ABRAMOVIČ SNÍ O ŠEVČENKOVI!

29.03.2004, 15:37
Aktuality
Chelsea a její majitel Roman Abramovič se v anglických médiích znovu objevili hned na titulní straně. Zájem o útočníka AC Milán Andreje Ševčenka je totiž velký! Podle listu News of the World nabízí Abramovič za "Shevu" neuvěřitelných 80 milionů liber!

Anglický list dále píše, že Abramovičovým snem je vidět ukrajinského útočníka Ševčenka v modrém dresu Chelsea. Vidět, jak střílí góly za londýnský tým...

Ševčenko tvrdí, že zatím neví, jak dlouho ještě v Miláně zůstane. "Nevypadá to, že bych měl hned odcházet, ale v Miláně nezůstanu věčně," cituje Ševčenka anglický list.

Abramovič totiž nabízí za Ševčenka úctyhodných 80 milionů liber! "Je to určitě velká částka, ale zatím to jsou jen spekulace," tvrdí ukrajinský střelec.

Bývalý útočník Dynama Kyjev by tak mohl zamířit do Premier league. "Je to určitě zajímavá soutěž. Patří mezi nejlepší na světě, stejně jako italská Serie A," dodal.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*yarda

Hm, už mě ten ropný chlapec začíná sr.. V jeho podání se už nejedná ani o normální obchod, ale o otrokářství. Doufám, že ho Milán pošle do prd...stejně jako Real v případě Raula nebo R.Carlose

Reagovat
smazaný uživatel

Dost stebou souhlasím.Už mě taky ten rusák zasr..nej se..e. Myslím že sheva patří mezi opory AC.Nevím nevím jak by vypadal útok!! Tomasson+Inzaghi => hodně špatná verze. Nic jiného by ale Milánu nezbyvalo.Bud tuo dvojici nebo někoho koupit.Verim ze se tento obchod konat nebude. Doufam ze Berlusconi neni tak blbej aby prodal shevu.I kdyz to je tolik penez.FORZA MILAN

Reagovat
PJ

Pokud je pravda, že je AC v Itálii výjimka a nemá finanční problémy, tak myslim že ho neprodá. Bez něj by byl poloviční, Sheva má životní formu. A že si chce AC nejlepší hráče udržet, to dokázal už v létě, kdy za 50 miliónů liber nepustil Nestu....

Reagovat
exmafie

A to byl Sheva pro AC jednu dobu přebytečnej (teda jestli mě paměť neklame)

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni mají pravdu, byla by to blbost pouštět Schevu. Jo a kam měl Nesta odejít, doufám, že ho nechtěl ten zmrskej Real.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele