Agger: Sám v tuto chvíli nevím, co se stane

28.08.2014, 13:31
Aktuality
Liverpool už vstoupil do nové sezony a za sebou má dvě ligová kola, jiné starosti než většina spoluhráčů ovšem stále má Daniel Agger. Dánský obránce loni vypadl ze základní sestavy a letos si na své konto zatím nepřipsal ani jedinou minutu, sám tak stále nevylučuje přestup...

29letý Agger loni zasáhl jenom do dvaceti ligových zápasů. Zraněními často pronásledovaný fotbalista se musel vypořádat s konkurencí v osobách Martina Škrtela, Mamadou Sakha a Kola Tourého, v létě navíc na Anfield Road přišel Dejan Lovren ze Southamptonu.

"Je to komplikované. Je zde několik věcí, které je třeba vyřešit a právě zde je třeba začít," řekl v rozhovoru pro Jyllands-Posten.

"Sám v tuto chvíli nevím, co se stane, záleží na Liverpoolu. V nesprávné chvíle mě postihlo několik zranění a musím přiznat, že je složité opustit klub ve chvíli, kdy vyhrává," přiznal Agger.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (656)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele