit Ihattarena, jedná s ním o ukončení spolupráce

Druhá šance se nekoná. Cesty Slavie a Mohameda Ihattarena se rozejdou, aniž by si hráč zahrál v sešívaném dresu. Tvrdí to alespoň zdroje serveru inFotbal.cz. Podle všeho se momentálně řeší ukončení smlouvy problémového hráče ve vršovickém klubu.

Bitka v Turecku: Fanoušci napadli hráče Fenerbahce

Turecká policie zadržela 12 lidí po skandálním závěru nedělního ligového zápasu mezi Trabzonsporem a Fenerbahce. Fanoušci domácího Trabzonsporu po porážce pronikli na hřiště a napadli slavící hráče Fenerbahce. Incident odsoudili turečtí funkcionáři a politici i prezident světové federace FIFA Gianni Infantino.

Lazio představilo nového trenéra, týmu se ujme Tudor

Lazio minulý týden opustil Maurizio Sarri a římský klub dnes oznámil jméno nového trenéra, na lavičku podle očekávání usedne Igor Tudor.

Asistent Köstl: Hráči jsou na trénink nadržení, chceme být nečitelní pro soupeře

Jaroslav Köstl, asistent nového trenéra české reprezentace Ivana Haška, připustil, že už se nemohl dočkat premiérového srazu národního mužstva. Čtyřiatřicetiletý kouč cítí, že hráči jsou před nadcházejícími březnovými přípravnými zápasy v Norsku a s Arménií natěšení na to, až vyběhnou na trávník.

Olomoučtí chybně kopali penaltu v Mladé Boleslavi

Olomoučtí neměli kopat penaltu v sobotním 25. kole první ligy v Mladé Boleslavi, z níž vyrovnali na 1:1. Obhájce titulu Sparta správně nezahrávala pokutový kop v nedělním zápase s Hradcem Králové.

Nottingham porušil finanční pravidla a v tabulce Premier League přišel o čtyři body

S výraznou komplikací se v závěru sezony bude muset popasovat Nottingham. Forest jsou druhým anglickým klubem, který je trestán za špatné finanční hospodaření, v tabulce přijdou o čtyři body a propadají se na sestupovou osmnáctou příčku.

Švédský reprezentant Olsson opustil JIP a je na rehabilitační klinice

Švédský reprezentant Kristoffer Olsson měsíc po akutní mozkové příhodě opustil jednotku intenzivní péče a z nemocnice jej převezli do rehabilitačního centra. Podle prohlášení jeho dánského klubu Midtjylland se osmadvacetiletému záložníkovi stále nevrátily motorické funkce ani řeč.

Acerbi měl rasisticky urazit protihráče, Italové ho vyřadili z reprezentace

Devětadvacáté kolo italské ligy završil šlágr mezi Interem Milán a Neapolí (1:1) a více než o výsledku se mluví o chování Francesca Acerbiho. Obránce si zadělal na velký malér, v závěru měl rasisticky urazit protihráče Juana Jesuse.

Reprezentace se poprvé sešla pod Haškem, nikdo z nominace nevypadl

Česká reprezentace se v poledne v Praze poprvé sešla pod novým trenérem Ivanem Haškem. Reprezentanti se začali chystat na úvodní letošní přípravné zápasy v Norsku a doma s Arménií. Všech 23 hráčů z nominace je v pořádku a realizační tým nemusel dělat žádnou vynucenou změnu.

Klopp předčasně ukončil rozhovor, naštvala ho pitomá otázka reportéra

Jürgen Klopp nepatří mezi nejklidnější trenéry a průchod emocím dal i po včerejším vyřazení z FA Cupu. Liverpool po prodloužení nakonec padl na půdě Manchesteru United 3:4, jeho manažer po závěrečném hvizdu předčasně odešel z rozhovoru pro skandinávskou televizi.

Generální ředitel Fiorentiny Barone je hospitalizován v kritickém stavu

Generální ředitel Fiorentiny Joe Barone, jehož v neděli postihla srdeční zástava, je hospitalizován v kritickém stavu a napojený na přístroje. Italský klub, za který hraje český záložník Antonín Barák a jenž se ve čtvrtfinále Konferenční ligy střetne s Plzní, to uvedl v dnešním prohlášení.

Zápasy s Karabachem a Freiburgem byly hektické, při gólu jsem měl štěstí, řekl Schick

Patrik Schick byl v neděli jednou z ústředních postav Leverkusenu při výhře 3:2 ve Freiburgu. Osmadvacetiletý útočník měl nejprve podíl na gólu krajana Adama Hložka a po změně stran sám rozhodl. Schick po utkání přiznal, že měl při své čtvrté ligové trefě v sezoně trochu štěstí, o to větší ale měl radost z druhé vítězné branky během čtyř dnů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele