AC Milán dohodl příchod Baccy

02.07.2015, 14:54
Aktuality
Carlos Bacca se přestěhuje ze Sevilly do AC Milán. Ten se se španělským klubem dohodl, nyní zbývá jen zdravotní prohlídka 28letého kanonýra. Reprezentant Kolumbie má podepsat čtyřletý kontrakt...

Ceněný šutér přišel do andaluského celku před dvěma lety z Brugg a okamžitě se zařadil mezi neodmyslitelné části základní sestavy dvojnásobného vítěze Evropské ligy.

Během zmíněného období dokázal Bacca ve všech soutěžích za Sevillu nastřílet 49 gólů a logicky tak začal zajímat i největší evropské kluby. Nakonec se bude stěhovat do AC Milán.

Ten se nyní dohodl se španělskou stranou, dohoda se samotným hráčem už byla na programu dříve. "AC Milán se dohodl se Sevillou na přestupu útočníka Carlose Baccy. K dokončení transferu už chybí pouze lékařská prohlídka, kterou podstoupí během nejbližších dnů," oznámili Rossoneri na svém webu. Bacca si má ročně přijít na 3,5 milionu eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele