ADEBAYOR PŘEDPOVÍDÁ ARSENALU SLÁVU

16.02.2007, 11:11
Aktuality
Londýnský Arsenal bude v příští sezóně útočit na tituly na všech frontách a hlavním důvodem bude jeho domácí neporazitelnost. Není to pohled do věštecké koule, jsou to slova útočníka Kanonýrů Emmanuela Adebayora.

"Máme velmi mladý tým, který je stále lepší a lepší. Příští rok budeme připraveni na všechno," prohlásil reprezentant Toga, autor deseti branek v této sezóně. "Myslím, že v příští sezóně budeme mít z domácích zápasů maximum bodů," věří. Letos sice Arsenal na domácí půdě ještě neprohrál, ale pětkrát ztratil body za remízu s týmy, které by měl v boji o titul porážet.

"Naší cílem je být nahoře s Chelsea a Manchesterem. A já věřím, že tam můžeme být," říká Adebayor. Letos Kanonýři ztrácí, ovšem nebýt zmiňovaných zbytečných domácích zaváhání, byli by jen bod za Chelsea.

Na titul v Premier League to už nevypadá, ale Arsenal má šance na jiných frontách. "Stále máme šance na úspěchy. Postoupit v FA Cupu na stadiónu Boltonu nám dodalo sebevědomí," připomněl středeční vítězství na Reebok Stadium, na němž se Adebayor podílel dvěma góly.

V zítřejším osmifinále FA Cupu na Arsenal čeká Blackburn, v úterý pak další osmifinále, tentokrát v Lize mistrů na hřišti Eindhovenu. A za týden pak přijde první velké finále - o triumf v ligovém poháru si to družina Arséna Wengera rozdá s Chelsea.

Autor: Petr Starý / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pharrell

na match s helsea se velmi tesim!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ví co mluví!

Reagovat
HOST*Kohoutek

Je to kždopádně týpek!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele