Agent: Candreva chce odejít do Neapole

09.07.2016, 14:42
Aktuality
Antonio Candreva má s Laziem Řím kontrakt ještě na tři roky, neustále se však spekuluje o jeho odchodu. Konkrétní nabídku měla podat Neapol, kam by podle slov svého agenta 29letý křídelník chtěl odejít...

Ofenzivní univerzál se během své kariéry snažil opakovaně prosadit v Udinese, to se mu však nepodařilo, naplno pak ukázal svůj potenciál až po přesunu do Říma.

Za Biancocelesti nastupuje Candreva necelých pět sezón, během nichž se postupně vypracoval do role opory a na své konto si připsal úctyhodných 42 ligových branek.

Zájem o italského reprezentanta měly během uplynulých měsíců zejména West Ham United a milánský Inter, nakonec by se však Candreva mohl stěhovat za 25 milionů eur do Neapole. "Lazio a Neapol se ve čtvrtek dohodly," prohlásil agent Federico Pastorello. "Partenopei však nyní musejí jednat ještě se samotným hráčem," upozornil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (231)

Přidat komentář
Whitemedia

Reagovat
Pipo123

25 mega je dosť, Keita a Anderson ho nahradia, len treba tie peniaze investovať do útočníka a obrancu

Reagovat
blaugrana

Ten Keita je veľmi zaujímavý hráčik. Čítal som aj o záujme Barcy, ale asi to už opadlo.

Reagovat
Pipo123

Je to váš odchovanec, ale v Barcu opustil za zlých okolností

Reagovat
blaugrana

Nj. Aj Andreson raz možno zakotví na Camp Nou.

Reagovat
Superme

Anderson ale šel poslední sezonu výkonnostně dost dolu, ne?

Reagovat
Filipow

Keita, Bellerín, ideální posily pro Barcelonu pro mě.

Reagovat
Furia Ceca

Trochu ho nechápu, že upřednostní Neapol před Interem... Inter mi přijde jako perspektivnější štace - nový majitel, vysoké cíle, nové obzory... Navíc je to pořád větší klub. Bych překousl i ten rok bez LM.

Reagovat
Pipo123

Inter sa o neho snaží už vyše mesiaca, ale ešte sa nepriblížil k 25 miliónom ktoré chce Lotito. Naopak Neapol sa dohodol rýchlo

Reagovat
.13

Mozno ma rad bledobodru farbu

Ja by som si asi tiez radsej zahral na San Sire ako na San Paole.

OT: ako to inak vyzera s AC a tymi cinanmi? Alebo o koho ma AC zaujem? Mohli by sa aj oni dvihnut, ked uz aj Inter na to ide pomerne dobre

Reagovat
Furia Ceca

Berlusconi už prohlásil, že AC prodal - ale oficiálně je prý celá záležitost teprve v jednání. Takže sám nevím. Možná nějaký Milánista by ti líp odpověděl...

Reagovat
.13

Aj tak dik, AC by este stale mohlo nalakat nejakych slusnych perspektivnych hracov. Mne by sa tam lubil taky Tah z Leverkusenu.

No uvidime ako to s nimi dopadne

Reagovat
Largo

AC ted neni v pozici, aby lakalo hrace. Ne dokud ho nekoupi ti Cinani. Pak je to uplne o necem jinem. Nejvetsim lakadlem je tam ted snad jen Montella.

Reagovat
.13

A kedy asi ich kupia? Lebo ak to bude po prestupaku tak im to bude na 2 veci presne

Ale im to prajem aby sa zdvihli

Reagovat
smazaný uživatel

Pre-agreement do 15.7. (uvolněny peníze na mercato, každý transfer musí podpisem schválit kromě Gallianiho i Gancikoff)..., do konce září kompletní deal.

Reagovat
El-Pistolero-68

A uprimne, veris tomu?

Reagovat
smazaný uživatel

na tom vůbec nezáleží..., jen předávám aktuální stanovisko.

Reagovat
El-Pistolero-68

To o tom schvalovani hracu Cinany nebo dokonce stopnuti mercata se mluvilo uz driv. A pak se podepsal Montolivo se Zapatou. Nebo jsou ti Cinani tak blbi, ze souhlasili s novou smlouvou na 3 roky pro tyhle dva? Pokud jo, tak nema smysl od nich cekat neco dobreho.

Reagovat
.13

A zatial u susedov v Interi to robia celkom pohode. A pritom je koho kupit aby ozivili slavu AC, ale to uz musi byt asi bez Silvia a Gallianiho

Aj ked oni stali za starou erou AC, treba podakovat a ist od zaciatku

Reagovat
CubONE

Pokial obaja platovo islo dole, tak ziaden problem, ako squad playeri su dobri.

Reagovat
El-Pistolero-68

Prave pochybuju o tom, ze Montolivo bude nejaky nahradnik. Je to kapitan a dokonce jsem cetl, ze to chteji kolem nej postavit. Coz je k smichu.

Reagovat
smazaný uživatel

do Montoliva a Zapaty ještě neměli co kecat..., navíc je Zapata Montellův oblíbenec, tam byl zájem i z trenérovy strany. především mě ale zaráží, jestli tady opravdu věříte tomu, že by mělo jít nějakým čínským podnikatelům v kritické fázi tohodle relativně gigantického obchodu o to, jestli se zrovna prodlužuje smlouva nějakému náhradníkovi. to jen dokazuje, že si to tady představujete jak hurvínek válku. jaký fotbalový přehled čekáte, že budou tihle chlapi mít ? na nějaké sportovní záležitosti tam bude Gancikoff, jakožto nový AD a to je super-ekonom, žádný expert, takže ten bude hlídat především finance. dokud/pokud nepřijde nový sportovní ředitel, zůstane na to Galliani...

Reagovat
El-Pistolero-68

Mne je celkem jedno, jaky prehled maji, od toho by meli mit kolem sebe lidi, kteri rozumeji i te sportovni strance. A zrovna podepsani Montoliva je podle me docela zasadni krok, pokud jde o kapitana.

Reagovat
.13

Hlavne, ze Nesta a Paolo si robia projekt v FC Miami, miesto toho aby pomohli klubu svojho srdca

Reagovat
El-Pistolero-68

Oni by pomohli, minimalne Paolo urcite. Ale Galliani je nechce.

Reagovat
.13

A preco ich nechce? Vsak oni vedia o com je ten klub, teda oni "su AC"

Reagovat
El-Pistolero-68

A prave proto je nechce. Galliani je zlodej a tunelar, nechce kolem sebe schopne lidi, kterym na klubu zalezi.

Reagovat
.13

To je potom ale trochu smutne a od Gallianiho aj dost sebecke

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to zmrd...

Reagovat
El-Pistolero-68

To on tahne AC ke dnu posledni roky.

Reagovat
El-Pistolero-68

A Zapata se podepsal tusim jeste pred Montellou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

No je to podobne jak vloni s Mr. Bee. Velke kecy o navratu na vysluni a investovani do kadru, ale pritom se porad vsechno odklada. Jak prodej, tak nakupy. Nepocitam s tim, ze by prisla nejaka velka ryba pres leto. Realnejsi jsou jmena jako Sosa, Mati Fernandez, Badelj, Roncon apod. Navic nove 3lete smlouvy pro Montoliva a Zapatu davaji tusit, ze tohle bude dalsi sezona, kdy se AC bude placat ve stredu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja pořád věřím že skončí u nás.....na euro se mě libil i když sem tu před Eurem psal že bych ho nechtěl..

Reagovat
olis

ten tvoj hejt na Neapol je uz trapny

Reagovat
Furia Ceca

Ok. Tak já napíšu svůj názor, a ty hned bulíš, ty vztahovačná, věčně ukřivděná fňukno... Přitom vůbec proti Neapoli nic nemám. Jestli do tebe někdy rejpu, tak je to tím, že mě sereš ty osobně, ne Neapol.

A už jděte s tím "hatováním" doprdele... Dřív bylo normální, že má člověk rozdílný názor, dneska, jakmile někdo vysloví něco trochu jinýho, je to hned hatování... Nejklišovatější klišé, co aktuálně znám. A tím nemyslím jenom tebe, tím myslím všechny, kdo tenhle debilní termín používá...

Reagovat
olis

ale prosim ta, uz sa prestan tvarit ako si vkuse nad vecou, a ako si z kazdeho robis len srandu a kazdy je ufnukanec len ty mas pravdu, je to trapne, vkuse ked mas prilezitost tak si do Neapola kopnes, pritom ti casto krat unikaju jednoduche fakty a suvislosti a to nie len pri Neapole, neviem, bud ta tam okradli alebo ti tam pretiahli frajera alebo nieco podobne

Reagovat
Furia Ceca

Typický oslis...

Víš co? Měl jsem rozepsanou docela dlouhou slušnou odpověď - a smazal jsem to. Řekl jsem si, proč si dávat tolik práce s odpovědí pro blbce, jako jseš ty. Jestli jsem nad věcí? Ne vždycky. Ale před takovýma hlupákama, jako jseš ty, budu vždycky napřed - a nad věcí. Když viycítím, že je někdo blbec, jako jseš ty, tak mi věř, že jsem skutečně nad věcí.

Jinak si z nikoho nedělám srandu, myslím, že se dokážu bavit s každým fanouškem jakýhokoliv italskýho klubu, což ti ostatní můžou dosvědčit - až na Alberta Aquilaniho, ale ta nevraživost mezi náma je vzájemná.

Nevím, co to meleš, ale já do Neapole při každý příležitosti nekopu. To, že občas jebu do tebe, neznamená, že automaticky jebu do Neapole. Už si přestaň myslet, že mezi tebou a Neapolí je rovnítko. Stejně jseš jenom omezený primitiv.

A víš co ty kreténe? Ty tý Neapoli stejně jenom fandíš kvůli Hamšíkovi. Kdyby nehrál Hamšík v Neapoli, ale v Juventusu, tak tady budeš největší Juventino na celým EF. Jsem zvědavý, jestli budeš Neapoli fandit, až tam Hamšík nebude... Na to jsem zvědavý.

Reagovat
olis

urazky, nadavky, nic ine nevies, povysujes sa nad ostatnych, primitv najvyssieho ranku, ubohe a trapne zaroven, cau

Reagovat
Furia Ceca

A to je všechno co na to napíšeš? jde vidět že nemáš co říct, a jako demagog si to odůvodníš po svým... A že jsem tě nazval hlupákem, to není urážka, to je holý konstatování faktu.

Trapné... To je tvoje nejčastější slovo tady - teda samozřejmě po slově "rozhodčí." Jestli tím čau myslíš, že už na mě nebudeš reagovat ever, tak

Reagovat
olis

presne ako si povedal, preco si davat tolik prace s odpovedi pro blbce, narozdiel od teba som to aj dodrzal, a toto je posledna vec kedy s tebou nieco riesim, cau a pekny den

Reagovat
Furia Ceca

Tys někdy něco dodržel jo? Výborně, měj se

Reagovat
Largo

To vis, dneska si vsichni mysli, ze jejich nazor je nejlepsi a nejspu otevreny normalni diskuzi. A kdyz diskutujes, tak e hned napadas a hejtujes (hrozny slovo mimochodem )

Reagovat
Furia Ceca

Je to hlavně strašný klišé... Ještě horší jako výraz "flexibilní", s kterým se na profesní úrovni setkávám pořád a všude.

Reagovat
.13

Neviem ci hejt, neber to v zlom ale podla mna je Inter stale lakavejsia/ atraktivnejsia adresa ako Neapol. Aj ked im celkom prajem aby dali scudetto, ale pri sucasnom Juve to bude mat tazke kazdy, kto pomysla na scudetto

Reagovat
Josifek

Mně spíš příjde, že Inter pořád čeká vcelku dost práce, aby dotáhl Neapol. Ale tak samozřejmě pokud je nový majitel ochoten lít tam prachy ve velkém, tak to nemusí trvat moc dlouho..

Reagovat
Largo

Vidim to uplne stejne. Hodi se mi vic do Interu. Spolu s Gabbiadinim.

Neapol at se soustredi na Witsela, Widmera a nejakyho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbi by byl skvělý u nás

Do Interu se mi právě vůbec nehodí.

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale Neapol je objektivně kvalitnější štací: sice trošku pošahaný, ale jasný a zažraný majitel. Stabilizovaný kádr, který pravděpodobně ještě posílí. Navíc jistota LM. Candreva už má svůj věk. Inter už nebyl v LM 5 let? a nikde není garantováno, že to letos zlomí (nový majitel, obzory a ambiciozní cíle nestačí). Takže to není jenom o překousnutí jednoho roku

Reagovat
smazaný uživatel

Milqno je krajsie mesto

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby se rozhodoval podle města, tak nepůjde z Říma. Případně by šel do Fiore

Reagovat
smazaný uživatel

Ked daju viac penazii plus tlak od vedenia ak im prachy treba... a mozno ma Rimu uz plne zuby a chce nieco nove. Do Florencie zavita az bude mat nizsie naroky na zaver kariery

Reagovat
Furia Ceca

V Itálii je spousta krásných měst...

Reagovat
Furia Ceca

Samozřejmě: jistý to nemají. Ale já Interu věřím víc. Mají dlouhodobě kavlitní kádr, ale nějak se to u nich nepotkalo - lidově řečeno nelepilo jim to. Jenomže teď přivedli Banegu a já nepochybuju, že všichni ti hráči, jako jsou Icardi, Perišić, Kondogbia a další hrozně vyrostou. Potenciál rozhodně hovoří pro ně. Neapol mi přijde hrozně pasivní toto mercato (i když prý k nim půjde Witsel jsem včera zaznamenal...), pro mě je navíc otázka i Sarri, nejsem si úplně jist, jestli dokáže zopakovat minulou sezónu. Ale to se za pár měsíců dozvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, preco SSC neinvestuje do obrany... Ale uvidime este, mozno nejake kridlo odide prec, Mertens?

Reagovat
smazaný uživatel

25mega je na Italii celkem dost, ze?

Skvelej hrac, na minulym Mundialu nejlepsi Ital Neapol ale nehraje stejny rozestaveni jak Lazio...neni to tudiz prestup pro prestup?

Reagovat
Pipo123

Hrajú rovnako, 4-3-3 ako v Laziu, Candreva bude na pozíciu Calejona

Reagovat
smazaný uživatel

Aha diky Calleti je obounohej, ze by se presunul na pravo nebo odejde? Hned bych ho bral, nehoraznej sympatak..Je to spis na olisa, ale vim, ze i ty sledujes Italii i mimo Lazia

Nebo ten Calejon chce odejit?

Reagovat
Furia Ceca

Calleti bude tuto sezónu hrát Serii A za Pescaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Mdaridista, ale takovej sesup sem necekal...Nema na Neapol? Ja kdyz videl SSC tak hral vzdy dobre

Reagovat
Furia Ceca

Sorry, já jsem si to splet... Callejon samozřejmě pokračuje, vždyť tu nedávno byl článek, že prodloužil - asi tři dny zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se..ale u nej?

Celkem tahoun, se mi moc nezdalo, ze by ses sekl

Reagovat
Furia Ceca

Tak tys mluvil o Calletim - no a já si ho spletl s Caprarim.

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se :)

hele tak bys mi mohl pomoct tady...myslis, ze Neapol udrzi Insigneho, sou na nej nejaky nabidky...Ten hrac je naprostej genius, kroutim hlavou, ze na nej nelitaj nabidky padesat a vic

Reagovat
CubONE

A ten tiez asi v Pescare neodohra sezonu.

Reagovat
Furia Ceca

Jak to že ne?

Reagovat
olis

Callejon par dni dozadu predlzil zmluvu, urcite neodide, on hrava cely cas na pravo, a pochybujem ze sa to bude menit kedze na lavu stranu su tam uz Insigne a Mertens, Calleti je velky makac a hlavne smerom dozadu vela krat velmi vypomaha ale myslim si ze Candreva je kvalitnejsi a bude dostavat viac priestoru, ak teda prestupy...

Reagovat
smazaný uživatel

dik, myslim, ze tam mas hrubku, ale vim, ze na to seres Kazdopadne dik, je to muj oblibenec...

btw co ten Insigne, on je genius...udrzi te ho?

Reagovat
olis

myslim si ze ostane, je to jediny Neapolcan v time... jeho problemom su velmi nevyrovnane vykony, ale kazdu sezonu sa to o kusok zlepsuje, od geniusa ma kvoli tomuto problemu este velmi daleko

Reagovat
smazaný uživatel

diky olis, on je fakt neapolitanec? To sem nevedel, kazdopadne vam fandim, kdyz to rozbalite, tak hrajete pro me nejlepsi fotbal na svete. .mate to nedherne vyskladanany....mam strasne rad hru Mareka, skoda, ze mu Benitez zkurvilt tenkrat sezonu

A nevadil by ti jeho odchod do Arsenalu?

Reagovat
Largo

Ty jeho obranny faze si taky vsimam, velka pomoc pro obranu!

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva hraje vpravo

Reagovat
Largo

Hrajou LM, musi mit posty zdvojeny, nejen kvantitou, ale i kvalitou....

Reagovat
Largo

"Na Italii"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak deji se tam takovy ksefty...?

Myslim, ze to je prestupova bomba v ramci Italie

Reagovat
smazaný uživatel

no v neapole mam pocit ze bude pretlak kvalitnych hracov

Reagovat
Furia Ceca

Nevíte někdo, jak je to s Mandragorou? Na fotkách z tréninků jsem ho nikde neviděl... Ale Marroneho jo!

Reagovat
mastakillah

S Witselem to vypadá hodně nadějně. Snad to už dotáhneme Ikdyž 24 mega plus bonusy je docela darda

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ruska se ted blbe nakupuje zpet do Evropy

Reagovat
andycek1

Witsel bude pre SSC top posila

Reagovat
jany kozak

namiesto koho ale do zostavy

Reagovat
olis

pokryje vsetky tri pozicie takze asi namiesto nikoho a zaroven namiesto kazdeho, je to kvalitny hrac ale nemyslim si ze je kvalitnejsi ako niekto kto momentalne hrava v zaklade, najvacsiu sancu by mal ale cez Allana ktoremu obcas nevide zapas, ale ked mu vide co je vacsinou tak je top

Reagovat
jany kozak

hej no len tazko uverit ze taky hrac a za taku sumu ide len do rotacie, podla mna ak ho chcel aj Sarri tak bude hrat viac ako Jorginho/Allan

Reagovat
olis

uvidime, nakoniec aj tak nepride

Reagovat
Superme

Přes Jorginha by se nedostal určitě. Zaprvé je Jorginho klasický DM, zatímco Witsel CM a zadruhé šel Jorginho výkonnostně hodně nahoru. Pokud by přišel, tak jediná šance by byla přes Allana a i tam si tím nejsem moc jistej. Mě se třeba Witsel na EURU vůbec nelíbil.

Reagovat
jany kozak

tak uprimne mne sa tam nelubil asi ziaden belgican, ani nehovorim ze je Witsel lepsi ako oni ale pochybujem ze by ho kupovali na lavicku

Reagovat
andycek1

Podla mna je Witsel kvalitnejsi ako Allan alebo Jorginho uplne v pohode si da zaklad

Reagovat
castelL

No ak príde Candreva a Witsel, bude to pre Neapol super. Tož ten titul už musia dať!

Reagovat
olis

no stale tomu nejak nemozem uverit ze by ADL mal dat za 29 rocneho hraca tolko penazi, podla mna sa nedohodnu s hracom alebo na niecom to spadne, kazdopadne ak by sa to podarilo ja budem len rad, je to najlepsie talianske kridlo a kvalitny hrac, zvysil by kvalitu timu

Witsel vypada tiez blizko, ale uvidime... kazdy den sa to meni, mne pride strasne nesympaticky ale ak by hral dobre urcite by som si ho rychlo oblubil

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd šel z Lazia do Juventusu ve 29 letech za 41 milionů euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedved bol inak kava ako Candreva...

Reagovat
smazaný uživatel

*ina

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy byl i trh jiná káva. Já jen že hráč ve 29 letech nejde do důchodu, neumírá.

Reagovat
jany kozak

este 4 sezony moze dat kludne na tej najvyssej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Trh bol inak kava, dnes by 29 rocny Nedved stal 60milionov... Ale chapem, vek je len cislo, len ci sa to za Candrevu oplati, asi ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Franco Vazquez: "What is certain is that I will be leaving Palermo, I am waiting for the right offer. I know Sampaoli wants me and this makes me happy. Sevilla are a top club and play Champions league football. Let's wait because nothing is official yet. Milan really wanted me so did Roma, they both had contacts with Palermo".

Safra, tak se někdo rozhoupejte a berte ho! Do Sevilly, bože... Ital ven, dva Jihoameričané dovnitř. Už mě s tím pánové začínáte neskonale štvát. Jak u debilů.

Reagovat
jany kozak

musi ostat v Serii A

Reagovat
Airus

jak v tý naší pralesní

Reagovat
cink

at si ho Neapol za 35 mega sezewre, vsak nema zadnou perspektivu

Reagovat
Airus

perspektivu možná ne, ale kvalitu jo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 9263 - Leonardo #Bonucci had the most successful passes in the Serie A (9263) among the defenders since 2010/11. Technical.

Reagovat
Airus

a co jeho staty ze standartek

Reagovat
Recoba Inter

Ten chce taky každou chvíli někam jinam. S takovou ať k nám raději vůbec nechodí. Alespoň ušetříme

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete jim do Neapole těch 25 pro změnu za Gabbiadiniho.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší, když bude hrát za Inter, než hnít na lavičce Neapole nebo půjde pryč z Itálie.

Reagovat
Pettirosso

ne, to nesouhlasím, ať odeje mimo Itálii, nebo kamkoliv jinam, ale v Interu ho vidět nechci. Na to je to můj velký oblíbenec, už teď s tou Neapolí trpím (a jeho situací kor).

...i když čert to vem, možná raději Inter a na očích, než Wolfsburg, Crystal Palace, West Ham a podobné pakluby. Z toho by člověk blil.

Reagovat
Pettirosso

a když jsme u toho teda. Proč těch 25 mega nevezmeme my a nekoupíme ho na pozici Moraty, kurva Lepší varianta se ani nenabízí!

Reagovat
Airus

to zní...dobře. To mě nikdy nenapadlo jako možná varianta Ale Neapol s náma asi obchodovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Raději ho uvidím v Interu než mimo Itálii. Mám velký zájem ho vidět v reprezentaci, protože v současnosti není k dispozici útočník s komplexnějším potenciálem než má on. Takže pokud ho Sarri neplánuje stavět, tak ať ho raději prodají, klidně do toho Interu, AC, Říma, Sassuola, je to úplně jedno.

Jinak samozřejmě bych ho taky raději viděl u nás, než nějaké experimenty s kašpary, kteří s námi jsou co se útoku týče spojovaní.

Reagovat
Pettirosso

No ale vem si.. Idealnejsi nahrada za Moratu neni. Navic je to ital a dric jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se ale jinak. O kolik by u nás dostal víc prostoru (minut) než v Neapoli? Z toho bych měl taky obavy. Chci ho opět vidět odehrát 30 zápasů za sezónu, respektive kolem 2000 minut za sezónu a ne usmolených stova tisíc minut.

Reagovat
Pettirosso

Pokud by dostal Moratovy minuty, tak bych byl spokojený. Alváro se s tím do repre dostal a věřím, že by Manolo postupně vykousal i Mandžukiče

Reagovat
smazaný uživatel

A co Zaza? Toho by v tom případě bylo třeba prodat, on bude chtít stejný počet minut a upřímně si ho i zaslouží.

Reagovat
Pettirosso

za 30 míčů střelit do Anglie, tam se hodí a místo něj vzít vyloženě 4. útočníka, nebo si nechat v týmu Ganze.

Ale dost spekulací, tohle je jen můj sen.

Reagovat
Airus

s tím co se píše, tak je Zaza na odchodu, ne? sice nic offigo, ale zájem tu určitě je

Reagovat
Airus

sounds good to me

Reagovat
Recoba Inter

máš pravdu, jeho je v Neapoli velká škoda a já bych byl moc rád, kdybychom po něm šli. Bojím se však, že konečné slovo v nákupech mají Číňané a teď je navíc nejistá situace na pozici trenéra. Ačkoliv to vypadalo po celou sezónu, že Manciniho pozice není tak neotřesitelná, jak by se mohlo zdát, tak s blížícím se koncem sezóny byly informace o jeho odchodu dementovány. Po koupi Číňany, už to ale tak docela nevypadá. Mancini chtěl Candrevu a pokud odejde, tak Candreva zcela jistě nebude a vůbec ostatní hráči, kteří s námi byli spojováni v uplynulých týdnech nemusí přijít. Taky se ozval Berardi, že by k nám rád. Hodně by mě však mrzelo, kdyby na jeho úkor nepřišel hráč, jako třeba Gabbi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že Mancini vyskočí z lodi a uteče k Anglii. Candrevu už asi nedáte, ale i tak tam je prostor. A Manolo by pro vás byl hodně zajímavou variantou a okamžitým hráčem do základu.

Reagovat
snuff24

Jestli přijde na lavičku DeBoer, tak budem myslím říkat zlatej Mancio

Reagovat
Recoba Inter

Tak Mancio je svým způsobem zlatý. Jak jsem ho nemusel během jeho první etapy u nás (2004-2008, což byla mimochodem doba, kdy jsem Inter začal sledovat a kdy jsem mu propadl), tak jsem byl vděčný tomu, že Inter pozvednul a pak držel na špici. Štvalo mě na něm, že se neuměl přizpůsobovat hře v evropských pohárech a proto jsem skákal radostí, když pak přišel Mou. Teď je situace trochu jiná. Ačkoliv výsledky určitě nejsou takové, jaké bychom si přáli, tak je to zlato oproti tomu, co tam bylo před ním a to mi nikdo nevymluví. Takový konec bych mu u nás nepřál, když přišel navíc v době nouze a viditelně nám pomohl. Já ho už beru jako Interistu. Tuhle sezónu u něj nejde brát jako neúspěšnou byť jsme si mohli tyčit cíle jakékoliv. Přes Scudetto počínaje(během chvilkově dobrých výsledků) až po Ligu mistrů konče. Spravedlivě jsme třetí flek neukopali. Kousek tomu zkrátka chyběl. Snad zůstane a dostane šanci ukopat LM alespoň letos. S dalším případným posílením by to mohlo konečně vyjít DeBoer by mohl být krok zpátky do doby, kdy jsme se snažili postavit ze skály barák a ono to nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych za to dal, kdyby nahradil Edina.

Reagovat
smazaný uživatel

U vás bych si ho uměl z fleku představit. V tandemu s El Shaarawym a pod nimi nesmrtelný Totti.

Reagovat
smazaný uživatel

S Kevinem a Radjou za nimi..

Reagovat
Pettirosso

K vam se mi prave vubec nehodi.

Reagovat
smazaný uživatel

Typově??

Devítka do Spalova systému musí být pohyblivá po celé šířce, schopna měnit si pozice, zapojit se do mezihry.

O dost vhodnější než Edin.

Reagovat
stas87

Sleduje tu niekto Sampdoriu? Werder ma zaujem o Moisandera, dohoda by mala byt co skoro oznamena. Ako na tom bol v tejto sezone? A Sampdoria ho uz asi ani nepotrebuje, ze?

Reagovat
Pettirosso

Ano sleduji. Byl otresny. Ne nepotrebuje, to at radeji stejne chybujou mladici.

Reagovat
stas87

Nema rychlost? Pozicne prepada? Na co sa mam pripravit a co ma moze cakat s nim v zostave. My potrebujeme skuseneho stopera a to surne, tak snad to nebude taky prepadak.

Reagovat
Pettirosso

rychlík to není no. V Itálii a hlavně v tom chaosu Sampy loni byl úplně ztracený a to přicházel jako zkušenost. Hlavně vím, jak na tom místě řádil Romagnoli rok předtím, úplně diametrální rozdíl (ano, tehdy i systémově).

Reagovat
stas87

S loptou na nohe si trpol za kazdej situacie alebo v tomto smere nebol katastrofalny? Tak BL by mu mohla sediet o nieco viac, dufam v to. Bol som nadseny z jeho podpisu ale to co teraz citam, ma teda nenaplna nadejou.

Reagovat
Pettirosso

Ja trpel kdyz mel mic jakykoliv hrac krome Fernanda jako uprimne nevim co ti moc o nem rict, coz v podstate vystihuje jeho pusobeni. Do rozehravky se moc nepoustel, bud rozehraval (nebo se spis pokousel) Sylveste nebo to posunul 2 metry k Fernandovi.

Reagovat
Pipo123

Vyzeral jak obranca čo hrával v Holandsku, teda úplne na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria have officially sold Niklas Moisander to Werder Bremen, announced the Blucerchiati. The deal had been in the works over the past few days and was finalised on Saturday evening. Finland international Moisander only joined Sampdoria as a free agent from Ajax a year ago. Although no financial details were disclosed, the move is believed to be worth almost €2m.

Reagovat
stas87

Tak potom dobre dve mega pre Sampdoriu. Budem dufat, ze to nebude tak zle ako v Taliansku a on bude minimalne priemer ligy co obcas zachybuje ale podrzi tim ked to bude potrebovat.

Reagovat
Pettirosso

Na to, že přišel za mega, předvedl hovno a ještě mega vydělal. Fantazie

Reagovat
Airus

Reagovat
Pipo123

Inak k prestupu Candrevu, náladovejšieho hráča som v Laziu dlho nevidel, možno Zarateho, ale Candreva je super hráčik, lenže jeho štatistiky, góly tvoria penalty a priame kopy, minulú sezónu dal koľko penalt ? 5-6 ?. Neviem či sa bude k tomu dostávať aj v Neapole, dosť o tom pochybujem. Za 25 mega, či ako sa dokonca spomína za 28 je to pre nás výhra.

Reagovat
doNny

Za tu dobu u nás mi přirostl k srdci a byl to nesmírně kvalitní hráč. Nicméně nejsme v situaci, kdybychom mohli takovou nabídku (v poměru věk/cena a naší neúčasti v EL) odmítnout, i když bych si to přál. Má před sebou klidně 3-4 TOP sezóny, ale bohužel .Za získané peníze posílit pozici na stoperu a hrotu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Stejne tak to muze byt vyhra i pro Neapol.

Reagovat
.13

U talianov ale mal strasne velky prinos do hry, niekedy to je aj o spoluhracoch a myslim, ze v Neapoli mu to velmi pojde

Reagovat
.13

Teda resp. v Neapoli bude mat lepsich spoluhracov ako v Laziu, aj ked by mi bolo sympatickejsie keby ostal v Laziu

Reagovat
Pipo123

Conte... viac k tomu asi nemám čo povedať, pre Candrevu je dôležité aby sa dostával k svojej hre, priame kopy, penalty, zahrávanie situácii atd, on k tomu nepúštal ani lepšieho Andersona, ten má ešte lepšie priame kopy, ale aj tak ich kopal Candreva. Jazdiť za Neapol bude, ale nejak neverím že sa to prejaví aj na efektivite. Túto sezónu mal slabú, ale aj napriek tomu odchádza za poriadnu sumu

Reagovat
.13

Podla mna primerana suma, kvalitu ma a za osvedcenu kvalitu musis zaplatit. Bola by celkom hanba ak by siel pod 20

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli contacted Juventus yesterday to inquire about Pereyra. Juve asked for 18m, Napoli offered 10m. Talks ongoing. #SkyItalia

Juve ask for 18m. Napoli offer 10m. Clubs meet halfway at 14m. Napoli think they've got a bargain. Beppe walks to the bank. #Marottanomics

Reagovat
Pettirosso

z toho moc radost nemám. Ale aspoň zůstane "doma"

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, neprodávejme ho... Že měl na hovno minulou sezónu ještě neznamená, že ta další bude stejná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Benatia, Juvíci? Už to čtu potolikátý, že se radši neraduju.

Reagovat
.13

OT:

Co je inak na tom pravdy, ze za Bonucciho Juve prijalo 60 od City? Videl som to na 433 a este niekde na FB sa mi zda. Lebo mne to osobne prijde ako blbost, kedze Juve je tak level pred City

Reagovat
smazaný uživatel

Klid. Fanoušci blázní a některé fan stránky a rádoby novináři se toho chytají. Juve žádnou nabídku nepřijalo. Bonucci zůstává v Juve.

Reagovat
.13

No len sa bojim toho ak by to Pep myslel vazne, Juve je v pozicii top klubu a nemusi pustat hracov za "mensie sumy"(45-50m za klucovych hracov). Ale ak by doslo tak 75+ za Lea tak neviem co cakat popravde. A od sejkov by ma to neprekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam ze strany Juventusu ani Bonucciho nevidím jediný racionální důvod, proč do toho jít, i kdyby City nabídli 80 milionů.

Reagovat
.13

To ani ja, ale keby ho Pep presvedcil, chcapes vo futbale tak isto jak v zivote sa to strasne rychlo meni. Tiez by som nesiel z Juve do City, ale keby mi osobne zavolal Pep, ze budem jeho klucovy stoper a s City chce vyhrat za napr. dalsich 4-5 rokov LM a titul kazdy rok, tak na to mozno kyvne.

To hovorim iba ako priklad. Pre mna favoriti na LM na dalsi rok je Barca, Juve, Atleti a Real.

Reagovat
.13

Za mna mozem povedat, ze chapem ak niekto ide do PL ak je to jeho seb. Ale Europa je uplne iny level, LM to iba dokazuje, ze sice PL je vyrovnana, tak su kluby s ktorymi sa kluby s Anglicka vobec nemozu rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

U Lea strach nemám. Guardiola ho nepřesvědčí. Jeden ze dvou hráčů Juventusu, u kterých na 99 % věřím, že klub neopustí nehledě na finanční i sportovní nabídku.

Reagovat
.13

A druhy je Chiello alebo Buffon?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem z těch "perspektivních". Buffon za 2 roky končí, toho už ani nepočítám, stejně jako třeba Barzagliho. Jinak mám na mysli Marchisia... Jde o to, že Leo zejména kvůli dětem a rodině nebude opouštět prostředí jen kvůli tomu, že mu Guardiola slíbí o třetinu vyšší plat a obdobné sportovní vyhlídky, jaké má v Juve.

Reagovat
.13

Ale jasne, ze to chapem. Ja som to vravel ako ina priklad lakadla z Anglicka.

A vy ich tam mate viac podla mna. Aj taky Sturaro, Chiellini, aj Dybala do toho rastie.

Gigi ich nauci este za tie 2 roky o com ke srdciarstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Sturara a Dybalu nic nedrží. Dybalu dřív nebo později stejně neudržíme. Ale ten půjde daleko spíš do Španělska. Ale snad je to ještě daleko.

Reagovat
.13

Podla mna on ma rozum a ostane dlho. To je teda aspon moj osobny pocit, aj ked by som ho chcel niekedy vidiet v Barce.

Ok idem ja kamaratovi na oslavu, prajem pekny vecer

Reagovat
Furia Ceca

Dybalu že jednou neudržíme?! To mi vůbec neříkej, to bychom nebyli kamarádi! Marotta fuckuje zájemce o Pogbu i Bonucciho za strašný prachy, do toho přivedl Alvése s Pjanićem a možná přivede Benatiu - já už začínám pomalu věřit, že tohle vedení skutečně udělá z Juventusu velkoklub, co bude konkurovat Realu, Barceloně a Bayernu!

Reagovat
Airus

Ale u nás to funguje přeci jinak naž v Realu a Barce, když si někdo řekne, že chce odejít, tak může.

Reagovat
Furia Ceca

Ale já přece nemyslím udržet násilím...

Reagovat
Airus

právě že to mi neděláme, narozdíl od realu a barcy

Reagovat
.13

Ale musim uznat, ze v tomto srdciarstve sa mi to Taliansko paci najviac. Aj na Eure to ukazali. Skoda, ze sa to z futbalu uz viac menej vytraca

Reagovat
Pipo123

Lazio, Inzaghi approva Barba: l'offerta è pronta

Empole chce 3 milióny, to by sme mohli skúsiť, vedľa De Vrija by sa mohol presadiť

Reagovat
smazaný uživatel

Fede za poslední rok dva ohromně povyrostl, za ty peníze je to super volba

Reagovat
smazaný uživatel

Barba je dobrý, a ještě poroste. Znovu náš odchovanec který se prosadí v sérii zatímco my kupujeme Nory, Mbiwy a podobné - nic osobního.

Totéž Luca Antei, výborný bek starého střihu.

Reagovat
db18

Není ještě pořád zraněný?

Reagovat
Airus
Reagovat
smazaný uživatel

Angličané mě baví. Chelsea sice za Koulibalyho nabízí 40 milionů euro, ale je tu Everton, který je údajně ochotný hodit ještě o 5 navrch. Neapol by ho mohla střelit za 45, k tomu prodat Pipitu Atletům za 75 a mohou hravě posílit na správných místech a ještě jim zbyde. No nic, pohádka, ale byla by pěkná. Když už ty voly, zvlášť z Anglie, dojit, tak pořádně.

Reagovat
Milan.B

neskutocne cifry

Reagovat
olis

ADL asi caka kym to navysia na 50, ako ono ta suma za Koulibalyho nie je prestrelena, je to sice kkt ale ako hrac je top, ja budem rad ked vypadne, tak snad to klapne

Reagovat
Error

Atleti, typičtí volové z Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontext, chlapče, kontext.

Reagovat
Error

Nezáleží na kontextu, prostě píšeš blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi tupec, a co s tím?

Reagovat
Emmett Brown

Error

Reagovat
Zaschrona

To jsou kluby z Anglie za voly jen proto, ze chteji nejak investovat ty penize, ktere maji k dispozici?

Reagovat
smazaný uživatel

Přehazovat se o Koulibalyho? To jako vážně? Chápu, že je na trhu problém se stopery, ale dát tolik za chlapa, co měl jednu skutečně dobrou sezónu? Anglické týmy využívají peněz jen proto, že je mají. Rozhazovat peníze jen proto, že je mám, není žádné umění. Doufal jsem, že třeba Everton se k něčemu takovému nesníží.

Reagovat
Zaschrona

Co jineho ale anglicke kluby maji delat, kdyz ty kluby maji a za posily to posilaji masivne vsechny kluby v lize? Pokud to nejaky klub nebude delat, tak mu realne hned hrozi sestup - viz Aston Villa nebo Norwich.

Everton ma noveho majitele, ktery ma velke plany a zrejme budeme tohle leto hodne nakupovat a tim padem se zvysi o hodne platy - z toho duvodu budem asi muset pustit Stonese, abychom se vesli do FFP PL pravidel o zvysovani platu za sezonu - tim padem ho pak nejak potrebujem nahradit. A pokud za Stonese muzem od City dostat az 50 milionu liber, je celkem rozumne se nekde snazit sehnat kvalitni nahradu za vetsinu tehle penez, klidne i za velke penize. Jestli za to Koulibaly stoji, nevim, ale zda se mi to naopak jako rozumny pristup.

Reagovat
smazaný uživatel

To pomalu vyznívá tak, že pokud se chceš udržet v Premier League, tak musíš za hráče vyhazovat astronomické částky. (nadsázka)

Já chápu, že když se ty peníze točí, je to super. K tomu směřoval i můj první komentář, kterým jsem se tomu nevysmíval, ale spíš mě to s úsměvem pobavilo a kvituju to co do přísunu peněz do Serie A. Neapol utrží dejme tomu 40 milionů, z nich pošle 25 za Candrevu a Lazio z těch peněz zalepí mezery klidně až 3-4 hráči, když to půjde dobře a opět se může dostat postupem roku dvou nahoru.

Ale z pohledu nakupujícího klubu to zkrátka nechápu. Trochu mi to připomíná situaci z NHL, kde se průměrní obránci přeplácí a i "vidláci" mají opět vysoké platy. Kam až to poroste?

Je skvělé, že Everton získal finanční podporu, ale proč kluby, když získají finanční podporu, nezačnou investovat rozumějším způsobem? Výchova hráčů mi přijde jako lepší investice, než nákup borce, co vylétl během sezóny viz Koulibaly, přestože má nesporné kvality.

Reagovat
Zaschrona

Priklad Leicesteru ukazuje, ze nemusis - priklad Newcastelu zas ukazuje i to, ze i ty astronomicke castky nemusi stacit. Tak tezko rict, jak to je.

Ja si taky myslim, ze velky prisun penez do PL pomuze ve vysledku fotbalu v cele Evrope - v Anglii je strasne drahe nakupovat, takze jsou kluby v podstate nucene nakupovat v zahranici, kde to pak kluby poslou dal do obehu, presne jak pises. Jak to muze byt vyhodne pro Neapol i Lazio, tak to ale muze byt vyhodne i treba pro nas nebo City. City se snazi momentalne nekde splasit nejlepsiho mozneho stopera pro svuj tym, respektive nejakeho kvalitniho domaciho hrace, my se snazime dat dohromady kvalitni tym schopny bojovat co nejvys - v Italii se to zas da vzit z druhe strany, ty penize jsou tak velke, ze se za to pak da dat dohromady vyznamne posileni cele sestavy.

Inflace na trhu rozhodne je, ale proste, asi se s tim neda delat nic jineho, prisun penez z TV prav se zvysuje nejen v PL, ale i v PD - k tomu zvysovani prijmu od novych majitelu a sponzoru. Proste to pak resultuje v tyhle castky za stopery typu Koulibaly nebo Bailly. A da se ocekavat, ze tohle je porad jen zacatek - potencial PL i jinych lig porad neni vycerpany ani zdaleka, nektere kluby posunou nekam o dost dal nove stadiony - respektive brzo splati jejich vystavbu, prijde zmena formatu LM na neco blizsiho superlize,... Bude hur.

Z pohledu Evertonu si myslim, ze to muze byt docela rozumna investice. Nas zajem v prvni rade je byt co nejvic konkurenceschopni - pokud prodame hrace za 50 milionu liber (a to predevsim z duvodu pomoct ucetnictvi klubu obejit FFP), tak prvoradym zajmem by melo byt ho nahradit co nejlepsim hracem, at cena je skoro jakakoliv, idealneji prave nekym mladsim, takze na tohle by Koulibaly sedel. Ten zajem neni v prvni rade vychovavat hrace a vydelavat na nich, je to byt co nejlepsi na hristi - i kdyz je samozrejme dobre tohle nejak dat dohromady. O vychovu hracu se snazime a nas novy manazer chce nejdriv davat sance mladym hracum, nez se rozhodne nakupovat, mame kvalitni akademii, z ktere v poslednich mesicich dost hracu dostalo sance i v acku. Ale proste nemuzou ti kluci dostat prednost jen proto, ze jsou mladi a ze jsou z akademie. Je to prilis velky risk jak pro klub, tak pro ne - do kadru se ale nekteri dostanou. U vas v Juve ty kluky taky nehodite rovnou do reky.

Reagovat
Emmett Brown

To nie je investovanie, ale nezmyselne rozhadzovanie.

Reagovat
Zaschrona

Koulibaly za to nestoji?

Reagovat
olis

stoji, akurat je to kkt ktory si moze hocikedy povedat ze chce prec

Reagovat
Zaschrona

Tak to muze rict kazdy hrac - jestli jsem tu situaci s Koulibalym dobre pochopil - on chce od vas pryc, protoze jinde muze dostat vic penez?

Reagovat
olis

ano, lenze Neapol mu ponukol 2 co je viac ako trojnasobne zvysenie platu, je jasne ze v PL mu ponukne aj Everton viac, chce proste prachy

Reagovat
andycek1

9. Jula 2006 FORZA SQUADRA AZZURRI!!!

Najkrajsi zapas, najlepsi hraci, najlepsie muzstvo!

Dufam ze niekedy Azzurri zdvihnu tu trofej znova

Jedno ci mas rad Bianconeri, Rossoneri, Nerazzurri, Partenopei, Giallorossi alebo Biancocelesti v to finale sme vsetci fandili jednemu timu dufam ze v Rusku zasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej zápas. Přál sem to, ale Frantíkum

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit has entered the race for Pereyra. Now the player has to choose between the Russian club or Napoli. #SkyItalia

Three clubs have come forward for Mauricio Isla: - Fiorentina - Bayer Leverkusen - RB Leipzig #SkyItalia

Juve & Milan continue to battle for Pjaca. At the moment, Juve are in the lead but Milan won't give up. #SkyItalia

Pjaca has repeatedly asked Mandzukic about Juve. Meanwhile Galliani's in constant contact with his agent. #SkyItalia

Juve don't have the slightest intention of selling Bonucci. Not even for 60m. He's considered untouchable #SkyItalia

Reagovat
olis

tak snad si Pereyra vybere Zenit a k nam radsej Soriano

Reagovat
maras93

Pjaca podle mě jasně k vám

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi na odchodu? No, ta jeho pipka zase rozjela slušnou mánii. Ale Interu by to mohlo prospět.

Reagovat
danko10

Rozhodne. Keby za neho dostanú 75 mega, ako sa píše, sú vysmiatí.

Reagovat
Furia Ceca

Interu by hlavně pomohlo, kdyby se Icardi s tou krávou rozešel... Stejně je hnusná

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Milan.B

keby ti podrzala inak by si pisal

Reagovat
Furia Ceca

Nepsal, i kdyby, moje póza navenek by zůstala stejná

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Recoba Inter

Ano prosím! Ale nevěřím tomu takový přestup by byl víc probíraný, zatím je to jen úvodní prohlášení pro mě neseriózní osoby

Reagovat
Nuno čomes

Kdyby odešel, jaké kladivo ale místo něj?

Reagovat
Maritazzi

Edin!

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Pinturicchio

Pjaca si podle SKY definitivně vybral Juventus a oznámil vedení Dinama, že obchod můžou uzavřít. Zaplatit bychom měli 25 milionů, včetně bonusů.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, tak snad...

Reagovat
10

jeho příchod by navíc znamenal konec spekulací s návratem kondoma...tak snad

Reagovat
M11

stoji fakt za to jo ?

Reagovat
10

Podle mě je to dělo už teď a to je pořád ročník 95. Pokud stejně starej Martial přestupuje za nějakých 60 mega, tak je těch 25 za Pjacu skoro krádež, protože horší než Martial není.

Nevidím u něj žádnou větší slabinu, má skvělou techniku, 1:1, sílu, driblink, střelu, dobrou slabší nohu. Bohužel ho chce půlka Evropy, takže to nevidím tak optimisticky. My tady sledujeme jen Di Marzia, kterej může mít dobrý info z Itálie, ale co se domlouvá v Anglii nebo Španělsku nejspíš jen tuší.

Reagovat
Furia Ceca

Pjaca ale "údajně" miluje Itálii. Já s ním moc nepočítám, ale pokud by to nakonec vyšlo, měl bych radost jako kráva...

Reagovat
M11

diky.. fakt ho nemam vubec nasledovaneho.. pamatuju si jen jak dal myslim Celticu v EL hattrick

Reagovat
Pinturicchio

Ale kam s ním vlastně? 4-3-3 / 4-3-2-1 s křídlama Pjaca - Dybala? Do toho ale nezapadá Pjanic, jedině, že by se na LCM, pokud by odešel Pogba.

Reagovat
Airus

Di Marzo, tak bych to nebral tolik vážne

Reagovat
Pinturicchio

Di Marzia, jakožto nejspolehlivější zdroj v Itálii, nebrat vážně?

Reagovat
Airus

má největší úspěšnost protože píše o každym šustnutí na trhu... aby pak taky nebyl "nejspolehlivější"

Reagovat
Pettirosso

A to ma byt nahrada za Moratu, nebo je to typologicky jiny hrac?

Reagovat
10

primárně je to křídlo, ale klidně může hrát v útoku a Alvárovu roli (hlavně v Evropě) převzít...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pettirosso

Dik oboum. Jsem zvedavej, pokud fakt prijde, jak to Max posklada

Reagovat
maras93

Závidím. Jeho jsem chtěl ze všech nejvíc. Na Euru když hrál, tak se mi jeho výkon líbil.

Reagovat
Milan.B

Carlos definitivne prec?? kua.......

Reagovat
jany kozak

v tej Sampdorii predavaju vsetko co ma nohy tak snad si aspon Skriniar s Ivanom zahraju dost

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono Anderson a Keita skutočne majú na to, aby Candrevu nahradili, ale to by sa Keita musel najprv dostaviť na prvý tréning

Reagovat
Pipo123

Nedostavil ? Ani Anderson nie je kvôli OH

Reagovat
Alberto Aquilani

neprišiel, je nezvestný

Reagovat
Pipo123

Pozri si jeho instagram, ten chlapec si užíva, stihol za dva týždne, Barcu, Madrid, Dubai, Miami atd, docela som mu závidel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele