Agent: Cruz bude přemýšlet o odchodu z Lazia

22.12.2009, 21:03
Aktuality
Julio Cruz sice teprve před začátkem sezony přestoupil do římského Lazia, přesto se už začíná mluvit o jeho blížícím se konci v tomto klubu. Brzký závěr tohoto angažmá připustil i agent argentinského útočníka Jorge Cyterszpiler.

Bývalý hráč Interu Milán či Feyenoordu Rotterdam v letošní sezoně zatím strádá. Nespokojenost ale vládne v celém klubu. Lazio je v tabulce až šestnácté a před sestupovým pásmem má jen tři body k dobru.

"Julio zatím nevyjádřil touhu v lednu z Lazia odejít, ale s hráčem situaci rozeberu okamžitě po vánočních svátcích," řekl manažer Cyterszpiler."Nyní se to sice nezdá pravděpodobné, ale jakmile se v Itálii otevře přestupové okno, není ve fotbale nic nemožné," dodal agent.

Argentinský veterán nastoupil v letošní sezoně k třinácti zápasům Serie A většinou ale jako náhradník.V neděli se na půl hodiny předvedl proti svému bývalému zaměstnavateli Interu Milán, předtím se ale tři zápasy v řadě na hřiště nepodíval vůbec.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
homeles8

do AC

Reagovat
Slejdy

pod do AS

Reagovat
smazaný uživatel

Hele možná budu za blbce, ale může mi někdo říct, jak se tady reaguje na komentář? na mim pc. to prostě asi nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Kliknes na "reagovat" pod komentarem..

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

kliknu nad "reagovat" a komentář se stejně zařadí až na konec komentářů ...

Reagovat
smazaný uživatel

musíš změnit prohlížeč ...zkus Operu nebo Mozzilu ..

Reagovat
papos182

Kdo hrava v Laziu v utoku misto nej?

Reagovat
stas87

zarate rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

ja byt cruzem tak by som ukoncil karieru!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele