Agent: Pléa bude řešit budoucnost po sezóně

14.04.2018, 10:50
Aktuality
Nice druhým rokem táhne svými góly Mario Balotelli, výrazně mu ale sekunduje Alassane Pléa. Ten byl během uplynulých týdnů spojený s Valencií, zástupce francouzského hráče potom řekl, že budou jednat po sezóně...

Odchovanec Lyonu měl skvělou již minulou sezónu, ve které za svůj tým zaznamenal jedenáct ligových branek, ovšem následně si přivodil zranění kolena a od konce února nehrál.

Ještě lépe se potom 25letému ofenzivnímu univerzálovi daří během probíhajícího ročníku, kdy Nice pomohl 14 ligovými zářezy a logicky na sebe upoutal pozornost dalších klubů.

Jedním z nich je Valencia, která má již několik týdnů Pléu sledovat, zástupci mladého hráče však uvedli, že budou jednat až po skončení sezóny. "Momentálně není čas mluvit o přestupu, ale v květnu se otázkou jeho budoucnosti budeme zabývat," uvedli.

Španělský celek má letos nakročeno k návratu do Champions League, přičemž během nadcházejícího přestupového okna chce svůj tým, který táhnou Rodrigo a Simone Zaza, posílit.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tipuju spis Anglii : Wolverhampton možná Newcastle

Reagovat
Godwinson

Mně by se líbil v Marseille.

Reagovat
TheTopFootbaler

"Nice pomohl 14 ligovými zářezy" - solidní vizitka rozhodčího.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele