Adriano si vysloužil pochvalu od kapitána i trenéra

17.09.2007, 17:53
Aktuality
Adriano se snad konečně vrací do své bývalé formy. Ještě před několika týdny s ním v Interu Milán příliš nepočítali a chtěli se ho zbavit formou hostování, včera však brazilský útočník opět dokázal, že je třeba s ním stále počítat. Adriano byl jedním ze strůjců vítězství Nerazzurri nad Catanií, za což si vysloužil pochvalu i od kapitána Javiera Zanettiho...

"Bylo to důležité vítězství. Adriano se snažil týmu pomoci a měl i několik šancí, ale naneštěstí ani jednu neproměnil. Zasloužil si dát branku, konečně si však uvědomil, že stále může být důležitým členem týmu a to pro nás znamená strašně moc. Celých devadesát minut si vedl velice dobře, běhal a bojoval," prohlásil Zanetti na adresu svého jihoamerického kolegy.

Zanetti nebyl jediným gratulantem, pochvalně se o Adrianovi vyjádřil rovněž trenér Roberto Mancini. "Pracuje hodně tvrdě, aby se z té situace dostal a myslím si, že pokud bude pokračovat, tak se mu to brzy podaří. Z naší strany uděláme vždy všechno pro to, abych mu pomohli, ale bude to daleko jednodušší, když bude pokračovat v takovýchto výkonech. Ze svých střel byl nešťastný, branka však jistě přijde," věří Mancini.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*

Nevite je adriano v nominaci na ligu mistru??

Reagovat
HOST*

ne není tam!

Reagovat
HOST*

neni

Reagovat
Antijuve

Nechápu, že Mancini nepovolal jeho a Cesara místo Burdissa a Jimenze.Burdisso má stopku na několik zápasů a Cesar je mnohem lepší než Jimenez.Jinak doufám, že Adriano ukáže co v něm je.

Reagovat
HOST*

naprosto souhlasim

Reagovat
HOST*

Jimenez ještě nedostal jedinou příležitost...

Reagovat
Antijuve

Dostal v přípravě a tam ukázal, že ho fotbal moc nebaví a Cesar dřel a snažil se a teď je to vidět.Mancini udělal chybu že tam nedal Cesara, který ukazuje že je v dobré formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný, že tam bude jenom na ozdobu. Stankovič je Manciniho miláček a Figo zase musí hrát kvůli vysokému platu.

Reagovat
HOST*marcocruz

Jenže Stankovič hraje perfektně, v minulé sezoně hrál skvěle. A Figo šel oproti minulé sezoně s platem dolů a navíc také nenastupoval pořád v zákl. sestavě.

Reagovat
HOST*

je to borec ale pomalu starne

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se tak probral Adriano i Ronaldinho...

Reagovat
HOST*Luis

Kéž, by.............

Reagovat
HOST*mysman

Kde sou ty lidi co ho tu este pred par tydnama oznacovali za nekopu a tlusty prase?Adriano jim ukaze kdo umi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Ronaldinho už je probranej,stouplo mu to do hlavy a myslí si že je pořád největší hvězda,ale opak je pravdou

Reagovat
HOST*

vie niekto aka narodnost je pepe???

Reagovat
HOST*Darth Košťál

Pepa je Čech jak poleno

Reagovat
HOST*

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

brazilec...

Reagovat
smazaný uživatel

pepe už je portugalec...

Reagovat
smazaný uživatel

aha... tak sora

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele