Agent: Martial neodejde z Manchesteru United

05.06.2017, 14:57
Aktuality
Nepříliš vydařenou sezónu má za sebou Anthony Martial. Mladý útočník Manchesteru United se tak dostal do spojení s možným odchodem, jeho agent Philippe Lamboley ale něco takového vyloučil...

Martial přišel na Old Trafford před startem uplynulého ročníku z Monaca a ve své první sezóně dokázal zaznamenat 17 gólů, letos si pak pohoršil zhruba na polovinu.

Stále teprve 21letý útočník však pod vedením Josého Mourinha nenastupoval pravidelně, spíše chodil do hry až z lavičky, jeho jméno se pak dostalo do spojení s odchodem.

Reprezentant Francie má však u Red Devils stále ještě dvouletý kontrakt, jeho možný odchod pak podle slov agenta Philippeho Lamboleyho není na pořadu dne. "Anthony má ještě na dva roky smlouvu a nemá žádný důvod k odchodu z Manchesteru United," prohlásil Lamboley. "Pokud mi výkonný ředitel Ed Woodward řekne, že chce, aby odešel, bude to něco jiného, ale to mi neřekl," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / goal.com

Komentáře (323)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele