Agent: Verratti má nabídky ze Serie A

21.12.2016, 23:48
Aktuality
Marco Verratti nedávno prodloužil kontrakt s Paris Saint-Germain, přesto je neustále spojován s odchodem. Agent italského záložníka nyní potvrdil, že o jeho klienta stojí celky z Apeninského polostrova...

Rodák z Pescary je odchovancem místního celku, kde na sebe rovněž poprvé upozornil, ovšem italskou nejvyšší soutěž si nezahrál, neboť po postupu zamířil do Francie.

Ve svém novém působišti se Verratti zařadil okamžitě mezi důležité hráče a během uplynulých čtyř let pomohl ambiciózní družině rovnou ke čtyřem mistrovským titulům.

Přesto přese všechno je 24letý středopolař takřka neustále spojován se změnou dresu, zamířit by pak mohl zpátky do své vlasti, kde má o jeho služby zájem hned několik celků. "Zájem o Marca má spousta klubů, ovšem každý bude muset jednat s PSG," prohlásil agent Donato Di Campli. "Mohu potvrdit, že existují nabídky z Itálie, ale nemohu uvést podrobnosti," dodal na adresu svého chráněnce.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (153)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ani vomylem!

Reagovat
janinho

olovo volovo

Reagovat
smazaný uživatel

ono vono

Reagovat
El-Pistolero-68

čoko voko

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mikelinos

Reagovat
ADM

Dnes som čítal nejaké jeho vyjadrenie, že nevie či zostane v PSG, má veľa ponúk z iných klubov ale prestup do Barcy by bol pre neho splnený sen.

Ak by sa v lete podaril on ale Coutinho, nebolo by to zlé..

Reagovat
smazaný uživatel

koho myslis ze barcelona potrebuje vic?

Reagovat
ADM

kedže bude mať Iniesta 33, tak pomaly aj oboch . Treba si priznať, že s Ardom, Gomesom, Denisom či Rafinhom to zatiaľ nevyzerá optimálne. Hlavne Rafinha a Arda u nas nie su prvú sezonu, Denisovi a Gomesovi ešte dávam šance..

Reagovat
smazaný uživatel

prave na iniestu narazim. kupte si coutinha a jinak nechte rotovat denise gomese rakitice. pokud verratti vazne rek ze jeho snem je barca tak mu tezko branit ale... na jednu stranu splnenej sen. na druhou zlej sen pro vase mlady plus negativni signal pro ty dalsi.

Reagovat
Gazdo

Pekne povedane hlavne posledna veta

Reagovat
celeb

Praveze Gomes na pocet hier, co mal sa javi velmi dobre. Jedina schopna nahrada Busqa u nas. Suarez, Rafinha, SR ... ti hraci potrebuju cas a priestor. Nakupili sme kopec hracov za vela penazi, potrebujeme kupit praveho beka (a najskor aj hrot). Nie som zastanca obrovskych nakupov, kde novi hraci nedostanu pomaly sancu zapadnut do predsa len dost specifickeho hracieho stylu.

Proti Counts ci Verrattim nic nemam, ale taketo zbesile nakupovanie sa mi moc nepaci. Nehovoriac, ze to slusne cerpa rozpocet klubu, ktory uz aj tak ma problem s obrovskymi platmi.

Reagovat
Melda

Přesně tak.Ta vyhášená La masia musí někdw být taky vidět a ne stále vykupovat LFC

Reagovat
ADM

Gomes za 55mega či kolko nakoniec vynde bol ale fail, kedže za skoro rovnaké prachy sme mohli mať Verrattiho (ak teda chce ísť k nám a Paríž by povolila) a ten by takisto zahral aj na Busovom mieste a dostali by sme okamžitú extratriedu a nie ešte niekoho, koho potrebuje rozohrať, to je bohužiaľ fakt..

Ja viem že máme na lavíčke kopu potencionálne dobrých záložníkov, ale ani jeden zatiaľ nepreukázal extratriedu a pri zranenom Iniestovi sme videli, ako šialene ju potrebujeme.. Každopádne sme v situácií, keby nákup dalsieho záložníka už musí znamenať odchod iného a sám neviem koho by som pustil

Reagovat
Visca el barca

Pokud by přišel Marco, tak si myslím, že by to odsral Rakitic. Ale furt by nám neřešil problém s Andrésem, tam vidím jako logičtější volbu v Coutinhovi

Reagovat
ADM

Marco môže alternovať za Iniestu, Rakitic ťažko

Reagovat
Visca el barca

Já Marca nevidím jako hráče co by dokázal nahradit andrése, ty ano?

Reagovat
ADM

Ukáž mi niekoho kto dokáže nahradiť Iniestu nemôžme hladať hráča ako cez kopírku. Ale Marco má skvelú kontrolu lopty, prihrávky, skvele to odmaká aj dozadu, neuveriteľne odoberanie lopty a je mladý.. Horšie je to s tymi zraneniami no

Reagovat
BílíAndelDrcKo

najlepší z celej tejto "novej" generácie La Masie bol a je Thiago Alcantara len si zasluzil viac času a priestoru. Ani Iniesta sa nepresadil v 21 rokoch.

Reagovat
celeb

Lenze otazne je, ci sa mu chce spat z Bayernu. V poslednej dobe hrava pravidelne, dari sa mu, jeho kvalitu nikto nespochybnuje. Navrat do Barcelony by bol z jeho strany urcity hazdard, aj ked nepochybujem, ze by to zvladol.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kde si prisiel na 55 milionov a na slovo vynde

Reagovat
dextroza_m

Verattiho nepotřebujeme, na co nám bude další 1,5 m vysoký hráč?

Reagovat
ADM

Tak ja nemám problém s jeho výškou ked viem aké ma prednosti. Ale je to len môj názor, že by pozdvihol našu zálohu, to je celé..

Reagovat
patas92

Kolik času a prostoru bude Rafinha ještě potřebovat? On je docela slušný na Messiho místě, ale v záloze je špatný a nic víc než squad player z něj nebude. Podobně dopadne i Denis. Pokud nechcem, aby se opakovaly minulé dva měsíce bez Iniesty, tak nějakého nového budem muset stejně někde koupit....Ale nic proti nim, přišli v podstatě zadarmo a byl hřích nezkusit je. Ale Barca prostě holt není pro každého

Reagovat
Baronne

Rafinha se podle mě teda jeví skvěle..

Reagovat
ADM

Tak prečo sa za 3 roky ešte nedokázal presadiť do základu ani pri zraneniach? Ani sám Lucho mu očividne až tak neverí..

Reagovat
Baronne

Půlroční zranění (nebo možná i delší) tě trochu zdrží .. Před nim hrál skvěle, a teď už se pomalu dostává do tempa, co já teda viděl tak hraje velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

A do základu jako přes Iniestu nebo MSN ? Tam by se nedokázal prosadit skoro nikdo tyvole

Reagovat
ADM

Ja som vravel pri zraneniach, ako naposledy 2 mesiace bez Iniestu kde skor alternoval Gomes aj ked aj podla mojho nazoru by tam skor pasoval Rafinha, ale Lucho ho tam nedával... Viacmenej ale suhlasim s komentarom patas92 vyššie.. potrebujeme v prvom rade typického záložníka momentálne, ktorý dokáže individualne diktovať hru a ta hra stojí na nom ked je na ihrisku (+ na Messim), nie nahradu na Messiho pozíciu

Reagovat
Baronne

No jasně, jednoduše potřebujem náhradu za Iniestu, kde by se mě nejvíc líbil Coutinho.. Rafi ale jako záloha za MSN mi přijde dobrá

Reagovat
celeb

samotny Rafinha mal vyborny zaciatok minulej sezony, ked hraval vyborne, daval goly a potom prisla ta hnusna kosa v zapase s AS Rim, ked bol odpisany do konca sezony. Kedy ako mal hravat? Teraz dava goly, herne je vacsinou dobry, par zapasov mal slabsich (CdR 1. zapas, potom este asi jeden bol slabsi). Stale vsak je to len nahradnik, lebo Iniesta, Rakitic a potom Arda, Gomes, Suares a stale aj SR, ktory by na pravom kridle nemal ostat.

Momentalne mame zalohu preplnenu. Mladi hraci potrebuju dostavat minutaz a tim potrebuje nahradit Daniho Alvesa a uz je jasne, ze aj Paca. U neho sa kombinuje obrovska davka smoly s zlou hrou sucasne. Absolutna zly vyber zo strany Lucha, ci vedenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Mě by se určitě víc líbil Couts, ale nemyslim si, že ho tak jednoduše pustí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je prostě zlatej hráč, kterej se hodí do jakýhokoliv systému, pokud bude dostupnej, tak by po něm měl jít každej klub na světe, kromě Realu teda asi..

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej asi ne no.

Reagovat
Azazelo RD

Narážíš na Příbram?

Reagovat
spider_8

On a Kroos.

Reagovat
p-e-t-k-o

Dost som aj cital ze je to Carlov vysneny hrac, tak uvidime. Taka posila pre zalohu by bola brutálna..

Reagovat
smazaný uživatel

nech si zajit chut fricku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne takhle bych to vyjadril kdyz vidim cecha vzhliciho k nemectvi...

Reagovat
p-e-t-k-o

Odide vam tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

to nepopiram ale urcite ne ke skopcakum. vam zas vodejde douglas.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha A kam by Douglas šiel???Lepší klub ako my nenájde tak čo trepeš si mimo...k vám do toho ropáckeho klubu bez tradícií a poriadnej histórie pôjde nie??

Reagovat
smazaný uživatel

trochen soudnosten her baron. ja? lepsi klub jak bayern nenajde? hele. u douglase prave tedka tikaj "hodiny vdecnosti" za to laso kery ho dostalo ze sachtaru. az ty hodiny dotikaj tak ver ze si to namiri smer real nebo city. si blazen jesli si myslis ze v bayernu promrda nejlepsi roky. jen tak mezi nama i "beztradicni" psg s "neporadnou" historii je moznost.

Reagovat
smazaný uživatel

City? Real? PSG? Ani jeden z týchto tímov není na našej úrovni,ešte ten Real ok ten je aj vyššie jak my určite veď vyhrali LM a všetko okolo toho ale úprimne,Real má vždy tie najvyššie ambície a to isté aj v prestupoch,čiže keď už pôjdu po krídle tak niečo v štýle Hazard,nie Costa.To City by si vybral asi len kôli Pepovi alebo kôli výzve hrať v PL,no a PSG?? Tak to nehrozí,ale ak chce hrávať len Ligue 1 a v LM sa dostávať maximalne do štvrťfinále tak prosím...PSG Ligu Majstrov minimálne do 4 rokov nevyhrá ani raz

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplne jedno či tam bude sedieť Emery alebo LvG.Na LM máte kvalitu,ale stále tam niečo chýba...

Reagovat
smazaný uživatel

21:07 "lepsi klub jak bayern nenajde?" (timhle sem narazel na tvoji velkou hubu). to byla uvodni cast myho prispevku kera tebou mela bejt pochopena zvlast ale nevadi.

pro jistotu - barcelona a real sou jinde a to vo dost. je potreba ric ze barca douglase nepotrebuje. ale real? ten je prave hlavni adept. mozna ze pudou po hazardovi ale vazne potrebujou zrovna ortodoxni levy kridlo nebo spis univerzalniho levonohyho kouzelnika? tolik k moznymu presunu do kvalitativne lepsiho tymu.

co se tyka city (vo kerym sem nikde nepsal ze je lepsi nez bayern) popravu ti nahani strach faktor guardiola. faktor lepsi souteze. lepsiho platu. smrtici kombinace...

no co bych ti na zaver rekl k psg. pro top fotbalisty je to v rozhodovani asi az naka pata volba kerou ale nemalo vyvazuje luxusni zivot v parizi. a kdyz nemel problem podepsat alex maxwell motta thiago silva lavezzi pastore cavani ibrahimovic lucas di maria. hmm...

a sou nuzky mezi bayernem a city psg juventusem atleticem vazne takovy jak si je predstavujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Strach faktor Guardiola?Smrtiaca kombinacia rozhodne nie.To isté sa dá povedať o Ancelottim a Verattim,tam je to puto ešte silnejšie.Faktor Carlo,jeden z najlepších klubov sveta,ofenzívna liga ktorá popri nás skrýva aj iné silné kluby,vášeň fanúšikov akú nemá žiadna iná liga(podla štatistík má BL najviac vypredaných zápasov zo všetkých top 5 europskych líg),krásne mesto(rozhodne sme neni Paríž ale svoje čaro máme)ekonomicky silný a stabilný proste sme značka futbalovej kvality.Takže toľko k tomu,pretože môj prvý koment smeroval na tému Veratti k nám.A Costa u nás ešte dlho pobudne na to vezmi jed.Či sa to dá povedať o Verattim v PSG to pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

jakej tvuj komentar smeruje k tematu verratti bayern? vzdyt sme se celou dobu bavili vo budoucnosti costy. no to je jedno. co poji verrattiho s ancelottim? ze sou voba italove?

verratti driv nebo pozdejc vodejde. dulezity je se s tim smirit a prat mu to nejlepsi (ne bayern). vohledne douglase bys mel premejslet stejne (ne bayern).

kouzlo bundesligy ti neberu i kdyz vo vostatnich klubech krome fcb a bvb si myslim svy. jeden rok vypada v evropskym meritku silne wolfsburg dalsi rok leverkusen pak gladbach nekdy schalke aby pak nasledujici sezonu totalne shorely a zacinaly prakticky vod nuly. kdyz se budem bavit ciste vo bayernu tak bayern je takova vyzva nevyzva. urcity hrace muze lakat ta aura slavnyho velkoklubu ale i fakt ze na prestiznejsich adresach pro ne neni toho casu misto. ty uplne nejlepsi stejne vzdycky skonci ve spanelsku nebo anglii. samozrejme vyjimka potvrzuje pravidlo ale u douglase tomu neverim. to se vasi legendou a srdcarem stane spis lewandowski nez von. jak sem rikal - prejme verrattimu i douglasovi jen to nejlepsi prestoze nas to bude bolet...

Reagovat
smazaný uživatel

No k tej prvej časti.Nie určite ich nespája len to že sú z Talianska,predovšetkým ich spája to že to bol práve Carlo kto ho priviedol do PSG,na veľkú futbalovú scénu a v jednom rozhovore Veratti doslova povedal že je pre ňho ako otec a že má rád štýl hry ktorý prezentuje,že nie je vylúčené že sa spolu ešte v jednom tíme stretnú(ten rozhovor vznikol v roku keď Carlo ešte trénoval Real Madrid).Uvidíme no....K tej druhej časti len tolko že máš pravdu no.Je to u nás ako na hojdačke v BL s tými ostatnými klubmi,najmä túto sezónu...No neviem Lewu som práveže vždy tak tipoval že keď odíde od nás tak len k vám alebo do PL...Jasné ja im prajem to najlepšie nech sa im darí nech sú kde sú a nech nám robia radosť

Reagovat
p-e-t-k-o

Nechcel som na teba reagovat ale nedalo mi to. Co tu ty rozpravas o top kluboch? Že Real a Barca sú ďalej? Bayern sa s urcitostou musi radit medzi top3, ten kto to nevidi je zaslepeny. Neni to tak davno co Barcelona dostala 7 a este neokusila pocit vitazstva v Allianz Arene. Ale to je zbytocne sa tu bavit o vzajomnych zapasoch ked rozhoduje vela dalsich aspektov. O tom kto z Bayernu odide sa snad ani nemusime bavit, kazdy hrac co je v Bayerne ho povazuje za top inak by tam nemal co hladat. + uz prosim ta nikdy nedavaj City alebo Pariz na uroven Barcelony, realu a bayernu lebo je to mega vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

predem ti preju stastny a vesely vanoce!

- bayern patri do top 3

- barca a real 10/10

- bayern 8/10

- city psg juventus atletico (dortmund chelsea?)7/10

- bayern povazujou za vrchol kariery prevazne nemci. ty dalsi hraci sou nepochybne spokojeny ale spokojenost nerovna se naplneni ambic a pocit stesti. dost vasich hracu pusobi v bayernu protoze pro ne proste nebylo / zatim neni misto jinde.

- abys to zas nepochopil spatne - nezpochybnuju fakt ze ste no.3 na svete co se tyka vykonosti. ale nezapominej na prestiz united chelsea juventusu i zatim spicich milanskejch. taky nezapominej na rozkvet city a psg. stojime na prahu novy ery a bayern se klidne muze zmenit ze svetovy "trojky" na svetovou "desitku"... bylo by to skvely jak pro me tak pro ty bavorsky skopcaky co volaj po tymu slozenym z nemcouru...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Měli jsme ho tenkrát odchytnout. Velká chyba.

Reagovat
Furia Ceca

Taky mě to mrzí, ale pořád o dost lepší, než kdybychom si nechali utýct Dybalu.

Reagovat
andycek1

Juve ťa čaká

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
smazaný uživatel

a ta fotka pod tim?

Reagovat
Furia Ceca

To je Abate

Reagovat
smazaný uživatel

na ty druhy fotce je taky verratti ale teda tyhle veci sem netusil...

prezident klubiku manoppello: jako malej byl zblaznenej do juventusu. kdyz jsme se predstavili na zkousce v milane musel si voblict dres ac. v slzach rek: "nechci hrat v tomhle dresu!" prestoze lidi z klubu stali hned vedle nej. rek sem mu aby byl statecnej a dobrej. a vohromil vsechny...

taky ho testovalo chievo a inter... ale vsechny tyhle kluby udelaly chybu - povazovaly ho za moc mrnavyho.

reditel pescary: inter ho vodmit dvakrat kvuli vejsce. je pravda ze pro jeho nohy byl mic mozna az prilis velkej ale von presto zpival. jeho pranim bylo vodejit do juventusu ale nikdy neposlali nabidku. k dohode s neapoli bylo blizko ale na posledni chvili prislo psg a vyhralo.

Reagovat
andycek1

Tak to aby cez zimu prišiel lebo Cardiff2017 je náš

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Visca el barca

A koho prodáte, aby jste na něj měli?

Reagovat
Largo

Juve by na něj mělo i bez prodejů, o to nemám strach. Ale určitě by v tom případě šli Hernanes, Lemina a možná i Khedira.

Reagovat
Visca el barca

Jasně, ale poslední pálka byla pipita, protože už byl prakticky prodán Pogba. Juve jsou škudlínci, to už tipuji spíš Inter či v budoucnu AC. Ale osobně si myslím, že poputuje do Barcy. On nebo Coutinho.

Reagovat
Airus

obchody s Pogbou a Higuainem nemaj nic společnýho

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

tomu celkem věřím...

Reagovat
Visca el barca

To níc nemění na tom, že jste spíš chrti

Reagovat
Airus

vůbec, platy u nás rostou a přávě že 45M po dva roky za Higuaina jasně ukazuje že peníze máme a jsme ochotní je použít. Nevim jak je na tom Barca, ale dost pochybuju že končí sezóny v černejch číslech (možná jenom ten rok co měli zakázaný přestupy), stejně jako real kterej všechno nakupuje na úvěr a obhajuje to prodejem dresů

Model na kterým stojí Juve je prostě dobrej a chytrej. Neutrácíme peníze, který nemáme

Reagovat
Largo

Reagovat
Visca el barca

Dluh co měla Barca se stále snižuje. Pokud jsme schopni zaplatit El tridente a neláme nám to vaz, tak je to dobrý. Ni neříkám, jen si nemyslím, že Juventus bude soupeřit o Verattiho. To je moc horké zboží, které skončí jinde. Můj názor.

Reagovat
Airus

Je to možný, možná půjde do činy, kde jim asi hráblo a šíleně přeplací hráče, včetně platů. Teď koukám že Messi má dostat novou smlouvu s ještě větším platem než bude mít Tévez. Takže se možná připrav na to lámání vazů a rovnou zapomeň že se z dluhů někdy vyhrabate.

Ale faktem je že příští sezónu se klidně můžeme zapojit do boje o Verattiho, otázkou je jestli k nám bude chtít

Reagovat
Pinturicchio

Pjaca 23, Sandro 26, Pjanic 32, Dybala 40, Higuaín 90

http://www.football-italia.net/93194/marotta-%E2%80%98higuain-even-if-pogba-stayed%E2%80%99

Starej se o dluhy Barcelony, o to, jestli máte barvu do tiskáren a o daňová přiznání vašich hráčů. Do Juve se neser, páč o něm víš hovno.

Reagovat
Visca el barca

To jsou poslední dva roky, já to myslel obecně na delší horizont. A pochybuju, že Juventus bude soupeřit o Verattiho s anglány či Barcou nebo Realem. Vědět hovno můžu, ale tohle je holej fakt.

Reagovat
Pinturicchio

Obecně na delší horizont? Příjmy Juventusu rostou, za hráče můžeme dát čím dál víc a v dlouhodobějším horizontu to má jít dolů? Proč?

Napíšeš pochybuju a na konci dodáš "holý fakt". Pro mě je holý fakt zase to, že Barcelona si nemohla dovolit / nechtěla dát za Pogbu víc jak 80 milionů.

Reagovat
Visca el barca

Dávat za Pogbu víc je blbost, takovou hodnotu nemá. A já jsme rád, že se tenhle kup nikdy neuskutečnil. Je dobrý, ale né až tak. Špatně jsme se pochopili bral jsem to zpětně. To, že jste teď skoupili celou Serii A, neznamená, že to takhle bude i v Evropě. Obecně rostou kluby i v evropě, né jen Juventus a prostě si nemyslím, že by Juventus se svou šetřivou politikou s někym soutěžil o hráče. Furt si myslím, že je reálnější Veratti v Barceloně, než v Juventusu. To, že na něj nemáte bylo rejpání, že se hned čertíte, není můj problém. Trochu konkurence v té Itálii už by vám neuškodilo, vše si hned berete

Reagovat
Airus

to že na něj nemáme je v první řádě nesmysl. Konec konců to skončí na něm, kam se mu bude chtít. A s tím jak si přeplácíte váš trojzubec do roku 2021 brzo nebudete mít ani na hráče ze Sparty

Reagovat
Visca el barca

Ale budem Klub vydělává víc a víc. Už jen smlouva s Nike na 155 milionů. To máš ročně o 120 milionů euro víc. No a takový hráče pokud budou chtít odejít například Veratti z Psg můžeme krásně nalákat na spolupráci s El tridente.

V tuhle chvíli je to stejně jen kalkulace. Pokud by přišel musel by jít pryč někdo další, což by mi vycházelo na Rakitice.

Reagovat
Airus

Raketu vidím na BPL, možná Chelsea a potom do MLS

Reagovat
Pinturicchio

S tímhle souhlasím, Juventus se do žádné dražby zatáhnout nenechá. Já si myslím, že Verratti do Juve nepřijde, protože s náma se PSG nebude bavit kvůli Comanovi, často se píše o tom, že šejk je kvůli němu pořád nasraný.

Je to tvůj problém, protože rýpeš.

Reagovat
olis

ale zas treba pocitat aj s tym ze o tie dva roky jak budu 4 kluby v LM tak uz to nebudu take super prachy ako teraz

Reagovat
Furia Ceca

To bych neřekl... Tady záleží dost na tom, kolik italských klubů se probojuje do vyřazovacích soubojů.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, pravda, ale pořád máme příjmy ze stadionu, prodeje hráčů, apod.

Reagovat
olis

Juventus ma mozno este bohatsich majitelov ako su cinsky majitelia oboch milanskych klubov dokopy, keby chceli mohli byt superit aj so sejkmi a pod., len idu cestou vyrovnaneho rozpoctu a cestou nech si na seba klub zarobi sam, aj tak dokazu mat rozpocet na sezonu cez 300 mega a ako tu uz bolo spomenute dokazu ho kazdu sezonu navysovat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mato Kreator

tak tak neviem ako je to v poslednych rokoch ale este v case ked zili Gianni a Umberto Agnelli tak som cital ze jeho rodina ma xy percent talianskeho HDP to bolo vcase ked mali aj30 % akcii Ferrari

Reagovat
Pettirosso

tak hlavně, že to máš tak odborně nastudovanou tu ekonomickou stránku Juventusu.

A ještě je podstatný rozdíl být škrt a dělat věci chytře.

Reagovat
j_mrazik

Higuaina beres jako chytry krok?

Reagovat
smazaný uživatel

ano nejlepší možnej kup oslabit konkurenci a koupit top útočníka prověřeného v Itálii

Reagovat
Pettirosso

Higuaín nepatří do kolonky škrtských kroků.

Ale abych odpověděl na tvoji otázku - ne neberu, ale jsem nakonec moc rád, že přišel, i za ty prachy.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Reagovat
mato Kreator

aj ked to 100x napises tak to nepochopia

Reagovat
Largo

Jak už vedení mnohokrát řeklo i dokázalo, nákup Higuaína by byl možný i bez odchodu Pogby. Juve prostě kažodoročně vydělává, jen nerozhazuje tak moc, jak jiný kluby.

Reagovat
Furia Ceca

Nikoho prodávat nemusíme, koukám, že ti to kluci za mě vysvětlili. Jinak nechápu, proč se do Juve pořád tak sereš...

Reagovat
smazaný uživatel

Je furt stejně vysokej

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z Itálie si ho nemůže dovolit, nejspíš ani Juve ne...

Reagovat
CubONE

Moze.

Reagovat
Largo

Může si ho dovolit Juve a až klapne přechod peněz, tak i AC s Interem. A nepodceňoval bych ani Neapol.

Reagovat
andycek1

Zase nepreháňaj SSC by si ho nemohli ani zďaleka dovoliť

Reagovat
Largo

Možná ne v lednu. Ale ani Neapol neměla nikdy problémy s nákupem prvotřídních hráčů, ve vhodnou dobu. Kdyby byl Verratti nespokojenej, nevyužívanej nebo by to místo potřebovala Neapol akutně obsadit, tak by to De Laurentiis určitě nějak udělal. Už přece pár hvězd koupil.

Přestupy jako Milik, Higuaín, Allan, Callejón, Cavani, Denis, Zúniga atd...

Reagovat
andycek1

Píšeš o hráčoch by nestali toľko čo Verratti. Ideš porovnávať 11 míľ Allana s 50 míľ Verrattim alebo 8 míľ Zunigu s Verrattim. Ani jeden z nich sa cenovo nechytá na cenu Verrattiho a SSC nemá zďaleka ani toľko € ani po predaji Pipitu. Max kúpia zato jedného hráča okolo 30 míľ ako kúpili Milika. Oni nemajú silných sponzorov, štadión im nezarába. To si iba na omyli SSC by preplatili aj také kluby ako Bayer alebo Sevilla. V Taliansku nie sú peniaze. Neviem odkiaľ by zobrali oni peniaze na takú star a čím by ho prilákali?? Tým že hrajú o 2-3 miesto v SA alebo tým že hrajú raz za čas osemfinále v LM??

Reagovat
Airus

Ale je to škoda, já chci aby AS a SSC rostlo a bylo schopný přívést hráče jaký potřebuje a ne až nějakou čtvrtou-pátou volbu. Neprospívá to SA a nám už vůbec ne.

Spolehat na zahraniční investory a zvedat platovej stop aby sem vůbec někdo přišel je na hovno.

Jsem fakt zvědavej jak to bude s AC. Maj teď mladej, italskej, sympatickej tým a až dojde k převzetí tak to půjde nejspíš všechno do hoven

Reagovat
Largo

To si nemyslím. Ve vedení by měli být lidi, co tomu rozumí. Ať už Fassone nebo Mirabelli. Především maj ale Montellu, kterej je schopnej unést to na vlastních ramenou a dirigovat si přestupy. Jen ty peníze jim zatím chybí no.

Reagovat
Airus

Investoři budou mít vlastní představy a pokuď je klub nemá v plánu naplnit, tak tam peníze nedají. A můžou mít ramena jaký chtěj

Jen chci říct, že pokuď bude SA vábit hráče jenom penězma, tak to dopadne jako MLS, Čina, Rusko, apod. Zvlášť když do Itálie poplujou peníze z těhle zemí.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja se obavam, ze Fassone s Mirabellim tomu prave moc nerozumi, a akorat to rozeserou nakupy typu Keita, Bazoer apod.

Reagovat
Furia Ceca

Já mám spíš obavy, aby Berlusconi, co teď ucejtil prachy, neudělal ještě svůj poslední výprodej...

Reagovat
Largo

Tys asi moc nepochopil můj komentář. Napsal jsem tam hráče, který v době svýho příchodu rozhodně nebyli za hubičku. Přicházeli jako zavedený jména a obsadili ty posty, který SSC akutálně potřebovala vyřešit. De Laurentiis je velmi dobrej obchodník, kterej umí udělat fanouškům radost v podobě nečekanýho nákupu, často i hvězdy. Dlouhodobě do Neapole pumpuje peníze a když vidí, že to má úspěch, jen ho to povzbuzuje.

V mercatu nerozhoduje vždycky jen kupní síla, ale taky načasování, hráčovy preference, styky, atd. De Laurentiis už párkrát zmnínil, že pro SSC hledá investičního partnera v zahraničí, takže se situace může ještě zlepšit. Vůbec neříkám, že by Neapol po Verrattim šla, nebo že by on chtěl přestoupit v lednu pod Vesuv. Říkám jen, že Neapol je jedním z týmů, který v Itálii dlouhodobě pracujou na profitu a daří se jim to. Že mají dostatek možností, zlepšující se kádr a můžou si dovolit v případě potřeby pořádnou hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jakou to má souvislost s verratim? Hráči PSG, které si klub chce nechat jsou nedostupní, protože oni mají dost peněz jak na to, ho vydusit na tribuně, tak i odmítnout 120 mega. už 4 roky tady i od všech včetně "odborníků" čtu tuny příspěvků jak odchází Verrati, Cavani, Marquinhos a zatím z toho není nic. Proč? Protože PSG je NECHCE prodat a to je pak jedno, jak je kdo skvělý vyjednavač, když jediné, co z druhé strany dostaneš je ne.

Ty stejně jako ostatní musíte prostě pochopit, že tihle hráči půjdou jenom, když je vedení PSG nebude chtít, pravděpodobnost jejich odchodu je stejně velká jako u hráčů v Realu, Barce nebo Bayernu.

Kdyby to byl článek o Neymarovi, tak podobný příspěvek nenapíšeš, přitom u něj byl prodej vzhledem k omezeným zdrojům Barcy pravděpodobnější, než u Verratiho a PSG, klubu, který může peníze házet do kanálu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

pokial budeme hrat pravidelne LM budeme mat rozpocet nad 200 mega na sezonu(vyrovnany), co bude jeden z najvyssich v Serie A, vy budete mat stale vacsi ale uz to nebude taky rozdiel, z minulych sezon ktore boli plusove su odlozene desiatky milionov, aj teraz na zimu je na prestupy 50 mega, v lete ak dame LM by to mohlo byt dalsich 40+ mega, to vsetko bez predaja nejakych hracov, v Neapole peniaze su, mozno ich nemoze rozhadzovat ako sejkovia a podobne ale je to financne zabezpecenie na urovni, Neapol by si v lete mohol dovolit kupit jedneho az dvoch top hracov, samozrejme ak sa bavime o hracoch ako Messi, Ronaldo, Verratti a pod. tak to si dovolit nemoze, ti hraci stoja stovky milionov eur, to si nemoze dovolit ani Juventus ak chce udrzat vyrovnany rozpocet, lenze Neapol nejde takou cestou, skor sa zameriava na mladych relativne cenovo dostupnych hracov ktory bud uz maju vysoku kvalitu alebo maju obrovsky potencial, potom tych hracov ktory chcu ostat nepredava a tych ktory ostat nechcu predava vacsinou s velkym ziskom, zatial by som povedal ze to vychadza ale poriadne hodnotit sa to bude dat az na konci dalsej sezony, v tom time ani nie je velmi co menit,v lete to budu mozno tak 3, najviac 4 zmeny, takze by som uplne nevylucoval prichod jedneho top hraca, ale nevidim to velmi pravdepodobne, skor budem radsej ak sa velka cast z tych penazi odlozi na stadion alebo podobne, samozrejme ako som uz napisal kluc je hrat pravidelne LM a v tejto sezone sa to uz musi zlomit

no co som tych chcel v skratke povedat, Neapol nie je chudobny klub ani bez LM, s LM patri k spicke Serie A, mozno nepatri k spicke celosvetovo ale to nikto z talianska, to ale neznamena ze tie kluby su chudobne a uplne bezmocne

Reagovat
andycek1

Ja nepíšem že je to chudobný klub na úrovni Myjavy ale ale. Ja som sa vyjadroval k tomu či ste schopný kúpiť takú star ako Verratti. Nie sú chudobný klub a bude to závisieť od toho či dokáže uhrať LM a postúpiť aspoň zo skupiny ako teraz

Reagovat
olis

tak ono Verrattiho dokaze kupit mozno tak Real alebo Barca, a to nie len vdaka tomu ze by ho jedine oni dokazali zaplatit ci uz na prestupe alebo platovo ale aj preto ze pre 9/10 hracov je to momentalne absolutny vrchol hrat v jednom z tychto klubov

Reagovat
smazaný uživatel

jenže problém Larga nebo třeba dále v diskuzi Bečiho je v tom, že si myslí, že když přijde Juve, Real, Barca nebo AC a dají 50-70 mega, tak PSG musí jednat a ne se jim vysmát, protože jinak o ty peníze přijdou a zůstane jim hráč, který tam hrát nechce. První je šejkům jedno, potže sami mají ve fotbale peněz nejvíc a o druhém lze polemizovat, protože 99 procent hráčů chce jeden den přestoupit a druhý podepíšou novou smlouvu, i když zrovna u marca je to naopak.

Reagovat
olis

tak v tomto mas pravdu samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

"hvezd"... do neapole zadny hvezdy nechodej a chodit nebudou. jejim ukolem je ty hvezdy teprv vytvorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznalec promluvil

Reagovat
Beči

Juventus si ho může dovolit už teď, oba Milánské celky po novém roce také a myslím že i týmy jako Neapol či AS Řím jsou na tom finančně poměrně dost slušně.

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že nejde do United. Kvalitní hráč a pod cenou... přesně takový nekupujem.

Reagovat
p-e-t-k-o

Pod cenou? Praveze by som tipoval ze ked prestupi tak to lacne nebude..kontrakt ma+Al-Khelaifi

Reagovat
C-M@ster

Za kolik tipuješ, že přestoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

mezi 60-75 mega možní i víc faktem je, že ho má majitel v oblibě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

tohle pod cenou nebude, když si on sám dubne tak se pořád bavíme o 50-70M

Reagovat
C-M@ster

50 za něj by třeba podle mě pod cenou bylo.

Reagovat
Airus

Proto jsem napsal (teda spíš chtěl napsat ) "dupne"

A jak moc si vybrečí přestup / jak moc bude srát vedení a rozesírat kabinu. Ale agent jasně řekl že dřív nebo později odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

No já bych ho k nám rozhodně bral

Reagovat
Baronne

Couts lepší

Reagovat
Lopiger

Nejdůležitější hráč v PSG. Al Khellafi ho nikdy nepustí, pokud sám Veratti nebude hodně chtít přestoupit. To je podle mě hodně nepravděpodobné. Už jsem od něj slyšel spoustu vyjádření jak je v PSG šťastný a jak tu zakončí kariéru. Teď je PSG trochu v krizi, což je možná motivace pro něj odejít, ale myslím, že vedení zainvestuje, aby se hráčská kvalita opět zvýšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Měl by zvolit daleko kvalitnější soutěž.

Reagovat
wiggum

A to třeba kterou?

Reagovat
Zark

znovu serii b

Reagovat
smazaný uživatel

bral bych ho hned ! "univerzální" hráč do systému jak dělaný

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď mi do Interu kámo!

Reagovat
Houfi

Pro AS by to byl sen, škoda že finančně nereálné takže ve výsledku by to mohlo maximálně znamenat ještě větší rozevření nůžek mezi Juve a zbytkem soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se Číňani ukázali a přivedli ho do ac. I když to moc reálný není. Případně mouthina, ale ten už je dost starý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele