Advocaat zpět do Zenitu? Kouč spekulace zatím nekomentuje

13.05.2018, 12:15
Aktuality
Dick Advocaat toho během trenérské kariéry zažil už hodně a aktuálně není vyloučen jeho návrat do ruského klubu, jehož prostředí zkušený kormidelník velmi dobře zná. Zájem o služby již sedmdesátiletého kouče má Zenit Petrohrad, Advocaat se k tomu aktuálně nechce vyjadřovat...

"Pro Zenit stále neskončila letošní sezona, z mého pohledu by tak nebylo příliš etické komentovat jakékoli spekulace o tom, že jsem kandidátem na pozici nového trenéra," prohlásil Advocaat.

"Zenit trenéra stále má, vyjadřovat se k tomuto tématu tak nemá smysl. Počkejme po skončení sezony," dodal.

Kormidla Zenitu se před letošní sezonou ujal Roberto Mancini a nevede si dobře, bohatý celek se znovu nepodívá do Ligy mistrů a v domácí nejvyšší soutěži navíc skončí mimo medailová umístění. Důvodem k odchodu Manciniho ovšem nejsou špatné výsledky ani výkony, nýbrž fakt, že trenér bude v průběhu příštího týdne jmenován novým lodivodem italské reprezentace.

Advocaat v Petrohradu působil v letech 2006 - 2009 a v průběhu kariéry pracoval i pro PSV Eindhoven, Gladbach, Rangers, Alkmaar, Fenerbahce, Sunderland, Feyenoord a aktuálně Spartu Rotterdam. Bohaté zkušenosti má i s mezinárodním fotbalem, a to díky angažmá u národních týmů Nizozemska, Korejské republiky, Spojených arabských emirátů, Belgie, Ruska a Srbska.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oni prostě nemůžou dát šanci nějakýmu domácímu kouči furt to samý dokola

Reagovat
Elliasson

No jo, ale komu? Kromě Berdyjeva nevím o nikom, kdo by byl schopen dobře vést Zenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Semak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžou vědět, když to nezkusí? Ja bych dal šanci Semaku.

Reagovat
Mr.Mike

Ševčenko

Reagovat
Elliasson

Semak OK, ale odkdy je Ševčenko Rus?

Reagovat
El-Pistolero-68

A proč by měli? Chtějí být internacionální.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá volba

Reagovat
ladyboy arsenal

recyklace Advocaata po 150.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyk Advokát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele