Agent: Jankta sledují zástupci Arsenalu

30.07.2017, 17:56
Aktuality
Jedním z hodně skloňovaných jmen na přestupovém trhu je Jakub Jankto. Český reprezentant se během minulé sezóny zařadil mezi opory Udinese a podle slov svého agenta se o něho zajímá Arsenal...

Odchovanec pražské Slavie se do Itálie přesunul před třemi lety, poprvé pak na sebe upozornil během předminulého ročníku, kdy hostoval ve druholigovém Ascoli Calcio.

Loni už jednadvacetiletý záložník nastupoval za mateřské Udinese, kterému pomohl pěti brankami a čtyřmi asistencemi ke konečné 13. příčce, přesto nemá nouzi o zájemce.

Jankto je kromě jiných spojovaný s Arsenalem a zájem londýnského velkoklubu nyní potvrdil i agent českého záložníka Beppe Riso. "Jakub miluje anglický fotbal, stále má však na přestup čas a momentálně se soustředí pouze na Udinese," řekl Riso. "Postupem času uvidíme. Je však pravda, že Premier League je pro něho největším lákadlem," potvrdil agent.

Autor: Jiří Vojík / goal.com

Komentáře (706)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele