Agent: Higuaín neplánuje odejít z Neapole

17.11.2015, 15:00
Aktuality
Gonzalo Higuaín má s Neapolí kontrakt ještě na tři roky, přesto je neustále spojován s možným odchodem. Zájem o argentinského útočníka má celá řada klubů, jeho agent ale možný odchod vylučuje...

Reprezentant Argentiny přišel na Apeninský poloostrov před více než dvěma lety z Realu Madrid a po celou tu dobu patří k hlavním ofenzivním zbraním ambiciózního mužstva.

To platí i letos, kdy Higuaín ve všech soutěžích nasázel jedenáct branek, Neapol však stále čeká na výraznější úspěch, což má být pro 27letého útočníka hlavní důvod k úvahám o změně dresu. "Od svého příchodu chce být Gonzalo úspěšný s Neapolí. Letos má pak o poznání větší šanci, než tomu doposud bylo," nepochybuje agent a bratr v jedné osobě Nicolas Higuaín.

Tak jako tak by si musel případný zájemce za služby Higuaína pořádně připlatit, neboť Partenopei se nehodlají své opory zbavit. "Naším záměrem není opustit klub. Plánujeme budoucnost s Neapolí," dodal agent bývalého hráče Realu Madrid, jenž se narodil v Brestu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
Felitel

K nám

Reagovat
olis

to hovoril aj Cavani kazdopadne neveril som ze sa dokaze takto zmenit a este za tak kratku dobu, uz len aby mu to dlhodobo vydrzalo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by mu pasoval.

Reagovat
k0udy

Jemu je teprve 27? Myslel jsem ze uz minimalne 29. To by po nem ten Arsenal mohl sahnout.

Reagovat
Spalovač šancí

Na lepsi klub kvuli nevyrovnanosti vykonu stejne nema a do stejne kvalitniho klubu prestupovat nema cenu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/hraci/gonzalo-higuain-1039/kariera-klub/

Dve sezony mal veru nevyrovnane, ked rotoval s Benzemom.

Reagovat
Spalovač šancí

V rozhodujicich chvilich selhava a zahazuje i vylozene golovky

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvavalo.

Reagovat
10

letos zatím žádnej rozhodující zápas nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle mamrd, tim myslim spalovače, tu jen piše totalni sračky a provokuje, fotbal nesleduje, takže ať jde do piče, čurak.

Reagovat
10

ok, to je jiná

Reagovat
homeles8

Reagovat
Filipow

Na lavičku možná proč ne. :)

Reagovat
smazaný uživatel

v realu býval solidní, teď už je to nuda

Reagovat
C-M@ster

Diskuze tu moc nežije, tak mi dovolte jinou:

Nebylo by z fotbalovýho hlediska fajn, kdyby se Katalánsko odtrhlo od Španělska? Bylo by ve fotbale o jedno parádní derby víc. Nedávno jsem četl článek o tom, jak je drtivá většina Katalánců pro a pokud by se jim povedlo mít referendum, jako ve Skotsku, tak by to dopadlo jednoznačně.

Sleduje někdo situaci tam? Mně přijde, že k tomu do pár let dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytek španělska stejně katalánsko táhne dolů, takže proč ne. A v derby by se aspoň ukázalo, kdo opravdu táhl repre.

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
Furia Ceca

Jenomže to by Katalánsko mělo vlastní ligu a svět by přišel o El Classico... Navíc by Barcelona aspol. první rok nemohly hrát evropské poháry a druhý a třetí rok by katalánský týmy musely hrát první evropský předkola se San Marincema, Andořanama a dalšíma. Navíc by Katalánsko nebylo v EU a to je v současnosti dost o hubu... A než se tam dostanou, tak to je hrozně práce na řadu let. Podle mě by to referendum dopadlo stejně jako ve Skotsku, kde si obyvatelé uvědomily možný problémy, zalekli se a hlava zvítězila nad srdcem.

Reagovat
smazaný uživatel

v EU stejně bude postupně míň a míň států, někdo začít musí

Reagovat
Furia Ceca

To si nemyslím. V Evropě je to z hlediska (nejen) obchodu nastavený tak, že je pro každý stát lepší v EU být. Možná se EU někdy rozpadne jako celek, ale nikdo z ní dobrovolně vystupovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Britové o to budou bojovat. Ti vystoupí jako první. A já jim fandím.

Reagovat
Furia Ceca

Tak bych jim fandil, ale moc tomu nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

to není vůbec jisté. Na Cameronovi je z každého projevu a prohlášení poznat, že se mu z Unie nechce a dělá to jen kvůli tlaku od Farage a UKIP. Kdyby chtěl vypadnout, vypíše referendum hned a řekne, ať volí ne.

Navíc Británii hrozí opačný problém, když z Unie vypadnou, tak se počítá s jistým odchodem Skotska po novém referendu, které v EU zůstane jako nástupnický stát.

A co se týče mě, tak jim taky fandím. Buď tam chcou být a nebo ať vypadnou a ne na všechno výjimky.

Reagovat
Yzemi

Dost pravděpodobné je, že se o to v dohledné době pokusí i Francouzi.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ty by si rád Islamský kalifát v Európe čo zlatíčko?

Reagovat
C-M@ster

No, já myslel, že by liga by mohla zůstat španělsko-katalánská, ne?

Mohli by mít 2 různé repre, ale Liga by zůstala stejná, jako když se u nás mluvilo o česko-slovenské.

Jinak výsledky v referendech jim vycházely přes 90%, navíc jsou Katalánci horkokrevnější jak Skotové, takže by se možná rozhodovali víc srdcem jak rozumem.

Reagovat
Furia Ceca

Ale já si taky myslím, že by se PD zachovala tak jak je... Ale bylo by to zajímavý: 1. předkolo LM: FC Barcelona - Flora Tallin!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pajka-juve

Bylo by to dost zajímavý . Lepší otázka je, jestli by utáhli ty platy celýho týmu bez příjmu peněz z LM, televizních práv a bonusů z ligy. Vem si, když odečteš příjmy z loňské sezony tak to máš nějakých 140 za TV práva, výhra za LM kolem 8 a z ligy taky 2-5 bude, takže kdo ví jak by to dopadlo (částky v milionech eur). Ukázalo by se kdo je tam kvůli prachům a kdo by tam zůstal i s drsným snížením platu.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, v juventusu to pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady si dovolim reagovat. V dobe zmineneho referendum jsem ve Skotsku zil a nebylo to tak jednoznacne. Mladi jasne volili pro "Yes", zejmena proto, ze si chteli zkusit tu nezavislost, verili, ze jim pripadnout ropne vrty na severu a ze Anglie zrusi svou zakladnu jadernych zbrani na uzemi Skotska (coz mimochodem je hooodne draha sranda), na kazdy pad, stari oproti tomu volili " No" zcela prirozene to videli jako katastroficky scenar, troufam si tvrdit, ze rozhodujici hlasy meli pristehovalci, kazdy imigrant zijici ve Skotsku dele jak rok mel pravo volit. A proc volit "Yes", kdyz by mi to zavrelo brany do Skotska? Kolik imigrantu zije ve Skotsku je snadne vygooglit, v pripade Katalanska by to bylo celkem slozite, tezko rici, zdali by je nutili hrat od prvnich predkol, na druhou stranu s EU je to jiste, tam by preklen s jjistotou byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentar k Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si stopro jist, že jestli se Katalánci odtrhnou (momentálně bych tomu i věřil), tak Barca nějakou velkou ligu hrát bude - o to se určitě jak Barca postará. Už se ozvali Frantíci, že by ji přijali.

A že by nehrála v Evropě? Proč? Vždyť by si místenku do Evropy vykopala na hřišti. Hrála by jako zástupce Primery (byť by už hrála jinou ligu).

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že když vnikne novej stát a liga, tak první rok Evropu nehrajou, protože ta liga vlastně logicky nemůže nikoho vyslat. A pak první dva roky hrajou systém 1LM-3EL - všichni čtyři do prvních předkol. Ale je mi jasný, že v případě Barcelony by se nějaká výjimka udělala.

Reagovat
Furia Ceca

Viz Černá hora nebo Gibraltar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
DeformFCB

Dobře jim tak. Bezmozci z DSSS a IVČRN.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohľadom katalanska a EÚ- (pre neznalých) katalansko by sa do EU nedostalo kvôli potrebnemu súhlasu všetkých členských statov(esp a možno aj británia by ich blokovali) a takisto to vidím aj s osobitnými medzinárodnými zmluvami

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele