Agent: Lobotka bude jednat o prodloužení smlouvy s Celtou Vigo

01.02.2018, 18:58
Aktuality
Stanislav Lobotka byl během uplynulých dnů spojovaný s odchodem z Celty Vigo, něco takového však podle slov jeho agenta není na pořadu dne. Slovenský reprezentant naopak bude jednat o prodloužení smlouvy...

Třiadvacetiletý záložník je odchovancem Trenčína, kde si ho vyhlédli zástupci dánského Nordsjaellandu, odkud se do současného působiště stěhoval před sezónou.

Ve Španělsku navázal Lobotka na výkony z předchozího působiště, usadil se v základní sestavě a během uplynulých dnů byl dokonce spojován s možným odchodem do Itálie.

Zájem o defenzivně laděného středopolaře měl mít především milánský Inter, agent slovenského záložníka Branislav Jašurek však možný odchod svého chráněnce vyloučil. "Neexistuje žádná dohoda s Interem ani s jiným klubem. Stanko se plně soustředí na Celtu Vigo," prohlásil Jašurek. "Brzy s Celtou Vigo zahájíme jednání o nové smlouvě," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (315)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele